Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4647
10.9.07 11:22

Zdravíííííím,

Jeje, Hlav - kde jste našly ten lustr? Taky hledám něco do děcáku a nic jsme zatím nenašla. Poraďte prosím.

Hezké pondělí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
10.9.07 11:23

Tiko pokorně přiznávám, že jsem o žádných koních ani nevěděla :oops: . Ale na svoji omluvu dodám, že jsme se vrátili v sobotu večer a že jsem takřka celý srpen v Pardubkách nebyla :wink: . Ty jezdíš na koních? Já taky jela…jednou :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
10.9.07 11:24

Matesko -cetla jsem si asi dva prispevky a mozna se taky k necemu podobnemu odhodlam, ale porad jeste cekam,ze je malinka a treba si sama od sebe rekne, ze je uz velka, a ze bude spat celounoc. Zatim se mi to nechce lamat a nejak hrotit. Taky to tak vidim na ten leden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
10.9.07 11:26

Tiko, mala se taky strasne chlame, „kdyz na ni kaslu“ :D

Dalsi dotaz: Kde budou vasi prtousci spinkat na tom sraze? V kocarkach? Nebo s vama v posteli? Me teda mala v noci z kocaru vyleze a z postele spadne nebo ji prilehnu :lol: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
10.9.07 11:29

Mah omluva prijata :lol: 8) no jezdim, jezdila jsem , dokonce jsem mela licenci na parkur do 100 cm prekazek, takze takovy maly parkurek. :lol:
No a taky to moje trenerky na baletu nevideli moc rady, ze drandim i na konich,tak jsem pak jezdila „nacerno "
Ale mne spis lakali kone v Krkonosich,kde jsme je s partou lidi zcela zachranili pred vymrenim, ale to je na dlouhe vypraveni a uz je to taky davno,ale obcas se s tema lidma dodnes vidim, ale ta farma, kde se nam ty Huculky podarilo "zachranit“ dnes funguje na zcela komercnim pojeti a to je mi az dobreku,ale to je na nejake jine povidani :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
10.9.07 11:30

Mates co jsi to za matku,ze kasles na svoji dceru :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
10.9.07 11:31

Tiko já jezdím za mámou do práce u stanice tramvaje Lipanská :-)
Tak se můžem někde srazit. Ten Bio Hamánek mě zajímal zatím jen tak, ještě jsem neviděla. Mám doma zatím zásoby jiných a jestli Lucka bude jíst tak jak jí do teď, tak mám nakoupeno na 3 měsíce :-)

Matesko , tak Čínu jsme nakonec vzdali. A pojedem místo toho do Atén. Přítel může trénovat tam i tam, je to skoro fuk a Atény jsou pro nás blíž :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
10.9.07 11:33

Tiko a kde je ta farma a jak se jmenuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
10.9.07 11:33

A copak trenuje pritel? Nemusis odpovidat, ja jsem jen zvedava :oops: Mozna uz jsi to tu nekdy psala, ale ja jsem hroznej flakac :oops:
A do Aten bych taky jela…me je to jedno kam, hlavne nekam :wink: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
10.9.07 11:34

Přítel jezdí na divoký vodě - vodní slalom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
10.9.07 11:35

Cau kocky,
kaslani, to mala nedela, ale zase jeci a rika par slov a ted se naucila delat hlavickou nenene, je to srandovni, to TATA ji nemuzu naucit, furt jen mama, baba a bebe.
Byla jsem v nakupnim centru na chodove a zase jsem nechala dva a pul tisice za oblecky, manza me zastreli hned ve dverich. no ale v HaM maj nadherny bundicky, manzestrovy huculky na suchac a k tomu rukavicky a ruzovy cepicky, puncochacky no nadhera a to jsem se schvalne vyhnula mathercere a nextu. no bude to krasavice.
Taky me zabije ze jsem ted vyhodila vsechny kytky, bo mame plnej byt tech malinkejch musek z hliny a maly lezou po obliceji a bojim se aby je nevdechla. Koupili jsme ty lepitka, ale ani jedna se nenalepila. je tady vecer zabijim kdyz mi letej pres monitor a vidim je. no budu muset vymyslet nejakou dekoraci a zaplacnout ten obr prazdnej prostor na skrini. nebo koupim hodne tech bambusu do vody. :oops:
No dneska vezmu vsechny ty znackovy oblecky ze zimy do sekacku a aspon bude nejaka kacka a trosku se to vykompenzuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
10.9.07 11:35

Tyyy voe 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
10.9.07 11:38

To prvni ty voe patrilo alikovi
Stiko , ty voe na druhou :! Dva a pul tisice? To je mazec 8O Ta Karolinka se ma, frajerka jedna :D Chapej, u nas na Morave a jeste k tomu na dedine jsou to strasny ale STRASNY prachy :! :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
10.9.07 11:39

Matesko , takhle nějak to vypadá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
10.9.07 11:40

Aliku tafarma se jmenuje „Janova hora“

A s tim srazem budu moc rada, jojo Lipanska ,znam moc dobre. Do stredy mam dost prace ,ale co ve ctvrtek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí