Poradna duly
Jana Čurdová
Dneska jsem konečně zkoušeli ty cucací váčky od Žanet a moc jsem se u toho bavila. Dala jsem tam banán (ač mě Žanet varovala) a Martin byl úžasný. Celý ho vyňuchal a moc mu to jelo. Ani nebyl tak zablafanej.
tak to vrcholí, páč jsem konečně objednali lednici a tak už nic nebrání. Trochu nás pozdrželo to marodění Martina. Jinak už bysme byli v novém
Joo Pipi nekdo tu mel zajem o ten vacek, tusim Jana78? Se mi ty cisla u Jan pletou.
Koukni, bylo to dnes nebo vcera.
Me Jenik teda banan odmital. Ostatne jako vsechno. ![]()
Hezky vecir,
tak Stiko neteř - ja ji na jednu stranu chapu,protoze sama jsem v puberte byla litostiva az lehce podrazdrena imrvere, takze je mozne ze se ji to dotklo, ale kasli na to,Kulde Kajo rikejte dal, taky spis vim o tom, ze se Karolinkam rika Kajo (teda ja rikam manzovi Kajo a je Zbynek,ale to je trosku neco jineho
) proste pockej az se to vse uklidni, vsak oni si to sami proberou v hlave a jak psala Zuzi, je to jejich problem, ty stim zadny problem nemas, a klidne bych neterince rikala Kajo dal, ono ji to treba pak samotne prijde blbe, ze Kaja je prece jeji malinka sestrenice.No kazdopadne urcite to pro Tebe nebylo nic prijemneho,chapu.
Aliku tak jak jsi na to zitra? V kolik budes Zizkovem projizdet ? ![]()
Olsi manza rikal, ze teda asi tezko vam v nekterem servisu pasy prodlouzi, ze o tom jeste nikdy neslysel, pry se mozna daji sehnat nastavce na pasy, co se prodavaji pro obeznejsi klienty. No zkuste se takle poptat. Asi jsem moc nepotesila, co?
JO a mne prisla dnes uz druha bonusova knizecka od sedmi mesicu
ne ze by mi to vadilo,ale asi prijde i ostatnim .JO a kouknu a myslim, ze tam zas urcite neco nevyuziju, tak dam echo a venuji.
štiko: mě by to teda pěkně vytočilo od té tvé neteře. Asi to je pěknej fracek, když si tohle dokáže dovolit říct. Navíc si myslim, že právě ty nemáš moc možností jméno Karolína zdrobňovat a Kaja je prostě klasika. A na zbytek rodiny se vyser. Jak jinak to napsat. Jenom proto, že nějaká pipka je v pubertě nebudeš říkat své dceři Pepo.
Tiko: je tam něco na sunar, že bych jí využila. Já v DM hodně nakupuju
Tiko … ty uz mas druhou bonusovku, jo? Ty se más, a ja byla tak pysna, ze mam alespon jednu. ![]()
Znamy Karoline rikaji Káka, pac si tak zacla rikat sama, kdyz zacala mluvit. A svoji kamosce sem teda Kajo. Klare bych rikala Klaro, Kaja by me nenapadla. ![]()
naši příbuzní,mají Kláru a Karolínu
první je Kája a druhá prostě Klárka.Taky jsem v životě neslyšela říkat Kájo Kláře ![]()
Pipi … a ty nemas tu bonusovku do DM? Tak si o ni napis, je tam toho dost.
Pipi mam ted knizecku bonusovku u male ,tak tam nechci rachtat, ale jsem vicemene presvedcena, ze tam kuponek na Sunar je, takze posli adresu, a ja obratem zasilam. My neSunarujem.
Klare - me nevimco
rikam Kykino
Lucci: já si o ní psala ale oni se na mě vybodli. To bylo ještě v těhu a oni se mi ani neozvali ![]()
Kikina: takhle číká kámoš svému křečkovi a když zjistili, že je to kluk, tak je to Kikín ![]()
Tiko: pošlu ti ZS se svou adreskou a moc děnkuju.