Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4488
9.9.07 16:18

Pipi no požitkář :nevim: ,Lucka vstávala v 6 a v 7 zase usla.V půl 9 mě vzbudila Leňa že má hlad a já jsem nechtěla nechat Lucku samotnou tak jsem skočila udělat snídani a pak jsme si ještě lebedily u pohádek.

Štiko videjko mě taky nefachá.

Pet vydržaj pijaněr,zítra bude líp :wink:

Vlasy padají jak hrom,nad ušima mám jen chmýří,ale u Lenky jsme to taky měla.Jsou to hormonální změny a zase se to spraví,ale těžko říct kdy.Jani vždyť si vem co všechno si naše tělo za poslední rok užilo,těhu,porod,šestinedělí,kojení,u tebe už i konec kojení,to musí zamávat s každým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
9.9.07 16:27

holky tak ja nevim, at vam pipi napise jak to spustila, me to jde odemne normalne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
9.9.07 16:30

oprava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
9.9.07 16:32

vlasy mi padaj taky děsně :roll:

a furt mě bolí ta koza,sakraaa :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
9.9.07 16:35

Leny gratulace k zoubkům :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
9.9.07 17:40

Ahojky!

Štiko já video viděla :wink: Jsem holt holka šikovná 8) . Karolínka pěkně procvičuje klouby :lol: . Ale měla by se naučit líp jíst, jinak bude s Vojtou o hladu, protože ten sní, na co přijde :D .

Pet hlavu vzhůru, zítra bude určitě líp! Aspoň já se tím vždycky uklidňuju.

Leni gratuluju k double zoubku! Jen bacha na kousání do maminky, bolí to jako čert :roll: (a to má Vojta zub jen jeden).

Jani vlasy už mi naštěstí nepadají, ale ještě před měsícem jsem myslela, že budu brzo plešatá…určitě to brzo přejde. Zkus nakoupit vitamíny :wink: .

Máme za sebou první sníh! V Krušných horách bylo krušně, musela jsem si na Vojtu půjčit zimní fusak! Hlavně že jsem s sebou táhla troje kraťasy :pankac: .
Dnes mám bezdětný den, hlídá manžel. Slíbila jsem mu, že budu kreslit náš dům…a přitom krafám na netu :oops: . Musím to jít urychleně napravit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
9.9.07 18:24

Pipi a nedočetla si se proč začnou být mrzutá a uplakaná :?:

Jeni , mně vlasy taky šíleně padaly, ale teď už se to lepší. Je to prý hormonama, v těhotenství zas skoro žádný nepadaj a člověk má vlasy hustší a pak mu vypadaj po porodu. Ale zase ti nějaký ještě narostou. Kámoška říkala, že pak bylo vidět, jak jí rostl mezi vlasama novej ježek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
9.9.07 18:34

STIKO, jakmile ti najede to video tak je tam hned prvni odkaz SHARE / POST ONLINE
na to zmacknes, pak das grab links / codes (tez prvni odkkaz)
pak vyber velikost televizky (vvybirej pouze ze tri prvnich, ostatni nejsou dostupne)
a pak nam sem zkopiruj prostredni kod.
DIKY JSEM ZVEDAVA :)
Prihlasovat se mi na tebe nechce, bo mam tam automaticky to sve… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
9.9.07 18:42

dekuju moc jeje, tak schvalne

http://www.onetruemedia.com/shared?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
9.9.07 18:43

Holky prosím Vás,

nebudete některá z Vás prodávat tu podložku do postýlky na kontrolu dýchání????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
9.9.07 18:49

Štiko , tak já video viděla a fakt jsem se nasmála… je to kroutilka a manža to komentoval slovy, že byste jí možná ze spodu mohli přestat pouštět ten elektrický proud :lol:

Vlasy - tak mě padaly strašně, už jsem z toho byla nešťastná a šla hodně na krátko (navíc mě kluci docela začli tahat za vlasy…) No a pak to najednou přestalo a teď už je to v poho.

Lišti … jé já teď jednu půjčila známým co čekají prcka za pár dní. Tak nic.

U mě je nálada na bodu mrazu. Jsem na nervy z toho včerejšího krvácení a MS to asi není… bo teď nic :? Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
9.9.07 18:50

tak snad to ted spustite devcatka diky nasi zlaty jeje :) , chci se zeptat, cim smyjete kasi ze xychtiku? me to nejde dolu, ma to jako peelling

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
9.9.07 18:57

Alíku: tak dočetla jsem to, že jim prostě začínají růst zuby a proto ta nálada :? :? :? :? . Jiný důvod nepsali.

Štiko: musela jsem se juknout ještě jednou a :potlesk: . Jo a na kaši jedině koupel s nějakym mýdlem nebo co používáš.

Jo a požíváte některá tu koupel pro dobrý spánek o Jhonsna???? By mě zajímalo, jestli to pomáhá. Né že by jsme špatně spali, páč u nás už se dadá :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
9.9.07 19:00

Pipi ,
nepomáhá ani koupel ani čaje na klidný spánek ani nic jiného :arrow: jen palička :-)

Štičko ,
bravo :potlesk: Dneska jsi mi krásně zvedla náladu :arrow: Karolínka vypadá jako by startovala motorku :-) Je to prostě originál :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
9.9.07 19:02

Pet: věřim, že při dnešním tempu Lukyho jsi několikrát na tu paličku myslela, viď. Držim palce ať je to jen nááááááááhoda a zítra máš vzorňouše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí