Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12009
9.9.07 19:04

to jsem rada Pet, ze jsi se dneska zasmala, no je to zivel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
9.9.07 19:10

Tak jsem vas docetla jen zbezne, jeli jsme na vylet ke tchynatum.
S tim nejedoucim autem sem byla v radiu, hec. 8) Prej prekazka na silnici, tata to slysel. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
9.9.07 19:15

Teda Lucci ty chceš být slavná za každou cenu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
9.9.07 19:20

No nevim, jestli je dobry byt prekazka na silnici. :lol:

Pet … drzim palecky, at mate lepsi noc! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
9.9.07 19:44

HOlky a to chcete rict, ze se vam deti nemrskaj kdyz lezi?? Jako ze lezi v klidu?? Tereza sebou od malicka mlati mozna i vic nez Kaja..

Listi: nene, ja budu jen vracet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
9.9.07 19:52

Jeje: mrskaj, ale každý má svůj styl. Martin je od letectva a Kája od baletu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
9.9.07 19:55

Štiko jsem se nařechtala :) :potlesk: :potlesk: :potlesk: Kája je jak Tanečnice z Lúčnice.To mi teda malá nikdy nedělala.je to prčovní

Jeje mě malá teda v klidu na zádech neleží.Hned je na břiše. A když náhodou vydrží,tak většinou rukama chytá nohy nebo plínu,ale takový živel jako Karolínka to teda není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
9.9.07 20:02

Jenik taky neni takovy zivel, ale v klidu nelezi. Leda kdyz mu dam neco zkoumat, tak to lezi a zkouma. :lol:

Hele jak prcky utirate po koupani? Me teda jako malej Jenik lezel na rucniku a okolo ho bylo jeste dost, ze jsem ho utrela. Ted uz je mc velkej, a tak neni cim utirat, kdyz na vsem lezi. :D Tak utiram druhym rucnikem, asi nic lepsiho neni, co? :wink:

A jeste dotaz… mate po vyprani mekky rucniky? Ty nase jsou takovy lehce skrobeny, zadny „hezky mekoucko“ z azuritu. Kamoska rika, ze to je rucnikem, ze proste musi byt kvalitni. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
9.9.07 20:20

Tak to vam musim natocit TERKU ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
9.9.07 20:34

Naši kluci se taky vrtí, ale takhle teda netančí :lol:

Luci , překážka na silnici - fakt dobrá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
9.9.07 20:45

Jeje Davis nohama hrozně rychle „běhá“ a rukama do toho šermuje

Dneska mi předvedl záchvat vzteku 8O když jsem mu nechtěla nechat ožírat balíček vlhčených ubrousků :roll:

Luci je slavnááá :-)

Já mám na Davise velký osušky a do těch se i při jeho velikosti vejde a zbyde i na utření :lol:
měkký ručníky já bych řekla,že fakt záleží na kvalitě,protože takový ty měkoučký mám jen některý :roll: .Ale jestli někdo máte nějaký tip,tak sem s ním

Lišti my jsme podložku neměli,bohužel.

Jo,ještě tu musím veřejně pochválit manžu :arrow: dneska si vzal děti a nechal mě luxusně vyspat a ještě uvařil mňamózní oběd :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
9.9.07 21:06

MAK: tak to mame uplne stejne :D
A uplne tak stejne i s tim balickem vlh.ubrousku. Vzdycky mi to uzme a kdyz ji to chci vzit tak se histericky rozerve az mam pocita ze se nenadechne.
a to stejne dela, kdyz ji z nejakeho duvodu potrebuji vzit flasku (je prazdna nebo ji potrebuji dat ATB.. atd.).

LU: Ja mam takove plenkove osusky.Normalne ji rozlozim a po koupeli ji na to dam a pohoda… Furt se do toho vejde.. jsou hodne dlouhe.

A co se tyce rucniku - tak ja mam sve taky takove hodne tvrde :( Je to vyuzivanim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
9.9.07 21:08

Jo holky, muzete nas s Hlavickou nejak rozsoudit a rict co je to za zviratka????
 http://www.svitidla-levne.cz/…original.jpg

ja tvrdim ze ptacci
hlav, ze jsou to mysky 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
9.9.07 21:10

Cau kocky,
diky za hodnoceni nasi baleriny.
Ubrousky, ty ji davam na hrani kdyz ji prebaluju, nebo tu masticku na prdylku, aby se nemlela.
Rucniky, taky mam veliky tetra pleny a vejde se tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
9.9.07 21:11

holky, to jsou jasny zaby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...