Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13211
6.9.07 21:17

No Teri ,
zdání klame…to byl v klidu jen proto,že se smál..jinak jsou to taky dostihy :-P
Díky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
6.9.07 21:24

ale je stejně super, že máš pomocnici. Sárinka musí být bezvadná.

Jak se jí líbí ve škole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
6.9.07 21:24

Pet ten je krasnej, konecne lukasek v akci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
6.9.07 21:28

Tak jsem zkoukla všechny videjka a máte je mooooc pěkný, Terezka to umí báječně se lžičkou, Gio tak tam je vidět gurmán,vyloženě mu chutná a Lukášek je krásnej smíšek a taky Sárinka je šikovná holka jak mamce asistuje.

Já jsem opět jaksi vyfluslá :( ,nevím jestli je to počasím,ale mám tento týden pocit že melu z posledního.

Alik já ty příkrmy neohřívám.Ráno je vytáhnu z ledničky a do oběda mají pokojovou teplotu.Teda někdy zapomenu,tak oddělám do misky trochu a normálně to šupnu na pár vteřin do mikrovlnky.

MMB aukce mě už bohužel jedou,tak jsem zase o něco lehčí :cry: ,ale budem mít klokanku :D .No potřebovala bych ji už zítra,ale budu muset vydržet do příštího týdne.
A už se nemůžu dočkat sedátka do vany.Dneska jsem šupla protivce do vany a málem jsem přišla o záda.Lucka se furt snaží zvedat a přetáčet na břicho takže musím stále zachraňovat.A taky ji takhle to koupání moc nebere,radši má sprchu,ale jak ji po:,–(ím tak začne štříkat a vískat.Jenže já mám blbě zabudovanou vanu tak musím být pořád v předklonu s nataženýma rukama.Doufám že v tom sedátku vydrží i když zatím sama nesedí.Teda sedí vzpřímeně ale furt vanglá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
6.9.07 21:34

Ja dam pul sklenicky do jiny prazdny a ohreju to v ohrivacce na lahve.
aukce to je mor, ja jich par v tydnu vyhrala a uz jsem o litr lehci :cry: , me tadka zabije az prijede. vzdycky vyhraju a hned prevedu prachy pres net, to e to utraci kdyz je nemate vruce, to by se asi poustely hur, no musim se krotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
6.9.07 21:37

vzdycky si tu cenu sama navysim, bo kdyz by jsme prihodily naposledni vterinu obe stejne, tak vyhrava vetsi castka, tak hodim parkrat pade a oni to vzdaj, no vyjde me to jako v obchode, ale ja se stejne ted nikam nedostanu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
6.9.07 21:51

Leni ,
tak to se na sedátko těš,to Ti převelice uleví,věř mi :wink: Teda aspoň u nás to tak bylo :wink: No,jsem zvědavá,co napíšeš…kdy Ti má dojít?
A nesmutni..o víkendu dej prcky taťkovi nebo na hlídání někomu a na chvíli si odpočiň,nejsi stroj :idea:

Děkuji za pochvaly Lukyho a Sáry,Sárinka je veliká pomocnice a to nepřeháním,je moc ochotná,ale taky lumpačí…milionkrát mi ho budí a podobně,takže je to něco za něco,ale nedala bych ji :-)

Teri ,
Sárinka je zatím ze školy nadšená,ikdyž jako správná ryba nedává najevo moc emoce,ale já už jí znám :wink:
Je děsně důležitá,když vykládá co dělali ve škole a co si musí nachystat,no prostě kdykoli mluví o škole,tak tu školu tak zdůrazní,je to prča - zatím 8O :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
6.9.07 21:57

Ahoj prdelky :-)
Videa Terky,Gioviho i Lukajdy jsou skvela :pankac: :dance:

Tak Adik jeste stale krmitko od etetky Zanetky ignoruje…pacholek,me asi prokoukl a rika si ,ze se jen tak nenachyta :-) ,ale ja jsem trpeliva maminka a vyckavam :roll: Jinak Zanet Vas vsechny zdravi a asi se sem pry ted moc nedostane,jelikoz ma dost prace :cry:

Dnes jsme byli na pulrocni a pysnime se temito mirami: 9200g a 72 cm :wink: ,malej byl pochvalenej jak je sikovnej a pani dokt.mu za odmenu pichla treti hexu,rval jak das a nestastne zaroven-byl zklaman :cry: ,zatim zadna reakce ,tak doufam ze i na potreti to zvladne bez teplot :D

Porad nevim jaka ta autosedacka by byla dobra

:nevim: ,ach jo ,nemuzou mit dva druhy?To je neco pro me toto :o ,nevim zda teda tu do 18kg,nebo rovnou do 36kg????

Zatim pa a krasny zbytek vecera :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
6.9.07 22:01

Pet o vikendu si děti jako obvykle pohlídám sma.Táta přijede zítra tak v 6 ráno a v 13h už valí s klukama na víkend na chatu.A jinka nemám děti komu dát pokud bych se teda nedoprošovala a to se mě nechce,abych pak poslouchala věty typu-Já měla 3 děti a taky jsem to musela zvládnout :roll: .

A sedátko snad dojde začátkem příštího týdne,objednávala jsem ho v úterý večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
6.9.07 22:06

Před chvílí jsem psala manžovi že děti už pěkně spinkají-napsal Jsi naše šikovná maminka.Potom jsem mu napsala že jsem vyhrála tu klokanku-napsal Jsi naše šikovná maminka.Tak jsem mu napsla že vypadá fakt dobře a už mám i kamošku která si ji ode mě za tu stejnou cenu za rok koupí-napsal Jsi naše šikovná maminka.No my si doma vcelku zajímavě povykládáme :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
6.9.07 22:09

Holky kdyztak se muzete taky juknout,vcera Radus natocila Adika jak se pokousi lezt :arrow: http://www.cipisekadamek.estranky.cz/…-prvni-video

Jo a Leni na sedatko taky cekame …objednali jsme ho vcera :D a napsali ze do dvou dnu …uz se tesim a jsem zvedava jak bude reagovat ,koupat ho ve vane je horor ,nebot se mi stavi ,kope nohama a vubec mam proste pocit ze ho neudrzim…a nemam sanci ho poradne umejt kdyz jsem doma sama ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
6.9.07 22:12

Jéééé moc Ti LENI gratuluju ke klokance a jakou jsi vyhrala???? Manza toho koukam taky namluvi :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
6.9.07 22:21

Ali ,
to je prča :arrow: Adík má stejné pohyby jako Lukajs :-) :pankac: Ale úplně…Natočím Lukyho a pak ukážu,nebýt jiné hlavičky,tak si myslím,že je to můj srneček :D
No a co jiného Ti teď můžu napsat,než že je to šikulka :-) :wink:
A máte pěkné míry :wink:

Leni ,
tak to jsi na tom podobně jako já…myslím s tím časem,taky jsem na tom podobně..ale kupodivu mě to teď nějak nenervuje,což se divím,zatím mám fakt dobrý pocit…
Snad Tě to nerozčílí,ale vydrž,ono to zas přejde,znám to :? Manža je rozený řečník :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
6.9.07 22:27

Pet…diky :D ,Luky se zas rehta stejne jako Adik :-) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
6.9.07 22:35

Videjka jsou holky skvělá, ale škoda, že musím mít dost potichu zvuk, páč Lucinku mimi zvuky vždycky vzbudí :roll: Zítra si ty vychechtlý videa pustím hodně nahlas. Je to tak krásný, když se dětičky smějí a Lucinka to i ráda poslouchá, když se někdo jiný směje a pak se směje taky.
Ali , jak si dokázala, že Ádík tak spořádaně papá přesnídávku???

Jinak jsem vám zapomněla říct, že jsme byly poprvé plavat v bazénu a bylo to super. Lucince se to moc líbilo a mně taky. Už se těším na příští týden. Dnes jsme jen opakovali, co umíme z vaniček. Jo a básničky se taky musím naučit, některý jsem teda slyšela poprvé :oops:

Hmm, na MMB jsem taky za poslední týden utratila ranec. Snad to raději nechám bez dalšího komentáře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí