Poradna duly
Jana Čurdová
Čau ženský
Nemůžu se dostat na ty naše stránky, nechce mi to vzít , ach jo. Tak bych se chtěla mrknout do statistik a prd
To je zase den, už od rána. Ada si dneska otestoval, jaký má potah na jídelní židličce-malinovou přesnídávkou, myslela jsem, že mě mrskne, když jsem viděla tu prázdnou misku v jeho ruce
O tý spoušti okolo nemluvím, ale zjistila jsem, že potah máme fakt dobrý
Můžete mi s těma stránkama někdo helfnout
Jo a kdo máte metřík u tady tý La Femme…jak tam dáte k metříku fotečku
Díkyyyy
Tak jsem vám taky vložila do galerky pár dovolenkových fotografií, můžete se kochat
.
Olšanko - stránky jsou na http://mimiunor2007.ic.cz/. Login a heslo ti pošlu v SZ. Statistiky tam ale nefungují, Jeje (kupodivu
) nestíhá. Dneska sem ale dávala míry v 6.měsících, je to tak 1 až 2 stránky vzadu.
Fotku k metříku…ulož si fotku někam na net (klidně k nám do galerky) a jako obrázek si to vlož do podpisu před metřík (s tím img) a máš to
.
Mah…díky mooc
Já jsem ty údaje měla, ale to heslo jsem tam vždycky zkopírovala, abych si to nemusela pamatovat a to nešlo. Teď jsem to napsala růčofúčo a už to valí
Tak ještě tu fotku a už to bude OK. Díky, díky
Tak jsem zpet doma z prace, malou jsem nakonec „odevzdala“ mamce a ty valcily tady doma a v okoli samotinke. Ivca se uz na mne moc tesila
a ted krasne spinka.
Ovsem hned jsem dostala od mamky vynadano, proc mam porad ten pocitac zapnuty, ze to musi zrat energie a hlavne ze to vydava skodlive vlny pro Ivanku...... no tak noutbůček je porad online a basta
ale koukam, ven, ze jsem to stihla za minutu dvanact, protoze venku se certi zeni.
Mah zkoukla jsem fotky z dovci a chci se zeptat-jak se malemu libi v tom „jezditku“ za kolo?
Zuzi tak tam,kde jsi ty mela kolej presne jezdime, kdyz jsme uz unavene a nasedame na tramvajku ![]()
Nolen ty jsi taky Zizkovandila?
Tiko -Žižkovandila-to je super termín. Na výšce jsem bydlela na Břevnově, ale občas (jednu dobu dost často
) jsem pobývala i na Jarově. Občas se mi po Praze docela stýská, ale mám tam spoustu kamarádů a bráchu, takže jezdím aspoň na návštěvy
jinak trpím ztrátou energie, nevím,jestli je to tím pitomým deštěm…zkusím se nahodit nějakou dobrůtkou,ať se to spraví. Jdu dneska na procházku i kdyby byla průtrž mračen
Zuzi , Já zas chodila do klubu který je na Chmelnici, ale to když jsem byla ještě dávno bezdětná ![]()
Holky, ja zas měla dnes dopoledne. Ráno jsme si s Lucinkou spinkaly a v 11
mě vzbudil pípající telefon a bylo to připomenutí, že mám být ve 12 hod. na kontrole 6m po porodu. Tak jsem vystartovala z postele, zavolala mámě, ať místo přestávky na oběd přijede do Podolí pohlídat Lucinku.
No a v Podolí se chci podívat do telefonu na jaký ambulanci to dnes ten můj doktor ordinuje a všimla jsem si, že to připomenutí mám nastavený na dnes, ale KO je až zítra. No tak jsem se zeptala, jestli doktor náhodou nemá čas, ale vzal by mě až po obědě, no tak to raději než 1,5 hod. čekat půjdu zítra ![]()
Matesko , jsem si taky ted u toho seznamku rikala, ze je Nelinka fakt dlouhá, ale zřejmě nějaký šotek ![]()
Lu , já se ptala na ty příkrmy. Vy jdete dnes do brambory, samotné? To jako jí budeš vařit sama nebo máš nějakou přesnídávku pouze brambor. Já dám mrkev, brambor.
matess, ja si taky pamatuju, ze jsi psala ze ma nelinka 80cm a rikala jsem si jaka je dlouha, ze uz tenkrat ma tolik a pricitala jsem to jejimu hyper rychlymu vyvoji ![]()
Tak obrázek jsem k metříku nevložila, ale dala jsem něco do galerky. Ale nedivte se, jeden tam je dvakrát-holt to ještě nemám natrénovaný. ![]()
Olšanko a nevložila si ty fotky do jiné galerie, v naší jsem je neviděla.
Tak jsem Vám berušky poslala na náš email zase nějaké recepty co se mi dostaly do pošty a v skutku nevypadají marně!!!! ![]()
Aliku…to si piš, že jsem je vložila jinam
Do deníčků a pak jsem se srala, že je nemůžu najít
To by mě šlehlo, to je fakt den jak vyšitej. Já furt myslím na autosedačku-zítra snad přijde, huráááá
a asi mi to všechno okolo dost zastínila. Hotovo! Jo a fotečky do galerky postupně dám a na metřík už mi to taky jde-jak je vidět ![]()
Tiko Vojta byl v croozru mega spokojený. Až jsem se divila! Měla jsem obavy, jak to tam sám vydrží, ale byl naprosto v pohodě. Krásně v tom spal (ono to taky krásně drncalo
) a když nespal, tak pozoroval okolí.
MaK fotky jsou krásný! (děti taky
)
Jeje kde jsi kupovala Ergo a za kolik? Já z něj byla nadšená, ale na netu jsem ho našla jen za 2,500,–, což nedám
.
Lišti tak to byla „povedená“ reklamace
.Aspoň máš nový košík
.
Aliku … dala sem nejdriv samostatny brambor, to mu teda vuuubec nejede, a pak teda zase mrkev, posledni lzicku s bramborem a nic moc.
Ale mixovala jsem to takovym tim ponornym mixerem a to neni ono, zitra to jen namackam vidlickou a uvidime. ![]()
MaK máš ode mně dotaz na Mutsy diskuzy, tak jen abys to nepřehlídla a nenechala mě moc dlouho čekat
.
Tááák a já jsem ti Mah odpověděla za Monču!!! Monča jako Monča,že?!!!!