Poradna duly
Jana Čurdová
No Teri ,
zdání klame…to byl v klidu jen proto,že se smál..jinak jsou to taky dostihy ![]()
Díky ![]()
ale je stejně super, že máš pomocnici. Sárinka musí být bezvadná.
Jak se jí líbí ve škole?
Tak jsem zkoukla všechny videjka a máte je mooooc pěkný, Terezka to umí báječně se lžičkou, Gio tak tam je vidět gurmán,vyloženě mu chutná a Lukášek je krásnej smíšek a taky Sárinka je šikovná holka jak mamce asistuje.
Já jsem opět jaksi vyfluslá
,nevím jestli je to počasím,ale mám tento týden pocit že melu z posledního.
Alik já ty příkrmy neohřívám.Ráno je vytáhnu z ledničky a do oběda mají pokojovou teplotu.Teda někdy zapomenu,tak oddělám do misky trochu a normálně to šupnu na pár vteřin do mikrovlnky.
MMB aukce mě už bohužel jedou,tak jsem zase o něco lehčí
,ale budem mít klokanku
.No potřebovala bych ji už zítra,ale budu muset vydržet do příštího týdne.
A už se nemůžu dočkat sedátka do vany.Dneska jsem šupla protivce do vany a málem jsem přišla o záda.Lucka se furt snaží zvedat a přetáčet na břicho takže musím stále zachraňovat.A taky ji takhle to koupání moc nebere,radši má sprchu,ale jak ji po:,–(ím tak začne štříkat a vískat.Jenže já mám blbě zabudovanou vanu tak musím být pořád v předklonu s nataženýma rukama.Doufám že v tom sedátku vydrží i když zatím sama nesedí.Teda sedí vzpřímeně ale furt vanglá.
Ja dam pul sklenicky do jiny prazdny a ohreju to v ohrivacce na lahve.
aukce to je mor, ja jich par v tydnu vyhrala a uz jsem o litr lehci
, me tadka zabije az prijede. vzdycky vyhraju a hned prevedu prachy pres net, to e to utraci kdyz je nemate vruce, to by se asi poustely hur, no musim se krotit.
vzdycky si tu cenu sama navysim, bo kdyz by jsme prihodily naposledni vterinu obe stejne, tak vyhrava vetsi castka, tak hodim parkrat pade a oni to vzdaj, no vyjde me to jako v obchode, ale ja se stejne ted nikam nedostanu
Leni ,
tak to se na sedátko těš,to Ti převelice uleví,věř mi
Teda aspoň u nás to tak bylo
No,jsem zvědavá,co napíšeš…kdy Ti má dojít?
A nesmutni..o víkendu dej prcky taťkovi nebo na hlídání někomu a na chvíli si odpočiň,nejsi stroj ![]()
Děkuji za pochvaly Lukyho a Sáry,Sárinka je veliká pomocnice a to nepřeháním,je moc ochotná,ale taky lumpačí…milionkrát mi ho budí a podobně,takže je to něco za něco,ale nedala bych ji ![]()
Teri ,
Sárinka je zatím ze školy nadšená,ikdyž jako správná ryba nedává najevo moc emoce,ale já už jí znám ![]()
Je děsně důležitá,když vykládá co dělali ve škole a co si musí nachystat,no prostě kdykoli mluví o škole,tak tu školu tak zdůrazní,je to prča - zatím
![]()
Ahoj prdelky ![]()
Videa Terky,Gioviho i Lukajdy jsou skvela
![]()
Tak Adik jeste stale krmitko od etetky Zanetky ignoruje…pacholek,me asi prokoukl a rika si ,ze se jen tak nenachyta
,ale ja jsem trpeliva maminka a vyckavam
Jinak Zanet Vas vsechny zdravi a asi se sem pry ted moc nedostane,jelikoz ma dost prace ![]()
Dnes jsme byli na pulrocni a pysnime se temito mirami: 9200g a 72 cm
,malej byl pochvalenej jak je sikovnej a pani dokt.mu za odmenu pichla treti hexu,rval jak das a nestastne zaroven-byl zklaman
,zatim zadna reakce ,tak doufam ze i na potreti to zvladne bez teplot ![]()
Porad nevim jaka ta autosedacka by byla dobra
,ach jo ,nemuzou mit dva druhy?To je neco pro me toto
,nevim zda teda tu do 18kg,nebo rovnou do 36kg????
Zatim pa a krasny zbytek vecera ![]()
Pet o vikendu si děti jako obvykle pohlídám sma.Táta přijede zítra tak v 6 ráno a v 13h už valí s klukama na víkend na chatu.A jinka nemám děti komu dát pokud bych se teda nedoprošovala a to se mě nechce,abych pak poslouchala věty typu-Já měla 3 děti a taky jsem to musela zvládnout
.
A sedátko snad dojde začátkem příštího týdne,objednávala jsem ho v úterý večer.
Před chvílí jsem psala manžovi že děti už pěkně spinkají-napsal Jsi naše šikovná maminka.Potom jsem mu napsala že jsem vyhrála tu klokanku-napsal Jsi naše šikovná maminka.Tak jsem mu napsla že vypadá fakt dobře a už mám i kamošku která si ji ode mě za tu stejnou cenu za rok koupí-napsal Jsi naše šikovná maminka.No my si doma vcelku zajímavě povykládáme
.
Holky kdyztak se muzete taky juknout,vcera Radus natocila Adika jak se pokousi lezt
http://www.cipisekadamek.estranky.cz/…-prvni-video
Jo a Leni na sedatko taky cekame …objednali jsme ho vcera
a napsali ze do dvou dnu …uz se tesim a jsem zvedava jak bude reagovat ,koupat ho ve vane je horor ,nebot se mi stavi ,kope nohama a vubec mam proste pocit ze ho neudrzim…a nemam sanci ho poradne umejt kdyz jsem doma sama ..
Jéééé moc Ti LENI gratuluju ke klokance a jakou jsi vyhrala???? Manza toho koukam taky namluvi
![]()
Ali ,
to je prča
Adík má stejné pohyby jako Lukajs
Ale úplně…Natočím Lukyho a pak ukážu,nebýt jiné hlavičky,tak si myslím,že je to můj srneček ![]()
No a co jiného Ti teď můžu napsat,než že je to šikulka
![]()
A máte pěkné míry ![]()
Leni ,
tak to jsi na tom podobně jako já…myslím s tím časem,taky jsem na tom podobně..ale kupodivu mě to teď nějak nenervuje,což se divím,zatím mám fakt dobrý pocit…
Snad Tě to nerozčílí,ale vydrž,ono to zas přejde,znám to
Manža je rozený řečník ![]()
Videjka jsou holky skvělá, ale škoda, že musím mít dost potichu zvuk, páč Lucinku mimi zvuky vždycky vzbudí
Zítra si ty vychechtlý videa pustím hodně nahlas. Je to tak krásný, když se dětičky smějí a Lucinka to i ráda poslouchá, když se někdo jiný směje a pak se směje taky.
Ali , jak si dokázala, že Ádík tak spořádaně papá přesnídávku???
Jinak jsem vám zapomněla říct, že jsme byly poprvé plavat v bazénu a bylo to super. Lucince se to moc líbilo a mně taky. Už se těším na příští týden. Dnes jsme jen opakovali, co umíme z vaniček. Jo a básničky se taky musím naučit, některý jsem teda slyšela poprvé ![]()
Hmm, na MMB jsem taky za poslední týden utratila ranec. Snad to raději nechám bez dalšího komentáře.