Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4488
29.8.07 13:33

Tiko ty jsi byla líná tak jsem ti to dohledala já,páč už jsem si taky nepamatovala kde jsem to vzala 8) .Tak je to z www.icq.atlas.cz a mám ICQ 6.
A s kočárkem ,dík ,tak to je fajn.Já si můžu pujčit cestovní postýlku ale tu jednu noc jsem si říkala že to vydrží.A na hotelu s mrnětem jsem nikdy nespala,tak jsem nechtěla vypadat jak blbec co si to valí s kočárkem na pokoj.

Jeje tak už se teď vidíme,jo :-)
A ještě mě řekni,to můžu plakt jen s jedním člověkem,to nejde že by nás tam kecalo třeba 5 tak jak na chatu?A jak mám dát sem tu svou vizitku.Už jsem zkoušela do nastavení dát číslo i zkopírovanou vizitku,ale nikdy se mě to nezobrazilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
29.8.07 13:45

Ahoj děvčátka, pěkně nám začíná podzim…a už víme, že Vítek půjde do 1.B. a taky už má obědnané obědy…a už se asi začínám těšit, na Anniččiné školce vyměnují okna, ale nevypadá to, že za pár dnů otevřou, což se tedy těším, slibuji jim pořád, že zavedeme Vítka a pak Anny …
Jinak Davídek už sem tam slupne oběd, někdy moc nechce…a hlavně se začíná budit docela často v noci, ale spíš to budou zuby a rýma!

Sandul myslím, že překvapení je nejkrásnější a ž na porodním sále, fakt, třikrát potvrzené, a u nás to předpovídá Vítek, tak já se ho poptám!

PaPa N.

Ajko, nenech se zviklat dr. sestra má o tři měsíce starčí holku a taky je ve vaší váze…koj a pomalu přikrmuj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
29.8.07 13:48

Leni ty jsi hodna, dekuju, ale to jsi klidne mela napsat :"Tiko jedna tikovata, hledej ,ja jsem taky hledala a kdo hleda najde " :lol: diky moc.

A co se tyce jeste toho spani v hotelu, v nejhorsim spi mala ty dve tri noce s nama,ale ne,ted tak premyslim, ze vzdy usla v kocarku a max na nocni kojeni uz zustala u nas, ale ona ma vubec rada nove prostredi, zkouma to,kouka co je tam noveho,no jsem rada, ze s ni takle cestujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
29.8.07 13:50

Jé ahoj Nane,

doufám ,že nám pak dodáš fotku jak jdete první den do školy a školky.Teda hlavně toho školáka pro Leničku :D :wink: .
Naše Lucka dneska taky pořád prská,tak to vidím na rýmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
29.8.07 13:57

Leni ,
myslim, ze na ICQ lze povídat jenom s jedním člobrdou. na Skypu to lze s více lidma.
a v jakým formátu to tam ukládáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
29.8.07 13:59

Tak hele Tiko jedna tikovatá,já jsem optoti tobě měla výhodu že jsem přibližně věděla ,kdy jsem se tady o tom bavila,tak jsem to dohledání měla jednoduchý :wink: .A co bych pro tebe neudělala,zvlášť když mám celej počítač dneska jen sama pro sebe.Leňa dopoledne zlobila tak ho má pro dnešek zakázaný :-) .Jenže prší tak jsem si tím zákazem moc nepomohla,už začíná být unuděná tak si budem muset jít hrát :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
29.8.07 14:02

Tiko já mám icq odtamtud,co Leny :wink:

a zajímá mě totéž,co ji :arrow: jak dostanu dolů tu vizitku :?:

Myslim,že Mates se ptala na chrapot :arrow: Davis občas chraptí po řevu-on ječí z plných plic :roll: ,tak pak tak dva dny sípe a zatím to vždycky přešlo samo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
29.8.07 14:02

nevím jestli je to možný, ale mně to přes Mozillu taky nešlo, tady jsem to myslím ukládala přes Explorer, ale taky to mohla být náhoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
29.8.07 14:03

Leni :lol:
tak ji na ten picitac chvilku pust no,vsak ona bude zase hodna a tady teda neprsi,ze ty nebydlis v Praze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
29.8.07 14:03

Terez tak skype si už teda stahovat asi nebudu.Já jsem takovej antitalent,všechno se učím sama,takže icq musí stačit.
No jak to tam ukádám,nejdřív jsem zkusila jen napsat číslo-a nic.A pak jsem zkopírovala adresu u té mé vizitky a to taky nic.No tak už nevím co dělám špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
29.8.07 14:09

Holkyyy, my uz umime „Pápá“ to je takovy sranda, poprve jsem u Nellincinyho pokroku slzela :D To bude doktorka pristi tyden cumet!

Na chrapot jsem koupila jen caj pri nachlazeni.

A kohout soulozi tak, ze skoci na slipku zezadu, tri vteriny (max.ctyri) je na ni a pak odejde jakoby nic… Slipka se otrepe a jde si taky hledet svyho… To vim, ne? Jsem buchta z vesnice, slipky mame na zahrade misto pávů :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
29.8.07 14:10

Tiko nene já se hlásím od Brna :lol: .A nepřimlouvej se,žádný počítač dneska nebude.To bych to s tou disciplínou daleko nedotáhla,ne ne,to nejde něco zakázat a pak to pro vlastní pohodlnost porušit.Ale zatím jsem ji ukecala na vodovky,ty ji tak na hodinku zabaví :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
29.8.07 14:11

Ahoj holky,

už jsem si říkala, že Vám taky musim napsat. Včera jsem začali stěhovat a v noci dostal Martínek horečku, tak marodíme a nestěhujeme. Zatim mu nic jiného než horečka neni, tak čekáme co z toho bude. Dostala jsem od MUDr nějaký arsenál, tak jsem na to zvědavá. Manžel šel tedy místo stěhování na houby, tak doufám něco přinese.

Internet: tak jsem si ho už do nového bytečku objednala a bylo mi zděleno, že to nebude žádný problém a čekat prý taky nebudu. Tak snad ani nebudu mít takový absťák a budu sem chodit častěji. Tam totiž neznám vůbec nikoho a nejsem takový tvor, který se hned druží (na ulici jinak se družim jedna radost :lol: ), tak mi to seznamování bude trvat trochu déle.

Co řešíte, že bych se přidala??????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
29.8.07 14:12

mates to je šikulka :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
29.8.07 14:13

Mates a to udělal pápá sama nebo jsi ji k tomu pobízela?Já to totiž Lucku taky už nějakou dobu učím,a ona to dělá vždycyk těsně před tím než usíná.Tak nevím jestli to má být pápá jdu spat nebo jen náhodný pohyb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí