Poradna duly
Jana Čurdová
Hezký večer,
gratulace ke všem pokrokům.
Jinak tvarohové knedle dělám stejně jako Hlavička,jen toho bramboru dávám podle velikosti jeden až dva.
NOSÍTKO určitě šátek, protozže ten jde právě i pro větší děti a má víc variant jak uvázat. Toť můj názor ![]()
JInak mám hroznou radost, že dnes Ivča po příkrmu (mrkev, brambor,kuře) vydržela tři hodiny bez kojení, takže , no prostě mám radost a to větší, že ještě z toho vydržela půlku beze , no nebo mám napsat právě proto, že byla beze mne vydržela tak dlouho, no vidíte,estli ono na tom něco nebude
![]()
PET vítej zpět, rychle dočti a sděl nám ,jak bylo na návštěvě.
Že bylo ale dnes krásně, jé kdyby to aspoň pár dnů ještě takle vydrželo.
Ahojky,
dočetala jsem a skoukla galerku a to jsem neměla dělat
.
Gabri tak tvoje fotky mě totálně dostaly.Na Brelu jsme jezdily několik let,bydlely jsme v soukromí asi 100m od Berulie.Takže teď tu tiše trpím.Já jsem to místo měla hrozně ráda -pizza u Marka,pivečko v TipTopu na pláži,a zmrzlinky a zákusky v cukrárně na kolonádě,majitel cukrárny vypadal jak Costner a večer do Bašky do restaurace kde dělaly úžasný rybí speciality
Jáááá chciii takýýýý!Já jsem to místo zbožňovala,ale manža se zhlídl v Řecku,že je tam levněji.Je fakt že zrovna tam balo draze,ale doufám že se tam ještě někdy podívám.
Cau kocky,
kde jste? Tak doted mi kaja spala v naruci, je horka, ale teplotku nema, to je z toho jak ji matka prismahla na slunicku. Dala jsem ji napit prevarenou vodu at neni prehrata.
Ty knedle teda zkusim, proc se tam dava ta brambora?
Stiko nevim presne, ale to testo ma mnohem lepsi chut potom,teda co muzu porovnavat knedle s bramborem a bez ![]()
A Kaja se nechala ukolebat? Dnes bych vas potrebovala, jely jsme dom od tchyne a Ivca v kocarku pistela a pomalu vylezala ven a ne a ne usnout ac bylo ocividne jasne, ze byla unavena, ale zabrat ke spanku to nee, tak jsem si rikla, kdyby tady byla teta Stika,ktera umi Pupinu svou pritomnosti uspat i v kocarku
![]()
Stiko…ten brambor tam urco dej,poradila mi to manzova babicka a to testo je takovy daleko jemnejsi
,je to rychle a na chut bych rekla mnohem lepsi nez z kynuteho testa ![]()
Nabytek slozenej ,tak jdu hodit sprchu a do hajan
a doctu si Vas pekne k snidani
Krasnou a klidnou noc maminkam i miminkam
![]()
HLAVI - a kolik tam davas toho mleka? Zbytek by se asi dal odhadnout, ale kdyz nevim kolik mleka, tak jsem v pr…
![]()
TIKO - at zije satek!
Jake pouzivas uvazy? Ja porad ten samy - kriz s kapsou, osvedcil se nam, tak jsem ani nezkousela nic jineho, az ted nedavno jsem zkousela uvaz na zada, ten je fajn, budu ho pouzivat, az bude maly tezsi. Moc se mu to libilo, mohl me tahat za vlasy ![]()
Kdo chce kouknete, mame nove videjka tady: http://www.youtube.com/…/zanetadanny Ale to papani tam jeste neni.
Dobré ráno,
knedlíky nedělám, protože je neumím
takže neporadím
![]()
Žanet, videa jsou super!!! Dany z toho ale moc nadšený nebyl, že? Nebo se mi to jen zdálo? Jo a máte stejnou hrazdičku (ten tunýlek), už to musím taky přestavět… jednou jsem to zkoušela a moc se mi to nepovedlo, protože jsem dala ty plasty jako na bok a ono se to rozjelo
Tak to možná dneska zkusím. Danymu by se to líbilo když už leze.
A teda čumím
jak Gio stojí. Je to fakt šikulínek ![]()
Tak my se chystáme na další plavčo, ale docela zvažuju jestli jet, protože se klukům docela rozjel ten atopák
. Já jim chtěla pomoct tak jsem opět zkusila Excipial (už jsme ho měli ve třech měsících a po třech dnech jsem to vzdala, protože hodně zrudli) a opět z toho celý zarudli, tak teď mám výčitky, že jsem to ani neměla zkoušet. No debil. Mají to teď fakt ošklivé
.
VCau kocky,
Zanet, ty videa jsou krasny, to je des, vam ty decka lezou, stojej a my furt lezime
.
jinak nevim jestli budou knedle, bo nam netece voda, to je teda pdpasovka na moji sterilitu a to neni na chodbe nikde o tom ani zminka
.
Tak tata uz je na trajektu svedsko-nemecko a ve dvanact vecer ho mame tady. jede ale rovnou na chalupu dat ryby do mrazaku, tak prijede tak ve dve domu.
Dobré ránko
,
krásně svítí sluníčko,to se hned líp vstává…kdyby to tak vydrželo co nejdýl,tohle počásko můžu ![]()
Tak Luky zvládl celou návštěvu nečekaně dobře,spinkal řekla bych docela dobře - první noc byl vzhůru jen 4× a tu další jen 2×
Adaptoval se docela dobře a rychle,ale bylo vidět,když přijeli domů,že je ve svém ![]()
Jinak to byl supr víkend,škoda,že je jich tak pomálu ![]()
Včera jsem Vás rychlostí blesku pročetla,ale nepamatuju si nic,jen že jste řešily domácí porody ,tak na to mám jednoznačně názor,že já bych do toho nešla ani náhodou…myslím,že i v porodnici už se dá porodit téměř v domácím prostředí a pokud to nějaká porodnice neposkytuje,tak právě proto máme na výběr,aby jsme si vybrali pro nás tu nej…kdyby došlo na komplikace,tak bych si nikdy neodpustila,že pro svůj dobrý pocit z porodu jsem ohrozila dítě…a dobrý průběh těhotenství není jistý předpoklad,že i porod bude bez komplikací…no,každého věc,ale já bych se bála a z porodu tak stejně nic neměla…přijde mi to taková ruská ruleta ![]()
Tož tak…
Jináč u nás novinky
žádné
Snad jen,že už zkouším dávat Lukymu flaštičku - hrníček odmítá (necháme na později),takže jsem koupila tu MAM s tím šroubovacím dnem - je úžasná,taková správně buclatá a z té to teda zkoušíme - je to prča,páč Luky to různě žužlá a kouše a když mu z toho náhodou něco vyteče,tak se tak překvapeně kouká
![]()
Co dáváte mimčám pít
Dala bych mu nějaký čaj,ale nevím,který je ten nej ![]()
Já zkusila tu šťávičku od Hami - jablečnou 4+ a nakoupili jsme už i příkrmy
takže tento týden začneme…hurááá,už i my…
Jo a taky Luky bojkotuje lezení - prostě favorit je plazení,tento způsob mu přijde rychlejší a snadnější…
Zuzi,Zanet,
videa jsou super
Kluci jsou fakt šikovní,to není jen fráze,to je pravda ![]()
Poctivě jsem všechno zkoukla ![]()
Tak a co víc,asi nic
Za chvíli půjdu uspat malého,je nějaký mrzký…včera měl od ranního probuzení tak skvělou náladu,kéž by to bylo denně…bych se vůbec nezlobila…
JO a málem bych zapoměla
Včera měl Luky premiéru ve sporťáku - no bylo to z donucení,páč se nám do kočárku vylila v autě Griotka (
) domácí,co jsme dostali darem a jinde už nebylo místo
Naštěstí to pustilo a kočárek je zas jak nový ![]()
Ale řekla bych,že se mu tam moc nelíbilo…ze začátku jo,ale možná to bylo tím,že bylo už docela pozdě a byl unavený
Dnes je hezky,tak si říkám,jestli to zase nezkusíme,ale jak se znám,tak skončíme v korbě ![]()
Hezký den přeju ![]()
Jo a v pátek mi psala sms Lištička ,že se jim totál rozbil pc,ano - ten v minulém týdnu opravený a opravář je na dovči,takže bude bez netu
No radost z toho neměla a moc Vás pozdravuje,prý bude mít absťák ![]()
Tak jen aby jste věděly,proč tu není ![]()
Dobré ráno,
Stiko o tý vaší vodě,říkali ráno ve zprávách.Teda,ne,že u Stiky neteče voda,ale na celém Jižním městě nebo kde vy to jste.Nějaká havárie,či co..
Zuzi já bych plavčo asi vynechala.Ta voda na to nebude nic moc,bych řekla..
Žanet videa krásný
,Giovi je šikulka
.Davča se zatim akorát plazí jako voják ale jen pozpátku ![]()
Pet já dávám k pití vodu.Jinak je super,že se vám víkend tak vydařil ![]()
Ahojky holky
Teda Žanet,Gio je fakt dobrej.Já neznám nikoho,kdo by tak brzy stál a lezl…Jsem ráda,že zatím je Kačka válí sudy a naznačuje plazení.Jinak nic.Na to,že kluci bývají pomalí a opatrní,tak šikulky z února jsou výjimky
Štiko tak se dočkala,co?Je to hrozný být sama.Smutno je…No vidíš,zase bude dobře a taťkovi ukaž,jak krásně jsi Káju převezla s jídlem
![]()
Holky díky za tipy na nosítka
,koukám,že většinou preferujete šátek..do toho já se moc nehrnu,nějak mě neláká to uvazování ![]()
Tak to musim ještě probrat s mannžou,páč nosit bude hlavně on ![]()
Pet já jsem taky znovu nandala korbu a sporťák skončil zatím v postýlce v obýváku ![]()
MaK no to je teda super, nerikali kdy to pujde? ja o tom na netu nemuzu najit zadny zpravy