Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12009
15.9.07 16:26

vsimla Pipi diky, no ted jsem sehnala od hami mrkev s jablkem, tak jsem zvedava co ona na to, akorat nevim jestli to dat jako obed, nebo svacinu. je zvlastni, ze vcera mi taky jedla az kolem paty tan prikrm, ze bych to davala jako veceri a dopoledne ovece a vybodla se na tu kasi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
15.9.07 16:26

tak vidíš, ono to neni mrkví :lol: . Ta je po taťkovi, ten má taky rád estetické stolování. A ty jí to klíďo servíruješ ve skleničce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
15.9.07 16:27

no jo taky tatka tady trpi kdyz mlaska a plive jidlo, vzdycky mu vadily ty upatlany deti v nevahej a toc a ted ma doma veleprase :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
15.9.07 16:28

štiko hele já tu kaši taky nedávám. Prostě po ní u nás žádné objevné zázraky nebyly. Tak jsem jí zrušila. Na noc mu frknu sunar a dadáme jak mimi (pokud nekakáme :? )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
15.9.07 16:33

no ja zase byla rada ze jedla tu kasi kdyz ne prikrm, jinak by byla jen na koju, ale dneska ji schvalne nedam. je fakt, ze ma zacpu, tak ji davam do prikrmu olivovej olej, jestli ma chudak streva po me tak bude kajdit jednou tejdne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
15.9.07 16:50

Štiko dávej na tu stolici heřmánkový čaj, ten projímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
15.9.07 17:48

Štičko - ta mrkev s jablíčkem je dobrá, lehká, sama jsem si ji oblíbila a Jonáš taky :)) dávám ji zatím v poledne, stejně od všeho sní jen pár lžic. A my teď po tý nemoci máme zase začít jen lehčíma příkrmama, v nemocnici jsme je nedávali vůbec, jen jsem kojila. Tak jsem dneska začala jablečnou přesnídávkou, pár lžiček snědl, ale zdá se mi, jako bychom zase začínali odznova.

Sice jsme ještě neměli chodit ven, ale byli jsme na prochajdě, je tu nádherný podzimní počasí. A já podzim prostě miluju. Nasbírala jsem barevné listy, kaštany, oříšky a je mi blaze. Jinak už by mi z toho domácího léčení švihlo. A to ještě to malý mimčo se dá trochu zabavit, s těma většíma dětma to musí být horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
15.9.07 18:14

Baru, tak to je fajn ze je to dobry, jinak preju hodne zdravicka.

sem natocila jak papame a nejak jsem zapomela ten postup abych vam mohla zaslat ten odkaz, nevite nektera jak se to dela na tom www.onetruemedia.com?
mam to tam uz stazeny a ted nevim jak dal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
15.9.07 18:18

Ahoj, prijeli jsme z prvniho plavani a malemu se to libilo, ale unavilo ho tak, ze usnul bez jidla a spi a spi :-)

BARU - uplne mi behal mraz po zadech, jak jsem cetla vase trapeni. Jeste ze je Jonasek uz poradku. Preju vam, at se to neopakuje.

POROD - mela jsem pouze s PA (na mou zadost), byla moc fajn. A taky tam byla dula (JEJE, neni to to same ;-)). Pokoj byl ok s vlastnim WC a virivkou, byla tam nefunkcni porodni stolicka (sedela na ni vetsinou mamka :-)) a balon, ten jsem vyuzivala neustale.

