Poradna duly
Jana Čurdová
Hlav Áda je šikulka a jak se u toho lezení soustředí a pokaždé ohrne ten spodní ret
.
A klokanku mám tuhle
http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?…
Doufám že nám vydrží do roku,pak už snad bude Lucka chodit a budu mobilnější.
A odkud jsi objednávala to sedátko,od tam co dávala odkaz Pet?Protože mě žádná odpověď nepřišla
,no doufám že dojde.
Pet já vydržím,poseldní dobu prostě jen všechno leží na mě a já nemám na nic čas.Ale co ti to vysvětluju,vždyť ty seš taky doma s dětma bez chlapa.Řekla bych že na mě má špatnej vliv to počasí,potřebovala bych sluníčko a srááááz !Holky já už se nemůžu dočkat ,to kdyžsse tak těším tak se určitě něco zvrtne nebo to bude stát zaHo…
No nic jdu chrnět.A to jsem si myslela že když budu doma sama tak že tu s váma posedím,a prd velebnosti.Skoro na tu klávesnici nevidím.
A zítra večer tu nebudu,máme s Lendou domluvenej mejdánek.Slíbila jsem jí na večeři palačinky,pak plnou vanu s maminkou a Luckou a potom pyžamovej mejdan v posteli a koukání na četníky.Vezmem si tam spoustu dobrot a pak bude spát v manžové posetli.Už se těším,to zas budu za báječnou maminku.Tead manža na to určitě dodá-Jsi naše šikovná maminka
.
Tak se tady kurňa holky pochlubte,co jste tam nakoupily…já jsme tak zvědavá,jestli by se to už nemělo léčit ![]()
Leni ,
klokanka vypadá dobře a cena,řekla bych,je taky dobrá ![]()
A s tím těšením
jo,ono to tak bývá,já to mívám takhle
velké těšení,pak takové divné pocity a pak je skvěle,takže tak to bude určo i se srazem a užijeme si to…uvidíš… ![]()
Jo a Leni ,
ten mejdánek zní skvěle…jsi suprová
Taky míváme takové dýchánky…teď třeba s námi Sárinka spí celou dobu v ložnici a máme zase v plánu v sobotu,že bude mít Sárinka „prodlouženou“,skouknem nějakou komedii a baštíme u toho taktéž,co nám přijde pod ruku…a dokonce ji dovolím,že si nemusí ten večer čistit zoubky
![]()
Kdybys viděla,jakou má radost
Ale to nesmí vědět taťka ![]()
Valím si lehnout,ať něco naspím do zásoby…včera jsem si nastavovala budík na telefonu a jak jsem zadávala čas buzení,tak mi to ukáže,kolik zbývá času - po hodně dlouhé době tam bylo 5,5 h. Byla jsem sice mezitím 2× vzhůru na kojo,ale ten úžasný pcoit,no super ![]()
Tak dobrou kočky a krásné sníky ![]()
Hlav ,
nádherné video. taky tyhle pohyby provozujeme a je to fakt nádherný. vždycky se u toho strašně chechtám, jak se soustředí.
![]()
a co se týče autosedačky, tak mně v krámě tvrdili, že ty sedačky s velkým rozsahem, tzn. do tech 36 kilo jsou strasne nakombinovany, takže jsou horší.
No tak já spát 5,5 hod. tak by se mnou nebyla řeč. To je strašně málo. Já spím když málo, tak těch 7.
Dnes už taky jdu. Přítel šel oslavovat kamarádovo dnes narozený mimi - i za mě - já hlídám naše mimi. Jeho kamarád je to asi víc a navíc kluci si v tomhle asi budou víc rozumět, tak mi to ani neva. Ale čekat ho rozhodně nebudu.
Tak vám přeju dobrou …i vašim mimískům.
Pet , tebe jako zajímalo, co jsem nakoupila?
No to snad není ani čím se chlubit, samý kraviny
mělo by se to léčit ![]()
Tak třeba:
Jo a s Čínou jsme se tedy rozhodly raději nejet a protože přítel už nechce jet nikam bez nás (stačí, že bude teď pryč 3 týdny), tak budeme v říjnu všichni doma
Místo toho pojedeme asi v březnu do Atén ![]()
No a už bych měla jít fakt spát
Papá
věděly jste, že únorová květina (jako je znameni) je karafiát? a já ho tak nemám ráda.
Dobre rano! ![]()
To sem se tu dostala brzo co! ![]()
Predem upozornuji ze to bude roman, ale to asi bude videt ze? ![]()
NO my mely naprosto katastrofa den! NO teda aspon zacatek
Rano jsem se vzbudila, nesla elektrika, netekla voda, ja vybity tel!! takze ani nebit sem si ho nemohla natoz zavolat! ![]()
Do toho nam zase zaclo zatykat do obyvaku!!! Kurna jedina hotova mistnost a zrovna tam.. na trech mistech, prolilo to tri deky co tam ma terka vyskladane na sobe. Takze sem ji pomale nemela na co dat ![]()
Sem tu poletovala s kastroulama jak blbec.
Pak se objevili delnici na strechu tak se ptam, zda oni muzou za to, ze nejde elektrika a delnik na mne: A ona nejde?? Rikam, no tak nic.
tak mu rikam ze nam zateka do obyvaku at s tim enco udelaji a on.. jo no to az prijde sef! Kurna sef je tam snad od toho aby je cepoval, oni jsou od toho aby to zakryly.
No do 13 hodin nam tam ustavicne kapalo! NA PROVAZ!
Elektriku mi osvetlila sousedka, ktera ma mesicni miminko (tez byla ve vodvaze, ze nejde ani elektrika ani netece voda, bo ji nekoji a tak je na nutrilonu!!!!), bo ji nejaky borcik zapojoval internet a prdly nejake pojistky, takze musel jeste dojet nejaky borcik z EONu!
No a voda zacala tect pak take! ![]()
Sem si pripadala jak v LUCIE POSTRACH ULICE, kdy se na RUZOVOU 15 sjizdeli vsichni mozni remeslnici!!!
No a venku tak hnusne, takze jsme byli s Terezkou doma, coz odneslo to, ze byla samo protivna. Sme zvykle odpoledna travit venku.
Kazodpadne tady jeste od stredy odpoledne neprestalo ani na chvili prset ![]()
Kazodpadne sme na tom z bytu porad nejlepe (protoze nad nama ta strecha neni odkryta cela). Vsichni maji mapy po zdech. no des! ![]()
NO a vecer sem Terezku nemohla vubec uspat. Porad vsechno spatne. Brekot brekot. Nejdrve jsem to svadela na to, ze chce pozornost, bo kdyzkoliv sem prisla do mistnosti klid. kdyz sem odesla rev.
Nakonec sem tam sla, dala si ji do naruce, zacala se mi silene dusit a nakonec takovy hlasity krkanec a pulka nutrace /minimalne/ byla venku!! No tak sem si rikala, talcilo ji to v btrisku, po ctvrte prebalila a ze bude klid a ono prd. Nakonec na radu Pet jsem ji sla jeste dat najist§
No aspon ze tozabralo! ![]()
No a ted k vasim prispevkum (konecne co???
)
STIKO a co ji zpivat nebo pustit hudbu z pohadek (rikalas ze ji to uklidnuje). A take bych ji zkusila drzet ty ruce.. nebo pokud bys ji nezvladala krmit jednou rukou (ono je tezke drzet ruce a jeste drzet presnidavku a lzicku) tak bych ji normalne rucicky priheftla plenou k lehatku, proste ji je privazat. Ja vim je to drasticke, ale nez by se to naucila.
Kazdopadne kojit jen nemuzes, to snad vis, ez by ji to nestacilo!
A manza s tim musi pocitat! Dite neumi stolovat
To take jiste vi ne? ![]()
JANI se musim smat, bo presne takhle probihalo inase nastrelovani. chvili klid a pak sileny rev ![]()
Kukuricne krupky tak ty by mne take zajimali zda je davate a kde se tovlastne kupuje??? Je mozne ze sem je videla v lekarne u bezlepkoveho odd??
GABRI VITEJ z dovci! V sede nedavam do kociku. Mame takovy pololeh, aby mohla videt z kociku, ale sama jeste nesedi a kdyz ji po:,–(im tak jeste rovne neumi (jak napr Jenik) takze nejezdime v sede ani do sedu prilis nedavam dokad to sama nebude umet, coz nam jiste jeste chvili potrva.
PETI sem rada ze se ta salmonela nepotvrdila.
A videjco super a Lukasek super a Sarinka super .. a ty super ![]()
Lucci to se neboj, ez by to Jenikovi nechutnalo.
Divej jak se sklebila Tereza na svoji prvni lzicku: http://terezka.hu.cz/do_lzicka.html
kazdopadne mne prosim neukamenujte bo ja matka neznala se vas neptala a zacli sjme uplne od lesa - tzn. ovocnou presnidavkou!! ta zrovna byla doma no ![]()
VITTIE sem rada holka, ez za nami tedka chodis castejc! ![]()
ALIKU to plavco vazne zavidim ![]()
LISTICKO az budes mit nafocenou tu ABC plaveckou tak se mnou prosim pocitej!
At muzeme zkouset v te vane, kdyz na plavacka nesmime! Kuju! ![]()
Jooo a nakonec bych vam chtela ukazat svuj obchudek (teda spise mamin-zatim,nez tam budu mit nejake i sve veci): www.mimibazar.cz/nejedlinka
Fuj to je dlouhe! ![]()
No jdu chrnet pa devcata moje milovana!
JOOO A HLAVI videjco naprosto bezvadne!! ![]()
Och och si jeste pamatuji ty vase lezici kulisky a ted uz je to tak aktivni ![]()
Ja si porad jeste uzivam toho sveho lezacka sem tam prekulujiciho se na brisko
Ale samo se i tesim na takoveto pokroky i kdyz mi si aasi pockame ![]()
Jo ZANET ty sems take davala nejaky odkaz na videjco? sem to zase zazdila ![]()
Tak a fakt jdu, nez se vysprchuji a ulehnu tak zase budou dve! ![]()
Chjo, ja to snad ani driv neumim
tak papa
Cau kocky, tak my zase mame mejdan.
jeje, to me mrzi ze vam tam takhle zatejka, to ten nas problemovej soused ted vytopil celej barak, vsechny byty pod nim. Vedle takovejm zamoznejm sousedum se odlouply steny, plovoucky a kapalojim i z bodovek. My pod nim nastesti nebydlime. Urcite mu zase dosly prachy a byla to nejaka akce na pojistovnu.
Jinak tataka bude v osum ranona miste a psal, ze mu nejde kadit, coz je u nej neobvykle
.
Ty videajsou moc krasny a jeje tenkramek je super, mama je sikulka jestli to vyrabi.
Vse nej oslaveneckum, hlavneLucince od Helika ![]()
tak papa
Tak jsem to stejne nevydrzela a jsem tu
Prece u dojeni nebudu pracovat, nome? ![]()
LENI - s tim pocasim, dyt je to dobre, deti by ani nechtely chodit do skoly a do skolky. Zavidim
![]()
ZUZI - dyne - klidne jim ji dej, tady je jako jedno z prvnich jidel sladke brambory, to ma podobnou chut i konzistenci jako dyne.
MRKVICKA - holky, ja ty vase miminka obdivuju, ze vam tu mrkvicku basti, Giovi mi to nejdriv vubec nechtel, zacinali jsme bananem. Ted uz ji ji, ale jen smichanou treba s jablecnou dreni.
GREHLO - vim, jak se citis, ale hlavne maleho nenut, bud rada, ze pije od tebe aspon v noci. No jo, maji ty nase miminka svoje hlavinky, ze? ![]()
HELIK - nezapomeneme! ![]()
PET - no tak videjko primo pro me
Lukaska miliju, kdyz se smeje! ![]()
HLAV - Ada je super u toho „lezeni“ a jak se u toho dulezite tvari ![]()
JEJE - teda tys mela fakt den blbec, ale neboj, zitra bude urco lip
Giovi s krmitkem jeste jednou spesl pro tebe
http://www.youtube.com/watch?…
Tak a hezky den, babulky ![]()
Ahojky holky,
tak hlásím,že u nás je pořád hnusně!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dneska jdeme s Péťou plavat a dokonce se k nám připojí i můj drahý choť!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
Taky už přemýšlím,že si dám do auta u jinou autosedačku,páč to vajíčku už je na mě docela těžké…ale naštěstí mám polohovací autosedačku po Anetce,tak nemusím šílet s výběrem nové!!!! ![]()
Ja mám tuhle
http://www.autosedacky-online.cz/…455.0490.jpg
http://www.ostrovpokladu.cz/…o-zenith-0-1
Kdybych neměla tuhle tak bych určitě šla do Maxi-cosi!!!! ![]()
Přeji Vám krásné ránko a videa jsou kráááááááááááááááááááásnáááááááá!!!!! ![]()