Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15043
10.9.07 13:36

Mates … tak jsem precetla tu spaci diskuzi… ja nevim, Jenik vstava nejcasteji 2× za noc, definitivne kolem seste, tak ja bych to zatim neresila, ale uz se mi i povedlo, ze jsem mu jen dala dudlik a zas usnul. Nechat vyrvavat pulrocni mimco mi prijde brzo.

Copak delate vsechny? Jak tu dopo nejsem, taxe keca a sotva prijdu… :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
10.9.07 13:46

Lucci , já tu jsem, pamatuješ se na mě? :D

Holky, ahoj!

Jsme doma, už teda týden, ale byly jsme obě s Barčou po návratu z tříměsíčního kočování totálně rozstřelený a ještě bude asi chvilku trvat, než se to utřepe, tak nic nestíhám. By člověk neřekl, jaký je rozdíl vrátit se domů místo se čtyřměsíčním miminem se sedmiměsíčním. :?

Plazí se po celém bytě (furt luxuju, ale stejně je jak prase :? ), má dva zuby, začaly jsme s dopo sváčou ovocem, teď učíme to samostatný usínání a je to hubeňour, v 7 měsících 6,30 kg.

Na sraz jedem.

Jaká jsou aktuální témata tady? :)

Zatím pa M. a B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
10.9.07 13:47

Majdo … nazdar, jasne ze si pamatuju. :wink: Aktualni tema u me je, ze resim, jestli mam koupit emitex fusak kdyz nemam na sportaku nanoznik. :nevim: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
10.9.07 13:52

Lucci , jo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
10.9.07 14:06

Lu já myslím,že jo.že koupit. :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
10.9.07 14:10

Ahoj Majdi :-) :-) Vítej z 3 měsíční „dovolené“ :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
10.9.07 14:13

Koupit? No tak koupit! Musim nekde najit, kde je levnej. :D

Hele :arrow: http://www.youtube.com/watch?… :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
10.9.07 14:15
Aliku … jak delas tohle… ze tam je misto odkazu napis takhle
alik076 píše:
Matesko , takhle nějak to vypadá :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
10.9.07 14:25

tak ještě jednou ahoj!

Máááme zuuub! První a malinkatej a ostrej, prostě ten nejkrásnější zub na světě! Vylezl bez teploty a bez bolesti. Tak to už večer asi bude k jídlu kus masa :lol:

Poraďte, jak se vloží fotka před metřík????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
10.9.07 14:29

Lu - :potlesk: :potlesk:

baru gratulace k zoubku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
10.9.07 14:32

Baru na tom Lylipie.com,v tom 3 kroku,zadáváš jméno miminka,kdy se narodilo a tak.Pak je tam vložit fotku a procházet.Na to klikneš,dáš fotku,co máš uloženou v PC (upravenou velikost) a jen dáš to ukončit a nahrajou se ti ty kódy.Tak nahoře vidíš metřík,jak ve finále vypadá.Kdyby něco,tak napiš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
10.9.07 14:35

Majdi ahooooj! Teda týden být doma a vůbec se tu neukázat, tytyty :wink: . Fasáda už je hotová? Barča je vážně modelka, Vojta má o 2 kila víc a to je o měsíc mladší a zdaleka tu není největší zápasník :D . Já řeším momentálně to, jak zvládnout najednou zabavovat ukňourané dítko, obědvat a ještě navíc surfovat na netu :D .

Baru gratulujem k nejkrásnějšímu zubákovi! Až tě párkrát rafne do prsa, možná už ti tak krásný připadat nebude :wink: . Ale třeba je Jonáš šikovnější než Vojta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
10.9.07 14:42

Luci, taky ho budu kupovat a to tady (ten cerny+sv.zeleny). Je to ta kolekce 2007/2008, je to lepsi material a zip a nove barvy, proto je to drazsi. Tu starsi jsem nasla za 990,–, coz je taky dobra cena,ne?
 http://terkaperka.mimishop.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
10.9.07 14:48

MAJDI AHOOOJ! VITEJ ZPATKY!!! :-) Musis nam vsechno povypravet, jaka je Barca, co umi, neumi, ma, nema… :wink: A hlavne nam zaplnit galerku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
10.9.07 14:50

Jo Lucci , ja taky nechci nechavat vyrvavat malou ted. Prave proto pockam do konce roku a kdyz se to nezpravi, spis zhorsi, tak to tak udelam. Ty +/- 3 dny to nejak vydrzim :?

Jdu ven, ahoj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital