Poradna duly
Jana Čurdová
Sandul, s cipkama neporadim, zadne takove veci se mi nedely.
Leny, s tim otacenim je na tom to moje prťe stejně. Má na zemi několik dek, ale nejradši je mimo měkké vyhrazené hřiště. a je rychlej jako ďas. Nestíhám ho vracet na střed. ![]()
Sandul díky,zas se můžu chlubit a co všechno vím-že tam nemáte tmu jsem totiž netušila.Mě takový věci hrozně zajímají od normálních lidí ,ne zprostředkovaně přes dokumenty.Já totiž cestuju jen prstem po mapě.Tak s počasím se tam teda asi nenudíte,no možná furt lepší takový změny než stereotypní vedro jako má od nás Žanet na Floridě.Tak se drž a vydrž
.
Jó a Sandul v takovým počasí nenos sukně,ap se divíš že jsi prochladla!Holt meze jsou studený i v Rejkjavíku
.
Terez tak to na srazu uspořádáme závody ![]()
Sandula též neporadím, ale má zkušenost je taková že v prvním těhu mne náhle chitila děsivá mikóza a předpsané jsem mněla normál vag. tablety.
Cucací sáček jsem si řekla definitivní NE, mně to přišlo jako ptákovina a najednou jsem váhal
nicméně mám pocit že šťáva z ovoce by byla všude.
Jo a Dnes jsem od Žanetky dostala balíček
DĚKUJI mám tu ochranu proti slunci, sedí to na kočáru sice jinak než na obrázku, ale supéér. Je fakt že slunce nikde
Malé se tam udělal stín a ta hned chrněla
a ten matriál, no výtečné.
TAk a já mám sbalenou tak 1/3 věcí, ale stačila jsem dnes i poklidit a tchyňulka mi veme Any na výlet do Plzně
holky poprvé berou naší holku
asi uvidí znova Dinopark ![]()
Tak to je spousta štěstí.
Tak odcházím,jsem zas o něco chytřejší a o něco ustaranější.
Tak dobrou ![]()
Nevím jak se sem zítra dostanu ,Lendě končí trest,takže tu bude sedět celý den
.Ale zkončit musí protože dneska byla úplně výstavně hodná,až jsem nechápala.
Čus,
měli jsme tu na návštěvě švarovou s manžou,přivezli ukázat fotky z dovolenky,měli se parádně,pokecali jsme,otevřeli jsme si vínko..
Sandul já jsem to v těhu mazala…tuším Pevarylem ![]()
Raduš no vstávání bude mazec
.Nevim nevim,jestli se do oběda vůbec vyhrabem
.Já mám teda v plánu,že ji bude ráno vozit manža
.Ale ze začátku u toho samo musim bejt…jako aby mi něco neuteklo…taxem na to zvědavá,určo budem chodit poslední ![]()
Jeje tak pohybově je na tom Davis asi tak stejně jako Terezka
na břicho to mrská automaticky,zpátky spíš náhodně,někdy je vidět,že se fakt snaží,ale někdy se vůbec nenamáhá a začne mrčet,ať ho někdo otočí
Jinak teda nemává ani nic neřiká ![]()
Aliku joo,mám stejný pocity ![]()
asi jsem ještě něco chtěla,ale už nevim,co ![]()
Ahoj, u vas uz zacina byt kosa? To si nejak nedokazu predstavit
Docela vam to zavidim ![]()
JEJE - hm, manzel uz s nama nespi snad tri mesice ![]()
MATESS - to je mi lito, zes to odmitani prsa taky musela zazit, nikomu to nepreju, ale ja uz jsem se s tim davno smirila, dokonce zacinam uvazovat, ze uz konecne necham i toho odstrikavani, jen co maly zacne trosku lip jist. Ted po tom ockovani nechce jist zas vubec nic (jedine z krmitka, diky bohu za nej)
Papa jeste Giovi neumi, ale kdyz je unaveny dela ruckou „tak tak vselijak“
Nelinka je sikula!
HELIK - cucaci vacek, to je hezke
Ale za Kc400??? Tady maji
u dvou s dvema nahradnima pytlikama za polovic! Uz jsem to tu nabizela, ze kdokoliv to bude chtit, tak koupim a poslu.
TEREZ - at zije SKYPE ![]()
RADKO - jojo, vstavani, mas se na co tesit, Giovi uz ma taky nekolik modrinek ![]()
S tim SRAZEM, ze vam do toho kecam, ale napadlo me… nedovedu si predstavit, ze by Giovi TED usnul v kocarku, hlavne kvuli tomu, ze si v postylce stoupa, jedine mozna kdybych ho tam privazala…
Tak, nestihla jsem to vsechno docist, tak priste ![]()
Ahojky,
Žanet Lucka je na spaní v kočárku zvyklá.Minimálně 2× za den tam musí spát bez toho že by jsme šly na procházku.Mám totiž jednu postýlku v obyváku a tam přes den spát nemůže,musela bych neustále okřikovat Leňu aby byla sticha a druhou v ložnici v podkroví a to jsem líná pořád běhat do schodů.Ale dokonce bych řekla že se jí v tom kočárku spí i líp než v postýlce,protože v postýlce než usne tak řve a v kočáře si povídá rozhlíží se a usne.Někdy se mě zdá že má z toho malýho prostoru lepší pocit.
Takže já to beru tak že na srazu bude spát v kočáře a kdyby bylo nejhůř tak s náma v posteli.
No ale jinak je teda dneska pěkná hnuska.Od třičtvrtě na šest řve a řve a řve.Teda pokud ji nenosím v náručí,rozmazlenec.
Tak, jsem tu zas. A jeste dohanim resty…
HEL - jsem moc rada, ze to funguje na vas kocar a Lucince se to zamlouva…
KRMITKO - ja si ho nemuzu vynachvalit, protoze casto je to jediny zpusob jak do maleho dostanu neco jineho nez mleko. Je fakt, ze stava kape, pokud tam dam mekci ovoce jako treba broskev. Dnes byl jak prasatko
Ale priste mu dam ten plastikovy bryndak a bude to v pohode. Nejlepsi na tom je, ze ho to dokaze zabavit klidne na 10-15 minut. Uz jsem mu tam dala i par kulicek hrozna, myslim ze to nevadi RADKO, tady prodavaji hroznovy dzusik i pro prcky
LENI - jo ale nezapomen, ze listopad je jeste za dlouho, treba uz se bude taky stavet… ale plan B je ok ![]()
Cumim, ze dnes nezakoncovala JEJE, ale ty ![]()
Tak, hezky den ![]()
Ahoj drahousci,
ja vcera kupodivu jaksi brzo vytuhla a ani neporeferovala, jak jsme dopadli na plavku
kupodivu si to mala poradne uzila a uz se potapime uplne pod vodu, takze v nedeli muzem do bazenu. Plavky nam prodaji primo na miste za 149 kacek, dobra cena, nee?
Zany , nase cislo uz zase odmita prso… no, odmita… je to takove jine nez driv
nevzteka se, ale proste jen krouti hlavou, pusa na zamek
. Nastesti si prso vezme aspon kdyz uz je mrzuta - jako utisujici prostredek (a ze se pritom spusti mleko a ona se napapka je pro ni druhotna zalezitost, ale aspon tak)… Jenom nevim, jestli jsem to nezavinila tim, ze do ni rvu ten Nutrac. Vcera mi vypila 150/den, ale vazne se mi zda, ze je to na ukor kojeni ![]()
Ahojky
Tak na nás snad působil úplněk dnes.Vstávala jsem asi 7×a vrcholem čísla bylo vstávání v 6.A protože má službu na vstávání Mira,tak já chrněla do 9 ![]()
Taky gratuluji ke stání a sezení a třetímu zoubku,ppápá a všemu,co se mimča- to je blbý,že- dětičky za poslední dva dny naučili.Jsem jen četla a nepsala.Ono jaksi nebylo co.
odpolko si mamka veme malou a já půjdu do města a snad si koupím nějaký trika a prádlo a fusekle.Eště bych potřebovala rifle,ale to zasejc jindy.
MaK,Jeje,my jsme na tom taky stejně.Otáčí se na břicho,na záda neee,neleze,bo leží na břiše,ruky a nohy má nahoře a na tom břiše dělá takový ty směšný pohyby
Za chvilku se rozčiluje a když ji dám na záda,je hned zpět.Nejšťastnější je v lehátku.Nikdo tam po ní nic nechce,houpe se sama......Ale nic se potvůrka nenaučí
![]()
Zdravím,
tak jsem konečně dočetla posledních pár stran..
Jani - my kolem 6 vstáváme pravidelně
Daník si to tak sám nastavil a já neprotestuji, protože mi nic jiného ani nezbývá a prý sem tak vstávala i já
Je fajn, že po probuzení kolem té šesté se ještě tak půl hoďky „zabaví“ - pěkně nám po ránu povídá, občas tlačí a hlavně likviduje mantinel. No a teď poslední tři dny začíná zas zabírat kolem 9 ráno, takže jsem na to už připravená a hned jak si začne mnout oči, tak ho lupnu do postele a za chvilku spí..podezřívám ho, že dospává noc, protože to vstáváme aspoň třikrát..
Pěkný den všem ![]()
Janiii , nic si z toho nedelej, nase Anicka taky paapaa nedela… i kdyz
predevcirem Anju v supermarketu obdivovala nejaka prodavacka a milasek uplne nahodne zvedla rucku - ja si toho vsimla, tak jsem honem rekla: Udelej paapaa! A ta prodavacka byla z male uplne paf! ![]()
Ahoj holky,
tak Vam dekuju moc za rady..uz jsem prisla na to co me svedi,,je to takovej divnej vytok (bilej,hustej,nezapachajici)..vubec nevim kde jsem k tomu prisla..ale asi me fakt uz klepne..vcera jsem tam vecer prdla bilej yogurt,to krasne chladilo a v noci nic,ale rano to zacalo zase svedet,tak jsem hupsla do sprchy,umyla to Intimou,osusila a vetrala bez spodniho pradla a do 5-ti minut jsem myslela ze pojdu..tak jsem na to jukla zrcatkem a vytok jak prase..tak jsem to omyla a dala na vaticku Tee Tree Oil a uvidim..
Bohuzl jsem jeste na Islandu takze tady normalni cesky vei nesezenu..a kdyz jdete neco shanet do lekarny tak na vas cumi jak debila..ale za tyden uz konecne letim domu..a tak jako se tesim k zubari a ke gyndari jsem se nikdy snad netesila (upozornuju,ze ze zubaka mam panickej strach a jsem schopna zacit v cekarne strachy zvracet).