Poradna duly
Jana Čurdová
Jo a ještě jsem vám nenapsala jakou tu od včera máme užasnou zábavu.V Tuřanech na letišti je jako každý rok letecký den a jako každý rok kravál jak sv…a.Takže mě tu každou chvíly proletí nad barákem stíhačka a mám pocit že lítají rok od roku níž.Má tam být nějaký obří vojenský letdlo,no už se těším až se nám bude nad dvorem obracet.
Ještě že Lucka není zvyklá na ticho.Ale i tak je poslední dva dny nějaká divná.Buď spí nebo kŇučí,nic jí není dobrý.Lenka dostala první školkovou rýmu,tak doufám že to u Lucky není začátek nemoci.
Luci , petržel dávám normálně to bílé
, ale jenom trošku. Do skleniček ji taky dávají (i celer
i když by neměli). A brokolice v pohodě. Ještě jsem nezkoušela květák, ale sousedka jo a říkala, že to bylo v pohodě. Tak to příští týden zkusíme.
Téda a Jenda je fakt šikulka s tím paci paci…
![]()
Ajko , já přikrmuju od narození z flašky, protože jejich apetitu jsem nikdy nestačila… takže s tím fakt problém nemáme
Vidí flašku a otvírají pusinu ![]()
Zimní věci - my právě máme půjčenou od švagrové kombinézku Timbuktoo, je super teplá… ale je to velikost 6-9 měsíců. Včera jsem stejnou viděla na MMB, ale kluci už spali tak jsem to nestihla vyzkoušet… až ráno a zjistila jsem že ta 74-ka je jim malá
- nohy, ruce dobrý, ale to tělíčko měli fest. Takže kombinézu vracím a teď přemýšlím co dál… ale asi to moc hrotit nebudu… stejně budou celou zimu ve fusaku ![]()
Štiko, Jani … teda já vás docela s tím krmením lituju… já bych byla na mrtvici… kluci sní celou misku za pět max. deset minut… no do půl hodiny je nakrmím oba - to už je extrém (krmím teď postupně, protože mi u toho dělali kraviny a do židliček je ještě nemůžu po:,–(it páč nesedí). Ale fakt je, že jsem zavelela když se jí, tak se jí… a žádné kraviny se nedělají
![]()
Zimní věci zatím ještě neřeším,meme spoustu teplých flaušových mikin.A na úplnou zimu po Lendě overal a budndu,ale bunda je 68 a overal 80,takže mám ten dojem že až to bude aktuální tak bude bunda malá a overal velkej.Ale MMB je zásobárna,takže pak něco přikoupím,alespoň budu mít důvod
.
Paci,paci taky ovládáme,ale jen tak že já nastavím ruku a řeknu paci paci a Lucka mě začne plácat,jinak ne.Ale už máme celkem solidně vypilovaný pápá,jen ho nedělá na povel ale kdy se jí zachce.Jo a taky pravidelně obden si odbýváme velkou na nočníku
.
Zuzi ona Kačka moc blbiny nedělá,když má opravdu hlad,tak za 10min nemám co řešit,ale když moc nemá,ak u toho občas blbne,ale dá se to.V poho ![]()
Zimní oblečení , tak naše babi se v práci nudí, tak nakupuje na MMB a máme už dvě kombinézky vel. 74, ale přijde mi to hrozně ohromný, ale tak cvičně jsem jí na to položila a zas tak obr to není - je to už prostě velká holka.
A pak babi koupila zimní bundičku a k ní se dá připnout pytel na nohy - to mi přijde supr.
Lucinka se před chvílí poprvé přetočila na záda a už válí sudy ![]()
Já vím, všichni ostatní už to dělají dávno
Když Lucka je taková buchta ![]()
zuzi : dekuji za sz
alik : gratuluji k pokroku, vsak kazda na to ceka at uz driv ci pozdeji a vzdycky to nove tak strasne potesi
teda alespon u nas i kdyz vzdycky trosku zasmutnim, ze to moje malinkate miminko roste tak moc rychle
jako ostatne asi vsechny ze jo ![]()
no a zimni obleceni, zatim moc neresim, jenom jsem koupila kombinezu s kapuci at malou muzu nosit i v klokance a at je i do autosedacky a do kocarku.
Cau kocky,
tak jsem vymyslela fintu a dala ji to do lahve s tim gumovym pitkem.
Lahev docela obstala, sice to nema nic spolecnyho potom s kasi, je to spis vodovy mliko, ale vypila 100ml, tak slava a nic nezadelala, akorat to docela tece, sem to moc nahla aby to teklo a vyteklo ji to chudere nosem. asi ji budu davat tak i tu zeleninu a zredim ji mym mlikem, uvidim.
tak nas ceka ctvrta a posledni noc samoty, to si oddechnu. jojo desne ti prtousci rostou
Nazdarek,
tak dneska mame prvni noc v tom pytlu.
Potiz je ze mala nemuze zabrat a nevim, zda je to proto ze je v pytli nebo je to to „jeji“ posledni dobou uspavani
Kdyz neusne u flasky, tak je pak desne protivna, protoez je na ni videt jak by sama spala a nevi jak.
Vubec nevim, jak ji do toho spanku pomoci
A rveme a rveme
Manzel ji tam pustil televizi aby se necitila tak sama - fotbal,ze u toho pry usne kazda zenska.. hm, tak zatim to moc nevychazi
A ted tam nalitl, ze ten fotbal neni tak hroznej, aby u toho musela tak brecet ![]()
A nebo jsou to ty zuby
odpoledne byla take protivna.. a nevim, zda ji ty dasne mazu spatne ale ona se mi vzdycky po tech gelikach pobleje. A to uz zkousim treti!! ![]()
Jinak nic nevim.. hctela jsem na neco reagovat ale co ja vim na co !???
Snad jen LISTICKO: Anetka je vazne kousek!
Mysim ze ty vtipne odpovedi ma po tatinkovi. Takhle na vypraveni je to vazne srandovni, ale vim, ze pro tebe to lehke neni ..
Zimni veci: jo tak toho se take obavam
hlavne mam problemy v „rukavech“. Bo kdyz ji navlecu pod to, tak nemuzu protahnout ty jeji tlustounke rucicky ![]()
jeje, to me mrzi ze mate takovy trable se zoubkama, nase kaja je furt dasnak a asi dlouho bude, bo ja i manza jsme meli zuby az v roce a jemu ani nevyrostly osmicky, to se nekdo ma. treba bude po nem.
spacich pytlu mame nekolik a myslim, ze mam mala potom prdiky, ze si nemuze kopat nozickama a vyhnat je a taky je v tom horko.
listi, mala je rizek ![]()
Lišti já vim,že to nemi moc výchovný,ale nikdo mě neviděl,tak jsem se zasmála ![]()
Lu Jeník je kabrňák ![]()
Aliku gratulace k válení sudů ![]()
Jeje jo,tak s nacpáním špíčků do oblečení máme taky problém ![]()
Mě dneska zase bolí koza
ať to není zase zánět,prosíííím ![]()
Stiko: no ona ten spaci pytel - je dost dlouhy a podle vseho co jsem videla se v nem muze pohybovat a rozvalena je v nem take.
No my jsme oba s manzou meli zuby v pul roce jako ona, ale ja se vazne desim tretiho zubaku, i kdyz dasen nateklou nema.
Ale to nemela ani poradne u tech dvou prvnich.
Mak: Sem rada, ze ten problem neresim sama ![]()
Ted tam vykecava,ale aspon neplace
tak holky, jsem ted pul hodky cvicila, at tatka az se vrati tu ma poradnou kocenu
, doufam, ze se zejtra hnu a nezablokuje se mi zase krk.
kaja spi, ted pujdu hodit sprchu.
Tak my mame tenhle pytel, je dost teplej a velikej taky. blby je, ze se rozepinaj ze zhora, tak nejdou treba jen rozepnout na nozicky kdyz je horko
kouka ze se vsechny venujete drahousum co? ![]()
no tak si to uzijte, ja si pockam do osumnactyho a to to akorat dostanu, tak pristi mesic to jisti