Poradna duly
Jana Čurdová
Zdravim
![]()
Tak u nas se spinka,velkej po nocni,malej ......protoze je malej ![]()
Kdosi se tu ptal jestli nekdo pouziva do kupele jonhsons pro dobry spanek,tak ja jo
,krasne voni,ale jestli pusobi ,tak to fakt nevim,malej spi dobre od mala a ja ho zacala davat az nedavno,ale spis mu ted posledni dobou trva nez usne,jak kdy, zalezi jestli vydrzi a neusne k veceru…to je pak cilej jako rybicka
,takze urcite to nepomaha ![]()
Diky vsem za pochvalu malyho -videjka
,dneska se mi povedlo zachytit jak rika táta tátá táta
Stiko…mala supr
,taky me to prijde jakoby startovala mopeda
a je nahodou klidna,Adik takhle v klidu nelezi ani nahodou,okamzite jde na bricho a leze ,nebo alespon kope nohama,po koupani je to uz des ho namazat a obliknout
Musim mu taky strcit neco zajimavyho do ruky na prozkoumani,nekdy to zabere a jindy se pereme
A propo,co resite s rucnikama?Ja malyho utiram do detske osusky s tucnakama ![]()
Pet…doufam,ze bude malej brzo fit,ryma je neprijemna pro nas dospeli,natoz pro ty prcky malicky
,tak honem vyhnat bacily ![]()
Listi…Anetka je peknej ukecanek,ma peknou vyridilku
,po kompak asi ![]()
Jeje…tak mas radost vid ?Vyhralas s ptackama
,ale abys vedela,beztak jsem Te chtela pozlobit
,vzdyt me znas
Ale moc se mi libil nazor Lucky…diky ![]()
Mah …vitej a dej pc do kupy,at se kouka vzpamatovat! ![]()
Luci…malej Ti bude kadit par dni hure…to ta mrkev ,muze si i pri tom tlaceni poplakat ,tak se neboj a stolicku bude mit po mrkvicce do cervena, to ale uz asi vis ![]()
Omlouvam se za roman,ale to je tak kdyz matka ma hodne dite a nema co na praci
![]()
Lišti nám ve školce dali na výběr ze čtyř kroužků,měli jsme napsat,který upřednostňujeme a za ně ty další.
Tak jsme to tu včera vyplnili,manža to ráno odevzdal a paní učitelka řekla,že jí něco VYBEROU
.Tak jsem teda zvědavá,co jsme si to nakonec jakože zvolili ![]()
Čau Mah
Čau Ali ![]()
Mah , taky jsem jednou zapomněla nakrmit. Lucka si totiž někdy neřekne a jí sbalila a vyrazily jsme na výlet a asi až za hodinu a půl jsem si vzpomněla, že dítě vlastně nejedlo. Ale byla v pohodě ![]()
Lu , taky se mi zdá, že Lucinka v noci po tý mrkvičce strašně prděla, tak si myslím, že si na ty příkrmy musí mimísci zvyknout.
Nevíte náhodou, ve kterých obchodech mají Bio Hamánek?
Ahojte holciny,
tak mam na vas zase chvilku cas. Navymyslela jsem si tisic otazek a ted si nevzpomenu ani na jednu
![]()
Sticko , Karolinka je jak brisni tanecnice
Jak krasne krouzi tema ruckama…super!
Prikrmy , mala sni celou misku, coz je asi tak velka sklenicka a neco, je to hroznej jedlik. Asi ji mamincino papani chutna. No, aspon nekomu
No a jime vsechno, co maly deti jist muzou…
Pokroky, Nellinka se naucila lozit po ctyrech, predtim se plazila jak raneny vojak, sem tam lezla i po ctyrech, ale ted uz je v tom jistejsi. Dale se vice rozkecala, predtim delala jen zvuky a hrozne pistela, ted rika Tata, dada,…a pak nejaky slova, co silne pripominaji nejakou Iranstinu ![]()
No a vcera jsme sedeli v obyvaku na zemi a muj tatka zakaslal a jak to mala slysela, tak ho zacala napodobovat. Vzdycky kdyz ted vidi dedu, tak zacne kaslat
ted nedela nic jinyho, nez ze leze a pri tom kasle
Tuberak malej…
Kurna a co ty dotazy
Ja jich mela…
Jo jeden vim: Daji se ty fusaky od Emitexu pouzivat i ve sportaku? Oni je ted maji vsude v akci za 950,– lonskou kolekci a letosni kolekci za 1100,– a maji plno novych krasnych barev. Ale asi se daji dat i do sportaku, zejo, kdyz jsou do 3let
![]()
Jo jeste neco jsem vam chtela rict
deda (muj otec) dal asi dvakrat Nellince trosku liznout nugety ze lzicky (darebak jeden
) a ted kdyz ho mala vidi, tak (krome kaslani) si zacne zmoulat a cumlat jazyk a uplne ho ocima prosi, aby ji dal jeste
Ale maminka rekla NE ![]()
Nazdarek!
Tak se mi od tech zubaku potvrzuje pravidlo „ob den“.
Jeden den je hodnounka, i krasne vecer usne a budi se az kolem pul osme rano.
A dalsi den je ma mila tak protivna ze bych ji nejradsi povesila za usi do pruvanu.
No hadejte jaky den mame dneska? ![]()
No Zuziku spinila jsem take. Jeste nedavno. Jak Terka mela to vysetreni, tak se mi to z nervu spustilo. Po tydnu to ustalo. Neni to poprve co sem ale spinila od porodu. Myslim ze to telo se obcas potrebuje vycistti, kdyz jeste nekramujem.
Stiko ja ji davam AQUILA vodu - neprevaruji ji. A cajicek muzes udelat nez pujdes psat a nech ho venku s tim, ze az ji ho v noci nabidnes bude mit pokojovou teplotu.
Lu Terka ma od doby co ji presnidavky jen tuhe koko. Asi to je tim nez si zvykne. Je fakt, ze nekdy ji musim pomoct se vykajdit, protoze jinak ma brisko jako kamen. A vecer kdyz vidim ze ten problem je tak ji davam Baby Calm.
To jidlo je o necem jinem nez tekute mlicko,takze si to telicko na to musi zvyknout.
(no a co ji narostly ty dva zoubky tak se to strida, ale povetsinou je to ted ridke a caste
).
Mah mne se neco podobneho stalo ale s tim ze sem ji nedala pred tim nez sme vysli ven a pak se divila proc rve ![]()
Hlavi ptacci nebo mysky, mozna nakonec objednam ty tuzky
A JE TO TU ZAS ![]()
MATESKO vy mate iranstinu a my mame mi prijde japonstnu
viz OUGJA, OOOOKI:D
A ten fusak, jestil myslis ten co se k nemu da pridelat ten prodluzovaci dil, tak 100% Uz sjem to do sveho sportacku zkousela a super! ![]()
Tak uz mi tam zase ječí.. jdu za ní! Sem zvedava kde ji najdu.
Uz se totiz take umi odplazovat pozadu a take do stran ![]()
Ahojte, nebyl posledni dny nejak cas, vzdy jsem vas jen letmo prelouskla a pak uz jsem musela prekliknout na pracovni veci, nerada ![]()
Ale tak :
rucnik po koupani - resim to tak, ze na prebalovaku mam jednu tetra plenu a druhou mam pripravenou s kterou ji zabalit zepredu,kdyz si Ivcu beru od manzi,kdyz dokoupou. Takze lezi jako hamburgr mezi dvema plenama ![]()
ALIKU - zalezi na tom, kde bydlite, ja vim o jednom obchode tady na Zizkove, kde Bio hamanka maji.
STIKO - nadherne video.
JEJE Ivca je taky zivel, ja spis mam problem ji v klidu udrzet, myslim, ze asi tady neni unornatko, ktere by bylo naprosto v klidu
Taky si Ivca hrozne rada mlati obema natazenyma rukama do bricha a to jsou vzdycky rany.
MATESSKO Ivca taky kasle, a kdyz to po ni opakuju ma z toho desnou srandu, az zachvat smichu. Dela vylozene takoveto ehm ehm (kdyz jako na neco chces upozornit)
Vsem, co neco trapi preji, aby ty neduhy rychle presly. At jebrzo lepe.
Mates to víš, že jde ten fusak i do sporťáku
. Má tam právě udělané i otvory na kšíry, aby šly prostrčit…aspoň myslím, já ho totiž nemám ![]()
Aliku já kupovala bio hamánka v globusu. Byla to brokolice a byla pěkně fuj ![]()
MaK, Hlavi ahoooj ![]()
Fungujou vám na našich stránkách porodní statistiky? Jsem se chtěla ve vzácné chvilce volna pokochat, jak nám ty dětičky rostou a píše mi to pořád nějakou chybu
.
Jeje když tě tu vidím, nedával jsi sem někdy v poslední době aktuální seznam s mírama v 6 měsících? Chtěla jsem to proštudovat
.
Koukám kolik z nás nutí své děti do hladovky. To jsem ráda, že v tom nejsem sama ![]()
Jeje, tuhy (a desne smradlavy) hovinka mame taky. A kdyz vidim, ze se obcas trapi, tak ji dam na lzicku trosicku olivoveho oleje a je pokoj. Bobik hezky vykloune ven ![]()
Mah ahoj, tak jsem na Tebe myslela,kdyz jsem byli v tech Pardubkach (ale jak jsem psala byla to neplanovana zastavka) a mam jeden dotaz, jake to bylo ted o vikendu. Mela se tam konat prehlidka 300 konicku, a to vis ja stary zokej, jsem utrela slzu, ze jsme se nemohli jet podivat. Tak jestli jste tam nahodou nebyli, co?
Tiko , já bydlím na Spořilově. Ty si ze Žižkova, jo? Tam já jsem skoro denně, jak to, že jsme se ještě neviděly ![]()
alik076 píše:
Tiko , já bydlím na Spořilově. Ty si ze Žižkova, jo? Tam já jsem skoro denně, jak to, že jsme se ještě neviděly
Notoje teda opravdu vele pruser
A neco vymyslime?
Ja bydlim pod Ohradou, u zastavky tramvajky Biskupcova. A kam presne jezdis na Zizkov? To bych Ti mohla Hamanky koupit, nebo Te tam rovnou zavest ![]()
Holky,koukaly jste nektera na ten odkaz o spatnym spanku, co jsem sem vcera davala? Ja to zkusim vydrzet do konce roku, to bude mit mala 10 mesicu a jestli to samo neprejde, tak na Silvestra si dam predsevzeti, ze ji to odnaucim a par dni ji necham vyrvavat
Ona se totiz taky budi jen proto, aby ke me cuchla, pocucala si kozenu a hned zase spi
A bude hur ![]()