Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, omlouvam se, dnes nebudu reagovat, jen teda JEJE si neodpustim - ten gelik ji mas lehce maznout na dasne ne ji s tim krmit ![]()
Ja jsem se rozhodla, ze zacnu zpomalovat pumpovani - odstrikavani, ale nejak to zatim nevychazi. Maly mi dnes odmitl UM. Dala jsem mu ho pred spanim (asi ne zrovna nejlepsi cas napoprve) a sel spat hladovy. Tak jsem zvedava, kdy se bude budit. Chudacek muj maly. Ale pro me je to taky docela tezke, je to jakobych ho odstavovala od prsa
prece jen i kdyz JEN pumpuju, tak mam pocit nejakeho spojeni mezi nama…
Tak nevim… Ale nejak to dopadne. Dik, ze jsem si mohla vylit srdce.
Jsem rada, ze tu jste!
Tak a jdu spat, to asi nebude nejprijemnejsi noc dnes. Tak at mate aspon vy hezke rano! ![]()
Dobre rano.
Teda… taky vazne uvazuju o kasi, pac Jenik vstaval trikrat za noc, dvakrat sem kojila a v pet jakoze budicek, takze sem total K.O. a to mam jet do Prahy.
Jaky kase se vam osvedcily na noc?? Diky. S mrkvi zacnem o vikendu, at je u toho i tatka, sem zvedava. Kojeni stale horor, nejradsi bych odstavila hned. ![]()
Diky za pochvaly za fotecky!! ![]()
Aliku … zalezi jak zvlada prcek cestovani, Jenik moc ne, takze ja bych s nim nejela.
Ahoj,
takl jsme doma po dovolene…uteklo to strasne rychle…no, nëda se nic delat.
Co je tady nove?? Pac docitat urcite nestihnu.
cau kocky,
dekuju moc za rady, asi to budeme delat taky. no holt tatka prijde o krmeni, coz je mu lito, ale neprijde driv jak v sedum tak to je na ni asi dlouho. no jak kdy, kdyz ma odpoledni spani od peti do sesti tak v deset skotaci a kdyz ne, je to hodne znat a je uz v sedum pretazena.
Čau holky,
tak dnešní noc tragédie,už bych si asi měla zvykat!!!!! ![]()
Dneska plánuju udělat debordelizaci našeho příbytku,akorát mi Petr naznačil,že jako už dneska příjdou s Anetkou po obědě,tak to toho asi moc nestihnu!!!! ![]()
Teď dopoledne mi snad ten blbeček přiveze počítač tak ho budu používat častěji!!! ![]()
Jinak Vám přeji krásný den! ![]()
Lili … souhr ti neposkytnu,taky jsem tu nebyla, ale nekdo ho tu psal vcera, tak se koukni.
Stiko … a jakou kasi mate, Hajaju? Ja vubec nevim, co koupit. ![]()
Ahojky,
tak koukám že začínáte mít všichni stejný problém-málo spánku.Teda zaplať pánbuh za spící dítě,já nespat pořádně dva dny tak se mnou nikdo nevydrží.
Dneska je tu kosa ještě vetší jak včera,asi budu muset vytáhnout auto a do školky jezdit.Dneska jsem myslela že mě z té zimy odstřelí bradavky.Odpoledne jedem k vietnamcům do skladu,tak doufám že nakoupím celou zimní a podzimní garderobu pro Leňu.
Sandul to víš na poprvé je toho hodně,až budeš čekat druhý tak už budeš všechno mít a přikoupíš jen parádní věcičky.
Alik já bych asi taky malou nechala doma.Což o to cestování je fajn,ale Čína je jiné časové pásmo a to si totálně rozhážete režim.A navíc teda si nedovedu představit 10 hodin s prckem a sedadle letadla
.
ahoj vespolek, děti jsou ve školních ústavech, Davídke spí…a já uklízím…nedá mi to, ale Sišti asi mám pěkný zápřah s kojením a domácností,k tož se snaž vydechnout Anetka je ve škoce, bude líp!!! Pet, co škola a bacil? U nsá je zatím těšení se do všeho nového, asi to ale nebue nadlouho…utíkám vysavač volá… Žanet, jestli máš pocit, že už je čas odstavit odstav, jestli ještě váháš, tak pumpuj, ten čas je sice u tebe dvojnásobný, ale sama víš výhody MM.
Pro všechny krásné babí léto, právě vysvitlo sluníčko a zaťukalo na naše špinavá okna, jen Helík nemusí uklízet, ten už tam hodil ten semtex, či co?!
Pa N.
Ahojda,
tak jsem přišla na to,že má jednu výhodu chodit ráno do školky
přinesu si cestou zpět čerstvou snídani
.
Raduš myslela jsem na vás a doufám,že dneska to bylo lepší ![]()
Sandul neboj,nám z toho šla taky hlava kolem ![]()
Aliku no já jsem ráda,že tohle řešit nemusím,protože s mojí nerozhodností by to byl děs
.Na jednu stranu by mě to hrozně lákalo,ale je fakt,že je to hrozná dálka
.Záleží,jak snáší cestování..
Hel to víš,že nám chybíš
Přeju ti na dnešní noc předlouhý spánek,ju ![]()
Dobré ránko
Ahoj Heliku a Liliku
Jé to se rýmuje
![]()
Kaše - máme od Sunarky rýžovo kukuřičnou mléčnou a mám i od Hami nemléčnou.pak mám v zásobě už ochucené od Hippu a sunarky a zeleninovo masové.
Aliku chápu tvoji nerozhodnost.Já bych na tvém místě chtěla moc jet ,ale taky bych nevěděla,jak s malou.Pokud by byl let v noci,bych to možná riskla,ale přes den asi ne.Je to těžký.
Dobré ranko,
tak mi tu dnes máme taky kosu 13°C a sluníčko vykukuje někde za mrakem.
MaK taky by se mi hodilo, kdybych musela ráno vyrazit - čerstvou snídani bych si dala, ale nemusím, tak se musím spokojit s tím, co máme doma ![]()
Děkuju za vaše názory na Čínu. Lucinka je zvyklá cestovat a snáší to dobře. 10 hodin na sedadle v letadle si s ní ale taky úplně nedovedu představit. Autem 8 hodin cesty zvládá v pohodě, většinou spí a dáváme jednu zastávku na kójo. Už jsme to zvládly kolikrát i celý prospat. Ale to spí v autě v korbičce, nevím, jak by mi usnula na klíně ![]()
Nechávat jí doma nechci, to raději nepojedem vůbec a pojedem třeba jindy. Jednak bych si to tolik neužila, určitě bych pořád myslela na to, co doma asi dělá a pak chci ještě kojit a to by znamenalo alespoň ráno a večer odstříkávat, co? A kdoví, jestli by pak ještě z prsa chtěla a musela bych jí do té doby naučit na flašku ![]()
MaK - večer před spaním bylo půlhodinové opakování „já nechci zítra do školky“
, noc v pohodě, ráno na to zapomněl a jak jsem řekla, že jako jdeme, tak stále „já nechci do školky“, no od osmi je tam, plakal, jak jsem odcházela. Vyzvednout ho půjdu kolem půl dvanácté. Dávám mu měsíc na zvyknutí
. Za tu dobu si prý zvykl ve školce i můj děsně řvoucí bratr
.
Heliku , myslela jsem na vás, jak vy a školka, ale vidím, že pohoda.
Lucci , já vstávala dnes za noc 3× na kojení a byla to nádhera, Jeník by ti měl aspoň dvě noci vstával jako můj Martin, aby sis vážila jeho vstávání
. A vstáváme furt stejně, kaše nekaše.
Žanet, já chci ostavit kolem 9 měsíců. Teď chci ještě kojit už kvůli bacilům přineseným Lukáškem ze školky.
Tak jdu zkontrolovat jídlo.
Ahoj vsem ![]()
Tak koukam ze deticky to zvladly vcera dobre a nektere si musi zvyknout,ale to je normalka ,ja si vzpominam ,ze ze zacatku chtela Tynka ve skolce spinkat ale brzo ji to preslo a vzdycky vecer uz se ptala jestli pujde po O -jako po obidku
,tak vsem co maji slzicky rano na tvarickach preju at se jim co nejdrive zalibi a libi se jim
A jasne tak i prvnackum a hodnou pani ucitelku ![]()
U nas jinak stale bez zubu,ale za to si uz bravurne sedame a aby mela mamka o zabavu postarano ,tak se malej predevcirem postavil u balonu a vcera i ve vane
,no lezeni je naspadnuti,uz i ulezl kus ,tak jak se lezt ma,ale zas se vratil k jeho stylu ,coz je lezeni dozadu ,jako rak a nebo se plazi dopredu
,no je to fakt divoch
,ale jinak je hodnej (radeji nechvalim)
spi porad celou noc ,ted vetsinou vstavame po 7,nekdy i dyl,moc bych Vam to co se nevyspite prala,pres den spi vetsinou 2× ,ale delsi dobu,nekdy v poledne i pres dve hodky a pak venku v kocaru,jime dobre po lziccei zelenunu i presnidavky a jogurty se zivou kulturou,ale to piti je na styru
Toz tak ![]()
Lu…kasi nedavam ,takze neporadim,jo a moc krasny fotky,Jenicek pekne pozoval ![]()
Pet…drzim palce se tatka brzo uzdravi a nejde o salmosku
Jinak holky mate nekdo v aute isofix? Mame uz auto a vubec nic o tomhle nevim,jen jsem z netu vycetla ,ze je to nejbezpecnejsi ,ale kdyz pujdu koupit autosedacku,tak to potrebuju jako nejakou spesl? Vim ,ze se to tu uz resilo,ale to slo jeste mimi me
,diky za odpoved ![]()
Jdu podlejt segedin,at nejsou deti o hladu ![]()