Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15043
7.9.07 18:04

Tak jsem nakoupila sklenicky od hami a sunarku a jeden hipp a uvidime. Ovoce zatim davat nebudu, ten nas kuliferda by jiste potom uz zeleninu nechtel. :roll:

Ajko … Jenik si taky stoupa na spicky, neresim to, casu dost. Tuk pridavam jen oliv. olej, Dr. mi rikala stridat s cerstvym maslem.

Zuzi … antiko bych normalne navazala, akorat nejak nechapu, ze ti dal 21tbl to jako budes tyden cekat na ms? Ty uz nekojis? No tak to potom, jo, to chapu. No vlastne asi nekojis, kdyz jediny antiko pro kojicky je carazete, no tak nic, zase odstavec o nicem. :roll: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
7.9.07 18:17

Tak my jsme zpátky z cvičení,z 5 maminek co maj ještě i mrně jsem tam byla jediná s kočárkem :? ,jinak všichni měly hlídání.Z jedné strany mě to štve,ale z druhé strany byla Lucinka alespoň obletovaná.Leňa si zacvičila tak tu teď leží grogy,takže nevím co z toho večerního mejdanu bude,ale když tak si dáme zítra repete.Lucka už taky 1,5h spí,čučela na všechny ty cvičící děti a vždycky když doříkaly básničku a bylo ticho tak spustila s kecáním Lucka,pěkně halsně a moc se jí líbilo jak se to v té tělocvičně ozývá :D .

Lišti jen podle popisu je znát že se vám plavčo líbilo a že jsi z něho nadšená,jen tak dál.Na dobití energie potřebujem spoustu senza zážitků.

Lu něvěš hlavu.Lucince trvalo týden než se smířila s mrkvičkou.Ale stejně nejvíc jí chutnal špenát s bramborem.

Ajko ahoj,už jsem si říkala že se nějak dlouho nehlásíš,v knihovně měly zavříno nebo co?Tak Aninka ten drobeček už stojí,tak to teda koukám a gratuluju.A mimochodem připomínám se s fotkama. :D

Hele u nás mají kukuřičný křupky i v samce.Je možný že by to byly takový jak kupujete vy?Nemůžete se dát někdo foto jaký to vlastně jsou????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
7.9.07 18:59

LeniNane … diky za podporu, ja myslela jak se po tom hladove nevrhne a ono prd. :)

Koupili jsme v makru tu tasku s plinama a darkama, tak tam je kase sunarka dobre rano, ta se hodi, ale susenky probioticke od sesteho mesice jspu z psenicne mouky, tudiz s lepkem a trvanlivost maji do prosince, no asi je sezeru ja. :D

Leni … to je na prd, ze nemas hlidani, po pravde ja si to neumim predstavit. :nevim: Bych ti klido pohlidala… :nevim: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
7.9.07 19:37

Cha,Davson dneska začal dělat „kliky“ :-) .Jsem z toho úplně odvařená,i když Jeník to zvládá už nevim jak dlouho :-) .Ale pro mýho špíčka je to fakt VÝKON :D

Lu já bych taky řekla,že tomu přijde na chuť,když ne mrkvi,tak za pár dní zksíš něco jinýho a určo se chytí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
7.9.07 20:04

Ajko, vítej zpět, neboj plavání zvládnete! Já se chystám ve středu s Davidem na cvičení na balonech, a asi se blíží i cvičení pro mě!!! Se budu potit a natřáset špeky, ael potřebují to! Pa a dobrou N.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
7.9.07 20:08

Nazdarek,
tak my meli na planu ze pujdeme spolu na prasatko do nasi oblibene hospudky a ja byla kolem pate tak unavena a hlavne se mi tocila skebla (blby tlak) ze jsem odmitla a nesla.
No tedka uz je mi lepe a sla bych, ale to uz nejde..
No se neda nic delat :D

JInak dneska uz tu neprselo tak po dlouhe dobe nam neprselo do bytu.
NO a v pondeli nam zacnou sundavat balkonu. No se tesim na to. To bude hluku :(
Jooo a dneska na te strese ani nemakly! :( Ale je fakt ze byl vitr..

Listi: Tj bezva, ze se to naslo! A ta pani je dobry Colombo :)
Myslim ez spoustu lidi by se na to vyprdlo.

MAK: Uz si ten spaci pytel take zacala potrebovat? :D
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Zitra snad uz bude suchy tak ho prubnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
7.9.07 20:22

Čauky,

tak máme za sebou pro tento týden poslední den ve školce 8) . Klasicky jsme odcházeli z domu s pláčem :cry: , ale prý pláče jen ráno a pak už ne a snědl celý oběd. :D

Nane - dnes jsem si říkala, že nevím, jak zvládnu vodit prvňáka do školy a Martina do školky a jít do práce. Chodila jsem do práce na 3/4 na 7, což bude s dětmi pasé. Ale zase bych nechtěla, aby Martin trčel ve školce moc dlouho, no prostě zatím je to pro mně hrozná představa. Vítek už dojde domů sám nebo pro něj chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
7.9.07 20:28

Ahojky,
holky některá jste psala (samozřejmě jsem neudržela kdo), že krmíte mrkví a bramborem ze skleničky. Nějaká kupované přesnídávka je jen samotný brambor nebo alespoň mrkev s bramborem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
7.9.07 20:34

Lišti , kam chodíte plavat? Koukala jsem na fotečky, máte snad úplně stejný plavání jak my. Stejný cviky (nebo jak se tomu na plavání říká), stejný pocity :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
7.9.07 20:34

Peti - tak jak taťka, už je doma? Jo a kluci jsou prý podobní na mně, ale já to posoudit nedokážu. Každopádně jsou podle fotek jak dvojčata, jen Martin je o odstín světlejší :D . Jo a takhle přesně se řehoní Martin, když blbnou s Lukáškem. To jsou k sežrání. :srdce:

Křupky - taky kupuju ve zdravé výživě, jsou bez chuti a bez zápachu, takové blé, ale Martinovi jedou. :wink: Jo a jídlo jimi nezahušťuju.

Zuzi , co jim furt vaříš? Já dělám snad furt to samé, jen měním druh masa v příkrmu. :roll: A já byla taky včera na „garančce“ na gyndě, ale beru Cerazette, tak neporadím.

MaK - tak Davídek už si vypracovává bicáky, jo? :D

Lucci - však on ti Jenda jíst začne, jen mu to možná trochu déle potrvá. Anebo mu jen nešmakuje co mu nabízíš :D 8) .

Lišti - fotky jsou bezva :D . A s tou náušnicí teda dobrá story, čumím.

Leny - já bych chodila do školky sama. Já obdivuju ty učitelky, jak zvládají ty plačící děti. A že jich tam je u těch prťat hodně.

Ajko , vítej. My zuby stále nula, ale krom dvojek se nám uděla hrbolek i na trojkách, jen po jedničkách ani vidu ani slechu :wink: .

Holky tu je vody, doufám, že neodplujem a chčije a chčije. :? Potok poblíž je vylitý z koryta a u něj bylo auto na sračky, no hnus. Ještě že manža cestu přežil v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
7.9.07 20:36

Aliku: od Hami je mrkev s ryzi i mrkev s bramborem. Sunarek pak ma i zeleninovou polevku - mrkev, brambor a petrzel - je vynikajici. Opravdu chutna jako polevka. Terezce moc chutna. Akorat je problem, ze neustale v obchode narazim na ovocne, masozelinove, ale samotna zelenina byva malokdy :(

Radko: nad stejnym problemem sem uz take uvazovala. Vim, ze je to jeste daleko, zatim mam pouze jedno dite..ale i tak clovek premysli jak to pak udelat.
Ja chodila tedy do prace na pul devatou, takze deti dokazu odvest obe - jak do skolky, tak do skoly, bo mam oboji tak do 100 metru, ALE! pracovala jsem do peti a to uz se mi prilis nelibi. Manza pokud by byl v praci co je ted v te nove (jako ze planuji s kamaradem neco na soukromo) tak by pracoval az do ctyr.. a dojizdi domu take az kolem pate. A pokud na soukromo, tak se obavam, ze to take nebude doma zrovna nejdriv.
No ale i kdyby byl, tak zase nechci abych je cely den nevidela a vracela se tak pozde, abych je prakticky jen ulozila :(
Takze jsem premyslela, ze bych treba s sefem domluvila, ez bych chodila driv a vracela se driv.. jenze tobych je zase neodvedla do tech ustavu..
A tezko mi dovoli polovicni uvazek.. :(
Navic on si planuje, ze az se vratim z MD tak ze mi vsechno preda a budu jim tam vsem velet :lol: A to i kdyz sem murikala ze chci mit hned druhe ditko ..tak to nechtel slyset..
NO sem vubec zvedava jak to vsechno bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
7.9.07 20:38

Alíku chodíme tady k nám do Náchoda…asi to bude v podstatě všude stejné,páč ony téměř všechny plavečáky cvičí abecedu podle nějakého doktora,který přišel na to,že plavání pro mimča je dobré!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
7.9.07 20:40

Jeje - no školka je u nás teda jen do čtyř a já v úřední dny taky musím být do pěti. Taky jsem dnes přemýšlela nad polovičním úvazkem. Ale to teda nevím, jestli by mi dovolili. Ale teď si fakt nedovedu představit, že by Lukáš došel ze školy sám domů. Je to takový prďolka. A MArtin to bude mít tvrdší. Lukášek ve školce spát nemusí, ale Martina to bohužel hned od začátku nemine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
7.9.07 20:45

Jo Jejiku a já mám pružnou pracovní dobu, takže musí přijít do osmi a odejít můžu nejdříve ve dvě, ale musím mít za měsíc daný počet hodin, takže v té práci být stejně musím. V úřední dny bude asi vyzvedávat babi, ale nebydlí ve městě, ale o 10 km dále, takže pořád k dispozici není. A jinak se budeme muset s manželem nějak domluvit. Horší je, že on má takové nevyzpytatelné zaměstnání, nikdy nevím, kdy přesně přijede a taky jezdí na kontroly na finanční úřady po celé Moravě a na porady do Prahy, tak často není doma. No je to ještě daleko.

Ale jak teď vidím, že vstáváme ve čtvrt na sedm, abychom byli ve školce před osmou, tak si to fakt neumím představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
7.9.07 21:03

NO ja se obavam, ze mne rozhodne polovicni uvazek neumozni, bo tak i tak musi platit „cele“ soc a zdrav za mne .. a to nevim, jak by se na to tvarili.
Tez mne napadla kombinace prace v kanclu a doma, ale vzhledem k tomu,z e je porad nemuzu donutit aby poridili Wifi, abych mohla pracovat i ted doma, si to nedokazu predstavit.

No a to vypravovani - tez si nedoakzu predstavit :)
Druhe deti to v tomhle maji horsi, ze proste chtic nechtic tam byt musi :(

Je to des zkombinovat deti a praci :(
Ale nastesti je to jeste daleko!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest