Poradna duly
Jana Čurdová
Pipi no požitkář
,Lucka vstávala v 6 a v 7 zase usla.V půl 9 mě vzbudila Leňa že má hlad a já jsem nechtěla nechat Lucku samotnou tak jsem skočila udělat snídani a pak jsme si ještě lebedily u pohádek.
Štiko videjko mě taky nefachá.
Pet vydržaj pijaněr,zítra bude líp ![]()
Vlasy padají jak hrom,nad ušima mám jen chmýří,ale u Lenky jsme to taky měla.Jsou to hormonální změny a zase se to spraví,ale těžko říct kdy.Jani vždyť si vem co všechno si naše tělo za poslední rok užilo,těhu,porod,šestinedělí,kojení,u tebe už i konec kojení,to musí zamávat s každým.
holky tak ja nevim, at vam pipi napise jak to spustila, me to jde odemne normalne ![]()
Ahojky!
Štiko já video viděla
Jsem holt holka šikovná
. Karolínka pěkně procvičuje klouby
. Ale měla by se naučit líp jíst, jinak bude s Vojtou o hladu, protože ten sní, na co přijde
.
Pet hlavu vzhůru, zítra bude určitě líp! Aspoň já se tím vždycky uklidňuju.
Leni gratuluju k double zoubku! Jen bacha na kousání do maminky, bolí to jako čert
(a to má Vojta zub jen jeden).
Jani vlasy už mi naštěstí nepadají, ale ještě před měsícem jsem myslela, že budu brzo plešatá…určitě to brzo přejde. Zkus nakoupit vitamíny
.
Máme za sebou první sníh! V Krušných horách bylo krušně, musela jsem si na Vojtu půjčit zimní fusak! Hlavně že jsem s sebou táhla troje kraťasy
.
Dnes mám bezdětný den, hlídá manžel. Slíbila jsem mu, že budu kreslit náš dům…a přitom krafám na netu
. Musím to jít urychleně napravit!
Pipi a nedočetla si se proč začnou být mrzutá a uplakaná ![]()
Jeni , mně vlasy taky šíleně padaly, ale teď už se to lepší. Je to prý hormonama, v těhotenství zas skoro žádný nepadaj a člověk má vlasy hustší a pak mu vypadaj po porodu. Ale zase ti nějaký ještě narostou. Kámoška říkala, že pak bylo vidět, jak jí rostl mezi vlasama novej ježek ![]()
STIKO, jakmile ti najede to video tak je tam hned prvni odkaz SHARE / POST ONLINE
na to zmacknes, pak das grab links / codes (tez prvni odkkaz)
pak vyber velikost televizky (vvybirej pouze ze tri prvnich, ostatni nejsou dostupne)
a pak nam sem zkopiruj prostredni kod.
DIKY JSEM ZVEDAVA ![]()
Prihlasovat se mi na tebe nechce, bo mam tam automaticky to sve… ![]()
Holky prosím Vás,
nebudete některá z Vás prodávat tu podložku do postýlky na kontrolu dýchání????
Štiko , tak já video viděla a fakt jsem se nasmála… je to kroutilka a manža to komentoval slovy, že byste jí možná ze spodu mohli přestat pouštět ten elektrický proud ![]()
Vlasy - tak mě padaly strašně, už jsem z toho byla nešťastná a šla hodně na krátko (navíc mě kluci docela začli tahat za vlasy…) No a pak to najednou přestalo a teď už je to v poho.
Lišti … jé já teď jednu půjčila známým co čekají prcka za pár dní. Tak nic.
U mě je nálada na bodu mrazu. Jsem na nervy z toho včerejšího krvácení a MS to asi není… bo teď nic
Ach jo.
tak snad to ted spustite devcatka diky nasi zlaty jeje
, chci se zeptat, cim smyjete kasi ze xychtiku? me to nejde dolu, ma to jako peelling
Alíku: tak dočetla jsem to, že jim prostě začínají růst zuby a proto ta nálada
. Jiný důvod nepsali.
Štiko: musela jsem se juknout ještě jednou a
. Jo a na kaši jedině koupel s nějakym mýdlem nebo co používáš.
Jo a požíváte některá tu koupel pro dobrý spánek o Jhonsna???? By mě zajímalo, jestli to pomáhá. Né že by jsme špatně spali, páč u nás už se dadá
![]()
Pipi ,
nepomáhá ani koupel ani čaje na klidný spánek ani nic jiného
jen palička ![]()
Štičko ,
bravo
Dneska jsi mi krásně zvedla náladu
Karolínka vypadá jako by startovala motorku
Je to prostě originál ![]()
Pet: věřim, že při dnešním tempu Lukyho jsi několikrát na tu paličku myslela, viď. Držim palce ať je to jen nááááááááhoda a zítra máš vzorňouše.