Poradna duly
Jana Čurdová
Hezky vecer,
porad se kroutim bolesti, ale uz to trochu polevilo, asi jak ten hnus jde ze zubu ven, ale jinak moc holky dekuju za povzbuzení a vubec, i to, ze jste psaly treba jak jste zazily neco podobneho, zni to blbe, ale pomuze to trochu. Ji nak co se tyce injekce (STIKO) doktorka rikala,ze mi da jen malinko a to se nic PRY nemuze stat, ale ja radeji rekla NE, protoze mam strach, ze by to slo do MM, takze jsem odvazne trpela bez injekce - az to budu jednou Ivce vypravet, verim, ze bude na mne hrda ![]()
Jo a LUCI - taky mi rikala, ze ten zub pak zesedne, takze mi hned nabizela keramiku za 2500,–
![]()
STIKO - neboj, nic se urcite nestane, vse zvladnete, a vetsinou, kdyz se clovek takle boji, probehne vse v poradku, uvidis, ale mne by se teda taky moc styskalo, snad to zvladnete. A to placeni za cviceni je teda hrozne, tak prece kdyz cvicit musite,tak by to mela pojistovna platit. nejde to udelat tak, ze by vam na to detska doktorka napsala „poukaz“ proste,ze na to ze zdravotnich duvodu chodit musite?
KACENKO VSE NEJLEPSI K DNESNIM PULROCNINKAM
Přijde paní k doktorovi a ten se jí ptá: „Tak co Vás trápí?“ Ona: „Nejvíce
manžel, ale jsem tu kvůli žlučníku…“
Přiběhne chlap k zubaři s oteklou pusou v bolestech a mlátí na dveře
Ale ty se neotvírají. Asi až za 5 minut otevře doktor a omlouvá se:
„Víte, nezlobte se, ale sestřičce se udělalo špatně tak jsem jí dával hofmanské kapky“.
„To vidím,“ říká pacient, „Ještě vám kouká hofman“
Studentka medicíny slečna Filipková předvádí na maketě porod kleštěmi.
Profesor ji chvíli pozoruje a povidá : „Výborně! Ted ještě třískněte otce
po hlavě a vyvraždila jste komplet celou rodinu!“
„Pane doktore, můj muž má nějakou divnou nemoc, mohl byste ho vyšetřit?“
Doktor manžela vyšetří a povídá: „Máte pravdu, paní, má kvadratickou nemoc.“ „A jaká to je?“ „Má chuť na druhou.“
Čauky,
tak Lukášek dneska brečel jen ráno a kapku fňukal před obědem
. Večer zase, že nejde do té školky, moc se mu tam nezamlouvá obědvat. No ale není to takové drama jako ten první den.
Injekce se při koju může . Dostala jsem hned několik, jak mi sekali tu osmu
. Dokonce i opich páteře se může, to mi taky dělali jak se mi skřípla páteř.
Tiko , s tím zubem s tebou soucítím
.
Štiko , neboj, to doma bez manžela dáš, Karolínka tě zabaví. ![]()
Peti a jak vy?
Jeje - tady byla svinská kosa a lilo celý den. Bezva počasí na vodění dítěte do školky
. Však jsem klukům nakoupila podzimní a zimní výbavu. Neměla jsem jim v té kose málem co oblíct. Ale těch peněz v háji … ![]()
A víc si nevzpomenu. No jdu se umýt a spát, protože to ranní vstávání v šest mi nedělá dobře.
Tiko, ty jsi teda geroj, ze jsi do toho sla bez injekce, ale ja bych se taky bala a nesla bych do ni kvuli maly. dneska mi chteli dat jak jsme byly cvicit s malou na ten krk infuzi ale ja rekla zi pri koju nechci a ani zadny prasky na bolst.
Sem to vymyslela, mam malou u nohou v korbe od kocarku, ma tam rovny zadicka a ne jako v lehatku a je u me a hlidam ji a ona neni sama v postylce. Je nam urco oboum lip a nesviti ji tam telka, bo ma strechu nahore.
tatka nam uz poslal tri smsky a ja mu pisu dlouuuhataaansky sms z internetu, jinak bych se nedoplatila.
Ted mi volala mama ze tata ma strevni chripku a ona ted s nim bylana chalupe a ze se boji jit k maly, no ja e z toho posss. Prece tu nebudu sama dva tejdny ![]()
Teda STIKO, tak vy toho v rodine mate teda
a jak je vubec svagrovi? Ale myslim, ze byste se stejne s mamkou mohly sejit.
Tiko svara je uz doma, ale desne ho boli hlava a zvladne sedet nejdyl hodinu, jinak ma bolesti, nemuze tv, cist, internet, jen lezi
ty jo nas tatka tam pojede 38 hodin busem a trajektem, to musi bejt desny a je tam 7 stupnu ![]()
NO alespon je uz doma, to je super. TAm se mu bude lepe uzdravovat.
JANI: DOdatecne preji VSECHNO NEJLEPSI K PULROCNIM NAROZENINKAM!
Myslim ze za to muzu ja
Ja to sleduji,ale bohuzel vcera vecer jsem musela aktune odejit od pc (dosvedci mi to Hlavicka a Petiska) - Tereza totiz se vzbudila .. a ja pc vypla a uz se k nemu nevratila..
A rano uz jsem si fakt nevzpomnela
MOC MNE TO MRZI ![]()
RADI: Ja vcera dala ten autosedackovy fusaceka dnenska krom toho ze mela body dlouhy rukav a mikinu tak jeste mela mezi tim tricko s dlouhym rukavem, samo puncosky a kaholty s laclem.
ale mela zmrzel ruce.. davat uz tedy balvnene rukavky???
Ahoj zlatíčka,
moc jste mi chyběly. Měla jsem teď nějakou práci a tak mi na Vás nezbyl čas.
Taky Vam hned musim vyslepicit, ze od pondelka Matej bude plavcit. Tak se tesim.
Stiko: Diky..
Mam uz ho pres tyden, ale dekuji ! ![]()
Tterez: tak urco pak musis poreferovat! ![]()
STIKO - tak to je krasne, ne ze je rad ze se toho dozil, ale ze jedny z mnoha dalsich narozek muze oslavit doma. Tak ze virtualne preju vse nej ![]()