Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6512
7.9.07 21:35

Uf, to bylo dneska zdlouhave uspavani… Malou probudily prdiky, chudatko, ale snas uz to bude o.k…

Leny , v knihovne sem byla jenom v pondeli a stihla jsem vas akorat docist a uz nas vyhaneli, ze zaviraji… a nez jsme dosli dom, tak zacalo prset a od te doby chcije a chcije a my cuceli porad doma a nacvicovali stoupani :wink:

Joj, Radko , aby vam nakonec ty jednicky narostly… nechci strasit, ale segra nema dvojky 8O

Nane , ja mam z toho plavani docela strach, protoze Anicka mi i prvni plavco ve vane orvala, nez si zvykla… pak uz byla ve svem zivlu… Ale pani si myslela, ze to vzdam… Jenze ja vedela, ze mala je doma z vody nadsena, tak jsme vytrvaly a nakonec se ji to moc libilo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
7.9.07 21:37

MaK … tak to gratuluju ke klikum, budem to muset prijet s Jenikem skontrolovat. :potlesk:

Listi … nausnice dobra story, zazraky se jeste deji. 8O :D

Radko … no ja mu dam, ze mu nesmakuje, co mu uvarim! Takovy to bylo dobry, sladka bio mrkvicka… :D

Jen mi reknete… treba mrkev… mixujete? Sem se docetla, ze se ma spis pasirovat nebo rozmackat. Nejak si neumim predstavit rozmackanou mrkev, a pasirovat pres sitko… 8O :roll: to to vezmu mixerem a je hotovo. Myslela sem mackat vidlickou az pozdejc, ne? :nevim:

Prace-skolka … no to vubec netusim, jak to bude, pac budeme bydlet v Nera a pracujem oba v Praze. 8O :nevim:

Jdu juknout na fotecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
7.9.07 21:43

Hezky vecer,

pitomec jsem si nedelala poznamky, tak jen co ma derava mlekem protekla hlava zachytila:

krupky - taky ve zdrave vyzive, maji teda i s prichutema, my s manzelem milujem cesnekove a uz se tesim, az je Ivce dam, jeste nejak ale se mi nechce.

mrkev brambor - nemuzu si vynachvalit od HIPPU - ta nam celkem jede a nam taky zatim nejvic jede spenat s bramborem jako u Lenyi , ale spise jeste stale ochutnavame :lol: a vic snim ja :lol:

Holky nebojte z praci a odvodem deti do skol a skolek , ono se to az ta doba nastane nejak vyvrbi a urcite se to da zorganizovat, ja taky mela obrovsky strach, jak tu praci s malou zvladnu, ale ted ted vim, ze se to vzdy nejak udela. Resim to az vim konkretni cas a potrebu hlidani, planovat to predbezne nema cenu

Pet - jak je drahousovi?

Stiko - jenze ja si to vycitam hrozne moc, protoze vim, ze kdybych byla klidnejsi a dvakrat se nadechla, nemuselo by k zadnemu pozdeji litovaneu kroku dojit. Ach jo, asi neumim ovladat sve emoce, no.

Aco ty vase vikendove recepty , ja se tesila, ze kdy tu to Pet nadhodila, bude tady vela inšpirácií :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
7.9.07 21:52

MaK … nasla jsem diskuzi pro tebe… https://www.emimino.cz/modules.php?… :wink:

Jdu spat, papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
7.9.07 21:54

Tiko , to vím, že se to vyvrbí, bude muset :wink: . Ale něco jiného je hlídání někým a školka a škola, kde mají do určité doby otevřeno.

Lu - já mixuju, pomačkané vidličkou nechtěl. Ale nemixuju do hladka, kousky mu vůbec nevadí. Ale banán třeba mačkám vidličkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
7.9.07 21:59

Ajko , o zuby malého nemám strach 8) . Lukáš měl taky nejprve dvojky a až pak jedničky :P . A já mám ještě mléčné pětky, heč :D ! Ale stálé zuby pod nimi nemám, naši mně odflákli, jak mně dělali :wink: .

Dobrou, jedu do pelíšku. :-) :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
7.9.07 23:37

Raduš ,
ty vogo,máš ještě mlíčňáky,jo ..dobrý :potlesk:

Ajko ,
cože ségra nemá 8O :?:

MaK ,
gratuluju ke kleku :-) Je to super,co ;-) Luky se teď naučil v sedě houpat,no skvělé :srdce: Ho fakt žeru…

Lištičko ,
za co mi děkuješ :oops: :?:
A náušnice super,něco podobného máme za sebou taky,ale zase s botičkou od Barbie - Sárinka ji předloni ztratila v listopadu,jak napadl sníh a našli jsme ji v květnu 8O Byli jsme v šoku,ale byla to 100% ona,páč ta Barbie byla dárek od mojí ségry z U.S. a takové se tu neprodávaly :wink: Taková droubonká věc se někde válí půl roku a my ji nejdeme :pankac:
Takže Ti to věřím :-)

Jinak děkuji za optání ohledně drahého :arrow: je doma,je mu už dobře a výsledky potvrdili,že to salma není :! Ale v krvi cosi našli,tak bude muset za 14 dní pro výsledky,tak uvidíme…hlavně,že už je mu dobře :wink:

Utíkám spinušat,ať mám energii a dobrou náladu na ty svoje poklady,tak krásnou dobrou noc a krásný víkend :-) :-)
Mám Vás moc ráda,jsem Vám to dlouho neřekla,tak ať to víte :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
8.9.07 01:36

Tak ja take preji dobrou noc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
8.9.07 07:14

dobre ranko kocky,

a chcije a chcije, to je na pytel, takhle nas to tady izoluje, jeste ze mam ten notas. Uz treti noc samoty je za nama a zvladame to v pohode, mala spi u me v posteli a svitime si celou noc v obyvaku.
Tak preju krasnej den a pokud nekdo neco slavi, tak vsechno nej.
zitra snad dorazi mamka a pokud se nezhadame, tak tu bude az do toho osumnactyho, kdy nam prijede tatka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
8.9.07 07:27

pet, gratuluju k navraceni drahouse ze spitalu :) , ty jo takovy spavy pocasi a to moje piskle nespi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
8.9.07 07:37

Dobré ránko,
Luci , no já už s kojením končím :oops: , tak jsem si šla pro jiné prášky. Sice ještě dobírám Cerazette a včera jsem ještě odsávala, ale to už je konečná…

Radko , já budu maso dávat teprve teď o víkendu… a zatím jsem vařila nejrůznější kombinace brambor, mrkev, cuketa, petržel, brokolice… a když se mi to zdálo málo pestré (ne vždy vařím vše…), tak jsem přidala půl nebo celou nějakou skleničku. Aspoň to tím trošku nastavím… a jedna malá sklenička by byla pro každého málo :roll:
A co prosím tě měníš za maso? Ty už jsi dávala třeba i vepřové? Já teď zkusím kuřecí… ale nevím co dál :?

Zuby … no tak jsem zjistila, že Lukymu roste asi čtvrtý zub (dvojka nahoře)… to je šílené… my se z toho nočního pobrekávání nevyhrabem :?

Mixování - zatím všechno mixuju, protože když jsem nechala trošku kousky, tak se mi tím začli dusit :roll:

Je tady hnusno hnusně… a my musím na nákup, protože máme totálně vyrabované zásoby a prázdnou lednici. Ach jo.
Ale včera mi psali že nám v pondělí dorazí kočárek. Juchůůůů. Se pak pochlubím :oops: , už se na něj fakt těším, protože s tím naším autobusem už fakt nezvládám jezdit :wink:

Jo a ještě hodím otázku do placu… co pořizujete nebo máte pořízeno za oblečení na zimu pro prcky? Kupujete kombinézy? Vůbec netuším jestli to má smysl, když pravděpodobně začnou chodit nejdřív na konci zimy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
8.9.07 08:28

dobré ráno,

Jeje no jo,nakonec jsem se rozhodla,že ho potřebuju :lol: .Ted má Davis slabou deku,ale péřovou bych se asi bála dát,zvlášt když nespí s náma.Ten pytel je asi do té doby,než si začnou stoupat,že?

Lišti teda to je fakt náhodička,s tou náušnicí :)

Lu díky,ale mě se ve Factory Pro moc nezamlouvá paní cvičitelka,tož budem chodit jinam..

mixování mixuju dohladka

oblečení na zimu tak to právě vůbec nevim.Myslela jsem,že koupím jen zimní bundu a nohy bude mít ve fusaku

práce-školka tak toho se děsim už teď,ale zatim se tim vůbec nebudu zabývat,páč já budu mít potíže nějakou práci vůbec sehnat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
8.9.07 09:03

Ahojte :-) ,
já mám vždycky pocit,jako bych si dala na noc několik panáků a fakt si nedávám…Proč?No protože si z noci skoro vždy nic nepamatuju :arrow: motají se mi dohromady,u koja téměř pokaždé usnu,takže pomalu nevím,kdy a kolikrát Lukášek baštil :arrow: no máte to tak taky některá???Napište,že jo :( :wink:

Jinak co se týče práce x školka x škola ,tak jsem na tom podobně jako MaK :? A taky mě to docela straší :(

Oblečení na zimu :arrow: máme bundu i kombinézu…bundu jsem viděla na MMB už někdy v květnu a tak jsem se do ní zamilovala,že jsem ji musela mít :-) a kombinézku má Luky ještě z minulého roku,takovou tu chlupatou,jak jsem pořizovala ještě za těhu,jestli si vzpomínáte (jako že asi ne :-) ) :wink: pořád se do ní v pohodě vleze,ale kdyby ne,tak pořídíme novou..uvidí se.

Krásný víkend,tady sice fouká,ale svítí sluníčko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
8.9.07 09:12

Dobre rano.

Pet … ja si pamatuju jak sem kojila, ale jen ramcove, ze bylo dve neco a ctyri neco.Kojim v obyvaku v kresle, nechci zvykat Jenika, aby spal s nama, k sobe ho bereme rano, kdyz je uz vzhuru.

Musim tu verejne pochvalit manzu, dneska vstal s Jenikem a ja se trosku dospala a ted mi pece babovku na rozlucku. Je to poklad. :srdce:

Zuzi … ja myslim, ze se muze davat jen kureci, kruti, kralici maso, veprove urcite ne. Hele a petrzel jsi dala jako ten koren? A po brokolici ti neprdeli?

Obleceni … mame zatim podzimni bundicku a nohy ma pod dekama. O kombineze taky premyslim, ale aby se v ni vubec mohl hybat. 8O

Spacak … nestraste me tu s perovou perinou, Jenik uz pod ni spi a pohoda. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
8.9.07 09:12

Dobre ranko!

Mala mi ted vstava jaksi driv… V 7, 6:30, ale tak za hodku je protivna jako vred a evidentne chce zase spat a nic na ni nezabira, nez ji narvat na silu do huby prso a to usne do 5 sekund :roll:
Tak vazne nevim, jak to bude zitra na tom bazene… A ja blazen sem se schvalne napsala na 8:00, pra to tam byva klidnejsi :?

Peto , no horni dvojky nema… ale ani bys to nepoznala :arrow: rovnatkama ji stahly zuby k sobe a spicaky zbrousili, aby to nevypadalo tak blbe :-)

Chci se zeptat, jestli nektera davate prckum bily jogurt a eventuelne jaky… tusim, ze psala PIPINA, ze snidaji jogurt se susenkou :nevim:

Jo a mala mi porad nechce Nutrac, je to snad jeste cimdal horsi… Driv jsem ji vnutila treba tu padesatku a ted sem rada, kdyz do ni dostanu aspon dvacku :(
Chudaci nasi, az odjedeme na tu dovcu…
Zuzi , jak to delas, kdyz prestavas kojit? Kluci asi s flaskou nemaji problem, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí