Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
852
15.9.07 22:02

Stiko Kaja je ale stejne tvrdohlavec, nahodou jsem rikala, jak je klidna, to ta nase by uz takle v klidu nesedela a spis by se rozbrecela:D ale je roztomila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
15.9.07 22:03

pipi je to boj, jedna lzicka na minutu :lol:

jo ona je klidna kdyz nad ni stojim s kamerou, to uz jsme vychytaly a mama ji drzi ruce, blby je kdyz krmim sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
15.9.07 22:05

kaja zmenila taktiku z boje na stavku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
15.9.07 22:06

PIPI: a kdes ty kukurcine krupky koupila resp kolik te staly? ja se divala na net, ze to stoji pres 300 !! 8O 8O

ZUZI: ty videjca jsou uzasna! :)
Jak Danysek leze a Lukasek hnedka za nim take :-) Tj bomba :)
Takze ten jezdici broucek to asi hodne podporuej vid?
u nas se teda zatim diva jak jezdi a osahava si tykadylka ale zatim nic :)
A Lukasek je strasne klidny pri jidle. TO JSEM JESTE NEZAZILA U TEREZKY !! :D
A kde mas Danyska kdyz krmis Lukyska a naopak???
Ja totiz mela za to, ze je mas naradkovane v lehatkach a adavas jim to zaraz..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
15.9.07 22:07

Kaja je takova mala politicka,ze :lol: zkousi, co opozice :lol:

No ja taky radeji krmim, kdyz je nekdo u toho, manza nebo mamka,nebo v praci,to se Ivca promeni a ji mnohem lepe, nevim,asi se chce predvest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
15.9.07 22:07

Štiko tak Kulda ti na jídlo vyloženě prdí, já bych asi zkusila opačný postup, nechceš nechtěj, zkusíme to za chvíli, ale asi se mi to radí, ale jsem zastánce, že čím víc blbostí u jídla tím je to horší, něco takovýho jsem viděla, jak za malou lítali s jídlem po celým baráku, tak na to já bych nervy neměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
15.9.07 22:09

Jeje to je hezký výraz, nařádkované :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
15.9.07 22:11

STIKO: tak to je teda tvrdohlavec :D Suprove u toho vzdycha - jako dejte mi pokoj .. :D a najust pred kamerou jist enbudu! :D
TO ja mam aspon dobre, ze Terezka rada papa a take se u toho rehta a keca mi do toho,takze pusu ma vecne otevrenou (Ale take to neni to nejlepsi, bo jak keca tak ji to tece vsude kolem - takze uvazuji ze koupim takovy oblecek jako ma Kaja na sobe).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
15.9.07 22:13

tak mi opět kadíme, tak už mám dvě plíny v čudu. Už ho tam zase slyšim kajdit. No uvidíme.

Jeje: stály mě 6,50 a koupila jsem je u nás v Jednotě. Značka NATURAL a výrobce Krzyžanek Petr „DARVIT“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
15.9.07 22:17

no kaja s nama pekne cvici, vystavkuje si prso, usina u telky v naruci manzi, no je to osobnost, se mame na co tesit, uz vidim jak lezi na zemi a kope nohama ze chce neco koupit, my to s manzou delalioba :lol: a manza byl jeste agresivni na deti, to bude kombinace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
15.9.07 22:23

tak dobrou kocky, mati uz chce spat a spi v obyvaku, zitra vyzkousim fintu s talirkem a pisnu jak to dopadlo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
15.9.07 22:23

Holky, všimli jste si, že únor 07 je jeden z nejukecanějších? Leden 07 má teprve stránku 1243 a říjen 06 2500? To zkoumám blbosti, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
15.9.07 22:32

gabri ja si myslim, ze je to take tim, ze je nas tady mnohem vic.No ono asi loni kveten cerven nebylo moc hezky,tak za chladnych tmavych veceru. . … :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
15.9.07 22:32

Gabri, ono se hodne diskuzi prestehovalo na baby-cafe vis? takze bud kecaji tam anebo jsme ukecane no :D

chybi mi tu stalice ovsem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
15.9.07 22:33

Stiko tak hodne zdaru na zitrejsi jidlo a pak poreferuj. Dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...