Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
126
30.8.07 20:36

Pet - cortina je fakt úžasná, jsem s ní ooohromně spokojená, je tak lehce manipulovatelná a variabilní. Barvu máme béžovo-modrou. Ale teď dělají ještě hezčí, vidělas to? Mají zevnitř barevný puntíky, no moc vesele to vypadá :o) Taky mám pod Jonášem ještě deku. No, možná s tím prohnutím v kříži zbxtečně panikařím, nedávno mi jedna známá totiž řekla, že se jí malý zdá moc prohnutý v zádech, že kdysi plavala s miminkama a že to pozná. No, až půjdeme na KO k dr., zeptám se.

Pipi - mě mrzí, že Martínek ty zoubky tak odskákal. My pořá ještě jsme bezzubý, tak to nemůžu porovnat. Ale držím palce, ať jste brzy fit. To mě překvapilo, že už sporťákujete tak dlouho :o)). No a s jídlem - Jonáš mi taky nic nechce jíst, leda zeleninové přesnídávky, ale bolí ho po nich dost bříško a trápí prdíky, takže dávám tak lžičku, jen aby si zvyknul na něco jinýho. Ovocné př. nebo ovoce vůbec neeechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
30.8.07 21:01

Ahojte,
takze dnes se divate na co :lol: :lol:
U nas byl celkem pohodovy den, mela jsem tady mamku, takze jsem si udelala sposutu veci a pripravila nas uz pomalu na zitrejsi odjezd, takze uz jen par „malickosti“ a muzem jet oslavovat.

Ale reknu vam pokazde se divim, kolik toho tahneme, ono se jede na tri dny a mame bagaz jak na mesic, ale lepsi toho mit vic, nez pak (nekde mimo moznost nakupu) nedostatek.

Manzel dnes prisel domu a prinesl male Takovou velkou kostku od Fisher price, uvnitr je jeste nekolik malych a hrozne hezky to rachtra, zvoni, no hezke a jeste jednu latkovou knizku (mame doma uz dve :roll: ) ale zhrozila jsem se, kdyz jsem se dovedela cenu -800,.(dohromady) ono jako jo, at hracka stoji klidne hodne,kdyz je kvalitni, ale zase nekde je prece strop ne? A ja uz to vidim, jak Ivca si s kostkou bude hrat pul hodiny a pak se vrhne po obycejne pet flasce :lol: noc, taky jsem se vykecala a muzu jit docitat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
30.8.07 21:24

Tak jsem totálně propadla panice :oops: . Ještě že tu mám tu babičku, ta mě zase nakopla do normálních sfér. Martin se probudil a tak chuděrka plakal a nechtěl nic jiného než se chovat. Docela se u toho třásl a tak jsem fakt už panikařila, co s nim je. On má tak horkou hlavičku, to je strašný. :cry: Babi mi tedy řekla ať mu změřim teplotu, že se podle toho zařídíme. A víte co? on měl jen 37,3°C. Tak jsem ho dala k prsu (se divim, že ještě produkuje) a zase usnul. Samozřejmě že u mě v posteli. On teď v tý postýlce prostě nevydrží. Ještě že je manžel v práci a máme postel pro sebe. Minulé noci jsem měla prdku venku a tak jsem se dost nadřela jí udržet ve vzduchu :lol:
Sory že tu s tim otravuju. Já vim, že jste to taky prožily. Prostě mám potřebu to někomu říct, aby mě uzemnil. Já se pak uklidnim.Snad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
30.8.07 21:27

Já když vidim, že mu nic neni jen ta teplota, tak se mi prostě honí v hlavě takový kraviny jako že má nějaké vnitřní problémy, rakovinu … No prostě magor.

