Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
MaK
5063
3.9.07 17:30

Leny no tak tosi taky říkám,sice ode mně párkrát ochutnala,ale lepší,než kdyby to snědla celý 8O To bych tam tu ženskou snad :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
3.9.07 18:25

Čauky holky,

tak to máme za sebou.

MaK - u nás to bylo podstatně veselejší 8) . Lukášek tam byl od osmi do čtvrt na jedenáct. Nejdříve dobré, dokud jsem tam byla, pak pláč. Učitelky říkaly, že neplakal furt, ale měl dost takových chvilek, ale pak doma, hodina prořvaná, že zítra do školky nepůjde 8O . Ty vogo, já zešedivím, než si zvykne. A hlavně, jak ho tam zítra dostanu.

Peti, teda jste chudáčci s tím podezřením na salmonelu. 8O

Grehlo , my zuby nemáme, tak mně nekouše, heč. :D

Jo a dnešní míry - 7,58 a 71 cm.

Zuzi - neva, tak příště. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
3.9.07 18:25

Ahojte pri veceru ! :)
Kurna sem si tu udelala poznamecky a zase to po sobe nemuzu precist :(

Takze
ZUZIKU je super, ze vam dali slevu a ze ti pani pomuze! Jinak odkaz na rikanky s plavanim je http://www.studio-motylek.cz/rikadla.asp Davala ho sem jednou Cupouskova :D

5 a 6 nemoc teda take nerozlisuji. Ani nevim zda bych je poznala jako takove natoz je jeste odlisila. My reknete, v cem je rozdil???

PET jejda, tak at se to manzovi nepotvrdi. Vim ze ted hodne radi strevni chripka. Uz to melo asi 5-6 lidi v okoli co znam.

HAS S vahou si mne potesila, i kdyz sem teda predpokladala ze budete mit vic :D Vas fakt za chvili dozeneme :(

SANDUL ja mam zavinovacky dve. Zpocatku, kdyz sem Terezku do toho balila se mi fakt hodili, bo terez porad blila a tak sem je fakt porad stridala.Pak uz v nich nechtela byt zabalena a tak na nich aspon lezela a trochu to mela pres sebe prehozene.
Hodne jsem vyuzila autosedackvou rychlozavinovacku Emitex. Tu jsem nosila na jare i do kocaru, bo nebyla tak tepla jako emitex fusak, ale zaroven jeste hrala.
No a take mam emitex fusak a ten byl super a etd jsem se divala, ze se do toho vejde i letosni zimu - UFFF :D

LUCCI U nas je take uz jak dlouho favoritem OGI.
A dneska mi rekla 5× u jidla HAM :) Uz verim ze to neni nahoda. Sem schvalne dlouho michala a michala presnidavku az se mala zacla dozadovat sluvkem HAM jidla :D Je to prca ! :D

Jdu se trochu najsit a pak koupat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
3.9.07 18:31

Holky a prosim Vas ktera to je ta autosedackova rychlozavinovacka Emitex?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
3.9.07 18:50

Raduš tak to je teda blbý :? .Budu na vás myslet,ať se to co nejrychleji zlomí :!

Jeje tyjooo,Terez je šikulka :wink:

Sandul myslim,že holky mají namysli tohle http://www.emitex.cz/…osedacku.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
3.9.07 18:57

Sandul http://www.kocarkov.cz/…ail28110.jpg /> http://www.kocarkov.cz/…oto63873.jpg /> http://www.kocarkov.cz/detail.php?…

Peti od řídí maličkaté děti měli salmonelu a přišla k nim domů i hygiena!!! Doufám,že to bude střevní chřipka,já ji měla pře 10-ti dny. tak držím pěstičky!!!

Pipi ´ty číselná nemoci!!! Ty mě fakt dostáváš!!! :D Hlavně že je Martínkovi lépe!!!

MaK no vylítla bych stejně!!!! Co malá ve školce??? Malému přejeme všechno nejlepší k narozeninkám!!! :srdce:

Naše Anetka nebyla ve své kůži,učitelka říkala,že byla celý den smutná a pořád byla sama a sama si i hrála,prý to byl smutný pohled na ní,když vědí jak je to veselá holčička!!! :? Prý ji bylo smutno po jejím martínkovi,který šel dneska poprvé do jiné školky…no snad to bude zítra lepší… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
3.9.07 19:00

Tak ja holky nevim..asi jsem uplne blba..alekdyz ja si porad myslim ze kdyz bude mimco,obleceny a dam ho pak jeste do zimni kombinezy a do ty zavinovacky a jeste do fusaku (mame ten 3 v 1)..tak ze bude spareny..jenza zase treba nevim v cem ho budu davat do kocarku na jare a z leta..ve fusaku mu bude uz horko,ne?

A jestemi holky poradte jakou soupravu jste meli do kocarku? ktera se vam osvedcila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
3.9.07 19:10

Lišti díky za přání :huban: Malá je zatim ze školky nadšená,kéž by jí to vydrželo :)

Sandul teď teda nevim,jakou soupravu máš namysli :nevim:
Já jsem měla Aesthetic fusak a když byla velká zima(což teda bylo jen párkrát),měl to,co doma+teplý svetr,džíny a vestu+fusak.Když zima nebyla až tak velká,tak měl to,co doma+mikču+fusak.Když se začalo oteplovat,tak jsem odepla ten vrchní díl fusaku,takže na něm jen ležel a přikrytý byl dekou.Takže já jsem si vystačila až do jara jen s fusakem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
3.9.07 19:13

Jo a podzimní oblíkání zatim moc vyřešený nemám-asi budu dávat víc vrstev+deku+nánožník,dokud nebude na fusak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
3.9.07 19:18

Mak jestli myslis fusak tak je to tenhle co mam..ten 3 v 1

http://batolata.mimishop.cz/…ail98025.jpg /> Vhodný do kočárku, tašky na kojence, autosedačky. Odnímatelný spodní díl.

Vyrábí se z omyvatelného polyamidu na povrchu a fleece (antipeeling) uvnitř zimního pytle. Prodloužená délka zimního pytle je 110 cm. Po odejmutí dolního dílu se délka zkrátí na 90 cm. Šíře je přizpůsobivá 35 - 50 cm.
Dolní odnímatelný díl je uvnitř omyvatelný. Zimní pytel je vybaven otvory pro pětibodové bezpečnostní pásy. Možnost stáhnutí pod hlavou dítěte (viz. obrázek).

Nový vrchní materiál má vylepšenou vodoodpudivou úpravu a je pevnější. Uvnitř je fleece s antipeelingem proti žmolkování materiálu. Nový hrubší typ plastového zipu. Má vynikající termoizolační vlastnosti.

Takze mi prijde zbytecny mimco jeste rvat do rychlozavinovacky..kdyz teda bude mit kombinezu..ale jak rikam,nevi treba co dat do kocarku az uz bude teplejs? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
3.9.07 19:34

SAndul, až bude tepleji, tak už nebude mimi na rychlozavinovačku, tedy myslím velikostně a hlavně i tak samo…ale možná by jsi ji využila doma, některé miminka to milují být pevně svázaná…ale můžeš to zkusit i do deky.

První dne ve škole a školce byl zatím v pohodě, ale neříkám ještě hop, jen mám hafo nákupů a musím ořezat paszelky…

Pipi, myslím, že jednu s twěch nemocí může mít mimi jen do roku, ale číslo přesně neví,m a jedna z nich může způsobit úmrtí plodu…Škola volá pa!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
3.9.07 19:44

Sandul jojo,já mám tenhle http://www.aesthetic.cz/sekce/1.1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
3.9.07 19:56

No prave ze ty rychlozavinovycky jsou strasne malinky..a az bude teplo tak uz mu nebude..ja jsem prave do postylky koupila spaci pytel..v tom sice nebude tak na pevno,ale myslim ze ho budu moct zabalit kdyztak do deky nebo do perinky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
3.9.07 20:06

Cau kocky,

Pet, moc na tebe myslim, ja bych se pos.. mit takovej bacil doma.

Ctela jsem se zeptat, vy co davate na noc kasi. ja ji davam po koupani lzickou a mala dela sceny a je jak prase, no znova na koupani a je to krmeni o nervy, tak pul hodky a stridame se s manzou. je fakt, ze uz je kolem ty osmy unavena, ale my kvuli prichodu tatky koupee v pul osmy. Premyslela jsem, ze bych ji k obedu dala zeleinku a potom v sest pred koupanim tu kasi a po koupani kojo, nebo ta kase musi byt az po koupani pred spanim? Davate ji lzickou? Poradte koceny,dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
3.9.07 20:09

Štiko: já to aplikuju přesně tak jak navrhuješ. Kaši tak hoďku před koupánim a po koupání kojit. Dítě se tim uklidní a hezky usne. Všude píšou, že kaše je jako první večeře a kojení dávat jako druhou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí