Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky..
Jeje dekuju moc za seznamek..hezky si to napsala..cervene je to a cerne je to..skoda jen ze to prislo vsechno cerne
![]()
Ale to vubec neva..je to super udelany..a urco se budu podle toho ridit.
To ne pro Hlav,ale kdo máte holčičku
http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?…
Lucci no je pravda že punčocháčky v HM měly nádherný s kočičkama ,ale pro kluky jen oranžovo hnědý proužkovaný,stojí 180.-Pak tam mají super ponožky 3 páry za 150.-,jsou takový ohrnovací jako podkolenky,máme už troje ,protže to jsou jediný co Lucka nesundá.Body 190.- - 290.- a kalhoty jsem koupila takový oteplený pláťáky za 499.-.Ale v mikčách a kalhotech bych se zase víc rozjela u kluků,pro holky měly samý přeslazený.
Nazdarek!
Taky je u vas takova silene hnusna kosa?
Ja byvam dycky venku na dva spanky odpoledni,ale dneska sme zvladly jen jeden a pelasily domu. Hlavne se desim te zimy co do prebalovani
Mala totiz aspon jednou potrebuje venku prebalit jinak je zle, tak zacinam vymyslet nejake trasy, kde bude mozno zalezt nekam do vnitr… ![]()
LENYI: Tak to mate o 2Kg min
Ale vaha je to super! ![]()
VANOCE: ja se tez tesim. Vim ze z toho nic moc mit jeste nebude, ale myslim ze bude pekne vykulena z tech vsech svetylek. Sem na to zvedava. A co ji poridime, to netusim.. ![]()
SZELVI: tak to si sikulka s kocarkem. Mne se ozvala v sobotu nejaka pani, jestli je kocar k dispozici a tak jsem ji napsala, ze ano ale zatim se neozvala
Jinak dekuji ze na nas myslis s ledvinkama ![]()
TIKO: jejda, tak verim, ze se zuby spravi.. ja byla v dubnu a do jednicky mi vrtali - mela jsem tam nejaky kaz. Je to hodne neprijemne ty jednicky… ![]()
SANDUL - tak to mne mrzi, ze to je videt jednobarevne
Ale ja myslim, ze si pochopila co je dopsane ![]()
Cau koceny, tak nam tatka odjel, jsem to obrecela, ale musim to tady zmaknout. blby je, ze ma byt ted tri dny bourka s vichrici, tak asi nepujdeme ven a to se tu zbohnim.
tiko, co zub, uz je to lepsi,
Pet, co drahous, uz vedi co je to za svinskej bacil?
my dneska byůy na rehabce a uz nam pojistovna neplati cviceni, plati jen deset lekci tak ted to budeme platit 380kc za pul hodiny cviceni, ale mala to potrebuje a zase nam vratili penize z plavani.
je tu takovy divny ticho, kaja se tu hemzi na hraci dece a koukame na serial ulice. jeste ze davaj vyvoleny, aspon nepujdou v telce jen samy vrazdy a krvaky, bych se tu pos… strachy
Jeje … to mate pitomy s tim prebalovanim, me Jenik v poho vydrzi i tri hodinky. ![]()
Kosa je tu ale silena, zitra koupim puncochacky, i kdyz ma Jena vytepleny manzestraky, tak je mu zatim teplo. Ale treba jen dziny bych mu asi nedala. ![]()
Stiko … covece ani nevim, jestli se dava injekce u koja.
A ven bych byt tebou sla, vichrice nebude tri dny v kuse, a pokud nebude lejt, tak proc byt doma.
Jsem prdla, z tech noci mam vazne strach, ted jsem nastudovala resustitaci kojence ![]()
Tak abyste věděly - nebavím se s váma do smrti smrťoucí.Jako minulý měsíc vám uniklo,že má Kačenka narozeniny.No nic.Já jsem jí popřála a na vás
![]()
Tak a máte to!!!
![]()
Ooooo Kacenka ma narozeniny
Ja se teda MOC OMLOUVAM ze sem to prehlidla.
Ale ja to nesleduju. ![]()
Tak Kacenko … vsechno nejlepsi!!! ![]()
Uprimne receno Jani sem myslela, ze po me rodila jen Olsanka a Ruza… ![]()
Jdu
tak ![]()
Jooo etse… MaK … jste zitra nejak doma?? ![]()
AhoooooooooooooJ!!!!!!
jsem dneska měla courací den,nakupovala jsem a pak jsem si chtěla koupit bundu,ale nakonec jsem si tu co jsem si vyhlídla nekoupila a holky se mi smály,že jak mě znají tak mi to bude celý večer vrtat hlavou a stejně si jí půjdu zítra ráno koupit!!! Ha a už jsem u toho a říkám si že jsem blbá,že jsem si jí nekoupila!!!
![]()
Jinak pokud se nepřihodí nic zlého,tak určo jedeme na sraz,už jsem se domluvila se strejdou,ke kterému přijedu už v pátek a v sobotu Vás tam už všechny od rána budu vyhlížet!! Akorát se mnou nejede manžel,ale pojede moje máma,přece jen to mám daleko a kdyby se něco přihodilo,tak by to bylo obtížné s dvěma dětičkama a hlavně je ráda,že jede k bráchovi a můžu si jí sychrovat na případné hlídání!!! ![]()
Už se těším,dneska jsem to vyprávěla kamarádkám a je to úplně vzalo,jedna měla úplně husinu,jak jí to dojalo,že jsme se tu sešla taková dobrá parta!!! ![]()
MaK v pohodě,neboj ušiska ti vytahám až na srazu!!!!!
![]()
Když si zpětně přečtu diskuzi o Mutsy,tak ho každej tak chválil,ale dneska mi psala jedna maminka od které jsem kpovala nějaké věci od nextu a ptala se mě jak jsem spokojená,ona má urbanrider a prodává ho a je z něho nešťastná a chce raději Jané… ![]()
Vánoce taky milujeme!!!!!! To těšeníčko na ježíška a pak ta radost z dárečků…ach.....
No jestli mi to maminy od více dětí potvrdí,tak naše únorňátka bude o vánocích brát stromeček a světýlka na nich a co se týče dárků,tak největší radost budou mít z toho balícího papíru a né z toho co ten papír skrývá!!! Teda,takhle to bylo alespoň u nás,prostě úžasná zábava při trhání papíru… ![]()
A už nevím co jsem chtěla!!!!! ![]()
Přijde Paroubek do kostela, poklekne k Ježíšovi na kříži a říká:
„Ó děkuji Ti Pane, že jsem vstoupil do ČSSD.“
„Máš štěstí.“
„Ó děkuji Ti Pane, že jsem se stal předsedou vlády.“
„Máš štěstí.“
Paroubek se podiví, ale pokračuje:
„Ó děkuji Ti, že jsem mohl pomoci naší zemi a pracujícímu
lidu.“
„Máš štěstí,“ zní znovu odpověď Ježíše.
Paroubkovi to již nedá a tak se zeptá:
„Proč mi stále říkáš, že mám štěstí?“