Kde je ten můj veselý mužíček, který na mě kulil ta svá něžná očíčka a smál se jak na lesy :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
30.8.07 21:32

Pipi- neboj, tak treba jen roste zub, mel nejaky pro nej neprijemny zazitek a ted ho ze sebe dostava,nebo co ja vim. Vsak zitra bude lepe. A ty ani toho optimistickeho muzicka nepotrebujes, sama mas super pristup,vzdyt jen to, ze o tom s trochou ironie dokazes sem napsat se pocita :lol: Urcite to vse prejde, malemu zajiste neni nic vazneho a naopak bude mit o kus sebevedomi vic, tim,jak ted hezky muze byt blizko Tebe a jak se o nej krasne staras.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
30.8.07 21:48

Tiko dík, už jsem klidnější. Po přepnutí programu ve mě začal převládat jiný cit a to stud :oops: . Ježiš já se tak za ty vyvolený stydim. To je taková trapárna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
30.8.07 21:58

Ted me manza dostal, ze si pry zalozime firmu a budeme prodavat kocarky
" Jajó" :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
30.8.07 22:07

Jsem se jukala zpětně na ten test kojenecké výživy. Kdo chce je to tady
 http://www.ceskatelevize.cz/…m/testoviny/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
30.8.07 22:14

Nazdrek devcatka! :)
Uf tak jsem vas docetla a tady mych par poznatku:

ZANET Vcera jsem nezakoncovala protoze mne uz druhy den trapi docela drsna migrena. Sem uz dlouho nemela, tak polykam paraleny a ne a ne se toho zase zbavit :( Naposledy jsem je mivala pred tehu :-( Takze jsem i vcera opustila slibne rozvijejici chat s Ali a Pet :-(
S tim reagovanim na druhe mimi mas pravdu. Jezdivame s kamoskou a jejim Krystufkem a je to uzasny. Ti dva se na sebe smejou, neustale se berou za ruce, nebo si je strkaj vzajemne do pusy (kdyz je chvili spustime z dozoru) a je to uzasny :) a kdyz zacne povidat jeden spusti i druhy :-) Si rikame s kamoskou jestli nas nepomlouvaj :-)

SANDI to je opravdu z prochladnuti. Tez mne trapilo vzdycky nejdriv to svedeni, pak prisel vytok a pokud jsem to nelecila tim Pevarilem tak nasledovalo jeste k tomu rezani pri curani. Takze neni o co stat, ovsem i to svedeni je hoooodne neprijemne :(

PIPI doufam, ze vam zoubky vyrostou co nejdrive!!! At uz to Martinka netrapi. A neboj zase budes mit toho stareho usmevaveho Martinka.. vsak sama moc dobre vis urcite jak te zuby boli, kdyz napr rostou osmicky.. Je to bolest.. a kolikrat to umrtvi i dospelaka natoz takoveho maleho cvrcka..
A s tim Martinatorem si mne pobavila.. Terka kdyz zlobi je TERMINATOR :D

Jinak na sve jmeno Terezka slysi. Vi ze je Terýsek a Terezka, na to se spolehlive otaci :-) Ale vetsinou ji rikam KOBLIZKU :-) I pri tom vysetreni kdyz jsme ted v pondeli jsem na ni tak mluvila a doktorka se toho chytla a rikala ji take tak :D

BARULI ja koupila sporatka asi pred 3 tydny a jsem maximalne spokojena. Terka z nej muze cucet i kdyz je v takovem tom pololehu a ja na nem mam pultik na kafco a je lehky a konecne kocar PRES KTERY JE MNE VIDET :D takze jsme spokojene obe na maximum ! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
31.8.07 01:46

DOBROU A VSEM DOBRE RANO :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
31.8.07 03:32

PIPINKO - chudatko Martinek, at se brzo uzdravi, myslime na vas! Dobre, ze je tam ta babicka! A este ze mas ty kozenky! ;-)

JEJE - kamoska to mivala taky ty migreny, kdyz kojila, musi to byt moc neprijemne… :? Snad ti aspon ten paralen zabira.
To je hezke, jak si Terysek hraje s Krystufkem :-) A neboj, ja to Giovikovi nereknu ;-) :D Jen at si holka uzije, dokud je mlada :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
31.8.07 06:01

cau kocky,
tak u nas se zae celou noc nespi, ale aspon nemusim furt hlidat dech, mala kasle a mruci.
Pipi, uvidis to bude dobry to je jen zoubek, nam uz se taky klubou a ted to tu schytam dva tydny a to jsem tu mela mit mamcu, moc se bojim jak to tu zvladnu, jeste kdyz marodime. Ty noce me desej, ja sama noci snasim blbe, natoz s malou o samote, bez manzy, auta kdyby necoa tak. Sem uz prosila sousedku, ktera zije sama, jestli popripade na ni muzu v noci zazvonit kdybych byla bezradna, blby je ze tu taky pet dni nebude. no bude to velika zkouska. Manza jede ve stredu pryc a ona bude pryc do nedele a mama musi bejt s babickou na chalupe a mohla by kdyz ji zrusim karantenu az od 11.9.
No musim se s tim poprat, kdyztak budu volat na linku psychologicky poradny online, kde me vzdycky v tehu uklidnili. fakt to Pipi pomaha, aspon na chvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
31.8.07 07:51

Dobre ranko!

No, my uz sportak taky zajizdime, ale moc dlouho v nem nevydrzi, protoze v nem neumi usnout. Ale zkousime to vzdycky enom o vikend, kdyz jsme u nasich… mam tam totiz jeste jeden hluboky kocar od svagrove a kdyz se to Anji ve sportaku uz nelibi, tak ji hodim do neho. Vyhoda je v tom, ze nemusim nas kocar furt prendavat ze spotaku na hluboky atd.
Jinak v hluboke korbe nechce byt jinak nez na konich a hlavou mimo boudicku, ale taky uz je skoro porad na kolenach nebo se chyta postranice :arrow: shanim sraky
Ale naprosto spokojena je jenom v klokance. Skoda, ze jsme ji neporidili driv :?

Zanet , na tu dovcu prave jedu, tak si rikam, ze by si mala mela na ten Nutrac zvykat :nevim: . Nebo myslis, ze to mam nechat tak a pak kdyz nebude prso, tak ji pojede i ten Nutrac? I kdyz ja si nemyslim, ze by ji to nechutnalo, jenom ji proste MM staci… A z flasky taky umi pit, v tom problem neni…

Jinak u nas mame na plavcu takovou vyhodu, ze mame proste zaplacenych 10 lekci a muzeme je navstevovat, jak se nam to hodi… My bychom spravne meli nastoupit uz tuto nedeli, ale jsme na Slovensku, tak zacneme az pristi tyden… Myslim si, ze kdyz mame moznost chodit podle domluvy, tak tam snad maminky nebudou chodit za kazdou cenu i s nemocnymi detmi :! :?:

Vsem nemocnym kotatkum prejeme brzke uzdraveni… Anicce se ten jeden zoubek taky porad ne a ne vyklubat… ale az na to, ze je trochu mrzuta, nemame zadny jiny problem, tuk, tuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
31.8.07 07:53

Dobré ránko :D ,
jsem nějaká unavená… 8O
Dostala jsem po 15 měsících MS :roll: Nečekaně..ani břicho mě nebolelo,teda ale povím Vám,to je nezvyk :? Divné…
Ale trochu jsem to tušila,předevčírem mi tekla krev z nosu a to když začne tak vím 100%,že to druhý den dostanu a taky že jo :?
Tak už jsem zase žena :wink:

Pipino,
ať je brzy Marťovi líp :!

Co budete dneska dělat,holčiny ušaté :?:
Já mám v plánu vyhodit tu moji rodinku z domu a trochu tu poliskat byt - máme tu takový čurbes,že vidět to někdo,tak mi ty děti vezmou 8O :-) Ale docela se na ten úklid těším,jsem blázen,že :? Asi jo…
Jinak Luky konečně před dvěma dny objevil kolínka,tak péruje a péruje :pankac: Je to boží :srdce:

No nic,jdu něco dělat…asi si lehnout :-) Ovšem v leže toho asi moc neuklidím…škoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
31.8.07 08:05

Jo, Peti , s tim perovanim jsi mi pripomnela, ze Anny uz umi taky jeden „povel“ :arrow: Houpy, houpy! Ona uz teda umi lozit :-) , ale kdyz reknu houpy, houpy, tak se zastavi a pusti se do toho 8) . Jooo, nejvetsi sranda je to v tom kocare po svagrove, ten se totiz pri tom houpe a mala se muze porhat smichy :lol:
Ja dneska zase balim a jedem nejdriv k nasim a zitra zase na Slovensko (mam tam dokonce nejaky vystup, jsem zvedava, jak to s Anjou zvladnem). Ty jo, mi pripada, ze jsem teprva vcera uklidila ten binec, co jsme nadelali, kdyz jsme se presidlovali minuly tyden a dneska to zacne nanovo :roll:
Pipina mi pripomnela, jak jsem malou ucila delat „hajinky“… No, ale protoze vzdycky tou hlavickou strasne bouchla, tak jsem od toho radsi upustila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí