Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9785
3.9.07 20:27

Sandul, ja ty rychlozavinovacky pouzivala jen doma!!!
Tento fusak mam taky a je uzasny! :) Vetsina tady z nas ho ma! :)
Ja tedy oblekala to co doma, plus jeste jednu vrstu (kombinezu nebo kdyz bylo tepleji kalhoty a svetrik) a do toho fusaku a zakryla dekou.
ty zavinocky jen doma.
a do tu autosedackovou jsem pouzivala pak do kocaru z jara, kdyz uz bylo tepleji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
3.9.07 20:39

Fusak :arrow: používám v zimě (oooo,jak originální,nevídané :-) )..nene…fusak (ten co tu byl na fotce 3 v 1) + teplejší deka do mrazu (a my ho tu fakt míváme a nejen v zimní měsíce :-( ),když je kapku líp,tak jen fusak..když ještě líp tak odeplý vrch a zakrytý jen dekou…
Rychlozavinovačka od Emitexu do autosedačky :arrow: na jaře a dokonce jsem ji měla v kočárku dnes a Luky byl krásně teploučký,vůbec ne tak zmrzlý jako poslední dny :( Právě je skvělá na takovéhle sychravé dny :roll:
Rychlozavinovačky (s tím suchým zipem) :arrow: na doma do postýlky asi tak první 2 měsíce,ale teď ji mám jako podložku v kočárku,ať má Luky zespodu teplo :wink:

Sandul ,
ta trapka ve Vaší galerce jsem já :oops: Jsem vůbec nepočítala s tím,že by tam mohl být jiný Únor 8O Teď už to vím,tak už se to nestane,ale díky :D

Lu ,
fotky super :potlesk:

Všem děkuju za účast,snad budou výsledky dobré,měly by být zítra,teď je drahouš na kapačkách v nemocnici :(

Lukyn je tak hnusný dneska :-( Nechrní,v noci špatně spí a to nejen dnes…už toho mám dost :-) Asi na něj zavolám čerta :-)
Idiotské zuby… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
3.9.07 20:53

Jen ještě k tomu mému dnešnímu příspěvku, který četla akorát Jeje :-) Rudá armáda dorazila už i k nám. Já nechcííííííííííííííí, mě bylo bez toho tak dobře :! Jdi domů Ivane :! :!

Jdu si vzít zákusek, ( co mi dnes manža koupil, páč si vzpomněl, že budu mít narozky - kdyby totiž pak zapomněl, tak to má dneškem posichrované :-) ) jelikož má nálada je dnes: hašteřivá, lítostivá, protivná, dojímavá a melancholická - zkrátka akorát dělaná na příchod MS. :roll:

No nic, jdu pracovat, jak jinak. Tak se tu zatím mějte. :-)

PS:
Jeje - a jak moc šlape Terezka Justínce na paty, co se velikosti týče?

Pet - pevné nervy s tím tvým fešáčkem a držím palce, ať se nepotvrdí salmonela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
3.9.07 20:58

Ahojky

Lu krásné fotky.jsem si zavzpomínala na dovču před 4 roky :D :D

Tak koukám školu a školku jste přežily všechny,žádná se neutrápila steskem - šikulky :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Štičko - my jsme to taky začali tak praktikovat.Malá po koupání ječela šíleně,byla unavená a nechtěla jíst.Spíš nevěděla,jestli raději spát nebo jest.Takže mezi 6-7 je kaše,pak teda brzy :oops: ,aso do půl hod. koupání,pak trochu mlíčka v postýlce,popusinkovat,zhasnout a spí.Opravdu začala po tomto pořadí usínat sama.Už asi 4dny.Ale se v noci několikrát budí a vykládá a já jsem vzhůru,než zaberu…Ale co,hlavně že usne zase sama a je klid.Tož tak u nás.

My jsme zítra samy doma,taťka jede do práce,potřebuju žehlit :poblion: :poblion: .Dneska jsem odmražovala a umývala lednici a mražák.Taťka totiž mažák špatně dovřel a bylo ......Brouček.Bych se bez něho nudila a to nemůžeme dopustit :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
3.9.07 21:15

Petis, držím palce ať je bacil bacitý.....zuby rostou Davídkovi už přes dva týdny, nevyspana jsem na zabití!

Hasmanko, tak vítej opět mezi ženami!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
3.9.07 21:16

Sticko , tak my po sedme hodine koupeme, kolem pul osme ji dam prvni prso, pak hodne kase a hned druhy prso :oops: a spi do 5 minut. Praktikujeme to tak uz od 4.mesice a jinak by to uz u nas neproslo :? I kdybych zkousela ji nakrmit kasi i pred koupanim…proste pred spanim se musi nacpat jak prasatko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
3.9.07 21:22

Sandul tak jak jsi to napsala tak by se ti brouček opravdu uvařil.Ale je těžké radit co dávat.Záleží na tom jaká bude zima.My jsme měly to štěstí že ta letošní byla celkem teplá,takže žádný velký nabalování nebylo potřeba.Taky záleží na tom jaký budeš mít kočárek.Třeba já mám trojkombinaci s vložnou taškou,takže Lucka měla na sobě body,dupačky ,svetřík,to celé do zavinky do autosedačky a do tašky,ta měla ještě ten vrchní díl a na to,no jak se to řekne 8O ten vrchní díl kočárku.Když bylo hooodně zima tak jsem ji ještě přes zavinku přikrylůa dekou přikryla dekou.Ale pokud máš ten fusak tak opravdu zavinovačku potřebovat nebudeš i v nejtřeskutějším mrazu.

Pet,Nane budou fotky školáků????

Štiko já teda kaši nedávám,ale Lence jsem ji dělávala řídkou do flašky.Po koupání ji vycucla a usla u toho.

Zub tak u Lucky se zase nic neděje,ale Lenička je dneska -1 :lol: .Chuděrce se tam už ani nemohl udržet,ale nechtěla ho vytrhnout.Tak jsme dneska byly u švícy a já jsem musela jít domů nakojit Lucku a tak říkám.Zůstaň tady a bacha na zub ať ti ho teta nevytrhne,to bych asi omdlela štěstí a kdo by ti pak četl večer pohádku.Za 5 minut přilítla Lenďa se zubem v ruce :potlesk: ,hurá máme to za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
3.9.07 21:35

lenya: Kocarek budem mit Jane Slalom Pro Complet 2007..

Ja uz se z toho asi zvencnu..takovejch veci..nezbalznili jste se z toho nekdo? :lol:

Petisa: To je v poho..me se strasne malej libi…a vubec nam tam ta fotka nevadi..aspon budem inspirovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
3.9.07 21:59

Has: z armady si nic nedelej.
Ja minuly tyden zacala spinit kvuli tem nervum z Terezcina vysetreni a predevcirem jsem to dostala o neco vic. Tez poprve. ale zatim to jeste neni tak hrozne.
Jinak Terka mela v 6M 8,25 Kg a 67 cm.. a zitra jdeme na 3.hexu tak se dozvim kolik ma v sedmem mesici :) Chjo, to leti :(

JINAK JSME TEPRVE AZ TED ASI PRED TREMI MINUTAMI USLI! PANI TA BYYLA PROTIVNA! Boli zoubky i kdyz uz jsou prorezane??? Dva dny od soboty co se ji to prorezalo byl klid, ale dneska to bylo zase marne ! :( Hlavne ted vecer. nic ji nebylo dobre. Ani júesej gelik nezabral, ba naopak, ona se znej desne zablila :(
Takze za dnesni vecer dve pyzama, dve latkove pleny pod ni, a 4 pleny papirove :( Des a hruza! :(

PET: Zrovna dneska sem koketovala s myslenkou, ze bych si vzala ten fusak do ty autosedacky do kocarku, bo byla hnusna zima a terka si deku zkopava ze sebe. bohuzel nevim, zda se mi do ni vejde :( No uvidim, zkusim zitra.

SANDUL: ja mela stejny pocit jako ty. Hrozne moc moc veci co je potreba. A jestli chces tak mam jeste v pocitaci seznamek.. jednak co do porodnice a i co koupit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
3.9.07 22:24

Jeje..tak mi ho prosim posli na San.Hurkova@seznam.cz… Dekuju moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
3.9.07 22:30

Ahoj holky,
tak co scházím Vám? NEbo po mne ani pes neštěk :-( :-(
No nevím co se tu rozebírá a tak já jen telegraficky o nás.

JÁ: Naprosto stržená, a nechápu kde všechny ty cetky, krámy a tak vlastně byly :? No kulička sentexu by to byla vyřešila :wink:

ANIČKA Tak první den byly slzičky ve školce, ale pak už zas pohoda. Dostala dnes brusle a ve středu přijdou chrániče :potlesk: celé odpoledne se po bytě pohybovala na bruslích :pankac:

LUCINKA: Tak ta sedět asi jen tak nebude, jí baví bříškování a vleze kam potřebuje. Tedy plazí se a sezení nějak nene. spaní 2× 30min :-( :-( :-( :-( tak z toho mám nerva a noc po 3hodinách od 20-21 DO 5-6h pak se mne snaží z postele už jen vyštvat :? Omlouvám se tímto Aničce, o které jsem prohlašovala že je nespavec. Zub Lucinka nemá a co já vím co ještě nepsat :D

Koukejte mne litovat že nespí :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
3.9.07 22:44

Sandul , já měla fusak od Emitexu a dělala jsem to jak Mak - pak když bylo tepleji, tak jsem odepla vrchní díl a dávala jen deku.
Pro začátek ti bude stačit fusak a do něj teplejší oblečení než doma a co dál bych být tebou zatím neřešila, to přijde samo, uvidíš.
Mně se strašně osvedčila toková flísová kombinéza. Doma měla Lucinka dlouhý bodýčko a dupky a byla v rychlozavinovačce a když jsme šli ven, tak jsem jí vyndala ze zavinovačky, navlíkla jsem jí tu kombinézu a čepičku a rukavičky, dala do fusaku a hurá ven :wink:

Hel , to je mi tě teda líto, že ten tvůj brouček tak málo spinká, ake teď když už je chladněji, by se to mohlo zlepšit.

Štiko , přítel byl pryč na 3 týdny hned týden po tom, co se Lucinka narodila a taky jsme to v pohodě zvládly samy 8) Máme přece etetky.
Přítel cestuje hodně, tak vám všem ještě jednou patří velký dík, že jste :D

A ještě dotaz, přítel jede v říjnu do 10 dní do Číny a nabídl nám, aby jsme jely s ním. Je to kousek za Pekingem. Přítel už tam byl. Hotel je tam prý evropského standardu a je to prý v pohodě. V Pekingu je ale prý trochu smog, ale přímo do města se Lucinka podívat nemusí. Letadlem je to 2 + 10 hodin. Co si o tom myslíte?
Já sama nevím, všude se píše, že na cestování je to ideální věk, ale mě zase přijde, jestli není zbytečné chudáka dítě takhle vláčet, když z toho ještě nic nemá. Teda kromě toho, že nemusí být zase 10 dní bez táty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
3.9.07 22:47

Lucci , koukám, že na dovče jste se měli báječně. Krásný fotky :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
3.9.07 23:56

Hel, mne terka take spi jen 2× po 20 minutach pres den, ale vetsinou spi celou noc.. no :(
to mne mrzi, navic kdyz mas tolik zarizovani a jsi unavena :(

Aliku, a co to vyresit jak AJKA?? nechat dite u rodicu??? ja bych ji tak daleko a do takove zeme nebrala.. ale tot muj nazor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
4.9.07 01:01

Tak jdu chrapat, jsem uplne mrtva dneska.
tak papacek a krasny dnik! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital