Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5591
5.9.07 10:35

Všechno nejlepší Davídkovi od Grehly k 7 měsícům :srdce: :srdce: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
5.9.07 11:16

Ahojky,
tak jsem se opět vtírka kamošce na PC..no doufám, že mi to už co nevidět dáme dohromady a budeme zase normálně bydlet a né takhle na půl v krabicích.
Jinak díky za info s JEJE…jsem moc ráda, že jim to dopadlo dobře a doufám, že se holky z toho brzo dostanou.
Jo JEJE už jsem prodala kočárek..to jsem holka šikovná co…asi tak jedna dobrá zpráva. Jinak teďka pro změnu máme dva sporťáky..no nějak se to špatně pochopilo, takže budeme opět jeden prodávat, jelikož dva opravdu nepotřebujeme a hlavně nekrademe, že..no ale tuhle story Vám holčiny kdyžtak povím na srazu…my prostě máme hroznou smůlu na věci co kupujeme, ale opravdu děsnou…
Tak se mějte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
5.9.07 11:37

Lucci , určitě písni, jaký bylo plavčo. My jdeme zítra, plavání máme v 10 hod. - to Lucka se Lucinka většinou budí, tak jí asi taky budu muset budit dřív :?

Autosedačka , myslím, že do roka určitě jezdit proti směru nemusí, ale je to nejbezpečnější, tak je to asi dobrý vydržet, co nejdýl. Jinak těch autosedaček, co jdou upnout po i proti směru z té kategorie 9-18 moc není.
Olšanko , ta co si vybrala ty, se mi líbí :wink: Jen jsem někde četla, že ty sedačky s menším rozpětím těch kil jsou lepší než ty pro víc kategorii. Ale určitě bych zajela jí vyzkoušet do obchodu.

Jani , Lucinka se mi taky teď dvě noci za sebou budila taky asi hodinu po uložení s hrozným pláčem. Přišlo mi, že začala plakat ze spaní a rozjela se tolik, že už pak nemohla usnout. Už to dělala asi před 2 měsícema a zase to přešlo. Většinou zase sama usne, ale včera plakala tak dlouho, že jí přítel šel pochovat a hned jak jí vzal, tak se uklidnila a usnula mu na rameni. Uhladit jí v postýlce u nás nepomáhá, to většinou spustí víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
5.9.07 12:26

Hm, tak vyzoušet tu autosedačku v obchodě bude asi problém, páč ji tady nikde nemají. :? Ale píšou tam, že by se měla dát upravit i do boku, aby s tím prckem fakt rostla, tak nevím. Ale lepší jsem zatím nenašla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
5.9.07 12:35

No tak si představte, jakej sem blesk :potlesk: Furt si říkám, kde berete ty malý suprový smajlíky, jo. A teď jsem ještě psala do jiný diskuse a chtěla jsem dát ten klasickej zelenej ksicht, tak jsem dala další smajlíky a hele :-P voni tam ty vaše suprácký. To už je se mnou skoro na ústav, co? Fakt vymazáno a to jsem na mateřský půl roku :dance: A to nemluvím, co jsem teď napsala za spatlaninu hned na začátku věty-asi budu muset zopáknout první třídu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
5.9.07 13:18

Hm, tak jsem zkoušela jít an naše wewewečka a nechce mě to pustit. Můžete mi prosím někdo poslat pro jistotu znovu to přihlášení :?: :nevim: Díkyyy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
5.9.07 13:27

Olši, měla bys mít SZ s heslama na www.
Psala jsem první, tak snad dorazí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
5.9.07 13:51

Vittie díky. Došlo to v pořádku. Je tady fakt nějak mrtvo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
5.9.07 14:00

Tak jsem blázen :dance: Já už sem neumím vložit ani ten metřík. Tak to je fakt konec :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
5.9.07 14:01

No holky teď jsem byla v olympii a šla jsem se podívat na dětský boty.Tak Leňa má úžasný sněhulky-růžový s kytičkama ,celý z takové pogumované látky za pouhých 319.-.No jsem nadšená tak doufám že jí budou,ale nemohla jsem odolat a vzala jsem je hned.A v HM měly už novou podzimní kolekci tak jsem zásobila Lucku ponožkama,punčocháčkama a kalhotama.Na maminku jsem jako obvykle zapoměla.Když já mám stale pocit že musím dětem kupovat něco novýho a já nic vlastně ani nepotřebuju.

Olši já myslím že ta sedačka se bude regulavat tím že budeš postupně odendávat to polstrování.Ikdyž tam píšou že se reguluje boční nastavení :nevim: ,to nějak nechápu.

Tak a teď valím pro Leňu,šupnu ju k bábi a znovu musím do školky na rodičák.To je dneska frkec a to jsem se musela bábi doprošovat aby mě Lendu pohlídala,protože ona hlídá mladou švíci a má pocit že by je nezvládla :evil: a já mám zvládnout všechno sama s dvěma dětma :evil: .Manža dneska a zítra pracuje i přes noc,v pátek ráno přijede a v poledne odjíždí s klukama na chatu až do něděle,to se tak někdo má :-( ,ale já ho klidně pustím.Já ho totiž vydírám že když může teď sám a já budu hlídat holky tak na srazu je bude hlídat on a já budu si užívat :?: :-) :pankac: .Tak si to nějak musí povidírat i Hlav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
5.9.07 14:12

Ahojte,
tak ze zacatku musim smutne, nebo spise bolestive - prave jsem se vratila od zubaka, ktery mi musel vyvrtat zezadu horni jednicky diru, aby mi mohl vytekat hnis, nebo co, neb mam zanetlivy vacek (myslim) prave na jednicce :-( :-( rano jsem totiz nemohla dospat a pri cisteni zubu jsem myslela, ze rozkousu cele umyvadlo a kohoutek k tomu, jak to bolelo, ani dotknout se zubu nedalo. Ani nejvetsimu nepriteli, takovou bolest nepreju.
Konec fnukani, zpet k tematkum diskuze.

Vanoce no ja musim rict, ze se tesim a zavroven netesim, protoze to si jen vic budu uvedomovat,jak to vse rychle ubehlo a jak uz mam doma velke mimino, kteremu bude za par dnu rok a tak, vubec nevite nekdo jak se zastavuje cas :wink:

Matessko tak ty myslis, ze bych mohla k veceru pred koupanim treba dat trosinku kase, aniz bysme jeste ochutnaly neco jineho nez zeleninku? No popravde, kdyby bylo na mne ja bych kojila do te doby, nez by si sama rekla na co ma chut :wink: nechce se mi ji neco nutit.

A taky mame prvni zazitek s pejskem, byla tady na navsteve uz dvakrat spoluzacka z gymplu a ma maleho krizenecka velikosti asi tak minijezevcik a Ivca se tak smala, kdyz „Matysek“ po mne skakal a pak ji dokonce olizoval rucicku a to se mohla zblaznit radosti, jsem rada, ze se zvirat neboji. JA pry rekla prvni slovo , teda jako vedome slovo " haf" :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
5.9.07 14:31

Hurá :potlesk: Na asi 155.pokus se mi to konečně zadařilo a to jsem si kvůli tomu stáhla Firefox2, abych ten BBcode zkopírovala a fungoval. Děsnej den. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
5.9.07 14:57

Tak plavco bomba! Jenik se bavil, smal se, voda krasne tepla. Jen si priste musim vzit neco k jidlu, po plavcu jsem v herne kojila a domu sem jela hladova, ted si varim br.kasi, uz se na ni tesim. Jenik vytuhnul uz v aute a ted spi v kocare. :pankac:

Oli … a to ani nevis, ze tyhle supracky smajly nam zaridila Petiska. :huban:

Leni … kolik stoji v HáeMku oblecky?? Me stejnak prijde, ze tam maji vic veci na holcicky. :-( Musim taky na nakupy, nemame cepicku, puncochace… :roll:

Tiko … zub nezavidim, at jsi brzo OK!! Ja uz mam jednicku leta umrtvenou, a pac mi to na zakladce delala nejaka krava zubarka, dala mi dovnitr nejakou hmotu, co obarvuje sklovinu, takze moje jednicka je sediva. :roll: :pocitac:

Jdu JIST! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
5.9.07 15:53

Opět mám dotaz :-)

Jak vložím k tomu metříku fotečku? Děkuji. Přímo u vytváření metříku jsem nic takovýho nenašla. :-D

Teda Pet..ty smajly jsou fakt dost dobrý :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
5.9.07 16:13

Raduš tak to je fajn,že to dneska šlo líp :wink:

Leny já jsem byla v Háemku minulý týden,ale taky jsem na maminku zapomněla :lol:

Olši ta autosedačka se mi taky líbí :wink:

lu tak to je bezva,že se plavčo líbilo :wink: příště se stav,dám ti sváču :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí