Poradna duly
Jana Čurdová
Čau Štiko
už si zkoušela nějaké ovoce??? Třeba by jí to chutnalo víc. Martin u všeho nejdřív nahodí ksicht a pak to celé stejně zblajzne. Třeba by si „zvykla“.
Ahojky,
no to je nemocí, ať jste všichni brzy zdraví.
Jeje moučnivka je opravdu z nesterilního prostředí, dej genciánku a bude to v pohodě. Kubík ji měl taky, a to jsem mu ze začátku vyvařovala všechno. Ale neměl ji tak hroznou.
Buzení? Tak to u nás je teď taky. Nevím proč. Do jedenácti spí a pak co dvě hodiny se budí. Naučil se paci paci a teď to trénuje i v noci, no mazec, když ho tam v noci slyším jak si tleská, no by mě trefilo.
No já jsem včera byla na chirdě tak mi strhli kus nehtu na palci u nohy, tak si FAKT užívám. Au au. Měla jsem jet vybírat na brambory, tak jednu výhodu tu mělo, už se jenom zúčastním toho prasátka, mňam.
Jo taky jsme po očkování, teď poslední. HURÁ!!!
A gratuluji k zoubkům, Štice Kuldě k přetočení, šikulka.
Tak pa
Štiko, ty stroupky jí dej dětský olejíček, pořádně jí to promaž a rychle to zmizne. Manža to udělal Kubíkovi, no olej z něj kapal, na to nezapomenu, ale druhý den to měl pryč.
Štiko, tak my co nekojili.
Ráno mlíko, tak kolem deváté něco ovocného, nejlepší z přesnídávek je Frutapura. Nebo banán jablko a tak. Ale moc mi o banán nestojí, bo nejsou teď moc sladký.
V poledne, já tedy nevařím, kupuji nejradši o Hami masozel. příkrmy, hrozně mu chutnají. Hami jsou asi nejlepší, mají podle měsíců to, že už to není jen namixované, ale jsou tam i kousky. Ale ty zkus určitě nejdřív od 4. je to namixované, nejdřív zelenina a pak i masové. Pak není špatný Sunárek, ale nemají toho od 4. měsíce tolik, pak není špatný i Hipp, ale ten já u nás moc neseženu.
Odpoledne tak od 3 - 4 dávám jogurt, mě baští cokoliv, jenom pozor na kousky, broskev nám moc nee.
A večer dávám kaši, střídám to, Hami nej je banánová, Nutrilon není špatný a Hipp jsem měla jahodovou taky je moc dobrá.
No přeji hodně zdaru, protože než si na to všechno Kubík zvyknul, to bylo prdíků. Tož tak, snad ti to pomůže. S ničím nespěchej, ono Kuldě nic neuteče. Tož tak. Tak román. Já přijdu jednou za čas a pak to potřebuju všechno nepsat. Jo jo ten čas.
JO a pro JEJE míry v 6 měs. spíš 7
7,67 kg a 68 cm, no rosteme
Tak ten jídelníček je u nás podobný jako u Gabri
. Jen s tim rozdílem, že nám ten banán docela jede a na ty mléčný výrobky hupnu hned jak nám konečně přejde ten průjem.
Už jsem z toho průjmu vykolejená. V noci přebaluju 3× a Martin už má z toho kadění pěkně opruzelou prdku
. Jsem ho nechala poránu nahatýho v postýlce a ještě že jsem pod něho prdla tu nepromokavou podložku. Za chvilku byl pochčůranej. Dávám ty probiotika, mrkev, banán a pevně doufám, že se to spraví samo. Jinak v pondělí naklušu k doktorce aby mu udělala výtěr. Zasranej Duracef ten mu teda porachotil střeva. Teď naposled mět úplně brčálovou stolici. Chuděrka moje. Jinak je ale OK. Kdyby nebyl, tak už bych plašila. Zatim vyčkávám ![]()
Štičko zdá se ti,že jí málo?Kačka zase jí docela dost.Si nevybereš.
6 - 200 Sunaru
9-9.30 - 190 přesnídávky
12-12.30 - 190 příkrmu
15-16 - 150-200 Sunaru
18.30 - 150-180 kaše
20 někdy trochu UM,někdy nic nebo čaj,podle toho,kolk sní kaše
Ale štičko každé dítko je jiné a taky to u nás takhle není pravidlem.Moc jí nejedou přesnídávky,někdy sní míň,ale jedou jí masozeleninové kaše na véču od Sunarky
Pipi na průjem mi doporučili v lékárně ORS od Hippu, je to přírodní, je to takový pití, hlavně ať pije, aby se neodvodnil
Gabri díky tak se zase půjdu juknout do lékárny
. Tam už mě znaji, ale nevim jestli je to pro mě dobré
Možná bude lepší aby to manžel koupil jinde. Někdo chodí na výlet do parku a já do lékárny ![]()
Pipi to nic, mě znají taky v lékárnách dobře, nejdřív pořád mlíko a teď příkrmy, poblíž je jedna kde mají fakt pro prťata hodně je to jako samoška, tak je to super
Jo a taky Hylak mi prodali, já to brala na dovolenou pro jistotu, ale náš Kubiš má spíš opačný problém
Diky holky, ja bych tu nasi kaju pretrhla, fuj to jsem se zase rozcilila, vzdycky cela sklenicka jde tak akorat do kose, bo uz se to nesmi po ohrati skladovat a nase madam sni tak pet lzicek
![]()
Jo já když chodila do lékárny pro mlíko co tři dny, tak jsem to dopracovala tak, že s jedním lékárníkem to byl rozhovor: já mu říkám jako vždycky a on na placení mi povídá: taky jako vždycky
Štiko KLÍÍÍÍD, nezapomeň že okurky patří do sektoru B5, max. nějaká čokoška to jistí
Však to jednou zvládnete, ale snaž se aspoň před ní zůstat klidná, protože ty prťata z tebe všechno vycítí, fakt to mám vyzkoušené