Poradna duly
Jana Čurdová
Tak jsem vas docetla jen zbezne, jeli jsme na vylet ke tchynatum.
S tim nejedoucim autem sem byla v radiu, hec.
Prej prekazka na silnici, tata to slysel. ![]()
No nevim, jestli je dobry byt prekazka na silnici. ![]()
Pet … drzim palecky, at mate lepsi noc! ![]()
HOlky a to chcete rict, ze se vam deti nemrskaj kdyz lezi?? Jako ze lezi v klidu?? Tereza sebou od malicka mlati mozna i vic nez Kaja..
Listi: nene, ja budu jen vracet.
Jeje: mrskaj, ale každý má svůj styl. Martin je od letectva a Kája od baletu ![]()
Štiko jsem se nařechtala
Kája je jak Tanečnice z Lúčnice.To mi teda malá nikdy nedělala.je to prčovní
Jeje mě malá teda v klidu na zádech neleží.Hned je na břiše. A když náhodou vydrží,tak většinou rukama chytá nohy nebo plínu,ale takový živel jako Karolínka to teda není.
Jenik taky neni takovy zivel, ale v klidu nelezi. Leda kdyz mu dam neco zkoumat, tak to lezi a zkouma. ![]()
Hele jak prcky utirate po koupani? Me teda jako malej Jenik lezel na rucniku a okolo ho bylo jeste dost, ze jsem ho utrela. Ted uz je mc velkej, a tak neni cim utirat, kdyz na vsem lezi.
Tak utiram druhym rucnikem, asi nic lepsiho neni, co? ![]()
A jeste dotaz… mate po vyprani mekky rucniky? Ty nase jsou takovy lehce skrobeny, zadny „hezky mekoucko“ z azuritu. Kamoska rika, ze to je rucnikem, ze proste musi byt kvalitni. ![]()
Naši kluci se taky vrtí, ale takhle teda netančí ![]()
Luci , překážka na silnici - fakt dobrá ![]()
Jeje Davis nohama hrozně rychle „běhá“ a rukama do toho šermuje
Dneska mi předvedl záchvat vzteku
když jsem mu nechtěla nechat ožírat balíček vlhčených ubrousků ![]()
Luci je slavnááá ![]()
Já mám na Davise velký osušky a do těch se i při jeho velikosti vejde a zbyde i na utření ![]()
měkký ručníky já bych řekla,že fakt záleží na kvalitě,protože takový ty měkoučký mám jen některý
.Ale jestli někdo máte nějaký tip,tak sem s ním
Lišti my jsme podložku neměli,bohužel.
Jo,ještě tu musím veřejně pochválit manžu
dneska si vzal děti a nechal mě luxusně vyspat a ještě uvařil mňamózní oběd ![]()
MAK: tak to mame uplne stejne ![]()
A uplne tak stejne i s tim balickem vlh.ubrousku. Vzdycky mi to uzme a kdyz ji to chci vzit tak se histericky rozerve az mam pocita ze se nenadechne.
a to stejne dela, kdyz ji z nejakeho duvodu potrebuji vzit flasku (je prazdna nebo ji potrebuji dat ATB.. atd.).
LU: Ja mam takove plenkove osusky.Normalne ji rozlozim a po koupeli ji na to dam a pohoda… Furt se do toho vejde.. jsou hodne dlouhe.
A co se tyce rucniku - tak ja mam sve taky takove hodne tvrde
Je to vyuzivanim ![]()
Jo holky, muzete nas s Hlavickou nejak rozsoudit a rict co je to za zviratka????
http://www.svitidla-levne.cz/…original.jpg
ja tvrdim ze ptacci
hlav, ze jsou to mysky ![]()
Cau kocky,
diky za hodnoceni nasi baleriny.
Ubrousky, ty ji davam na hrani kdyz ji prebaluju, nebo tu masticku na prdylku, aby se nemlela.
Rucniky, taky mam veliky tetra pleny a vejde se tam