Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12009
17.9.07 21:12

dneska jsem vyprala kajiny veci u sousedky, doufam ze zitra koupime tu pracku sakra :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
17.9.07 21:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
17.9.07 21:20

Stiko - to je blbe prat takle u sousedu, ale zase mas vyhodu, ja bych tady nikoho nemela v baraku, u koho bych mohla takle prat :cry:

K mamce se chystam ve ctvrtek, ale asi jen na otocku, ale jeste uvidim, ve stredu bych se ozvala,taky bych vas rada videla. Jo a jeste me napadlo, nechtely byste si udelat malou vyjizdku MHD (asi nizkopodlaznim busem) a sesly bysme se nekde na pul cesty Zizkov Haje? Nevim, treba Sporilov,tam je klidna oblast a jede nam tam 213, no tak to jen tak navrh :lol:

Jo a ja nevim,zda je to zub,uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
17.9.07 21:21

STIKO -diky za clanek,prectu si. A moc se mi libi predstava sexove pantomimy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
17.9.07 21:50

Joo, Sporilov - to je dobry nápad :pankac:

Mně ten odkaz od Štiky nefunguje, teda funguje, ale článek tam není :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
17.9.07 21:56

No vida Alik je tam, tak to by slo ve trech jupi,jupindy. A ten clanek tam mam,ale az dole pod nejakym vyplnovanim hesel a tak, sice je videt az od pul roku a dal,ale to vlastne neva. :lol:

Aliku-jak casto a dlouho si v pripade potreby mazala tim roztokem Jarisch (pise se to tak :?: ja se bojim,abych nemazala casto.

A vam se to uz taky krati,tatka je tady za tyden,vid? To bude doma radosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
17.9.07 22:01

Aliku, tak si najed na seznam a dej do vyhledavace pitny rezim kojence a je to prvni odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
17.9.07 22:18

Kuku,

ja sem tady :wink: , po dlouhe dobe, ale ne po dovolene :? , ZANY, muj chlap si zase jenom usurpoval PC… Ale dnes jsme prijely s Anickou na prazdniny ke tchyni, tak ta me snad pusti ke kompu casteji…
To by me zajimalo, co me Zanetce pripomnelo… ty lezaci nebo valeci sudu :?: :nevim:

Tiko, tak to e tes na zubaky… kdyz mela Anny takove sterbinky jako Ivanka, tak byly tesaky do dvou dnu venku :wink:

Jsem dneska uz dost unavena (cela den na ceste, docela zahul), tak sorry, ze uz nebudu dneska docitat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
17.9.07 23:06

Nazdarek kasparek! :D
Tak u nas zaciname byt take trochu aktivnejsi.
V sobotu 1× naznak lezeni teda spis plazeni, v nedelu uz 5×.
Jinak podstrcila take parkta kolinka pod sebe a vubec tak nejak zjistuje nove pohyby, takze sem zvedava za jak dlouho na to prijde :D
tesim se, ale porad si uzivam „miminka, ktere kam odlozim tam ho najdu“.

Par poznatku:
ZANET SUPER VIDEA!!!!!!!!!
LUCCI Vcera jsem na radu Tterez dala maly mesicek jablicka a ona ma v tech dasnich takovou silu, ze to samozrejme uhlodla a zacala se davit :( takze to budu muset nastrouhat a zkusit ji to dat tak.
jinak tez jsem dneska koupila krupky, tak jsem zvedava, jak se s temi potazeme.
jinak ji davam uz presnidavky kde jsou vetsi kousky - prvni dva dny to bylo o nervy, nez se vyporadala s tim ze je to uz husci ale uz si zvykla a pohoda :)

OKNA hm, tak ty u nas nehrozi. Naposled mi je umyvala mama nekdy v rijnu - listopadu loni a letos cekam (ac jsou teda zapraseny) az nam udelaji zatepleni - jestli ho udelaji ovsem nevim. Kazodpadne dneska nam pridelali lodžii - je to super !! Tak velke!! :D
Takze uvidime. Sem rada ale ze bydlim az v sedmicce bo mi na ty okna nikdo nevidi :D

MAK Ergo Carrier take doporucuji! :-) Je fakt super! :-) A i ta moje cvalda se do toho vejde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
17.9.07 23:17

uz jsem si rikala jeje, ze dneska budes mit absenci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
17.9.07 23:18

Stiko : ja neenenen :D jen nestiham obcas :D

Tak takhle sme dneska usinaly (usla az o pul destae 8O ):
http://www.onetruemedia.com/shared?…
akorat nevim proc je to tak cerne :( sem si neco nastelovala ve fotaku a od te doby je to takove na hovnis :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
17.9.07 23:21

jeje, to je ulicnice, krasny, no na spani to teda nevypadalo :lol: , tatka se nam zasek na hranicich, ted je kousek od teplic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
17.9.07 23:25

NO na spanek to nevypadalo.
ovsem asi pak do 15 min usla.
pred tim vsak koobeh masirovani bricha, kajdeni, zvraceni, breceni, pak jak jsem byla u ni, tak uz se smala..ale do te doby des..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
17.9.07 23:30

no to znam, taky uspavam dlouho a vetsinou v naruci nebo u prsu, kdyz uz vsechno selze, jo pekne nama cvicej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
17.9.07 23:33

tak to ja nee.. pekne v postylce a vetsinou usne u flasky.
ovsem kdyz ji boli bricho ..tak je to horsi.. ale i tak z postele ji nevyndavam (jen kdyz se poblinka nebo postylku). Proste se tam ukeca sama a kdyz trochu pobrekava a nemuze se dostat do spanku, tak ji davam na tvar svou dlan a dycky se uklidni a usne (samozrejme za doprovodu jejiho brblani! :D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí