Poradna duly
Jana Čurdová
Jani 78, tak gratuluju, jinak dala jsem ted maly prevarenou vodu a vypila na ex padesat mililitru, asi ji budu davat pit casteji, bo ma desnou zacpu a kaka takovy kaminky
U nás už se spí
. Může za to kombinace odpoledního spaní až do 2 hodin + následné plavání. Radši nedomýšlím, v kolik bude asi ráno vstávat
. A kolikrát bude vzhůru v noci
.
MaK jestli je lepší Ergo nebo krosna by mě taky zajímalo
. Podle mně je ergo super na pěkné počasí (ale nesmí moc svítit slunko, protože to nemá žádnou stříšku). Oproti krosně je určitě lehčí a skladnější. Krosna má zase doplňky jako pláštěnka a sluneční stříška. Já bych chtěla obojí, ergo na léto a krosnu na zimu, ale mám smůlu. Asi bude jenom krosna (možná)
.
Pet to jsem netušila, že šťávy od Hami nemají žádný přidaný cukr…díky za typ! Ještě chvilku budu zkoušet čaj a pokud neuspěju, jdu do toho
.
Kousky jsem ještě ani nezkoušela, počkám, až bude mít ty zuby aspoň 2
.
Tak už brečí…
Holky ergo ma takovou kapuci proti slunicku.
Je pravda ale, ze na dest to neni.
Jo a na zimu si myslim, ze ergo neni tak spatne, protoze mimi je primo na zadech a tim padem v teple nasem ![]()
Jani ergo má sice kapuci, ale jakmile byl vzhůru, musela dolů, protože mu bránila ve výhledu
.
Mahony : toz taky pravda, u nas koukalo vzdycky jedno oko
z pod kapuce a kdyz moc nevidela tak usinala ![]()
Čauky, čauky,
tak koukám, že drbete a drbete a já nestíhám dočíst, no…
Peti - Lukášek je borec, no na každého jednou dojde, že
. Jo a Martin je teda rychlý jak sračka, fakt kosmická rychlost po těch čtyřech
.
Příkrmy - ohřívám, mně by studený oběd taky nechutnal
.
Kousky - hravě si s nimi poradí
, rozlámané, ale rozmočené piškoty, kousky banánu, chleba, rohlíku, s tím nemá problém. Nedávám kousky jablek, mrkve - je to tvrdé, akorát na zadušení. Prostě dávám to, co dokáže v puse rozmělnit, takové měkké věci. A to podotýkám, že zuby nevlastníme
.
Vstáváme v noci - děsně
, co dvě hodiny začíná být luxusní interval - už více jak týden ![]()
Jo a pití a k tomu z flašky
- pití ignoruje, hrnek i flašku taky. Tak nevím, kdy přestanu kojit, když se neumí napít jinak. V létě aspoň tu třicítku čaje vypil. Teď nic
.
A je děsný nenažranec. Přes den, kdy už vůbec nekojím, nevydrží bez jídla déle, než 2,5 hod. a to je maximum.
Martin teď vstal po půl hodině
, má trochu rýmu tak kapky a odsávačka, to byl šrumec. Už se těším na noc. ![]()
No nic, mám práci, takže pa.
tak uz mame tatku na hranicich, psal ze odveze ryby na chatu do mrazaku, bude to rychla akce a pak prej doufa ze bude sex, se cejti po 38 hodinach v buse ![]()
Tak teda u nás byl pěkně veselý večer, malej řval jako siréna a nemohl zabrat. Tohle už dělal v noci, jak jsme se tak často budili a ještě neusínali, tak jsme se vlastně dočkali rána skoro bez spaní
, tož doufám, že dnešní noc bude lepší. No, moc bych si to přála. Fakt už nevím, co s ním. On je celý den jako na perkách, spí minimálně a ještě ani v noci neusne!!!!
No, jsme na tom stejně jako Štika, taky uspáváme v klidu a ještě navíc potmě
no, nesmějte se, nějak to takhle prostě vyplynulo.
Jo, můžete mi někdo, prosím, poslat SZ to heslo na mimiúnor???
Tak už jsem tady.
Musela jsem odpoledne tvořit strašidýlka z dýní pro Leničku do školky.Máme tady o víkendu hody a škola a školka tam má vždycky výstavu svých prací.No a protože se paní učitelka rozhodla že bude s dětmi radši venku než se zas udělá hnusně tak poprosila rodiče jestli by něco s dětma nevtvořily,tak jsme musely tvořit protože Lenička je hotovej Hujer.
Pipi já jsem si myslela že ti černý čaj doporučila dr na ten průjem,ale stejně se mě zdá půl litru za den pro tak malý škvrně mocˇ.
Štiko já myju Lucčino nádobí normálně jak naše ,ael my používáme ekologický přípravek od Missivy a ten se ani nemusí tak moc oplachovat jako jar.
Pití já teda obyč vodu dávat nechci.Sama nemám ráda samotnou vodu stačí mě trochu šmrnclá džusem,ale musí mít alespoň trochu chuti.I Lence jsem dávala šťávičky ředěné vodou.A pokud budem venku a budu to chtít na zasycení místo koja tak to ani ředit nebudu.
No nic jdu louskat ořechy.Dostala jsem od kamoša kabelu vlašáků tak si jdu dát na nervy.
Tak papa
no u nas to je zase malym bytem, se tu bojime dejchat aby se nevzbudila, hlavne kdyz si chceme udelat romantiku tak jen na zemi s hraci dekou a hrackama za krkem, nebo zidli
Dobry vecer,
Ivca bude asi brzo zubounek
teda myslim, na spodni dasni ma dirku takovou protahlou, ale zub nevidim,ale nenecha si na to sahnout, kajdi jak o zavod a malinko ma zvysenou teplotu a mrzout teda ani moc nebyla,nebo mi to neprislo, ale nechci nic zakriknout.
Uspavani a ticho a klid- - no tak u nas je to prave taky malym bytem, ale naopak, ze spat umi i kdyz metr a pul od postylky sustim taskama, nebo telefonuju, proste to ani tady jinak neslo, a hlavne taky bydlime na rusnou ulici, tudiz se hluku nevyhne, ani kdybysme s manzou jen sedeli a nedutali. Takze Ivca spi a dole jezdi motorky,houkaji hasici a sanitky a spi se v klidu dal
a musim rict, ze jsem za to moc rada.
Nadobi umyvam normalne v Jaru a je pravda ze ho pak trochu dele oplachuju nez „nase“nadobi.
STIKO -teda ty mas moc hezke vyhlidky na dnesni noc.
![]()
Štiko ,
Ty mě bavíš
Tak nějak to vypadá občas u nás…myslím s tou „romantikou“ ![]()
A krásný večer přeju ![]()
Baru ,
máš SZ ![]()
Leni ,
dobrou chuť a nešmíruj
![]()
tiko tak gratuluju ke skorozoubku, kdy budes zase tady u mamky?
no je to prca s tim prckem mame romantiku omezenou v pohybu a je to takova pantomima ![]()