Poradna duly
Jana Čurdová
Lu , no vidíš, je to jednoduchý. ![]()
Tak mi jsme vyprovodily drahouše na letiště a jsme tu na 3 týdny samy ![]()
Ale budeme se vídat každý den několikrát na Skypu, tak to asi přežijem. A navíc máme vás ![]()
No a mám hned dotaz - teď jsme 3 dny krmily mrkvičku, tak zítra můžem dát mrkev s bramborem. Je to tak správně?
Taky by mě zajímalo, jestli je tu ještě někdo, kdo nepřikrmuje?
Fuj, teď se mi moje voňavý mimi pokakalo a už není teda moc voňavý - to bude asi ta mrvička. ![]()
Peti ahoooooj. Jak je malýmu? Taky uvažuju o spacím pytli, ale malej chrní na boku, tak bch ráda nějakej bezešvej, teda pokud se něco takovýho dělá. Jakej máš ty?
Nazdraek, tak odpoledne se trochu Terka uklidnila,ale nez jsme vyrazili ven tak jsem ji dala panadol, protoze fakt byla k neutiseni chuderka moje mala. Ona ty dasne (spodni) ma hrozne natekle ![]()
To sem tedy zvedava co z toho bude .(
VITEJ ZPET MAJDI A CUPI
MAJDI tusim ze to co delali vam tri mesice nam ted nastalo take..
uz asi 3 tydny nam skacou po strese a porad nam tu sem zatyka (ted je opet prutrz mracen
sem zvedava kam to bude ted). zitra nam budou odmontovavaat balkony a bude se zateplovat a cekaji nas lodzie. Ze pry to ma byt do listopadu hotove, ale verim ze to bude rambajs jako prase
NO uvidime zitra co tu budou vymyslet.
STIKO ty musky sme meli take. z jednoho kytka. stacilo to pre:,–(it do nove hliny.
no a vic nevim no ![]()
Ahoj,
tak jsem byli kupovat Martinovi zimlí výbavu a nechala jsem tam víc jak 2000,– Kč. Tak doufám, že mu to alespoň nějaký ten pátek vydrží.
štiko: tak ten igelitový bryndák jsem viděla v H&M na Zličíně
http://img4.mimibazar.cz/…a7271898.jpg
Cupinko ahoj
,
tak jste dosyta vydovolenkovaní
??
Všecko nám to napiš a doufám,že jsi poslala svým přejícím kolegům z práce pohled ![]()
Ten spací pytel má rozepinání na boku (zip),ale druhý je bezešvý,záleží,na kterém boku Jahny leží ![]()
Mám tenhle spací pytel /> Funguje to ![]()
JO ![]()
Aliku jsi skvělá
Díky ![]()
Držím palečky,ať Vám čas bez taťky co nejrychleji uteče ![]()
Jo a Lukyho míry v 6 měsících a 3 týdnech jsou
8,20 kg a 72,5 cm
A je mu už líp,rýmička nás otravuje pořád,ale tak snad to bude dobrý…
mušky: prodávají se na to takové žluté terčíky, které lepí a oni se na to mrchy chytaj. Zapíchávají se do květináče
Zuzi: prosim tě, kdo u vás dělá takové krásné fotky. To je nádhera.
Peti , Jonáš spává na pravém boku. …tak co, na kterém je ten zip
A není moc úzký? Luky se ti taky asi odkopával, co? A dobře, že je mu líp. A má i horečky, bobánek? Peti a ty už taky přikrmuješ nebo ještě ne?
Jéjiku , přeji ať má Terka tesáky brzo venku. Jak dlouho už ji to trápí, chudinku?
ahoj tety,
zdravím především Majdu a Cup.
my jsme dneska po prvním plavání. je to docela záhul. Bolej mě stehna jako blázen, jak je člověk furt v podřepu. Matějovi se to ze začátku líbilo, potom už moc ne a těsně před koncem se i vztekal. Jinak jsme byli pochválený, že na to, že jsme nechodili do vaniček, nám to docela šlo. Hnedka nás všechny sprdla, že nemáme zaklubíčkovaný mimina. A když nám vysvětlovala začátky, tak všechny miminka ležely a byly v klidu, jenom já toho mýho raubíře furt klidnila a přetáčela, protože chtěl všechno zkoumat. Po kurzu mi řekla, že si mám dojít do knihovny a půjčit si knihu: Rošťákem...... (si nepamatuju), že prej mi dá zabrat a že se mám připravit, aby z něj nebyl nezvladatelnej hoch. Máte pocit, že se podle toho, že mám dost živý mimino, dá předpokládat, že bude nezvladatelnej?????????? ![]()
Holky čauky,
dnes jen na skok
Majdi, Cupi - ahoojte
.
Holky nechcete některá za poštovné slabou zimní kombinézu na zimu? Byla jsem si pro věci u tchýně a zjistila jsem, že mám hodně zimních věcí na Martina zbytečně. Není to sice žádný módní výstřelek, ale hrozná rozhodně není
. Když tak písněte SZ, můžu ji případně vyfotit.
Tak a dnes mám práci, takže ani nedočítám a mizím.
Jéva, ten tip s citronem a papírem neznám. To určitě využiju.
Pipi , fotky dělá manža. Rád fotí. Ale někdy je problém, že třeba tři týdny nevytáhne foťák… a pak zase fotí furt ![]()
Máme doma kočárek!!! Sice už jsem jim volala, že mi teda neposlali pláštěnku, kterou měli… ale řešit se to bude až ráno, protože už bylo pozdě odpoledne a oni nejsou schopni nic vyřešit. Tak uvidíme. Ale radost z kočáru mi to nezkazilo.
to je on… ![]()
http://www.autosedacky-web.cz/…9648.230.jpg
Terko - Martin je taky zvědavý, v klubíčku by nebyl ani náhodou
. Rozhodně si myslím, že to, co ti ta paní řekla, je hloupost.
Jdu vyplnit žádost na přídavky, snad nám vyjdou.
Zuzi , dobrá kára, jen bez té pláštěnky do čtvrtka asi nebude moc použitelná
.
Cau kocky,
Baru, gratuluju k zubakovi
cupi, vitej z dovci
aliku, ty jo tri nedele to uz je vazne moc, aby tatku poznala potom
musky, jojo jsou to ty svine co jdou na to ovoce, no vyhodila jsem pet nadhernejch kytek a je tu ted prazdno po cely dylce skrine. sem psala tatovi, ze tam muze spat, bo to je ted doma nejdelsi prostor a nemusi vnoci mit telo na gauci a nohy na kresle ![]()
mama ma celej den migrenu a uz s malou spi a ja ted varim polivku.
pipi, to jsem rada ze nejsem utracec obecny sama. Ten bryndak je nadhernej na chodove ho nemaji, ten bych brala
Terko , taky myslím, že to je blbost.
My jsme dneska byli na třetím plavču a já jsem měla co dělat abych Danka udržela… chvílema chtěl snad plavat sám
a já jsem byla totálně mokrá po celé hlavě.
Jsou prostě zvědaví a aktivní, ne nezvladatelní ![]()