Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1209
11.9.07 22:54

Štiko a ostatní, nebuďte na neteř tak tvrdí :wink: . V 15 je to pořád ještě dítě (i když ona si to určitě nemyslí :D ) a potřebuje čas, aby si to v hlavě trošku urovnala. A že žárlí je podle mě naprosto normální. Však ono jí to časem přejde…zvykne si, že už není středem pozornosti a zvykne si i na to, že malé říkáte Kája. Mně by to v 15 asi taky trošku vadilo a dnes by mi to bylo putna :wink: .

Lenyo - já Edudanta s Francimorem taky žeru :-) . Když se mi poštěstí ho vidět, vždycky se perfektně pobavím (manžel též). Ale nevím, do jaké míry se pobaví děti :?: .

Jani já bych to jídlo zatím nehrotila. Vojta taky jí chvilku krásně a pak zase všechno prská na všechny strany. Třeba jí rostou zoubky a je nevrlá…však ona se zase brzo rozjí, uvidíš :wink: .

A dávaj Šumná města :arrow: jdu to sledovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
11.9.07 22:55

JANI: budu rada, kdyz to pomuze.
ta latka (nebo co te) je hodne derovana, ale tak velke diry to nejsu.
zalezi tez na tobe jak velke kosticky do tho pripravis.
TAK AT TO NA MALOU ZABERE!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
11.9.07 22:56

Štiko a ostatní, nebuďte na neteř tak tvrdí :wink: . V 15 je to pořád ještě dítě (i když ona si to určitě nemyslí :D ) a potřebuje čas, aby si to v hlavě trošku urovnala. A že žárlí je podle mě naprosto normální. Však ono jí to časem přejde…zvykne si, že už není středem pozornosti a zvykne si i na to, že malé říkáte Kája. Mně by to v 15 asi taky trošku vadilo a dnes by mi to bylo putna :wink: .

Lenyo - já Edudanta s Francimorem taky žeru :-) . Když se mi poštěstí ho vidět, vždycky se perfektně pobavím (manžel též). Ale nevím, do jaké míry se pobaví děti :?: .

Jani já bych to jídlo zatím nehrotila. Vojta taky jí chvilku krásně a pak zase všechno prská na všechny strany. Třeba jí rostou zoubky a je nevrlá…však ona se zase brzo rozjí, uvidíš :wink: .

A dávaj Šumná města :arrow: jdu to sledovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
11.9.07 22:58

Jo to je pravda ze hodne deti trpi nechtuenstvim kdyz jim rostou zoubky.
Terka ten den co se ji prorezaly take moc nejedla, ale jinak … spase na co prijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
11.9.07 22:59

jeje: krasne videa, ty valis.
u nas se k tomu strihani filmu nikdo nema.
Terezka vypada ve vanne spokojene, to nas mrnousek, se ve vanne neciti dobre. :(

stiko: dekuji za odkazy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
11.9.07 23:00

Jani , tak to chápu, že si nešťastná, ale určo jí to brzo přejde. Doktorka mi říkala, že když nebude chtít jíst, tak jí mám dát alespoň nějaký šťávičky - třeba mrkev a jablíčko, to jim prej většinou chutná. Určitě se to brzo srovná, držím palečky.

Jinak já zase odřela auto při zajíždění do garáže, za tento měsíc podruhé, obojí zrovna když přítel není doma. No, vždycky mu nachystám prima překvapení :roll:. No co, jsou to jenom plechy, kdyby Lucinka nejedla nebo jí něco bolelo bylo by to mnohem horší. Už jsem z toho ale tak vynervovaná, že jsem dnes parkovala na 3× :roll: Jojo, někdo jste tu řikal, že Multivan je moc velkej na vaši garáž, já mám teď dojem, že nám snad roste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
11.9.07 23:02

jeje, to jsou cupr videa, mala je uzasna, to je teda zivel :lol: :lol: :lol: :! :! :! :! :! :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
11.9.07 23:02

taky jsem si myslela zeby zoubky a ono porad nic :? no a jestli to jsou zoubky tak to si teda budeme jeste hodne uzivat… :roll:

mahony : ja vim ze bych to nemela hrotit jen kdyz mala mi hubne pred ocima, takovy to byl pekny puclik a ted kde nic tu nic :cry:
a toho vyhozeneho jidla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
11.9.07 23:04

Jejíku , teď jsem skoukla videa a jsou suprový. U terky papací jsem se teda nasmála. A ve vaně nám holky dělají to samé, dokonce mají i stejné koupací hračky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
11.9.07 23:04

skoda ze nemame vanu, to by si taky uzila :) , v ty vanicce se ani nehnou a jeste mame anatomickou tak je tak zaklesla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
12.9.07 00:39

Tak brou berusky!

