Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
MaK
5063
9.9.07 21:13

ptáčci 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
9.9.07 21:13

Nene,to jsou ty potvůrky z toho seriálu, Lucie postrach ulice! N.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
9.9.07 21:15

no je fakt, ze podle nohou a ze sedi na bidylku to budou ti ptacci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
9.9.07 21:28
:D

tak ze vymyslite dalsi moznosti sem vazne necekala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
9.9.07 21:28

Tak mě sem konečně manža pustil,ufff,to byl absťák.

Mrskání tak u nás se v klidu leží jen když se spí.Jinak se neustále převaluje na břicho,cestuje po celé postýlce a nejradši zvedne nohy a pak s nima děsně mrskne.Jsou to šílený pecky,když kope v postýlce do zdi co sousedí s koupelnou tak to tam zní jako by někdo přitloukal hřebíky.Až mám hodně často strach že si omlátí patičky,zvlášť na tvrdých věcech.

Štičko Karolínka je super,to my teda neumíme.A má hodně dlouhý šlapky,bude určitě vysoká.

Ručníky používám tetra pleny,místa je tam plno.A na zjemnění já už dávám do všeho aviváž.Dokonce jsem už pár takových extra tamvých kousků přidala do našeho prádla abych nemusela prát jedno červený bodíčko a reakce žádná takže asi už nebudu kupovat miminkovský prášek.

Žužlání tak Lucka mě vždyky krade počůranou zablenou plínku,prase.

A na obráku nejsou myši-to by jim chyběly uši,spíš bych se přikláněla k těm ptákům,ale hoooodně vylekaným ,podel těch očí.Já bych to spíš vyděla na klasický ufouny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
9.9.07 21:31

Ja jsem pro ty ptacky:

• sedi na bydilku
  • maji dve nozicky
  • bodovky maji predstavovat zobacky

ale na to Hlavi namitla, ze kde teda maj kridla..
to ma rech,ale i tak si myslim ze jsou to ptacci!

a holky nezlobte, mne se ten lustr moc libil a tedka nevim zda do nej maj jit :(

Lenyi: ja peru take vse s avivazi a peru v persil sensitive. peru v tom vsechno - i nase pradlo. prave abych tu nemela dvoje prasky.. a take z duvodu toho ze take davam nase versus terezcino dohromady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
9.9.07 21:34

Lustr :arrow: jsou to žárovky s očima :pankac:

Praní :arrow: peru už dávno s naším prádlem v normál prášku,ikdyž dětský tu stále mám,dávám extra máchání :wink:

Pohyby :arrow: Luky se taky mrská,kope,ale na zádech leží málokdy…je jak živé stříbro..putuje po celém bytě 8O

Jinak máme rýmu jak trám a teploty :( Snad se dneska v noci pořádně vyspinká,ne kvůli mě,ale aby nabral sílu,bobeček můj :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
9.9.07 21:37

Lustr je krasnej a ptacci kdyz sedej tak kridla nevidis, a ty bodovky jsou otevreny zobacky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
9.9.07 21:37

Jsem taky pro ptáčky 8)

Ručníky , záleží asi na kvalitě, peru bez aviváže a co máme novější osušky, tak jsou pořád měkký, ale máme i nějaké starší ručníky a jsou hrubší, ale né zas až tak moc. A peru vše v Lovele.
Na Lucinku mám takové ty bavlněné ručníky s tou kapsou na hlavu v jednom rohu a pořád se tam vejde a zbývá i na utření :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
9.9.07 21:40

Ještě jsem se chtěla zeptat s příkrmama. Lucinka sice otvírá papulu a chňape po lžičce, ale pořád tam tak divně strká ten jazyk, mám pocit, že toho moc nespolyká. Nechápu, jak dokážete sníst celou přesnídávku, my se mordujeme s 3mi lžícemi. Krmili jsme teprve 3× - myslíte, že se to zlepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
9.9.07 21:47

TAK VAM MOC KUJUUU! :wink:

Aliku: to vis ze jo. Terka zase pro zmenu nechtela otevirat pusu (pred casem sem se tady ptala jak ji to naucit - odpoved je NIJAK - proste to jendou zjisti sama, ze se vic (kvalitneji) naji - kdyz pusu otevre).
A to same zjisti Lucinka s jazykem, neboj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
9.9.07 21:48

Alik určitě se to zlepší,potřebujou děti zjistit jak nato.Lucka při každém soustu spolkla i spodní ret a to co měla v pusince si tak yvsála.Teď už to udělá jen občas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
9.9.07 21:53

Jeje tak už se těším na Terezku,až ji natočíš

Ručníky - já nevim,jsou asi tvrdší,ale ty mekký mi zase nesály vodu.Tak jsem z toho jelen.inak peru normál v Arielu a dávám aviváž,Mám i zbytek Lovely,ale ten než doberu,tak budou Kačce asi 2r :D

Jo a ten lustr jsou ptáčci.určo.A je pěknej

Pet tak ať je brouček brzy zdravý!!

Leni mi malá taky mlátí nohama do postele,dělá to už hoodně dlouho.Se vele ní nedalo spát 8O Dokence jsem musela postýlku i v pokojíku dát dál od zdi,bo jak s něma mlátila,tak škubla asi postýlka a bouchala do zdi.Ale mělo to výhodu,že jsem okamžitě poznala,že se už vzbudila :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
9.9.07 21:59

Jooo a jeste sem zpaomnela! K PULROCNIM DNESNIM NAROZENINKAM VSE NEJ ONDRASKOVI OD RUZI! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
9.9.07 22:38

Štiko , video je suprový, s přítelem jsme se zasmáli. Je to srandovní, jak se vždycky sklapne a pak začne znova.
Lucka sice v klidu ani náhodou neleží, ale takovýhle kouzlení nedělá :lol:

Jeje, díky za nápovědu - ONDRÁŠKOVI VŠE NEJ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí