Poradna duly
Jana Čurdová
Štičko , ty sis teda vyhodila z kopýtka
Aspoň jste si holky udělalaly radost, když jste doma samy. My vezeme tátu na letiště dnes večer
Už se těším až si pro něj zase za 3 týdny pojedeme ![]()
no my jsme proste na tyhadry ujety, vic manza, ten ma asi devet bund
. No usetrim zase na sobe, prisaham ze si na zimu nic nekoupim, jenom novy boty. ![]()
Ja vim ze na morave jsou blby platy matessko, manza v reklame docela slusne vydela a jeste mame mimi konto kam jsme dva roky pred porodem odvadeli penize. ja dva tisice a manza tri a z toho kupujeme kaje vecicky.
Tiko , ve čtvrtek dopo máme plavčo a od 5ti mám zas něco domluvenýho v Troji, ale mezi bych mohla. Z Vršovic do Troje je žižkov při cestě ![]()
Jůů a Janovu horu taky znám. 7 let jsem bydlela na Mísečkách a do Vítkovic chodila do školky a do školy a na Janově hoře jsme taky na koníčkách byli ![]()
Stiko tak to jsi se opravdu rouzsoupla,ale chtela jsem se zeptat,jak je doma s mamkou, je to urcite lepsi,nez byt sama vid?
no je to jiny, ale stejne jsem furt na kompu a mati si cte takovou desnou psycho knizku sigmata duse.
Holky, kdyby me manza zase donutil koupit kytky, nevite jak na ty posss musky, smutnice?
Aliku tak to je parada, tak se ve stredu jeste domluvime.
Jak je svet maly, ze? Stiku u mamky, Alika skoro tady u bytu a jeste zna moji zamilovanou Janovku. Hned jsem veselejsi, vazne.
Ali , ja jsem taky vodacka…teda ne nejak zkusena a uz vubec ne na divoke vode
Ale je to nadhera, uz se tesim, az budeme s Nellinkou jezdit na vodu, nic lepsiho neznam ![]()
A tvuj muzskej je teda sikovnej, libi se mi, kdyz maji chlapi nejaky zajmy, hlavne sport! Ten muj jenom maka nebo sedi v hospode
![]()
A ty to vydrz ty tri tydny. Kdyz ti bude moc smutno, tak prijed k nam
![]()
Stiko asi bych se zeptala v kvetinarstvi na nejaky postrik,nebo tak, ale aby to zas nebylo spatny pro malou.
Stiko, ja mam z drogerie sprej na letajici hmyz-vcetne komaru. Nez oblecu malou ven, tak to tam vystrikam (oblikam v jine mistnosti, ale ty mas garsonku,ze…) a jak ji dam do kocaru, tak jeste vybehnu otevrit okno a nez prijdeme, tak se to poradne vyvetra.
Matesko , taky občas jezdíme na vodu jen tak turisticky
s Lucinkou vyrazíme třeba už příští rok. Jasně, že jen na chvíli, celý den v kánoi by jí asi nebavilo
, ale třeba hodinku by jí to bavit mohlo ![]()
Tak smem dobastily ![]()
ted pujde bastit mama ![]()
MAH: ted posledni dobou ne, cekam az doda vice lidi a vsechno to namlatim
Udelam to vecer.
Statistiky nefunguji! Nestiham
Ty jo, 2,5 tisic .. jejiz ta se ma!
Chci taky! ![]()
Kacko: http://www.svitidla-levne.cz/…o-563145510/
http://www.oblibene.com/svitidla/?…
Ja porad rozmyslim zda ty ptacky nebo ty tužky (to je na tom druhem odkazu).
Jeje , už jsem je našla.
http://www.oblibene.com/svitidla/?…
Mně se líbí víc ptáčci, ale záleží na interiéru. Třeba se k vám víc hodí tužky ![]()
Teda vy jste se rozjely. ![]()
Jenik dneska trikrat pekne otevrel pusu. Pak zjistil, ze mu tam cpu zase mrkev a tak prestal. ![]()
Fusak emitex asi taky koupim, nemam nic do sportaku na zimu. ![]()
Mates … diskuzi o spani mam ulozenou a chystam se na ni, pak napisu. A na srazu bude malej v cestovni postylce. ![]()
Jsem vam hodila kaji zimni kolekci do galerky. neberte to ze se vytahuju prosim, ale mam z toho desnou radost ![]()