POROD DOMA - vy to vsechny odsuzujete, jake je to nezodpovedne atd. Cetl si nekdo pod tim clankem vyjadreni zastupkyne PA? Proc tam taky treba nenapsali, kolik deti zemre pri (nebo po) porodu v nemocnici? Nevim, zda se mi to dost jednostranne. Pokud bych jeste nekdy priste rodila, tak bych chtela byt doma. Samozrejme jenom za toho predpokladu, ze cele tehotenstvi by bylo bez problemu a dite by bylo v normalni poloze. Treba v Holandsku jsou porody doma standard. Nevim jestli je to tak, ale mam pocit, ze vsude jinde pokud zena chce rodit prirozene i pokud je dite v jine nez „normalni“ poloze, tak ji to doktori proste neumozni, nedaji ji ji jinou moznost nez cisare. Mozna proto nektere zeny na sebe vezmou to riziko. Timto je neomlouvam, ale ani neodsuzuju. Zenska ma pravo porodit tak jak chce.

MOUCNIVKA - mame - dostali jsme na ni gencianku (pry jsou i jine prostredky, ale ta jedina pry ZABIRA) - jen kazdy 3. den vymaznout, celkem 3×. Tak to neni tak hrozne. Fakt to pomaha. JEJE - neni to z nesterilniho prostredi, to je blbost, je to prevazne z pouzivani ATB (nebo steroidu apod.), proste se v tele zmeni prostredi a premnozi candida. A pokud koji, tak by se mela lecit i matka (proste ji to v pusine namaz pred kojenim a mas to).

A vidim, ze XSONA je nam neverna! Darebnice jedna darebna :-)

PRIKRMY a PRESNIDAVKY - neohrivam, davam mu je v pokojove teplote. Snazim se mu davat rano kasi (vetsinou nechce vubec), kolem 11 ovoce a jak se vyspi nekdy kolem 1 zeleninu (vetsinou nechce) a vecer, kdyz my jime veceri tak zase kasi (vetsinou nechce :D) Maso jsem dala jen jednou, nechtel :-) Kupovana mrkvicka nam nejede, tak jsem uvarila doma, to uz je trosku lepsi a maminka se uplne oblizuje, takze ji ani nevadi, ze maly sni jen par lzicek :-) Z toho vidite, kolik mi toho maly sni… :?

Tak a nechci to zakriknout, ale uz jsem maleho 3× v noci neprebalovala… ze nikdo neuhodne proc ;-) Napsat me to nedonutite! ;-) :D Jen reknu tohle… od 7 skoro do 7!

Jo a Giovi jel dnes poprve ve velke sedacce. Neprotestoval. Vajicko by nam bylo jeste dobre, ale dala jsem ho zname, narodilo se ji vnouce :D

Hezky vikend 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
15.9.07 18:19

jablíčko s mrkvičkou je u nás taky oblíbené a beru ho jako ovocnou přesnídávku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
15.9.07 18:37

Zanet , tiše závidím, ale přeji, klidnou nepřetržitou noc. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
15.9.07 19:02

Leni,to že jsem ZS, to s lepkem nemá nic společnýho.Nejsem dětská ani dietní sestra,ale dělala jsem 14 let na ARO a tam k těmto info nepřijdeš.Jo - kdybys chtěla vědět něco jinýho z oboru,ale tohle néé.Děti a vše okolo jsou pro mě velká neznámá.Na škole se nic pořádně kolem neprobírá a i kdyby,ze školy jsem leta pryč.Tož tak Jsem prostě něználek.
Tak malá zbodla 200 kaše,teď se houpe v lehátku,táta dělá šunkofleky a za chvilku půjde broučka vykoupat :D To mám zařízený,co? No zítra to čeká na mě,manžel jde do práce a přijede v pondělí.Takže zítra budu sama samička s mláďátkem doma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
15.9.07 19:17

Jani tak to já byla a jsem dnes sama samotinka. A jako everyday v 18:00 koupel, 180ml sunárku a dadání. Tak já mám dnes po šichtě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
15.9.07 19:23

Pipi vy koupete a krmíte tak brzo?V kolik ti ráno vstává?Mám obavy,že kdyby mi Kačka šla spát po 6h,že se bude kolem 6 budit.A to bych nerozchodila :oops: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
15.9.07 19:27

no tak u nas se usina tak v devet, deset a vstava se v pul sesty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie