Poradna duly
Jana Čurdová
Dobre rano.
Tak manza odjel do prace, a Jenik je po dovce zvyklej na pozornost.
Taky kojeni je cim dal vetsi horor, saje nejak vic intenzivne a ja mam popraskany bradavky.
No nic.
V oblikani plavu taky
navic sem zjistila, ze nema Jenik zadnou teplo mikinu, spis takovy tricka s dlouhym rukavem. A v kombineze je zas jak snehulak a nemuze se hybat, nota bene teda zadnou, co by mu ted byla stejne nemame. ![]()
Preju Davcovi od MaK vse nejlepsi a tesim na prvnackovske zazitky! ![]()
čus bus,
tak Martin opět spal v postýlce a po prvotnim odmítání si zřejmě uvědomil, že to asi se mnou neuhraje a spinkal jako mimi. Tak jsem se konečně vyspala. Už jsem na něj z toho nevyspání byla včera ráno pěkně nepříjemná. Evidentně mu to líp vyhovuje v postýlce a ani o tom chuděrka neví.
Lucci: taky mám teď pěkně rozňachňaný bradavky. Zase si je mažu bephantenem a docela to pomohlo. A abych si trochu dáchla, tak už dávám sunar i ráno. Přeci jen se ty kozenky alespoň trochu vzpamatují.
Ahoj holky,
tak vas po dlouhe době zase zdravím. Musela jsem odjet nečekaně na slovensko kde jsme si to užili:) Hlavně já. babička hlídala teta rozmazlovala a ja v klidku seděla a popíjela kafčo na zahradě
Pohodička. Počasíčko skvělé takže fakt super vyletík. Ted du na uřady..vubec se mi nechce nemám náladu na takové špacírky ale co už…i to se musí. Tak se mějte krásně a ja jak přijdu tak si vás dočtu ![]()
Ahooooooooj,
tak moje zlatíčko je ve školce…byla úžasná,prdelka moje,strašně se těšila,hned si šla hrát a ani nám nezamávala
.Ale já jsem si to teda za dveřma obrečela
.V půl desátý ji jdu vyzvednout.
Doufám,že Lukášek od Raduš šel taky tak vesele,jako Týnka a všichni ostatní,pro které to nebyla premiéra,taky.A všem školákům přeju úspěšný start!
Děkuju za přání k Davčovým půlnarozkám
.
Nane kukuřičné křupky nemají chybu
Týnka je milovala
sporťák mám Mutsy a miluju ho
.
Jeje já s oblíkáním taky pořád nevím
Zrovna včera jsem o tom přemýšlela,jak ho budu v zimě oblíkat ![]()
Pipi ať je Marťa brzo jako rybička ![]()
Achoooooooj
určitě jsme vám strááášně mooooc chyběli
, takže jsme opět zde!!!
Po 14-ti dnech opět doma a mám pocit, že my vyměnili děti
. Budeme muset přeorganizovat byt, protože jim začíná být celý obývák malý
.
Omlouvám se, ale fakt nedočítám… to není v mých silách. Ale zaregistrovala jsem, že vám některých vyráží prťata do školičky - tak držím palušky ať je všechno jen s úsměvem!!!
U nás spousta nového… kluci teda zatím jen na čtyřech statečně bojují… lezení jim zatím moc nejde, ale je to na spadnutí… spíš poskakují
, ale přesto se dostanou během pár vteřin kamkoli
. Baštíme o stošest zeleninu i ovoce, takže dávám dvě svačinky během dne… a taky jsem během dovolené tak trošku utla kojení-dojení
, takže to vidím dneska na rozlučkové odsávání a šmitec. Na jednu stranu je mi to hrozně líto a na druhou už to prostě nestíhám, protože kluci spí čím dál míň a hlídat se musí čím dál víc
.
Jo a Lukymu se o víkendu prořezal třetí zoubek (horní)… bylo to docela veselé, ale už je to snad za námi.
Dneska v poledne vyrážíme na první plavání. Docela jsem zvědavá jak to kluci zvládnou.
Moc vás všechny zdravím a doufám, že se nestaly žádné kalamity… jo a Lucci , kdybys mi napsala co se tak zhruba za 14 dní událo
budu mooooc ráda.
Radko , mrzí mě, že to nevyšlo… bylo hnusně a ty další dny už tam zase přijeli naši, tak jsme nemohli odjet ![]()
Ahojky,
tak jsem tu. U nás návrat do školky super,už se nemohla dočkat.Má ve třídě kamošku co šla dneska poprvé.Holky se znají ze cvičení a obě jsou takový ďáblice a ve cvičení vždycky šíleně řádí,tak jestli to tak bude i ve školce tak účám nezávidím.Navíc má novou učitelku,další kamarádku za cvičení,tak bude mít problém jí říkat paní učitelko místo teto,no snad to nebude vadit.Jenže bohužel z loňska jim zůstala ta horší úča,ta hodnější má jinou třídu.
Tak si užívám klidu,ani rádio nebudu pouštět,hrozně jsem se těšíla na to ticho-které budu mít doufám hned jak Lucka dozpívá.
Tak referujte,do 14h jsem tu jenom pro vás
.
Ahooooj vsechny k rasky ,
tak jsem se rano rozloucila s tatkou,ktery nam skoro po 14dnech opet ujel na 10dnu do prace
,hrozne jsem si zvykla,ze byl s nami opet doma
Bylo to super,ale nemela jsem apsolutne na nic cas,porad jsme nekde carali ![]()
Malej je z tatinka uplne sileny a tak jsen zvedava jak to spolu sami zase budem zvladat ![]()
Vsem preju ten nejlepsi start do skol a skolek!!!!!!
Davca uz ma 3zuby a pekne kouse pri kojeni,tak jsem z toho uplne v
a nevim jak ho to odnaucit.Musim mu davat Nurofen cipek na noc,jinak se budi a place co chvili.Takze je u nas celkem veselo ![]()
Jo a vse nejnej k vyroci vsem unornackum k dalsim mesicum ![]()
Na zimu jsem malemu koupila kombinezu a zimni bundicku,snad mu to v zime bude OK.
A co se tyka naseho srazu,tak u nas je to stale tabu,protoze tatka nevi zda bude mit volno a bez nej se tam nemam jak dostat
![]()
Ahojte maminy,
tady je tak hnusne, hned bych sla spinkat-to bych ovsem nesmela mit vas…prece ve chvilce volna nebudu chrapat,ze jo ![]()
Hele
http://www.eshopbaby.cz/…o-khw-p1176/
kupovat to jako nebudu, ale je to zajimavy na zimu, ze jo?
No, jestli sem nekdo zacnete psat, ze se vam to libi a budete to kupovat, tak me mozna nalomite… ![]()
Skolackum a skolkacum preji mocinky stesti, at se vam libi a najdete si co nejvice dobrych kamaradu
A maminkam pevne nerviky ![]()
A taky jsem pro shrnuti, co se zde za posledni dobu udalo ![]()
Holky po me schrnuti nechtejte, ja byla tyden na dovce a co bylo predtim si uz nepamatuju. ![]()
Pipi … poslu ti SZ ohledne toho odrazedla. Diky.
Zuzi … Jenik taky spis poskakuje nebo pidalkuje, ale hybe se docela rychle. Ze sedu, kdyz ma oporu, tak si kleka a stoupa… joj uz to zacina. ![]()
MaK … to je dobre, ze Tynka skolku zmakla bez breku, ovsem ty ne, no co jinyho se dalo cekat ze? ![]()
Zima … tak ja budu shanet nejen zimni oblecky, ale i fusak. ![]()
Tak já se pokusím něco shrnout.
Tak Martínek od PIPI měl angínu a už se začínají stěhovat a vypadáto že i internet bude mít Pipi brzy,Gio od Žanet už stojí,Terezce od Jeje dopadly testy dobře takže jsou stále jen na atb,Pet a Nane užívaly poslední dny před školou a smutnily z toho,Liška chtěla dát malýho do pokojíčku k Anetce ale z nějakýho důvodu z toho sešlo,spousta dětí šlo dnes poprvé do školky a Hel začíná uspěšně stěhovat, jinak nevím.
Pak tady přibylo několik nových zubů,sedících dětí,lezců,ale jmenovitě kdo to už nevím.Řešily se cucací váčky,prsty v puseXdudlík,oblečení…
Ale jinak musím říct že toho moc na dočtení nebude,prootže každý den byly tak 2-4 stránky,takže ticho po pěšině.
Mates tak my teda určitě sáňky pořizovat nebudem,neboj.Sněhu tu moc nebývá a kopec máme 2km daleko,takže my budem i v zimě kočárkovat.
MaK to je dobře že to Týnka tak pěkně zvládla,ale ještě vyhráno nemáte.Z vlastní zkušeností vím-a to jsem už odvodila do školky 3 děti-že nejhorší bývá až tak 3,4 den.První den se většinou všechny děti těší a vlastně ani neví do čeho jdou.Ale pak si uvědomí že do školky musí každý den a každý den být bez maminky.Ale když jste měly tak fajn začátek tak vás už určitě žádná velká hrůza nečeká.Taky hodně záleží na přístupu učitelek.
Vodila jsem do školky dvě neteře,jedna super pohoda a druhá každé ráno řev,smutný oči a držení se za nohu.No to byla hrůza,už jsem to chtěla vzdát a řekla jsem švíci že musí zkončit s prácou že na to nemám sílu ji nechávat ve školce,ale najednou se to zpravilo.Sice mě každou chvíly volaly že školky abych si pro ni přišla po obědě,ale hlavně nebyly raní nervy.
Ahojky děvčátka,
tak u nás doma to stále vypadá jako po bitvě, takže jsem si odskočila ke kamošce, aby jste taky viděli, že jsem na Vás nezapoměla. Omlouvám se, ale nemám čas teďka pročitat co jste tu řešili, jen jsem se chtěla zeptat jak jste JEJE dopadli s malou. No doufam, že je vše v pořádku.
U nás už teďka taky, malej byl po tý nehodě hodně divnej a pořád bliknkal, tak jsme ho pro jistotu ještě jednou vzali k doktorovi na kontrolu a jak se ukázalo, tak to nebyl jen slabej otřes, ale teďka už je můj brouček v pořádku a směje se a je spokojenej. Jinak děvčátka nevím jestli jsem Vám to už psala, ale my už lezeme, to je šikulka, co…no jsem na něj moc hrdá a hlavně, že teďka už je v pohodě a všude za mnou doleze a hrozně se mu to líbí.
Tak mi dejte vědet jak dopadla JEJE, pokud tu není, abych věděla, dík
Ahoj szelvi tak já Jeje zastoupím,dopadly relativně dobře,moč se jí do ledvin nevrací.Zvýšily jim antibiotika,ale to nejhorší je zanima.
A vy jste teda šikulky-teda spíš Filípek,tak se mějte hezky a zase se brzy ozvi.
A taky už tady delší dobu postrádám Štiku
Nevíte holky co s ní kočárkujete-Tiko a Hel -co s ní je?Byla nachlazená a pak to chytla Karolínka a od minulýho týdne se neozvala.Tak snad je všechno v pořádku.
Tak jsem to teď hledala a Štika tu byla naposledy v pátek dopoledne.A on jim vlastně odjel ten táta na 14 pryč,no ale mohla by se holka přijít pochlubit jak to zvládá.
Cau kocky,
Lenyo, jsme v pohode, tata nam odjizdi ve stredu vecer. Tyden tu budeme samy a tyden s mamcou. je to dlouha doba, ale snad to bude ok.
Ja uz jsem zdrava, ale ted jsem si pro zmenu prelezela krk a nemuzu otocit hlavu vpravo, otacim se cela jak ten cisnik ve vesnicko ma strediskova.
Jestli tu mame najeky oslavence, tak vse nej a samozrejmne taky dobry start vetsim detem do noveho skolniho roku.
Ted jsem tu nebyla bo, si uzivame tatky a ve stredu uz s nami bude doma az do odjezdu. Pujdeme zrusit plavco a taky si konecne vyridim obcanku. A to jsme koupili takovy krasny tyrkysovy plavecky a i ty jednorazovky huggies a ted nic, no zdravi je prednejsi.
Ted jsem flakala to cviceni, tak mala zase nechce cvicit tu blbou vojtovku.
jinak papame uz i maso-zeleninovy prikrmy a mudra rikala ze od 7 mes mame zkusit lepek, jenom trosku at si zvyka.
jo a taky kaja rika, mama a bebe.
tak zatim papa kocenky a ve stredu vecer tu jsem jako na koni ![]()