Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7121
11.9.07 18:51

teda ten večerníček je fakt dost hroznej!!!!!! 8O Zlatej Jája a Pája!!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
11.9.07 19:10

Holky,

díky za chválu dětí v galerce :huban:

Mates já si jen vzpomínám,že jsem si říkala,jaká je Nelli dlouhánka,ale kolik měřila :nevim: :)

Luci samotný brambor Davča taky nechtěl a to jsem mu tam dala i trochu mlíka,aby měl jakožekaši

Mah už jsem ti taky odpověděla :wink: Ale jak říká Lišti :arrow: Monča jako Monča :D

večerníček je hroznej.Se těšim až zase budou dávat nějaký „náš“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
11.9.07 19:12

MaK … joo i mliko mel, taky jakoze kasi, a prd. :D A ted vecer trosku bananu, ale taky nejevil nadseni. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
11.9.07 19:16

Cau kocky,
tak vam posilam zase nejaky video nasi rostandy. to jak sili z jidlem jeste nemam, bo jak vidi kameru tak se snazi a papa :lol: . tak aspon jak si hraje na schovku. poslete taky nejaky videa, at si priblizim vase prtousky, je to hned takovy osobnejsi, kdyz je vidite v akci nez ty fotky ne?
dela presne to co lukasek, jsou ti prcci k sezrani.

http://www.onetruemedia.com/shared?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
11.9.07 19:23

jo Pipi, dekuju za tip, uz mam ten plastenkovej bryndacek z H a M :lol:
Jo a vydelala jsem dneska 150 v sekacku, to tata bude mit radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
11.9.07 19:45

holky, to je fuk, to nereste. Tak proste Nellinka neni tak dlouha jak se zdalo. Zrejme sme to my, ktere se tem 80 cm tak divily pochopily spatne… (si dokonce pamatuji, ze jsem to rikala i doktorce, ze kamaradka ma 80cm holcicku naseho veku a ona se tez divila 8O :D).
Ja uz bych to dal nerozpitvavala (ale jsem rada, ze nejsem jedina, ktera to tak cetla). Jinak miry a vahy zase dopisu a za cas je sem zase dam.
Myslim, ze ted uz si nechame dalsi na 12 mesicu?? Co???

MAH: Ergo mam take za tu cenu. BOhuzel nikde ji nemeli za min. myslim ze to bylo na odkazu www.nosenideti.cz nebo tak nejak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
11.9.07 19:58

STIKO: to video je uzasny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kaja je sikulka! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
11.9.07 20:08

diky Jeje, jsem moc rada zes me naucila jak to nahrat a muzu se s vama podelit a i s lidma z prace a z rodiny, jsi zlaticko. :D
Tak Kaja dneska uz spinka, coz nechapu a ja se muzu v klidi koukat na VKV.
Moje akcni mati jela od sedmi do deseti na seminar rodinejch konstelaci, zitra ma od osmi do deseti jogu a pozitri od osmi do jedenacti country tance a o vikendu workshopy z cikanskym peveckym sborem, tak jsem stejne vecery sama a sama koupu a krmim, ale zase mi jde pres den s malou na prochazku.
Normalne jsem pribrala dve kila, to je jak za ni jim ty kase kdyz to nechce :cry: , bude ze me becka.
Dneska jsem ji dala ryzovou nemlecnou od sunarky a nechtela ani lzicku, tak jsem musela zase dat ten sinlac, jsem ji rozmazlila na ty nejdrazsi kasi sakra. ale co bych pro moji baletku neudelala ostatne jako kazda z vas ze?
Uz se mi stejska po manzovi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
11.9.07 20:42

Ty jo ja sem ted uplne rozpalena do bela :twisted: :twisted: :twisted: . normalne jsem poslala to video segre a ona ma dceru ktery je patnact a jmenuje se klara a rikaj ji kajo a ona mi tady ta jeji dcera napise na skypu, ze si nepreje aby jsme maly rikali kaja, ze kaja je 15 let jen ona a ted si prijde nejaky debilni mimino a rikaj ji tak taky. mala uz na to slysi a ja to menit nebudu, byla by chudak zmatena, no ja jsem nasrana jako blazen :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: . napsala jsem ji ze se s tim debilnim miminem nemusi vidat a ze to neni to mimino ale jeji sestrenice a ze jde jen o to ze zarli a neni z ni muj manza tak hotovej jako driv, protoze ted ma svoji holcicku. uz vidim jak to nase vztahy se segrou rozestve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
11.9.07 20:43

Oběma Mončám děkuji za potěšující odpověď! Zítra jdu kupovat pláštěnku od emitexu, ty 200 do toho ještě vrazím :wink: .

Štiko malá je smíšek :D . Jak jí tak vidím, jsem si takřka jistá, že u vás ten sourozeneček ještě bude :wink: .

Jeje - právě z nošení dětí jsem ho měla půjčený :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
11.9.07 20:53

Štiko , video je suprovní!!! A nechci být hnusná, ale mám pocit, že tvá neteř je prostě jenom rozmazlený smrad, tak se na to vyprdni. Snad jsem to nenapsala až moc tvrdě, ale fakt mi to tak přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
11.9.07 20:55

Mah , croozer je super, věřím :wink: :lol:

Tak mě dneska přislíbili, že dopošlou nedodanou pláštěnku, ale zatím netuším kdy… no ještě vydržíme.
A dneska mi šel manža pro reklamovaný telefon… a ti troubové nebyli schopni za 30 dní reklamaci vyřídit, tak mi přinesl penízky :lol: :lol: Telefon jsem už měla skoro dva roky, tak mám docela radost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
11.9.07 21:05

ja ji uplne nesnasim, nemuzu zit s pocitem ze moji holcicku, ktera je tu jen sedum mesicu a za nic nemuze nekdo nema rad a nesnasi ji a plive na ni negativni energii, mam z toho strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
11.9.07 21:07

Já jsem zase všechno zapoměla :roll:

Zuzi ,
nenapsala jsi to vůbec tvrdě a Štičko :arrow: neteř je opravdu smrad :-( teda v 15 se takhle chovat…no moje mimi by nazvala debilem jen jednou :-(

Vypadá to,že Lukymu se ve spacím pytli líbí :potlesk: Jo a málem bych zapoměla,máme 4 zub ,huráááá :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
11.9.07 21:09

Stiko video je krásný,Kája je šikulka :wink:
Co se týče tvojí neteře,souhlasím s Lištičkou :evil: .Zralá na pár facek :roll:
A na negativní energii se vykašli 8O ,stačí,že vy na ni budete hrnout pozitivní :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí