Poradna duly
Jana Čurdová
dneska jsem vyprala kajiny veci u sousedky, doufam ze zitra koupime tu pracku sakra ![]()
Stiko - to je blbe prat takle u sousedu, ale zase mas vyhodu, ja bych tady nikoho nemela v baraku, u koho bych mohla takle prat ![]()
K mamce se chystam ve ctvrtek, ale asi jen na otocku, ale jeste uvidim, ve stredu bych se ozvala,taky bych vas rada videla. Jo a jeste me napadlo, nechtely byste si udelat malou vyjizdku MHD (asi nizkopodlaznim busem) a sesly bysme se nekde na pul cesty Zizkov Haje? Nevim, treba Sporilov,tam je klidna oblast a jede nam tam 213, no tak to jen tak navrh ![]()
Jo a ja nevim,zda je to zub,uvidime.
STIKO -diky za clanek,prectu si. A moc se mi libi predstava sexove pantomimy.
Joo, Sporilov - to je dobry nápad ![]()
Mně ten odkaz od Štiky nefunguje, teda funguje, ale článek tam není ![]()
No vida Alik je tam, tak to by slo ve trech jupi,jupindy. A ten clanek tam mam,ale az dole pod nejakym vyplnovanim hesel a tak, sice je videt az od pul roku a dal,ale to vlastne neva. ![]()
Aliku-jak casto a dlouho si v pripade potreby mazala tim roztokem Jarisch (pise se to tak
ja se bojim,abych nemazala casto.
A vam se to uz taky krati,tatka je tady za tyden,vid? To bude doma radosti
Aliku, tak si najed na seznam a dej do vyhledavace pitny rezim kojence a je to prvni odkaz
Kuku,
ja sem tady
, po dlouhe dobe, ale ne po dovolene
, ZANY, muj chlap si zase jenom usurpoval PC… Ale dnes jsme prijely s Anickou na prazdniny ke tchyni, tak ta me snad pusti ke kompu casteji…
To by me zajimalo, co me Zanetce pripomnelo… ty lezaci nebo valeci sudu
![]()
Tiko, tak to e tes na zubaky… kdyz mela Anny takove sterbinky jako Ivanka, tak byly tesaky do dvou dnu venku ![]()
Jsem dneska uz dost unavena (cela den na ceste, docela zahul), tak sorry, ze uz nebudu dneska docitat…
Nazdarek kasparek! ![]()
Tak u nas zaciname byt take trochu aktivnejsi.
V sobotu 1× naznak lezeni teda spis plazeni, v nedelu uz 5×.
Jinak podstrcila take parkta kolinka pod sebe a vubec tak nejak zjistuje nove pohyby, takze sem zvedava za jak dlouho na to prijde ![]()
tesim se, ale porad si uzivam „miminka, ktere kam odlozim tam ho najdu“.
Par poznatku:
ZANET SUPER VIDEA!!!!!!!!!
LUCCI Vcera jsem na radu Tterez dala maly mesicek jablicka a ona ma v tech dasnich takovou silu, ze to samozrejme uhlodla a zacala se davit
takze to budu muset nastrouhat a zkusit ji to dat tak.
jinak tez jsem dneska koupila krupky, tak jsem zvedava, jak se s temi potazeme.
jinak ji davam uz presnidavky kde jsou vetsi kousky - prvni dva dny to bylo o nervy, nez se vyporadala s tim ze je to uz husci ale uz si zvykla a pohoda ![]()
OKNA hm, tak ty u nas nehrozi. Naposled mi je umyvala mama nekdy v rijnu - listopadu loni a letos cekam (ac jsou teda zapraseny) az nam udelaji zatepleni - jestli ho udelaji ovsem nevim. Kazodpadne dneska nam pridelali lodžii - je to super !! Tak velke!! ![]()
Takze uvidime. Sem rada ale ze bydlim az v sedmicce bo mi na ty okna nikdo nevidi ![]()
MAK Ergo Carrier take doporucuji!
Je fakt super!
A i ta moje cvalda se do toho vejde ![]()
Stiko : ja neenenen
jen nestiham obcas ![]()
Tak takhle sme dneska usinaly (usla az o pul destae
):
http://www.onetruemedia.com/shared?…
akorat nevim proc je to tak cerne
sem si neco nastelovala ve fotaku a od te doby je to takove na hovnis ![]()
jeje, to je ulicnice, krasny, no na spani to teda nevypadalo
, tatka se nam zasek na hranicich, ted je kousek od teplic
NO na spanek to nevypadalo.
ovsem asi pak do 15 min usla.
pred tim vsak koobeh masirovani bricha, kajdeni, zvraceni, breceni, pak jak jsem byla u ni, tak uz se smala..ale do te doby des..
no to znam, taky uspavam dlouho a vetsinou v naruci nebo u prsu, kdyz uz vsechno selze, jo pekne nama cvicej
tak to ja nee.. pekne v postylce a vetsinou usne u flasky.
ovsem kdyz ji boli bricho ..tak je to horsi.. ale i tak z postele ji nevyndavam (jen kdyz se poblinka nebo postylku). Proste se tam ukeca sama a kdyz trochu pobrekava a nemuze se dostat do spanku, tak ji davam na tvar svou dlan a dycky se uklidni a usne (samozrejme za doprovodu jejiho brblani!
)