Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1975
5.9.07 16:26

Ahoj holky..

Jeje dekuju moc za seznamek..hezky si to napsala..cervene je to a cerne je to..skoda jen ze to prislo vsechno cerne :D :P

Ale to vubec neva..je to super udelany..a urco se budu podle toho ridit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
5.9.07 17:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
5.9.07 17:24

To ne pro Hlav,ale kdo máte holčičku :D http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
5.9.07 17:52

Lucci no je pravda že punčocháčky v HM měly nádherný s kočičkama ,ale pro kluky jen oranžovo hnědý proužkovaný,stojí 180.-Pak tam mají super ponožky 3 páry za 150.-,jsou takový ohrnovací jako podkolenky,máme už troje ,protže to jsou jediný co Lucka nesundá.Body 190.- - 290.- a kalhoty jsem koupila takový oteplený pláťáky za 499.-.Ale v mikčách a kalhotech bych se zase víc rozjela u kluků,pro holky měly samý přeslazený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
5.9.07 18:34

Nazdarek!
Taky je u vas takova silene hnusna kosa?
Ja byvam dycky venku na dva spanky odpoledni,ale dneska sme zvladly jen jeden a pelasily domu. Hlavne se desim te zimy co do prebalovani :( Mala totiz aspon jednou potrebuje venku prebalit jinak je zle, tak zacinam vymyslet nejake trasy, kde bude mozno zalezt nekam do vnitr… :(

LENYI: Tak to mate o 2Kg min :-) Ale vaha je to super! :)

VANOCE: ja se tez tesim. Vim ze z toho nic moc mit jeste nebude, ale myslim ze bude pekne vykulena z tech vsech svetylek. Sem na to zvedava. A co ji poridime, to netusim.. :(

SZELVI: tak to si sikulka s kocarkem. Mne se ozvala v sobotu nejaka pani, jestli je kocar k dispozici a tak jsem ji napsala, ze ano ale zatim se neozvala :( Jinak dekuji ze na nas myslis s ledvinkama :)

TIKO: jejda, tak verim, ze se zuby spravi.. ja byla v dubnu a do jednicky mi vrtali - mela jsem tam nejaky kaz. Je to hodne neprijemne ty jednicky… :(

SANDUL - tak to mne mrzi, ze to je videt jednobarevne :( Ale ja myslim, ze si pochopila co je dopsane :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
5.9.07 18:56

Cau koceny, tak nam tatka odjel, jsem to obrecela, ale musim to tady zmaknout. blby je, ze ma byt ted tri dny bourka s vichrici, tak asi nepujdeme ven a to se tu zbohnim.
tiko, co zub, uz je to lepsi,
Pet, co drahous, uz vedi co je to za svinskej bacil?
my dneska byůy na rehabce a uz nam pojistovna neplati cviceni, plati jen deset lekci tak ted to budeme platit 380kc za pul hodiny cviceni, ale mala to potrebuje a zase nam vratili penize z plavani.
je tu takovy divny ticho, kaja se tu hemzi na hraci dece a koukame na serial ulice. jeste ze davaj vyvoleny, aspon nepujdou v telce jen samy vrazdy a krvaky, bych se tu pos… strachy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
5.9.07 18:59

Tiko, muze se dat injekce pri koju? Me ceka zubak za tyden :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
5.9.07 19:04

Jeje … to mate pitomy s tim prebalovanim, me Jenik v poho vydrzi i tri hodinky. :?

Kosa je tu ale silena, zitra koupim puncochacky, i kdyz ma Jena vytepleny manzestraky, tak je mu zatim teplo. Ale treba jen dziny bych mu asi nedala. :nevim:

Stiko … covece ani nevim, jestli se dava injekce u koja. :nevim: A ven bych byt tebou sla, vichrice nebude tri dny v kuse, a pokud nebude lejt, tak proc byt doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
5.9.07 19:41

Jsem prdla, z tech noci mam vazne strach, ted jsem nastudovala resustitaci kojence :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
5.9.07 19:56

Štičko štičko.....ty seš případ 8O 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
5.9.07 19:59

Tak abyste věděly - nebavím se s váma do smrti smrťoucí.Jako minulý měsíc vám uniklo,že má Kačenka narozeniny.No nic.Já jsem jí popřála a na vás :-) :-) :-) :-) :-)

Tak a máte to!!! :-( :-( :-( :-( :-( :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
5.9.07 20:06

Ooooo Kacenka ma narozeniny 8O 8O 8O 8O Ja se teda MOC OMLOUVAM ze sem to prehlidla. :oops: Ale ja to nesleduju. :-P
Tak Kacenko … vsechno nejlepsi!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
5.9.07 20:08

Uprimne receno Jani sem myslela, ze po me rodila jen Olsanka a Ruza… :nevim:
Jdu :-) tak :-)

Jooo etse… MaK … jste zitra nejak doma?? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
5.9.07 20:11

AhoooooooooooooJ!!!!!!

jsem dneska měla courací den,nakupovala jsem a pak jsem si chtěla koupit bundu,ale nakonec jsem si tu co jsem si vyhlídla nekoupila a holky se mi smály,že jak mě znají tak mi to bude celý večer vrtat hlavou a stejně si jí půjdu zítra ráno koupit!!! Ha a už jsem u toho a říkám si že jsem blbá,že jsem si jí nekoupila!!! :twisted: :D

Jinak pokud se nepřihodí nic zlého,tak určo jedeme na sraz,už jsem se domluvila se strejdou,ke kterému přijedu už v pátek a v sobotu Vás tam už všechny od rána budu vyhlížet!! Akorát se mnou nejede manžel,ale pojede moje máma,přece jen to mám daleko a kdyby se něco přihodilo,tak by to bylo obtížné s dvěma dětičkama a hlavně je ráda,že jede k bráchovi a můžu si jí sychrovat na případné hlídání!!! :D

Už se těším,dneska jsem to vyprávěla kamarádkám a je to úplně vzalo,jedna měla úplně husinu,jak jí to dojalo,že jsme se tu sešla taková dobrá parta!!! :D

MaK v pohodě,neboj ušiska ti vytahám až na srazu!!!!! :-) :dance: :srdce:
Když si zpětně přečtu diskuzi o Mutsy,tak ho každej tak chválil,ale dneska mi psala jedna maminka od které jsem kpovala nějaké věci od nextu a ptala se mě jak jsem spokojená,ona má urbanrider a prodává ho a je z něho nešťastná a chce raději Jané… :?:

Vánoce taky milujeme!!!!!! To těšeníčko na ježíška a pak ta radost z dárečků…ach.....
No jestli mi to maminy od více dětí potvrdí,tak naše únorňátka bude o vánocích brát stromeček a světýlka na nich a co se týče dárků,tak největší radost budou mít z toho balícího papíru a né z toho co ten papír skrývá!!! Teda,takhle to bylo alespoň u nás,prostě úžasná zábava při trhání papíru… :D

A už nevím co jsem chtěla!!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
5.9.07 20:27

Přijde Paroubek do kostela, poklekne k Ježíšovi na kříži a říká:

„Ó děkuji Ti Pane, že jsem vstoupil do ČSSD.“

„Máš štěstí.“

„Ó děkuji Ti Pane, že jsem se stal předsedou vlády.“

„Máš štěstí.“

Paroubek se podiví, ale pokračuje: