Poradna duly
Jana Čurdová
Tiko: jojo! ![]()
Holky, ted jsem se docetla, ze to muze byt i uzivani nejakych sirokospektrych antibiotik (CO TO JE???)
my totiz asi 5 dnu bereme jina antibiotika nez driv. Driv to byl normalne prasek, ale ted je to takova SLADKA!!!! tekutina!!!
Jestli to to prtatko nema z toho ![]()
Tiko okurky a rajčata
to je na mě moc zdravy takhle večer.Já si umím užívat jen s nezdravýma věcma,jinak to není to sparávný užívání.A když manža nejí oříšky tak bych je schválně kupovala,alespoň bych měla jistotu že mě je nesní
.
A bradu ničím nemažuto se spraví samo až jednou doslintá.
Jeje já yslím že se taklhe toulá víc holek,ale Xsonah tu už dlouho nebyla,tak nás třeba nadobro opustila.
No nic vypínám,už mám doma chlapa.
Tak papappapapapa
No jo Jeje z těch antibiotik to může být.Já jsem měla asi ve 3 třídě angínu jak prase a pak sem měla bílej jazyk a musela jsem si to mazat genciánkou-v tomhle věku to byl pro mě pěknej trapas chodit do školy s fialovou pusou,takže na to dosmrti nezapomenu.
Jeje antibiotika nevim,ale asi je to mozne,kdyz neco podobneho mela i Lenca - ktere timto rikam,ze ja zase zeleninku muzu moc a moc, tudiz si u ni uzivam, a tucny syr take vecir taky asi neni nic moc zdraveho,ze ![]()
tak širokospektrá ATB jsou ty ktere niči siroke spektrum mikroorganismu, coz bych rekla ze ty nase ATB jsuo ![]()
takze by to byla rekkce na to?
No v pondeli asi za tou sestrou zajdu. Jinak pry maj opet dovolenou. TO uz je asi ctvrty tyden za dobu co tam chodime.. se maj ze..
Jeje - radeji tam zajdete , prece jen asi Ti poradi vic,nez internet a my tady
a jejich volno bych taky chtela mit ![]()
Mne se tak nechce spat a tady je mrtvo, ach jo, manza uz polehava a ja bych neco podnikla
TIKO: to vis, ze ji tam brnknu a hnedka tam vyrazim aby se mnou pocitala ze dorazim
kazdopadne se mi to fkat nelibi. Uvidime, co udela ta gencialka a jestli to ma z tech ATB tak budeme muset jeste do nemocnice.. och och ![]()
Tak jdu take
dobrou noc! ![]()
ahojky,
tak jsem Vás ted dolouskala.
opozdene vsechno nejlepsi Radkam.
Mahony , u nás je to s tím buzením taky horší. zkoušela jsem i kaše, zatím rýžové, a bez úspěchu. bylo to ještě horší. strašně prděl a budilo ho to. dneska jsem koupila kukuřičnou, tak ještě zkusím tu. ale moc nadějí tomu nedávám.
jo a jak jsem psala o plavaní, tak vám ještě musím říct, jakej jsem blbec. nechala jsem tam plavky, samozrejme je nikdo nenasel
. Takze nemam v pondeli v cem jit. no jsem zvedava, v cem pujdu.
vic si nepamatuju. snad me rano neco napadne.
preji krásnou dobrou noc a spavá miminka.
Dobre ranko kocky,
Jeje, to me mrzi ze mate moucnivku, to je asi neprijemne
noc u nas byla zase desna a od deviti do peti se budila tak po hodine, no desny a pokazdy jsem musela dat prso, ta musi bejt prezrana ![]()
Taky uz mam podezreni na tu kasi a premyslim ze ji jeden vecer vy:,–(im, taky ma prdiky.
Preju vam vsem i mimiskum krasnej vikend a pokud mame nejake oslavence, tak vsechno nej ![]()
Štiko ,
schválně to zkus, jsem zvědavá, jestli se to u vás zlepší. protože u nás to buzení bylo určitě kvůli kaši.
Ahojky
Baru gratulace k druhému zoubku ![]()
Moučnivku teda taky nevim,jestli bych poznala.Vyvařuju vlastně jen flašky,jinak nic.Cumle má na hraní,gumové hračky válí všude kolem sebe…
![]()
Jeje koukám miláček je originální,jako všichni,když jim o něco jde,že?Já když už jsem naštvaná,tak mu řeknu ať si dělá co chce,že mi to je jedno a to ví,že je zle.Tak šupe dom
Jinak u nás noc jako obyč,do 6 jsem o ní nevěděla,pak spinkala do půl 8.Teď si dává svůj dopo spánek a počítám,že se každou chvilku vzbudí.
Ráno se otočila na zádíčka 3×po sobě
šikulenka moje a snědla celou velkou přesnídávku ![]()
Odpo jedeme na zahradu,přijedeou strejdové z FM a OV,tak ukážeme Kačku,ještě ji neviděli.
Cau kocky, vy co jste nekojily a mate uz zabehly prikrkmy, jak vypada pls vas denni jidelnicek? ja furt kojim a odpol do ni dostanu max 50g zeleniny a vecer 100ml kase, prijdemi to malo, na to ze ji bude za chcili osm mesicu, ale ona nic nechce
. I po zelenine i po kasimusim dokojit.
Jo a jeste jeden dotaz prosim, mate na hlavicce jeste ty stroupky? mala si desne skrabe hlavu a uz ji ma celou rozdrapanou do krve, nevim co s ni, nehty ma kratky a zkousela jsem i rukavici protoze to je fakt deny a ma vsude po hlave krvavy rejhy ![]()