Poradna duly
Jana Čurdová
Jeje ,
mám stejný pocit ohledně příkrmů, protože mi taky není fajn z toho, že to kupuju a že nic nezkousím uklohnit. Kromě ovoce, který jsem zkoušela čerstvý, dostal všechno ve skleničce. co se týče vaření takovejhle kašišund, fakt nevím.
![]()
Zuzi -teda videa obe moc hezka, a jen velka zavist, jak Lukas hezky otevira pusu a nic nema na sobe,vse v puse, to ta nase potvorajzna polovinu zase vrati zpet
ale nehrotim to,vsak se to musi naucit, byla vic jak pul roku jen kojena, tak na lzicku neni zvykla. A Danik je superlezec teda.
Zuzi: nějak jsem nepochopila to že je to nefér ![]()
přirozený porod: mě to nebere. I když jsem asi skoro přirozený porod měla
. To šlo tak rychle, že na nic chemickýho nebyl čas. Jinak u nás v nemocnici přimo preferují přirozený porod u konce pánevního a také porody bez nástřihu
Jeje nikdo samo netvrdí, že máte doma bordel, ale nemyslím si, že je to jednoznačně ATB, my jsme žádné neměli a taky to měl, ale neboj, není to žádná tragédie, já vyvařovala dudlíky a všechno každý den ze začátku a taky ji měl, jo a špatná matky nejsi tím, že kupuješ, tak to taky tak dělám a dělat do roku budu, pak bude jíst Kubík s náma a bude
Pipi co ten průjem? Koupila jsi něco?
Zuziko,
video je úžasný, Lukášek naprosto ukázkově papá. Nějak si nedokážu představit, že to moje zvíře se takhle v klidu nechá krmit.
A Daneček je šikulka.
Taky Ivce davam jen kupovane, pri tom mnozstvi, co zatim sni,mi prijde varit vicemene ztratove
a sklenicku, velkou, mame taky na tri dny. Vzdycky to s nejakou jinou jeste namixuju a je to. Nekde jsem cetla ,ze otevrena muze byt 48 hodin v lednicce, takze mi to ta akorat vychazi.
Gabri: dneska?????? Víš já bydlim na vesnici a tady pouze ve všední den. Ale uvařila jsem mu černý čaj a čoveče poslední hovňajzna už byla celkem zcelená.
Jinak nevim jestli Martin fandí Bohemce nebo straně zelených, ale jeho hovna drží barvu
![]()
Teda holky se stydim, ale velkou sklenku na 3×
. Teda tu zblajne Martin naposezení
Pipi no velka na trikrat a plus pulka male k tomu do porce, ale to vis, Ivca je tepr zabarka proti vam ![]()
Pipi AHA. Já jsem taky z menšího město, ale pro mě to nějaká lékárna v supermarketu poblíž jistí.
TIKO: nene jeset sama nesedi…teda resp. nesedla si sama, jinak kdyz ji dam do sedu tak sedi.
Ale v te stolicce byla na jidlo jen dvakrat, protoze ze stejneho duvodu nechci jeste dokad sama nesedi ji v tom krmit, nehlede na to, ze mi v te stolicce udelala takovy brajgl, ze jime zase v tom lehatku
A v tom je to bez problemu …
Jo nekdo tu psal otech siamskych dvojcatechj - myslim ze PIPI. Vcera jsem v noci sledovala dvojku kde byl i ten jeden z lekaru. Uplne sem brecela, hlavne ty zabery jak tam ty bezvladna miminka prendavali.
Jsem rada, ze jim to dopadlo dobre, ale vim, ze jeste neni vyhrano. Prala bych jim moc moc moc aby to vsechno bylo v poradku a miminka to vsechno zvladli!
PIPI: A varis to v tlakaci nebo normalne v hrnci ve vode? Ja se ptam fakt asi debilne ale ja fakt nevim ![]()
A vy jste tedy davali i cerstve ovoce jo??? a to jste to rozmixovali nebo jak???
A k Zuzice - tim nefer myslim, ze to potka asi ty male bezbranne clovicky, ze takhle prirostli k sobe.. ne???
TTEREZ: Jsem rada ze njesem sama ![]()
KURNA ZENSKE POUCNE NAPROSTO NESCHOPNOU MATKU JAK OJSEM JA!! ![]()
ZUZI: Xsonah, tusim ze tam byli kvetnove.
GABRI: jenze my ty nove ATB bereme asi tak tyden. Pred tim jsme meli jine, normalne praskove v kapsli ale ted mame takvou desne sladkou stavindu… takze myslim ze to proste spojitost ma.
Já se s vámi dnes loučím, včera jsem šla spát ve dvě. Byly jsme včera na výletě na Vysočině, dítě tam hezky spinkalo a bar byl hnedka vedle, tak jsem tam chvíli vydržela. Ale už na to nejsem zvyklá a dnes už jsem hotovson.
Tak dobrou, zítra si vás dočtu.
TErezka sni malou sklenicku na pohodu a kdyz je ovocna, tak jeste kouka co by snedla. Kdyz je to zeleninova nebo masozeleninova, tak to ma akorat.
Ovocnou sni i velkou. A masozeleninovou mame teda na 2× (teda myslim ty husci od 6M Hami).
Cau kocky, tak jsem dala malou v pul devaty spat a doted se uz trikrat vzbudila
.
pipi tech dvojcatek je mi taky lito, i tech rodicu, ale urco to zvladnou
zuziko, ty videa jsou krasny, ten ti tak nadherne papa
o tom se nam jenom zda.
holky, poradte mi pls s tim videem, sem to ja mozek vykojenej zapomela.
taky vam pustim jak papame, teda spis nepapame