Stiko: jsem zvedava co ti na to rekla mama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
12.9.07 02:03

Jee, hura, MAJDA a CUP se nam neztratily. MAJDI, na tebe jsem dnes myslela :-)

TTEREZ - aktivniho rostaka budu mit v tom pripade taky, teda vlastne uz mam. Zajimalo by me, jestli se to fakt da nejak poznat uz v tomto veku, jestli bude dite hyperaktivni. My jdeme do plavani v sobotu (venkovni bazen ;-)), tak jsem zvedava.

ZUZI - svestky - jsou tam jenom susene svestky, asi trosku zredene vodou, kupuju Organic (BIO) :-)

JANI78 - jestli malinke nerostou zoubky nebo ji neco netrapi v pusince, mne to Giovi delal a mel v pusince bolacky, nejspis od toho, jak vsechno rve do pusy. Snad se to brzo spravi, zkus ji dat nejake ovoce, co by ji smakovalo. A ted vidim, ze ti Jeje napsala o krmitku, no vidis, ja jsem si na to ani nevzpomenla. Jojo, krmitko je super. Pipi ma MOZNA jedno na prodej. Ale jestli ti mala fakt hubne, tak bych se domluvila s doktorkou, ze ji tam prijdes kazdych par dni prevazit. Asi by mi to taky vrtalo v hlave.

JEJE -velka vanicka se male vylozene libi, panecku, ale ta ma tech zahybku :D A mame stejnou zidlicku ;-)

No a musim se „pochvalit“ - Giovanni ma fakt tu moucnivku (3× to natreme genciankou a melo by to byt ok) a ja krome ni jeste absces (na bradavce) :? Tak jen doufam, ze mi to nebudou muset rezat. Ach jo :( Docela to boli, hlavne pri odstrikavani :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
12.9.07 02:10

Sakrys, ale to prece nejde… musim vam poprat hezky slunickovy den 8) Nejak vam tam moc prsi :-)

Takze posilam vam SLUNICKO :D :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
12.9.07 06:31

Dobre ranko.

Docetla jsem vas poctive, ale vim prd, co jsem chtela. :roll: :-(

Tak alespon preju hezky den. :wink: My jdem dnes podruhe plavcit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
12.9.07 06:48

Dobré ránko :-) ,
noc tedy spíš ráno - katastrofa…bodejť,včera měl spací den (spal až do 8,45 a v 10 byl zas tuhý až do 14 h. a kolem 15,30 už zase spal) - po hodně dlouhé době,tak v noci lumapčil…ale spíš ho bolelo bříško,tak jsem mu musela po hodně dlouhé době pomoct…bobek :(

No, Zanetko ,
sluníčko zatím nedorazilo :( Ale má se oteplit a včera mi jedna známá povídala,že má být až do poloviny října krásně,tak uvidíme :wink: Kéž by..
Jo a prosím Tě,cože to máš na bradavce?Co to je absces???

Jani ,
souhlasím s tím,co Ti napsala Zanet :arrow: viděla bych to na zoubky nebo ty boláčky :! To pak děti nechtějí baštit nic…a já teda nemám pocit,že bys to hrotila,taky by se mi nelíbil pohled na hubnoucí dítko :arrow: jak psaly holky,zkus nabízet vše co Tě napadne,co by ji mohlo chutnat,ty brďo…Nevím,kdo to tu psal,ale s těmi šťávičkami je to dobrý nápad!!
Tak držím palce,ať je malá brzy zase „žravá“ :wink: :!

Jeje ,
vida :arrow: :potlesk: Malá je super puclík teda…na Vaše nožičky nemáme :wink: Ta se musí „mačkat“… :wink:

Utíkám chystat snídaně…tak zatím pááá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí