Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3665
10.9.07 11:43

Štičko , ty sis teda vyhodila z kopýtka :-) Aspoň jste si holky udělalaly radost, když jste doma samy. My vezeme tátu na letiště dnes večer :cry: Už se těším až si pro něj zase za 3 týdny pojedeme :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
10.9.07 11:46

no my jsme proste na tyhadry ujety, vic manza, ten ma asi devet bund :lol: . No usetrim zase na sobe, prisaham ze si na zimu nic nekoupim, jenom novy boty. :)
Ja vim ze na morave jsou blby platy matessko, manza v reklame docela slusne vydela a jeste mame mimi konto kam jsme dva roky pred porodem odvadeli penize. ja dva tisice a manza tri a z toho kupujeme kaje vecicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
10.9.07 11:46

Tiko , ve čtvrtek dopo máme plavčo a od 5ti mám zas něco domluvenýho v Troji, ale mezi bych mohla. Z Vršovic do Troje je žižkov při cestě :-)
Jůů a Janovu horu taky znám. 7 let jsem bydlela na Mísečkách a do Vítkovic chodila do školky a do školy a na Janově hoře jsme taky na koníčkách byli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
10.9.07 11:47

Stiko tak to jsi se opravdu rouzsoupla,ale chtela jsem se zeptat,jak je doma s mamkou, je to urcite lepsi,nez byt sama vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
10.9.07 11:48

no je to jiny, ale stejne jsem furt na kompu a mati si cte takovou desnou psycho knizku sigmata duse.
Holky, kdyby me manza zase donutil koupit kytky, nevite jak na ty posss musky, smutnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
10.9.07 11:50

Aliku tak to je parada, tak se ve stredu jeste domluvime.

Jak je svet maly, ze? Stiku u mamky, Alika skoro tady u bytu a jeste zna moji zamilovanou Janovku. Hned jsem veselejsi, vazne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
10.9.07 11:51

Ali , ja jsem taky vodacka…teda ne nejak zkusena a uz vubec ne na divoke vode :! Ale je to nadhera, uz se tesim, az budeme s Nellinkou jezdit na vodu, nic lepsiho neznam :)
A tvuj muzskej je teda sikovnej, libi se mi, kdyz maji chlapi nejaky zajmy, hlavne sport! Ten muj jenom maka nebo sedi v hospode :evil: :cry:
A ty to vydrz ty tri tydny. Kdyz ti bude moc smutno, tak prijed k nam :! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
10.9.07 11:52

Stiko asi bych se zeptala v kvetinarstvi na nejaky postrik,nebo tak, ale aby to zas nebylo spatny pro malou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
10.9.07 11:56

Stiko, ja mam z drogerie sprej na letajici hmyz-vcetne komaru. Nez oblecu malou ven, tak to tam vystrikam (oblikam v jine mistnosti, ale ty mas garsonku,ze…) a jak ji dam do kocaru, tak jeste vybehnu otevrit okno a nez prijdeme, tak se to poradne vyvetra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
10.9.07 11:59

Matesko , taky občas jezdíme na vodu jen tak turisticky :-) s Lucinkou vyrazíme třeba už příští rok. Jasně, že jen na chvíli, celý den v kánoi by jí asi nebavilo :-), ale třeba hodinku by jí to bavit mohlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
10.9.07 12:03

Tak smem dobastily :D
ted pujde bastit mama :)

MAH: ted posledni dobou ne, cekam az doda vice lidi a vsechno to namlatim :) Udelam to vecer.
Statistiky nefunguji! Nestiham

Ty jo, 2,5 tisic .. jejiz ta se ma! :D Chci taky! :D

Kacko: http://www.svitidla-levne.cz/…o-563145510/
http://www.oblibene.com/svitidla/?…
Ja porad rozmyslim zda ty ptacky nebo ty tužky (to je na tom druhem odkazu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
10.9.07 12:06

Jeje , já tam žádné tužky nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
10.9.07 12:09

Jeje , už jsem je našla.
http://www.oblibene.com/svitidla/?…
Mně se líbí víc ptáčci, ale záleží na interiéru. Třeba se k vám víc hodí tužky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
10.9.07 12:39

Teda vy jste se rozjely. :)
Jenik dneska trikrat pekne otevrel pusu. Pak zjistil, ze mu tam cpu zase mrkev a tak prestal. :lol:

Fusak emitex asi taky koupim, nemam nic do sportaku na zimu. :(

Mates … diskuzi o spani mam ulozenou a chystam se na ni, pak napisu. A na srazu bude malej v cestovni postylce. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
10.9.07 12:47

Jsem vam hodila kaji zimni kolekci do galerky. neberte to ze se vytahuju prosim, ale mam z toho desnou radost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí