Poradna duly
Jana Čurdová
Dobre rano.
Konecne rano docitam vic nez dve stranky.
Jenik spal… ne nic vam psat nebudu… spat proste desne a doufam, ze si to zopakne.
![]()
Prebalovani … tak ja dam vzdycky Jendovi neco do tlapek… masticku, ponozku, hrebinek na vlasy… on to studuje a ja v klidu prebalim.
Hlav … Adik leze uplne krasne, uz se tesim, az tam poleze i Jenik. Vcera udelal dva „kroky“ aniz by se rozplacl na brisko, ale jen proto, ze jsme mu pustili zelvu a on ji honil. Samo mu zdrhla. ![]()
Ahoj kočky,
včera jsem sse sem vůbec nedostala a vy jste toho zase nakecaly,že jsem ještě ani nestačila dočíst ![]()
Jen jsem si všimla,že Luci chtěla přijet
Ty nemáš telefon nebo coooo
![]()
Ali Adík je šikula ![]()
Pet super,že to neni salmonela ![]()
kukuřičné křupky mají ve zdravé výživě
Jeje obchůdek je parádní ![]()
Včera jsme byli na 3.hexe a na šestiměsíční prohlídce.Takže Davisovy aktuální míry jsou
držte se
......9460g a 67cm
![]()
MaK … jasne ze mam, ne?
Kdybych jela na CM taxe ozvu, ale nakonec jsem v tom desti jela jen do Brodu.
Jo a Davca ma dylku stejne jak Jenik, jen je o kilo tezsi. ![]()
Brý den
,
dneska jsem asi vedla naposledy Sárinku do školy,od po by měla začít chodit sama…teda měla - chce
Všude už krásně trefí,máme to od baráku cca 200 m a celou cestu ji vidím,tak to prubnem a uvidíme ![]()
MaK , únoroví Davídci jsou kapku macíčci,nemýlím-li se
Supr míry…jsem zvědavá na ty naše,jaksi jsme se stále nedostali na 6-měs. Ko ![]()
Děkuji Vám převelice za pochvaly víídea
Já jsem strašně nadšená halvně proto,že to můžu posílat i ségře
Doteď žila jen z fotek
Tak teď už to bude zase lepší… ![]()
Co děláte o víkendu a co vaříte ![]()
Jo a Aliku ,
super,cos koupila
To víš,že jsem to okoukla všecko
Já chci na sporťák pořídit něco takového
http://www.mimibazar.cz/foto.php?… nebo http://img4.mimibazar.cz/…b6701581.jpg
Pet … ja jedu na rozlucku se svobodu ke kamosce, ale Petrovi varim na vikend svickovou. Má ji moc rad. ![]()
Ahojky,
tak já už mám opět absolvovanou po ránu procházku do školky v dešti
.Ale teda dneska to bylo smutný.Chodíme teď se švícou,protože začala dávat malou do školky a strašně jí plače.No tak si ymslela že když půjde s Lenďou tak to bude lepší.Jenže lepší to není.Anička pláče stejně a Lenďa to strašně špatně nese,že ji teta tak trápí.Dneska se rozčilovala ,že tetu nemá ráda protože je na Aničku zlá.Takže komedie,nervy a došlo na slzy i u nás.No to vážně nemám zapotřebí.
Uvařený má od včera špenát a budu dělat ty palačinky.Ovíkendu budem doma a pokud tomu dovolí počasí tak na procházkách.Zítra si uděláme pečený půlky brambor a vneděli pečené kuře a vývar pro tatínka na spravení žaludku.Dneska odpoledne valíme na první cvičení a pak ten mejdánek.No to je asi tak od nás všechno a teď jdu dát nepořádek do pořádku
.
U Lu si bude „užívat“ ženská a u Leni chlap ![]()
U nás nikdo
![]()
Jako Luky mi usl v kočárku po cestě ze školy a pěkně se mi prokajdil
očividně mu to neva a spí jak andílek…no,jsem zvědavá na tu spoušť,až ho z toho kočárku vytáhnu
![]()
Drahouše teda dnes vážně pustí,jenže se nemá jak dostat domů,řekli mu,ať jde na autobus
docela dobrý,v tom počasí…ani deštník nemá a nechce,aby jsme pro něj jeli - teda já,prý v tom nečase je to samá havárka
Prý si poradí,tak jsme zvědavá,kdy se dostane domů..Ovšem jsem trochu nakrknutá,když vidím,jak sanitky každou chvíli odváží místní alkáče a bezdomovce a slušného člověka po hospitalizaci pošlou na autobus,no nevím…zní mi to při nejmenším divně
![]()
Ahojky
Hlásím míry z 6m : 7560g a 70cm
Jinak u nás noc taky hrůza,taky by si to mohla zopáknout častěji ![]()
jeje- by mě teda zajímalo,kdy se to u vás tou střechou vyřeší.Jestli bude pršet častěji,tak to bude zajímavý.Bych byla pěkně nasmolená
Videjka jsou nádherný.Holky já se tak těším,až začne malá aspoň na kolínka.Furt leží na břiše,ťapky a packy hore a houpe se na něm.V rukách nic moc síla,opře se občas a na chvilku,hned je zas vyhodí do luftu
![]()
Sedačku zatím neřeším,ale budeme brát nějakou s Isofixem.
Leni … to chodte do skolky radsi samy, nez aby tu brecela i Lenda… ![]()
Pet … ja bych si pro manzu dojela, havarky-nehavarky. Nevim teda jak to ma daleko, ale trmacet se busem byhc ho nenechala.
A je to teda pech, ale sanitky jsou jen na akutni prevozy, ne? Kamos mel jednou neco s nohou a zavolal si sanitku, pac nemel jak jinak dojet-leda sockou- a sanitar mu vynadal, ze si mel vzit taxik. ![]()
Leni to je teda fakt blbý
.Já bych asi radši chodila sama,než aby mi malá brečela
a společně bysme chodili domů
Pet to je dobře,že už budete mít taťku doma
A jak máte tu nemocnici daleko?
Jani Davis se taky na kolínka nestaví-taky aby jo,s jeho váhou
.Největší hit je u nás teď plazení,ale jde mu to jen pozadu,vždycky se zaplazí pod konferenční stolek a pak se vzteká,že nemůže tam ani tam ![]()
o víkendu ještě nevim,co budu vařit ani co budem dělat.Ale potřebovala bych si koupit něco na sebe,nějaký trička a tak.
Ahojte,
tak teda ja klidne napisu , jaka noc byla u nas - opravdu desna. O pulnoci Ivca se probrala a nepomohlo nic az po hodine prso. (Ja naivka chtela zkusit bez prsa
no a musim se Ivusce taky verejne omluvit, protoze jsem v noci nebyla dvakrat prijemna, ono to na mne nejak v noci pusobi jeste vic stresove, takze jsem nadavala a vubec jsem byla fujtajbl. „Ivus promin“ JA bych se nejradeji nevidela, ale byla jsem vycerpana a unavena, tak ze mne vypadla velmi oskliva slova , ach jo.
No jinak Pet , ja bych si asi pro draheho taky radeji dojela, prece jen , je asi oslabenej a tak, no nevim, ale hura¨, ze ho pousteji.
Leni - tak asi opravdu chodte sami. A jinak si uzijte dnesni mejdlo, to je moc hezky napad¨.
Luci - a Jendu bude hlidat manza? Uzijk si rozlucku, mater pro nevestu nejaky darecek?
Dnes rano nam dorazila babi, ac mela az zitra, ale rekreovali se v Beskydech, tak se radeji sami evakuovali driv, nez by museli.
Jo a karafiat taky neni moje uplne oblibena kytka, ale v nejake kombinaci v pugetu to muze vypadat hezky. Spis by me zajimal jaky maji nase unornatka strom, nevite ? Ono to je vlastne asi podle znameni co?
No když to posčítám,tak celá cesta trvá autem cca 45 minut.Jenže to se jede přes takové kotěhulky a tak…no cesta děsná,ale autobusem nepojede,počká na svého taťku..jde mu o to,abych nemusela vypravovat taky děcka a tak…Navíc musím čekat na Sáru,až přijde ze školy a pro auto bych musela k babi přes celé naše město,která bydlí v 7. patře a nejede ji výtah,tzn. tahat se s kočárem sama až nahoru,vzít auto…no je to složitější než když počká na taťku…ježíš,to je zas román ..bohužel nám zatím nestojí auto před barákem,že bych sedla a jela…navíc je to cesta fakt docela blbá,obzvlášť v tomhle počasí…týdně je tam několik bouraček ![]()
Má prostě strach..no.
A co se týče sanitek - jojo,je to jen na akutní převozy…ale ať se na mě nikdo nezlobí,co je na tom akutního,když si důchodci jezdí v sanitkách z různých vyšetření
Alespoň u nás jo…to mi moc akutní nepřijde…jen to srovnávám,jojo…
Buď ať se vozí opravdu jen akutní nebo všichni a basta ![]()
Ale co,však on domů trefí a nějak se dostane
Boha,to je zas výlev ![]()
Tiko … darek nemame, je to spis pokec ve ctyrech nez primo rozlucka. A Jenika samo beru sebou, jsem tam pres noc a to by ani jinak neslo.
Pet … tak to je dobre, ze ho odveze tatka a nejede busem. ![]()
Pet - Aha , tak ja myslela, ze pojede sam MHD, ale pokud pro nej prijede tatka, tak neni co resit. Mysli to drahous dobre, hezky na nej pockejte v teplicku doma a neco dobreho mu nachystejte. No jo, ale bude moct on vubec neco dobreho pozrit ? Hm, tak to jsem se zas sekla asi vedle. Ale uz to nemazu ![]()