Poradna duly
Jana Čurdová
holky nerikejte mi, ze ti vasi prckove normalne ji, u nas je to boj a vzdycky nam tu lzicku vyrazi z ruky, prijde mi ze na to ceka a taky nafoukne pusu a pak ji praskne a je to vsude, nechapu kde se to naucila, to by jste musely videt. Ona je hypermobilni, aspon nam to rekli na cviceni a jak furt krouti tema rukama a nohama tak to dela i pri jidle a to je des. Prisli jsme na to, ze jelikoz jsme oba s manzou levaci a ona ma ktivni hlavne pravou rucicku, tak nemame sanci to jidlo donyst do pusiny, dneska ji krmila tchynka a je pravak a z ty strany se da k ni dostat, jenze to my zase neovladame
. no je to desny prase ta nase holka a mame uz mrkev na sedacce, brokolici na koberci, v notbooku atd. je to vo nervy, vecer se s kasi stridame asi po peti minutach, jinak se bud rezeme smichy, nebo by jsme ji pretrhly. no a po jidle musime koupat
NO JEJE, mne se taky ten metrik moc libi,glavne ta fotka s tou latkovou knizkou, my jsme ji koupili celkem nedavno a musim rict, ze absolutni spokojenost.
A kde jste kdo dnes vecer, vsechny serialy snad uz jsou pasé, ne? Manzel ted neco tuka do pracovniho notebůčku a vy nikde ![]()
Jak nekdo uz psal, ze vy soukromnicite?
STIKO: Terezka je take hodne aktivni. Vetsinou do mne kope nohou a nebo se z lehatka vysvihava do sedu a tak jako se prevazuje dopredu.. a vetsinou kdyz ji dam lzicku do pusy tak jeste udela takove to prdeni pusou a tak to tak e je vsude. Ale ja ji mam teda oblozenou plenou takze jde vsechno na to.
stejne jako lehatko.
Jinak dneska sem vam chtela natocit to HAM pri lzicce a jako na potvoru to neudelala.. ale tak vyslo z toho toto:
http://www.onetruemedia.com/shared?…
taky jsem prisla na to, ze umi vyhodit celist a cvakat s ni jako s protezou, uplne to lupe a ona hejby celisti ze strany na stranu, pre to u hypermobilnich lidi nekdy byva a pak nemuzou zavrit pusu, no co ta nase holka ma za vychytavky
TIKO: jj, ta knizecka je nase nejoblibenejsi!
Meli jsme ji i na tom RTG .. byla diky ni uplne klidna .. akorat sem ji teda vyprala..
nevim, jak je to s tim zarenim, snad se to nejak nanazarilo!
Jeje to je sikulka, jak se tam dava to video? Ze bych natocila nase krmeni, to je narez ![]()
natocis na fotak, nebo na mobil. a pak otevres www.onetruemedia.com
zaregistrujes se a pak das MY STUDIO, CREATE NEW MONTAGE a vyhledas ten soubor s tim videem a das to tam..
no a pak musis vygenerovat ten kod.
Jeje ,
poreferuju, neboj. Víte, co mi řekl manža? Že to bude stejný jako na cvičáku se psem. Tam se prý taky musí učit hlavně páníček.
Terezka je super šikulka.
Štiko ,
já ze začátku, když jsem Matěje začínala krmit, tak jsem měla velkej ručník a omotanýho jsem ho měla pevně, aby mi právě ty lžičky nebral a nevyhazoval z ruky.
Ani nevim jak to video stahnu do kompu, to je na muj vykojenej mozek prilis
Tak vam vsem preji krasne sny a klidnou noc, ja ji asi jak to tak slysim mit nebudu
a zitra napsanou, bohuzel me ceka opet zubar a tesim se, ze budu mit co rano docitat ![]()
tiko, tak to na tebe budu moc myslet a dej vedet az budes chtit kocarkovat, papa dobrou ![]()
Kocky, jde vam otevrit mimiaukce? me ne a to jsem dneska chtela bojovat o next svetrik ![]()
tterez, to bych ji jeste musela dat hlavu do sveraku a prisednout nohy ![]()