Poradna duly
Jana Čurdová
No Barul dnes jsou naštěstí opravdu kvalitně uplně jiný jak za nás.Žádný škrabláče s vytahanýma kolenama
.Tenký jsou klasicky bavlněný a teplejší taková příjemná směska polyamidu a bavlny.
Jdem jest,pa
tak jsem se neskutečně narvala lasagnema,mňam ![]()
oblíkání tady je dneska hrozná kosa
a půlka oblohy ujde ,druhá je černočerná
.Na cestě ze školky nás zastihlo asi minutové krupobití,asi jsme zrovna byli pod tou černou půlkou ![]()
oblíkání dneska měl punčocháče(dávám na bodyčko),džíny,body s dlouhým,mikču a slabou bundu.Čekám jak na smilování,až mi dorazí nánožník,protože Davis deku strašně rozkopává
Jsem idiot,no,měla jsem si ho koupit rovnou se sporťákem
Lišti dííííííííííík
.Hele,co kočárek ![]()
Ahojky devcatka,
Aliku, ja bych do Číny jela (letela)! Mala cestuje rada, tvoje taky, tak co? Jeeezis, co ja bych za to dala, podivat se nekam pryc?
Kojeni, urcite chci jeste pres zimu kojit, kvuli nemocem… I kdyz nemocni muzeme byt i pri kojeni… Ale ja hned v sestinedeli mela hroznou anginu a mala dostala moje protilatky a jako jedina z celyho baraku byla zdrava.
Kaše, davam vsechny mozne. Zacaly jsme na jablecna s fenyklem od Hippu a ted mame nejakou jogurtovou s lesnimi plody a jeste nejakou obilnou… Zkousim pokazde jinou.
Hlavi , HURAAAA
To je takova paraaada, ze jedes!!!!
![]()
Tiko , já kaší zacala (ve 4 mesicich) a zeleninu s masem mi potom (v 6 mesicich) jedla normalne.
Punčochace , mame, jsou fakt z prijemneho matrosu. Akorat bych potrebovala takovy ty s ksandama . Doufam, ze nebudeme resit, co to jsu ksandy, protoze to uz fakt nevim, jak se jinak rekne
![]()
Ahoj,
Jeje , a nerostou Terce nějaké další zuby? Taky jsme nevěděli co se děje, než jsme zjistili že jim rostou horní… ![]()
Zanet , s tím omezením pumpování držím pěsti… mě to trvalo skoro měsíc a rozseklo se to až na dovolené, kde nás bylo víc a já měla jiné myšlenky a já jsem opravdu přešla na odsávání jen ráno a večer… líto mi to přišlo strašně moc, ale na druhou stranu je příšerně vyčerpávající věčné odsávání… je to něco za něco
A pořád jsem nalomená znovu to ještě rozjet… ale vím, že už jsem se trápila… tak si prostě občas odsaju a jakmile se s tím vnitřně smířím, odsávačku zabalím zpátky do krabice
(a myslím, že už to bude brzy)
Aliku , to je teda docela dilema… ale přijde mi to docela dálka ![]()
Kaše kupujeme Nutrilon mléčné, protože krmíme Nutrilonem, tak ať v tom nemají totální guláš.,..
Sraz … jak je to prosím teda s tím srazem? Máme si tam každá zavolat? A platí ta Třebíč?
Matesko , kšandy jsou kšandy
ale taky šle (ale teda neznám nikoho kdo by to slovo používal
)
punčocháčky malej nosí od narození…v zimě měl ty teploučké froté a teď má bavlněné…nedám na ně dopustit! ![]()
MaK tak o kočárku mi ani nemluv!!!! Ve finále mi až na rukojeť všechny moje reklamované věci zamítly a protože paní neposlala s podvozkem sportovní nástavbu,tak nemohli mé výtky ohledné jízdy vyzkoušet a tudíž renomovaně posoudit zda mám pravdu!!!
No prostě na hlavu,docela jsem se divila,páč jsem paní dávala i sportovní sedačku,ale jí tam říkali že není potřeba jí posílat,že prý tam mají nějakou svojí na zkoušku!!!! Takže mi všechno zamítli,ale rukojeť mi opravili,vyměnili košík za nový a promazali kolečko…ale více nic!!!! Takže malého vozím jenom od sebe…fakt te´d nevím jak se k tomu mám postavit… ![]()
Tiko nejen jak bez ruky,ale i bez nohy!!!!!! ![]()
Léňo to víš,že teď budu dělat přesčasy!!!!
![]()
Zuzi: sraz platí a musí si tam každá zavolat a potvrdit tu rezervačku. Všechno je na netu od Jeje. jukni tam a brnkni. Domluv se na způsobu platby a oni si tě tam odškrtnou.
Ahoj holky,
z vlastní zkušenosti můžu říct, že délka spaní nezávisí na kaši …ať jsem ji Danovi dala nebo ne, tak se přesto budil…nechci to zakřiknout, ale snad po měsíci se na dnešek vzbudil poprvé až po půlnoci
a to kaši neměl
To buzení jsem „sváděla“ taky na spurt nebo na zuby (zatím nic) nebo, že se mu to prostě líbí, že se ozve a má servis
Včera jsem ho zase navlíkla do spacího pytle (díky za připomenutí..), protože přes léto jsme pytel schovali, a on spal, zlatíčko moje, konečně jsem se vyspala víc jak 3 hoďky v kuse ![]()
Halv: ty se nevymlouvej a koukej manžu nalákat na něco, co ho bude zajímat. Třeba na krásné ženy
. Mu řeknu, že tam zrovna v té době mají sraz sexy modelky. A až uvidí na místě naší bandu, tak z toho maximálně může omdlít.
![]()
Vitt: mám tutéš zkušenost. S kaší nebo bez, je to pořád děs. Kurňá já jsem básník
![]()
Stěžuje si jedna druhé při ranní kávě v kanclu - strašně mne bolí v krku, nevíšco s tím? No, když mne minule bolelo v krku, tak jsem ho vykouřila mému muži a bolesti zmizely okamžitě. Takže to vyzkoušej taky. Druhý den se sešly znovu a ta postižená povídá: „Pomohlo mi to výborně.“ Vykouřila jsem ho včera večer Tvému manželovi, akorát nemohl uvěřit, že to je Tvůj nápad !
Holky přečtěte si tohle,skvěle jsem se nasmála
![]()
http://www.ahaonline.cz/…ejni-hlaseni
Tak já valím do školky a na pakupky,tak večer.
PAPA
Kaše - spaní podle mě taky nesouvisí s kaší… spíš mi kluci nespí dobře, když během dne málo vypili a snědli… a večer už to nedoženou, přestože se zdá že mají nafukovací žaludek (schlamstnou 250ml jen to hvízdne
)
Jeje , prosím prosím my máme zamluvený nějaký pokoj nebo ne? Na stránkách jsme jediní bez pokoje ![]()
Pipi , ty jsi poděs
ještě že tě tady máme ![]()
Desatero pro štíhlů líniu od Bolka:
1. Dyž neco jíte a nikdo vás nevidí, tož to nemá žádné kalorie.
2. Dyž do seba cpeš čokoládu a chlastáš k temu slivovicu, tož tá ti ty
kalorie zruší.
3. Dyž sa postaráš, aby všecí okolo přibrali víc kilo než ty, tož budeš
najštíhlejší.
4. Dyž sa vás bude cpat víc, tož sa počítajů kalorie enom temu,kerý sní
najvíc.
5. Jídlo, co sníš v kině a nebo u televize popřípadě u počítača, polárka,
oplatky, sušenky, to sa nepočítá,protože to patří do zábavy a né do jídla.
6. Kakao, brendy, topinky, dorty, chleba se sádlem, špek a klobásky
neobsahujů kalorie, dyž sa jijů ze zdravotních důvodů.
7. Jídlo, keré sníte, dyž vaříte, taky nemá kalorie, protože to nejíte,ale
koštujete.
8. Jídlo, keré má stejnů barvu, taky neobsahuje kalorie. Třeba dyž sníte špenát a pistáciovů zmrzlinu, tož to je jak dybyste nesnědli nic.
9. Obezita je nemoc a tož je potřeba pořádně sa nadlábnůt, aby s ňů tělo
mohlo pořádně bojovat.
10. Ženská bez břucha je jak hrnek bez ucha. A ženská bez řiti je jak váza
bez kvítí.
Tož vidíte, že možete byt spokojené se svojů postavů aj bez diety.
A eště jedna můdrá věta na závěr. Dojde doba, kdy tlustí budů hubení a hubení budů studení. A tož hore do plavek
Tak mě dneska ten můj syn dožral!!!!!!
normálně si přes den dává třikrát šlofíka a dneska si zdřímnul jednou dopoledne a to jsem tu akorát měla kámoše co mi dával do kupy můj počítač..pak se rozmyslel,že půjde spát až ve dvě a tak jsem se rozhodla,že půjdu spát s ním abych nabrala síly na noc a ten had malej spal jen půl hodiny!!!! Se mi chtělo řvát!!!! Když s ním jde manžel tak spí přes dvě hodiny a se mnou půl hodiny…chjo…prostě mě nechává totálně vyšťavit!!!!
Tak jsem se rozhodla,že jdu dneska večer pryč a manžel ať se z té krásy třeba rozplyne!!!!!! ![]()