Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1864
14.9.07 10:20

Holky ahojte-konečně je krásně, jupí.

Matess - já mám podiobné noci jako ty asi týden, no zatím funguju 8O :wink: .

Zuzi , já vím, že ti nic jiného nezbývá, ale máš s nimi teď docela práci :! A oni rozum hned tak nedostanou - jsem tě uklidnila, co? Já teda mám taky co dělat, abych uhlídala ty moje dva kluky, protože Lukáš si začíná pořád více dovolovat a někdy i naschvál ublíží, třeba Martina shodí :twisted: . Ale jemu už to můžeš vysvětlit. :wink:

Jo a děkuju za přáníčka holky, jste hodné. :srdce:

Dnes přijedou tchýňata a ještě přikořeněno prababi, jsem nadšená :roll: . A to ještě Lukáš vstal dnes pěkně protivný, tak jsem zvědavá, až se vrátí ze školky.

No nic, mám práci a po jedenácté se zase už musím chystat na vyzvednutí Lukáška, tak pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
14.9.07 10:25

Jsem tu zas.ale jelikoz jsem nemela stejne cas docitat ,tak vim prd :nevim: ,ted jsem to jen tak preletela :cry: ,ten nas zivel malej se uz absolutne nemuze nechat bez dozoru,leze jak drak a bud si seda a pada a nebo coz je daleko horsi ..si stoupa :roll: ,takze kde jsou ty casy kdy jsem ho dala do lehatka a v klidu si docetla emimco,ale vsak nejsem sama a moc dobre vite o cem pisu :D

Tak ,moc a moc se omlouvam ,ze jsem uplne zazdila ,ze tu mame jeste jednu Radunku(Mah),nebyt Pet.tak bych nevedela :oops: ,takze samozrejme taky vse nej nej :huban: :srdce: A moji Radce vyridim…bude moc rada,jak ji znam :D

Pet…gratuluju k lezeni :pankac: ,ale vidim,ze zas tak velkou radost z toho nemas :D ,no vsak vis co Te ceka :-) ,taky z toho dvakrat nadsena nejsem ,ale jasne,ze se dmu pychou ,kdyz mi vsichni rikaji jeeeee,ten je tak sikovnej :D Jo a mame od vcera sedatko-konecne! Jo a ja jsem ho teda poridila hlavne z bezpecnostnich duvodu! Adik je hroznej neposeda a posledni dny ,kdy si zacal stoupat a sedat ,tak ho sotva udrzim a byla jsem uz pred koupanim vzdycky na nervy ,jak ho udrzim v klidu 8O ,dokud lezel ,tak to byla pohoda ,ale pak silenost,jednou mi i tak blbe sjel,ze jsem se bala ,ze ma vykloubenou rucicku..no a tak jsem rekla dost a mame sedatko,myslim ,ze je to uzitecna vec,v lavoru bych ho neumyla ani nahodou,uz vracim i vanicku a to jsme meli tu velikou a byla mu mala 8O

Autosedacku …mame uz taky a to od 0-18kg ,uz nemelo cenu porizovat vajicko,jelikoz je Adik velkej a ma pres 9kg :-) ,malymu se v aute libi :D ,celou dobu se kouka z okna a tesne pred cilem si usne :-)

Ordinace…momentalne nekoukam,nechavam si to nahravat od kamosky,sleduju Pouta,ale ten konec jak Misa porodila jsem videla :D
No tak ja kdybych mela rodit prirozene,myslim uplne bez pomoci kapacky,tak neporodim asi nikdy 8O ,u vsech deti jsem se neotvirala a musela jsem dostavat kapacky,ale epid.jsem nechtela,jinak Adik sel nakonec nejrychleji,ale zas mu dochazel kyslik a sledovali ho celou dobu na monitoru,takze jeste ze tak ,kolikrat si rikam,buhvi jak to mohlo dopadnou ,nebyt tehle pristroju :o a mela jsem i co delat ho vytlacit,zlaty obe holky :D ,byla znat zrejme ta vaha :-)

Uz koncim ,beztak je to zas o nicem :oops: Jdu juknout do galerky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
14.9.07 10:37

Mah tak je mi lito, ze jsem Te neuvedla hned u prvniho prani k svatku , takze se tady kaji a preji jeste vic vse nej :D :D

Ali sve male Radce taky vyrid pranicko, a copak dostane?

Luci ja jsem ten jen prelitla a jsem dost „nastvana“ no ale jim je jedno moje nastvani,ale vis, ja jsem prave spis pro porod pod dohledem, protoze pokud v dnesni dobe mame moznost vyuzit lekarske umeni a vsemozne vymozenosti, ktere miminku muzou zachranit zivot, tak je dle meho nerozum se do toho pustit sam doma. Ale je to samosebou na rozhodnuti te ktere rodicky.

Jinak mne pri porodu pomahala vlastne skoro celou dobu PA a pak si nic nepamatuju, jen vim,ze tam byla detska , dve sestry a lekarka. NO abych pravdu rekla,tak mam pociot,ze doktor mne ani nesil, ze to byla spis taky PA,teda pokud to vubec je mozne. No a pak uz tam byla taky Ivanka

:lol: :lol: :srdce: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
14.9.07 10:41

Tak chudinka holcicka :cry: ,taky nikdy nepochopim proc nektere zenske tak moc chteji porodit doma a nemaji strach z komlikaci 8O Hodne zenskych si treba rekne…no ale vzdyt je to prirozeny a driv odrodila rodicka na poli a hnedka zase bezela obracet seno ,nebo nejakou jinou praci,ale vubec si neuvedomi ze tenkrat miminek a maminek taky pri porodu plno umrelo :cry:a prave diky tomu ze se jim nedostalo patricne pece :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
14.9.07 10:49

Tiko dekuju za prani Radus a i vsem ostatnim…vyridim :srdce:,jelikoz uz je to velka holka ,tak si preje nejakou paradu na sebe a tak pujdeme neco dneska vybrat,taky kyticku od tatky jako pokazdy :D a samozrejme budou dortiky a chlebicky :D ,myslim ,ze na svatek az az :-) ,jo a taky neco urcite dostane od Tynky ,ta na ni nikdy nezapomene s nejakym dareckem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
14.9.07 10:49

Hlavi - Presne ,driv byla mnohem vetsi umrtnost pri porodu nejen mamin ale i mimin a dnes kdyz mame ty lekarske moznosti je prece az „hrich“jich nevyuzit. Holciciky je mi taky moc lito. Ona si cestu na svet nemohla vybrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
14.9.07 10:52

Hlavi - to je krasny,jak si segry davaji darky,to bych taky nekdy chtela zazit, jako myslim u svych deti. A na svatek taky myslim dobry,my svatek vzdy nejak odbudem veceri,nebo obedem nekde v lepsi restauraci ale takle rodinne je to moc hezke, se taky tesim, ze budu oslavovat svatky a vsemozne vyroci. Ja uz chci taky velkou rodinu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
14.9.07 10:56

Jo a ted ani nevim,zda to tady uz nekdo nehlasil,ale v TESCU je zase akce na pleny,ma dojem, ze od 12.9. a hlava vykojena nevim presne do kdy :cry:

Ale vy to stejne uz asi vite a mate nakopupeno :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
14.9.07 11:02

Dite spi, prace je hotova, doma vse zajisteno, navareno,pouklizeno :D a tady nikdo, a ja si tak chci povidat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
14.9.07 11:11

Tiko…jo jo,je to parada mit vic deti ,je moc hezky kdyz Ti nosi darecky ze skolky a pak ze skoly,na vanoce pak maji starost,aby vsechny obdarovaly a vubec ..kdyz je vidim ,jakou maji radost z brasky ,tak jsem uz tolikrat byla na mekko :srdce: ,ale na druhou stranu kdyz se rafnou,tak je to taky veseli,obzvlast kdyz se k nim prida Adik :-)

Do teska jedem dneska na nakup,tak uvidim :D ,jinak ja se taky o akcich dovidam az kdyz uz je po… :-) ,ale ted uz je auto,tak budu cist letaky a ne je hazet rovnou do kose :D

Andilek s dablem v tele se vzbudil,tak se loucim,preju krasny den vsem,pa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
14.9.07 11:13

Ahojky,
tak jsem tu po týdnu zas, ale že ten týden fakt stál za to!!!! Byla jsem s Jonášem v nemocnici, z rýmy se vyklubal akutní zánět hrtanu a byl to děsnej fofr, ještě v pondělí to vypadalo jen na rýmu a v út ráno už jsme pádili k doktorce a hned od ní do nemocnice. Stihli jsme to jen tak tak, malej už sotva dýchal. Dostával inhalace, adrenalin a kortikoidy, postavilo ho to na nohy. Jen jsme dostali varování, že je to častý onemocnění dětí od půl roka cca do 2 let, v noci začnou najednou sípat, nemůžou se nadechnout. Tak to prý příště nemáme čekat do rána, ale hned volat záchranku, že to postupuje strašně rychle a je to u miminek proto, že mají malou dýchací trubici a jak rychle otýká, můžou se udusit. Navíc se s nima má jít do chladu, v létě na ně třeba otevřít i lednici, aby otok nepostupoval. Je o virový, nemáme teď chodit mezi lidi, výslovně do obchoďáků.
No, zážitek to byl příšernej, ale včera nás pustili domů, tak snad bude zas dobře. Ještě máme kapky do nosu a sirup na kašel, zvlhčujeme vzduch a jsme doma v chladu. Nejhezčí bylo, jak se Jonáš radoval z příchodu domů, úplně se rozzářil a byl prostě k sežrání.
No,a mě to změnilo vztah k nemocnici- přestala jsem se jí bát a byla pro mě místem, kde nám dokážou pomoct. Navíc tam byli všichni hrozně milí a ochotní, všechno nám vysvětlili, takže tím ten pocit ve mě ještě posílili.
No, tak všem přeju, aby vás nic takovýho nepotkalo a mějte se hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
14.9.07 11:18

Barulino teda chudacek Jonas, to musel byt extra osklivy zazitek. Jsi holka statecna,ze jste to tak vse zvladli. Tak doufam,ze se vam ted uz bude na hrooooooooozne dlouho vse spatne vyhybat. No teda, jesteze jste zareagovali vcas. A jak se citi ted Jonasek, verim, ze musel mit radost z prichodu domu, vsak uz i tydle prtata, vi kde je nejlip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
14.9.07 11:20

Ahoj Baru…tak to mel malej asi laryngitidu ne? Tyna ji mela presne v pul roce,byla jsem s ni taky v nemocnici cely tyden a mela kapacku na celicku,inhalace a horecky ji nemohli vubec srazit ,sypala …no desny 8O ,taky nam mudr.rekla ze se to rado opakuje ale az do 6 roku ,nastesti to uz nikdy nemela,moc vam preju at je malej uz fit a uz se mu to nevrati!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
14.9.07 11:32

Mah asi s nejveti pravdepodobnosti pojedem zitra do Pardubic, vim,ze je to narychlo, ale prece jen,nenasla bys tam chvilicku? Nekde v centru, na T.M. treba ?Ale jeste upresnim, jen se poptavam, jak na tom jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
14.9.07 11:35

Hlavi,
přesně - laryngitida to byla. Ale teplotu neměl. Ale i tak to stálo za to. Hlavně jsme vůbec netušili, co dělat. Mysleli jsme nejdřív, že je to jen ta rýma, až pak to sípání mi přišlo divný. Prostě jsme na to fakt nebyli připravený. Ještěže nás Dr. hned poslala na dětský na Lochotín. Předtím mu ale ještě dala inhalaci v ordinaci a čípek. Ale stejně jsme mě dostalo, že jsme v nem. na příjmu nejdřív čekali, než vypsali kartu, než zavolali doktorku, no řišlo mi to stršně dlouhý. Zato pak nastal šrumec. Honem na inhalaci, injekci…Taky strašili, že se to může vrátit. No, jestli až do 6let, tak to je teda dost.

Tiko- už je malému dobře. Jen zůstal kašel a rýma, ale hlavně že to jde ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí