Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ranko,
přemýšlím,co budeme dnes dělat,jestli jet někam na výlet nebo být doma…
Teda Štičko,manžel se má.Sice cesta děs dlouhá,ale bude mít pěkný zážitky a vzpomínky.Jel poprvé nebo už tam někdy na rybách byl?
Jeje abych pravdu řekla,mi třeba neva,že se ten náš fusak rozepíná odzhora dolů.Já malou přebaluju až ráno,když vstane,takže kolem 8 dostane plínu a ráno kolem 8 dostane další.Ale u vás je to jiný,Terezka je citlivější a potřebuje přebalovat často.S tím se nic nenadělá a je to pro tebe tak lepší,jak to máš.Takže štičko jestli nepřebaluješ v noci,myslím,že by ti mohl vyhovovat i ten pytel,co jsi sem dávala odkaz.
Nane děkuji!!! chodná cholka
JeJe přsně jak říkáš,mám pocit,že jako by chrochtal…taky jsem přemýšlela jestli bych nezkusila třeba ten odpařovač na topení…
já mám totiž dojem,jestli se mi nebudí i tím,že má třeba ucpaný nosánek… ![]()
Peti chlap no…co mu neřekneš to většinou neudělá…ale určo to neudělal schválně a příště si dá pozor…vzpomeň na mě jaké já jsem trdlo!!!!! ![]()
Zuzi,
střídám krůtí, kuřecí, králičí. A zimní oblečení mám po Lukim a koupila jsem jen zimní a podzimní bundu na MMB.
Tak a jdu vařit.
Ahoj holky,
nestiham, makam jak sroubek, delali jsme zabijacku.
Vcera jsem tu vecer byla ale zasekala jsem se na diskuzi o spanku. Jestli jste to jeste necetly, tak vam hodim odkaz na velice zajimavy rady a poznatky. Jinak uz zas musim lete, papa. Poslu vam jitrnici, jestli to jite ![]()
Nejzajimavejsi je prispevek od Lindusi z Nemecka:
http://emimino.cz/modules.php?…
LISTI:
Jejiz, samozrejme ze sípe ..
ne SYPE
uz mam vazne vykojeny mozek. Ani uz cesky neumim ![]()
My prave suchy vzduch ZATIM nemame. Ale i tak.. Ona i pres den .. Nevim co to, ale je fakt ze je to posledni dobou.
holky ja si nemuzu pomoct, ale kdykoliv ctu nasi diskuzi po delsi dobe, tak si uvedomuji, ze mame opravdu stejne starosti.
Treba ted, co se spanku a jidla tyce.
Mala mi vzdycky krasne spala, no a ted asi dva tydny, se budi v noci, i nekolikrat.
Zvykla jsem si na dlouhe noci a na jeji usmev po ranu, a ted…
budi se v noci, pres den je uknourana, nekdy je schopna knourat a jakoby plakat i treba hodinu i vic, nekdy je to na palici, jedine co ji uklidni je kdyz ji vezmu do naruce.
Jenze jeji vaha uz je znat a ja nemam silu ji porad nosit.
Jakmile ji polozim tak zase place.
Nekdy uz jsem tak na nervy ze ji dam do pokojiku, zavru dvere a necham vyrvat. To kdyz vim ze nema hlad, ma cistou plinu a logicky ji nic moc nechybi.
To je schopna rvat i dve hodky a pak se vycerpa a spi.....
No a do toho vseho ji jeji bratranec, co je porad nemocny, predal svoji nemoc.
Takze je to tady, prvni nemoc.
Zacalo to horeckama, my mysleli zeby konecne zuby… ![]()
no a ono ne , zacala kaslat, no a ted uz tece i z nosiku.
Chudatko, je to hrozne, vsak vite, koukat se na to mrnatko jak trpi a vy nemuzete pomoct, jenom lekama.
Nema ani chut k jidlu tak je to udel ji neco dat a i ty leky ji nejak nacpat neni snadne.
Porad me ale hloda myslenka, ze k tomu vsemu ji fakt ty zoubky rostou.
omlouvam, se za roman, ale u vas vzdycky najdu poteseni a reseni.
I kdyz na tuhle situaci asi zadne neni, ja vim.
preji krasnou nedeli
Dobré ránko,
dočetla jsem… něco jsem chtěla, ale zaboha nevím co ![]()
U nás je to na palici… včera jsem po muchlování
začla špinit (no možná spíš krvácet), ale teď nic a netuším co se děje… jestli už je to mrška či co?
No a náš Lukys dneska opět perlil… má už tu horní jedničku a dvojka nahoře se mu tlačí… no a začal nám skřípat zubama
Jsem z toho docela na nervy a nevím co s ním. Zatne zuby a začne… Já jsem ho okřikla, ale mám pocit, že to fakt k ničemu nebude
a nevím jak mu to zatrhnout. Pak jsem mu dala dudlíka, ale to se mi taky nezdá jako nejšťastnější řešení… Nevíte co s tím?
Pet , noc děs běs ti nezávidím, ale určitě bude líp a drahouše bych sprdla od hlavy k patě ![]()
Rýma - než jsme jeli na dovču dostal rýmu Dany. Teklo mu z nosu, kašlal… dostali jsme sirup, koupila jsem kapky do nosu a pro jistotu i sirup na teplotu (první noc měl 38,5). Začlo to ale ustupovat samo… dávala jsem nakonec jen ten sirup na kašel. Ale dostal to Luky a ten to měl horší, tomu jsme museli i občas kápnout do nosíku. Trvalo to cca 14 dní, ale už jsou v poho. Dr. mě varovala, že u malých dětí ta rýma prostě trvá déle.
Maso - tak já dneska klukům vařím a poprvé zkouším přidat trošku kuřecího… ale nechám jim tam i to maso, protože jsem dala zatím fakt jen trošku, tak to snad neva, ne?
BAF!!!!!!!!!!
Jsem tu. Marťas si hraje v postýlce. A jelikož tam něco šustí předpokládám, že si našel cestu ke kapsáři
. Tak musim za nim a kouknout, co zase ocucává. Tak je to dobrý pouze rozmontoval kolotoč, tak je vlastně vše v naprostém pořádku
![]()
Co zas řešíte? Zase příkrmy. Holky děláte vy vůbec něco jinýho než že je přikrmujete?
. To já mám teď ohromně jednoduchý. Z těch ATB má takovou srágoru, že jíme jen mrkev. Včera dobral poslední dávku, tak jsem rádá. To byl blivajs. A hlavně doufám, že už nebude ta srágora. Jsem ho musela chuděrku přebalovat i v noci.
Zuzi: skřípání nezávidim. Mě by to utrhlo uši.
![]()
Jinak jak jsem se dočetla na prospektech u MUDr v 7. měsíci začnou být dítka mrzutá a uplakaná a vida koukám, že naše diskuze jede podle plánu. Tak to má být. Tak je to správné ![]()
Ahojte.
Tak sem jela sama s Jenikem na tu rozlucku se svobodu. Je to pres prahu do berouna. A co myslite…? Jedu jedu, najednou kolona (tri-prouda) na jizni spojce, tak hodinu popojizdime v kolone, a pak sups
prestalo nam jet auto.
Takze sem stala v prostrednim pruhu, na blikacky, snazila se nastartit, tocilo se to, ale nechytalo. Nastesti Jenik koukal a nerval. Uz sem lezla z auta, ze si to teda nejak odtlacim do odstavnyho (cca 2km pac v tech mistech zrovna odstavak nebyl) nastesti mi zastavili nejaky lidi a odtahli me teda do odstavnyho, tak pro me prijel manza, odtahl nas domu, tam sem nasedla do druhyho auta a jela napodruhe na rozlucku. No na cestach sme byli 4,5hod.
Ale dobry, zmakli jsme to.
Dik za chvalu Jenikovo paci paci, dela to porad, i na „povel“ - my tleskame a rikame rikanku a on se prida.
Leni … gratulace k nocnikovani, je to fajn, co? ![]()
Uz nevim, co jsem komu chtela…
![]()
Ahoj,ahoj,
tak pro velký úspěch jsme si postelový mejdan včera zopákly.A aby nebylo málo,tak jsme se dneska válely v postely až do 9.30 i se snídaní.No prostě parádička.
Mates mě teda jitrnici neposílej
.Můj taťka dělával zabíjačky,takže jsme vždycky za zimu měly minimálně jednou za týden jitrnice a jelita,tak to ve mě vypěstovalo totální odpor.Já bych si spíš dala škvarky ![]()
Zuzi se skřípáním neporadím,dělala mě to Lenka a bohužel na odnaučení nepomohlo nic.
Pet chápu tvé rozčílení,já bych mu taky dala co proto.
Navíc mě vykládala známá že nechaly malý mimčo spát u tchýně na manželských postelách,on spadl a o dudlík si prorazil lebku a pak ležel půl roku v nemocnici a i teď to není úplně normálně se vyvíjející dítě.
Lišti Anetka je fakt kádr,tyhle situace nemám ráda,nevím jak se chovat-napomínat,vychovávat nebo se smát?????
Rýma brrrr fuj s ní pryč.Lendě jsem udělala včera plno vitamínků,čajíky s medem a prostříkávala MARem a dneska skoro žádná rýma není,tak snad to tak zůstane.
Tím končím,už nevím co dál psát.Peču kuře ![]()
Lucci: prima výlet. Ségra trčela s dětma ve stejný koloně, když k nám jely. Ta ale dojela po dvou hodinách ![]()
Len: teda ty jsi požitkář. Takhle si velebit v loži. Já jsem Martina taky přemlouvala, ale on mě asi nějak nechápal či co ![]()
holky taky Vam tak padaji vlasy?
jestli jo nevite co s tim? A jestli se to jednou zastavi?
Mam pocit, ze budu za chvili plesata.....
Jak jste na tom Vy?
Nekojim, tak tim to nebude asi hormonama,ze jo?
Uz mam opravdu strach aby mi na te hlave neco zbylo, za chvili budu jak ded vseved no ale bez tech vedomosti samo s sebou ![]()
tak diky nasi uzasny jeje
, mam video nasi baletky, ta ty ruce a nohy proste nezastavi, tak mrknete ![]()
Jani: mě už to naštěstí přestalo, ale padaly taky šíleně. Kadeřník mi říkal, že si je tělo jako vyměňuje a nějak se nad tim nepozastavoval. Doufám, že ti to taky přejde. Dej tomu čas.