Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9785
1.9.07 20:26

Dobry vecer,
tak sem specham s novinou :-)
Uz vim, proc je Terezka uz 4.den protivna. Prave se nam prorezal zub..tedy ne jeden, ale DVA NARAZ! :-)
Sem ji ulozila, a zatimco normalne mi u flase usne tak zase zaclo probihat co vcera s tim, ze kdyz prisel manzel tak se rozervala uplne bolesti a neutisila se ani u mne v naruci ani u tatky na brisku. A tak tatka makl do pusiny a élá hops, zub.. tak jsme rozsvitili a ja nasla ten „druhy“. Ale kdyz se tot ak vezme tak oba jsou prvni,takze sme se dohodli (JA!! :D) ze si koupime neco vzajemne :D
Jo a museli se prorezat zrovna v tu chvili bo pres den sem kontroovala a nic.

No je to super, ale teda uz by mohla zabůcnout :)

Jinak nic nevim :-) sem z toho nejaka mimo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
1.9.07 20:29

čau holky nemáte některá zájem o toto odrážedlo. Máma mi ho dražila na aukru a když se částka přehoupla přez 1000,– Kč, tak toho nechala a koupila mi nový. Mezi tim ale došlo k nějakému zrušení příhozů a opět vede moje máma a to za 570,– Kč. Jelikož nikdo nepřihazuje a je možné, že to máma vyhraje. Neměla byste nějaká zájem? Nové stojí 1600,– kč. Byla by ho škoda. Je to houpačka, odrážedlo, i to má madlo pro rodiče na tlačení.
http://aukce.atlas.cz/…o_od_1_.html
 http://img4.mimibazar.cz/…a7470543.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
1.9.07 20:39

Pipi, tak vy uz jste posedle i s babickou :)
Je krasne, ale jak vis, my uz mame.. takze my nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
1.9.07 20:57

Ahojda,

tak jsem si na Mimibazaru objednala ušití nového potahu na autosedačku po Lukajdovi a bude zase jako nová :wink: , ten starý už vypadal fakt hrozně.

Jeje - gratuluju k zubákům. U nás stále nula. :wink:

Lu - vítej, jo a na prsty se vy..er, dudan mu nenuť, Martin si taky ožírá ruce a neřeším to, však ho to přejde. On si sám vybere, co je pro něj nejlepší 8) .

Pipi, tak fajn, že angína se pomalu pakuje z domu. Jo a nebyli jste na bazéně nebo si to blbě pamatuju. Nemá to z toho?

Uvažuju o plavání s Martinem. U nás za 1200 Kč 10 lekcí a pojišťovna cosi uhradí, no uvidíme podle úspěchu školky.

Tak pa. Odlétám do vany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
1.9.07 20:58

Jeje: blahopřeju k zoubkům. Doufám, že dostaneš hezké šaty :wink:

My tady momentálně bojujeme s Martinem. Musíme počkat do 22:00 na ATB a nějak ho musíme zabavit. Manžel si naplánoval Šreka :-D . Tak má Martinátora. Zítra je celý den v kolbenu, tak ať si užije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
1.9.07 21:00

Radko: plavat jsem zrovna nebyli, ale jezdili jsme po nábytku a Martin byl dooost propocený a klimoška v autě ho jaksi dorazila. Hlavně že maminka si koupila vladkokřeslo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
1.9.07 21:02

Pipi, mít větší byt tak ho beru…
Myslím, že tím cucacím váčkem se můj nenajeda jen ještě víc nají…já ho naučím jíst u stolu, už to atka děláme, je v jídelní židličcea jí když jíme my, tedy zatím jen ten oběd, ale je to takový harmonický…všech pět u stolu!!!!
Pet, už je mi divně u žaludku, zítra razíme na výlet…nevím jak ty, ale já už se vidím, jak v pondělí přes slzy neuvidím ani školníka!

Davídek statečně bojuje se zoubky, v noci se budí po hodině, ale prso nechce, Lu asi bych nechala strakat do puse co chce, my učíme dudlík jen na spaní, ono je to pak jako povel k usínání, aspoň u nás, protože až budou větší měli by dudana všude s sebou.....

Jeje, to jste si hezky rozdělili! Já dostala za ty první dva boty, tedy za každý jednu! Shrnutí: jeden pár! Takže můžu jít cvičit!

Pa N.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
1.9.07 21:03

Tak jsem ji ty dasinky namazala tou zazracnou mastickou od Zanet z jůesej a take ji jeste pomohla s briskem,dneska nekajdila a tak ji asi i bolelo..takze zahrat, vykajdit a spat :)
uz je klidek a ja si jdu uzivat sveho „pocitacoveho“ sveta :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
1.9.07 21:05

ahojte!

Jeje - gratuluju Terezce k zubákům! my už taky cítíme hrbolky pod dásní, ale ven se jim nějak nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
1.9.07 21:33

Ahojky,

Terezko gratulujem k zoubkům,mamko ráno jí to vyřiď :wink: .Se máš dva na jednou.U nás se to stále jen střídá oteklé a neoteklé dásně a více či méně mrzuté dítě,tak když si dávají tak načas tak třeba taky přijdou rovnou dva.Ale já teda vím jistě že za objevení nic nedostanu,u nás na takový věci nehrajem,a teď nevím jestli je to tak dobře :nevim:

Lu vítej z dovči,to je dobře že jste si to tak užily.
A ke tvé otázce,já jsem teda zastánce dudlíku.Lenka mě dělala přesně to jak píšeš ty.Asi tak někdy kolem 8 měsíce začala strkat dva prsty do pusy ,ale klidně je vyměnila za dudlík-pokud jí ho někdo dal.Tak jsme trpělivě měnily a měnily,snažily se různě zabavobat aby si tam ty prsty nervala a po nějaké době se dostavil výsledek.Prstů si ani nevšimla.Takže já bych měnila za dudlík,protože ten se dá vzít vždycky,prsty ne.
Ale i u tohodle záleží na každém dítěti.Lenka dudlík odevzdala ze dne na den ve 2 letech.Dostala velkou postel a řekly jsme jí že tam už dudlík mít nemůže,vůbec neprotestovala a víc si na něj nevzpoměla.Kámoška měla holču,která si cucala palec a ve 3 letech si ho sama od sebe cucat přestala.Ale zároveň mám jinou kámošku,která si cucala palec ještě v 18 letech.Dělala to automaticky v polospánku ani to netušila,poznala to vždycky podle ožužlanýho laku na nehty-a těch spolykanejch kamínků z nehtů co měla :D .Sama se toho nemohla zbavit,tak šla na hypnozu a to jí pomohlo.No takže vlastně těžko říct jestli budeš mít pak problém pokud teď necháš prst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
1.9.07 21:41

Jo a ještě vám musím napsat jak jsem se dnes krásně měla,že vás to nezajímá, to zas nezajímá mě,nemám to komu jinýmu napsat :-)
Takže ráno pršelo,tak z ZOO sešlo.Ale po obědě jsme se vypravily na přehradu,jely jsme parníkem na hrad Veveří a zpátky.Byla to parádička.A na zakončení jsem si dala oooobrovskej langoš s kečupem,čenekem a sýrem :-) .

Pipi to je fajn že je Martínkovy už líp,jak jí tak máte nejhorší za sebou.A odrážedlo nechci,děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
1.9.07 21:48

Ještě dotaz-holky co máte klokanky,jaký máte???J8 se teď tak koukám ,že bych něco pořídíla.Od září nám začíná cvicční a balet a všude musím být celou hodinu s Lenkou a je to v době kdy Lucka nespí.Tak jsem si říkala,že bych si koupila klokanku ať nemusím Lucku držet hodinu v náručí,ale nechce se mě za to dávat moc peněz,protože počítám s tím že jak začne Lucka chodit tak ji tam neudržím.Myslíte že mě bude stačit ta do 9kg???

A ještě Pet kde jsi kupovala to sedátko do vany?Já jsem včera dostala takovou sprchu když jsem se snažila Lucku trochu přidržovat,že o něm vážně přemýšlím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
1.9.07 22:15

Lenyi: divala jsem se co se tyce dedicnosti v zubech a tatkovi vylezli 16.9. /narodil se 1.2./ take rovnou dva. mne vylezl jeden v pul roce a za dalsi dva tydny druhy. Takze Terezka to ma tak nejak mezi nama :-)
A gratulaci vyridim a DOUFAM ZE OPRAVDU AZ RANO, ze ne driv! :D
A to ze jste se meli dobre mne tedy osobne zajima, navic ti to i preji a hlavne i zavidim! :D tedy ten vylet. dobre jsme se meli take :-)
Klokanku mame tuto: http://www.nosenideti.cz/zbozi.php?…
pisou tam ze se da nosit dokad to dite unesete.. zatim nosim vepredu, ale myslim ez to bude fajn i na noseni na zadech az bude terca vetsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
1.9.07 22:18

jo co se tyce dudanu, tak jsem take radeji zastance dudanu.
ten snad nejakym zpusobem pak odnaucime (i kdyz terka ho zatim az tolik nechce, pouze na usnuti, jinak si strka pres den do pusiny vsechno mozne).

• tim padem ho nejak odstranime, ale prsty ne..
    kamaradka ma rok a pul starou holcicku a psala mi, ze jeji mala mela uplne rozuzlane nehty a prstiky..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
1.9.07 22:29

No já právě s těma dvěma zoubkama naráz tak nějak počítám.Vždycky jí totiž otečou dásně u obou.A kdy vyrostly mě si mamka nepamatuje,byla jsem třetí a tak už to nějak nevnímala.A manža je zas starší ročník tak si to tchyně taky nepamatuje.Ale když to vezmu podle Lenky tak měla v 6 a půl první a za 2 dny druhý.

Teda klokanka vypadá dobře,ale je to minimálně 2× tolik než chci za ni dát.Já si maslím že ji budu mít tak na 4-6 měsíců.Protože holky si jsou zatím hodně podobné a Lenka jak zjistila že může chodit tak by mě ji rozervala vzteky.Tak myslím že to tak bude i teď.Že bude nemožné udržet chodící dítě v klokance v tělocvičně plné běhajících dětí.Takže já počítala tak s cenou do 500.- a právě nevím jestli ta do 9kg není jen pro úplný mimina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí