Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15043
16.9.07 15:59

Pipko … no kdyby Jenik cekal na rano na flasku, tak jsem fakt rada, ale zatim pije 1-2× za noc a porad ode me. I kdyz flasku by si vzal, ale to mi prijde zbytecny. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
16.9.07 16:26

Ahoj,mé nejdražší,

jsem to sem posledních pár dní nějak nestíhala :roll: .

příkrmy Davča mi sní taky malou skleničku.Někdy kupuju,někdy vařím

Nic víc jsem zatím nedočetla a asi ani nedočtu,páč David se vzteká :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
16.9.07 16:30

Jo,holky,sháním nějaké nosítko -krosničku nebo něco takového,co měla Mah na dovče by se mi líbilo.Ale musí to být pro těžké váhy :lol: ,klokanky jsou většinou do 9kg,což je pro nás pasé :lol: .Co máte vy?Nebo nějaký tip,prosím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
16.9.07 16:58

MaK my mame tohle

http://certik.mimishop.cz/detail.php?…

to asi neni na tezke vahy, ale treba delaj neco podobnyho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
16.9.07 17:05

Stiko na tu jsem taky koukala,už jste ji zkoušeli?Jsem myslela,jestli na to ještě nejsou mrňaví..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
16.9.07 17:07

no ja nevim, no asi az budou drzet pater, takze kaja tak v osmi letech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
16.9.07 17:08

ani tam nepisou do kolika kil to je, jen tu krosnu nejak nemuzu najt, doufam ze nebyla ve sklepe, by me uz hrablo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
16.9.07 17:10

jsem psala tatkovi co chce dobryho po prijezdu ze jsem nalozila maso a on napsal, ze chce tvarohovy jahodovy knedliky :lol: , no tak se zitra budu patlat, nemate nejakej dobrej receptik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
16.9.07 18:39

Stiko … ja je delam tak nejak od oka. Tvaroh mekky, mouka, vajicko a smichavam tak, aby to nebylo patlavy. :nevim:

Nositko … nemame a nepouzivam. :)

Jenik regulerne leze, vyklizim policky a oci mam na stopkach. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
16.9.07 18:49

cau kocky,
to byl dneska parak, normalne mati prisla z prochajdy a mala ma opalenej oblicej ale fest, se picnu, prej nas taky jako maly opalovala od pul roku postupne at si zvykame, by me kleplo, ja uz tady chci manzu :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
16.9.07 18:57

NOSITKO - porad satkujeme, to je nejlepsi nositko. Vtzkousela jsem i jine, ale maly v tom nechtel byt.

Dnes jsem v noci prebalovala :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
16.9.07 19:19

Ahojte pusinky :-) ,
teda,nemám Vás dočtené a je to téměř celých 20 stránek 8O Jste si ale povykládaly :wink:
Hned jak najdu chviličku,tak Vás přelouskám…Teď si jdu nachystat véču a nakojit malého - je to prsomil… :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
16.9.07 19:27

Ahoj :D :-)

Taky nemam docteno,byli jsme konecne koupit Radce nabytek :D ,ted jsem jen docetla posledni dve str. a koukam ze Stika bude kuchtit tvarohove knedliky,mam moc dobry recept tak ho muzes zkusit:

Tvarohove knedliky:mekky tvaroh,vejce,sul,mleko,polohruba mouka a 1 najemno nastrouhany brambor

Tak a jdem skladat nabytek ,takze papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
16.9.07 20:20

Lu gratulace k lezení.Je vlastně k čemu?Je,že?

Kačka se pěkně začala otáčen na zádíčka,nejdřív přes levou a dnes to zkoušela i přes pravou stranu.Vždycky se otočí,koukne kde jsem a co já na to.tak jí vždycky :potlesk: :potlesk: a řeknu že je šikulenka moje a ona se začne smát a mlátit nohama do země.Bobek malej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
16.9.07 20:43

Štiko , knedlíky dělám stejně jako Lucci a mně chutnají, ale někdo má radši kynutý.

MaK , já mám nosítko do 12 kg Phil&Teds Pepe
http://www.eshopbaby.cz/…-teds-p2201/
http://www.groovystyle.co.uk/…ted/pepe.htm
Ale stejne, jak rika Zanet, šátek je lepší, takže já většinou šátkuju. Přítel je línej něco vázat, tak ten to nosítko využívá spíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí