Poradna duly
Jana Čurdová
No jo, Raduš ,jenže Martinkovi je už jaksi víc než bylo tenkrát Lukymu ![]()
A v sedě se Luky koupe v tom sedátku a fakt je to skvělá věc
doporučuju.Postavit se z toho nemůže a já mám pěkně volné ruce,no geniální..jsem za něj moc ráda ![]()
Ahojte holky! ![]()
Teda koukam MATESS, co vsechno Nelinka neumi!
Fakt suepr! ![]()
my tedy sem tam pri jidle rekneme „HAM“ a ale 3× se nam poradilo rict AHOJ
Takze jsme spise intelektualne nez pohybove zalozeni ![]()
Pohybove totiz se pretacime jen z jedne strany na brisko, sem tam se ji to zadari NAHODNE zpet.. a to je tak vse.. teda jeste se odstrkuje nohama takze se dokaze vlastle timto zpusobem po zadech dostat na druhou stranu mistnosti
ale neni to tak zhave ![]()
no a dal si nic nepamatuji ![]()
akorat ze Lenya po mne chtela nejakou vizitiku ale to ja vubec netusim kde to tam mam hledat nebo nac to je..taktze bych ti stejne neporadila :
Jooo a obarvila jsem se po dvou letech zase na cernou
Jůůůva to je zase nezvyk ![]()
HJoooa prece jen jsem neco jeste chtela:
AJKO jak si vcera psala o te ruzovce, ze nechapes ze nemuze rodit PA.. tak v nasi nemocnici je to take tak.
Ale je to myslene tak, ze v nemocncii jsou ti k dispozici sestry = PA, ktere i „vyucuji“ ty porodni kurzy. PA mne odrodila a Dr tam pribehnul az kdyz mala byla venku tak mne jen tak mimiochodem zasil, kdyz uz tam byl.. ale jinak take nic ![]()
Ale nemocnice jako takova si nepreje enbo neni zadouci aby si rodicka privedla vlastni DULU nebo PA.
Hezky vecer,
gratulace Lukaskovi k tretimu zoubku, my zatim nic. A Martinovi k stani,ta moje prdola se stavi pouze kdyz se opre o mne a desne u toho hulaka, neco ve smyslu hua,hua. A dnes mi udelala Ivca „mala“ -myslim, ze taky uz vedela, co dela, protoze jsme pak sly za tatkou a jemu taky na „pokyn“ udelala"mala (no nechte mne pri tom, udelala to asi desetkrat,tak z toho mam radost ![]()
Koukam, ze se teda dnes nejak urodilo s dovednostma, estli ono to nebylo vcerejsim uplnkem
jakoze na ty decka nejak zapusobil a ony jsou o krok dal, kecam, vim, no
ale uplnek byl a urcite divny vliv mel, protoze takle se Ivca normalne nebudi.
Stiko clanek jsem si precetla a z toho co malo vim, ve vasem pripade je riziko nula nula minus nic. Neboj, a takove clanky obchazej obloukem.
pet, ja to cetla pro to, jestli tam nejsou nejaky rady jak tomu predejit, jak se zachovat a tak. mam ted strach z tech samotnych noci, pres den je to ok, ale ty noci me desi, no ale musim se s tim poprat. Ja se na tebe nezlobim, mas na me svuj nazor a ja to beru. vim o tom problemu a pracuju na tom, ale nejde to nejak zavratne rychle, ale uz jsem byla na prochazce v lesoparku. sice jsem nastrikala kocar a vsechno okolo, ale v pohode. drzela jsem se na betonovejch cestickach a nikde si nesedala a nezastavila se, ale vkrocila jsem tam a jsem rada.
Ten sids desi asi kazdou maminku a nekterou vic, nekterou min.
a mas pravdu, ze tam musime vsichni a nevis dne ani hodiny a to je asi dobre. Budu tady vecry s vama a verim, ze mi to utece. ted si uzivam tatku dokud je tady.
Jdeme koukat na VV, je tam kamos z boxu,tak pa a hezkej vecer.
Ahoj holky..jdu k vam na radu..mate nektera zkusenost v tehotenstvi s vaginalnima cipkama Fermalac Vaginal? trosku me chytlo nejaky svedeni..ne primo teda vevnitr,ale jako u vchodu do vnitr..jeeee to je vysvetlovani..nebo co mi poradite?
Ahojky,
že jsem na ten nákup jezdila.V deštivým počasí hypernova k prasknutí
.Já to tak nemám ráda
.Manža se mě smál,ale já vážně po 15 minutách vyhýbání se chtěla jít okamžitě domů
.Samozdřejmě půlku důležitých věcí jsem kvůli tomu frmolu zapoměla a spoustu kravinek koupila
.
Jeje s vizitkou z icq jsem to už vyřešila.
Radko tak to bude asi veselé pondělí,co.My jsme taky spáči a už se toho zase hrozím jak budu budit a vypravovat protivné dítě.
Štiko já s eteda taky hlásím k těm pro které je sids noční můra.Ale zase jsem dvě děti zvládla bez monitoru dechu a s tím že obě od miminka spaly celou noc,takže jsem se jen těžko budila na noční kontrolování.Teda mám výhodu že mám postýlku u mé hlavy tajkže jen natáhnu ruku,ale nadá mě to a aspoň 5× za noc se automaticky vzbudím.Já mám právě strach z toho že mě děti tak klidně spí.Kdybych k nim musela vstávat tak jak některé z vás každou hodinu tak bych se tak nebála.
A umírání vůbec je u nás teď horké téma.Lenďa na mě pálí otázky typu:kdy umřu,a narodím se znovu , a kdy umřeš ty,a kdo tady pak se mnou bude,a nejhorší je Jáááánechcííí umřííít
.Už si nevím rady.Největší efekt zatím mělo když se mě zeptala -co budeš dělat až umřu.Tak jsem jí řekla-půjdu ti na pohřeb a dám ti kytičku na hrobeček.Vyprskla smích a víc se mě na to neptala,takže asi místo psychologických rozborů budu muste si z toho dělat srandu.
Pápá tak zas až tak brzy na to nebude.Leňa to dělala v půlce 7 měsíce,takže tak jak je teď Lucka a hned pak se naučila i paci paci.Ale bylo to tím že jsem se jí hodně věnovala a hrála si s ní a jsem si vědoma toho že Lucce se věnuju sotva tak z půlky.Takže po ní nemůžu chtít takový pokroky.Ovšem na obacení je Lucka expert.Během pár vteřin se překutálí z obyváku ke mě do kuchyně a to je to dobrý 3 metry.V obyváku má na sobě dvě deky a ještě rychlo zavinovačku aby to tam měla měkký ale zá:,–(ně leží na koberci pod televizí nebo pod stolkem.
Sandul s čípkama ani svěděním ti neporadím.Jak ses ptala na to rozpoznání pohlaví tak některý holky co čekaly překvápka slyšely ke konci těhu z bříška takový lupání-blíž by ti vysvětlila Pet-a pak měly kluky.
A taky se chci zeptat,a vážně mě to zajímá,jaký počasí je teď tak na Islandu?????
Sandul, teda s takovyma cipkama nemam zkusenost, ale brala jsem zpocatku cipky GYNO PEVARIL. to svedeni jsem mela take.. z prochladnuti.
Sandul - taky s cipkama neporadim, ale stejnou znacku mi doporucil muj lekar pri sestinedelni prohlidce, jakoze na zlepseni posevniho prostredi, ale ja jsem jen prikyvla a nic si nekoupila a nejak me nic netrapi. Tak uvidis, treba se to vylepsi ani nic nebude potreba
lenya píše:
Sandul s čípkama ani svěděním ti neporadím.Jak ses ptala na to rozpoznání pohlaví tak některý holky co čekaly překvápka slyšely ke konci těhu z bříška takový lupání-blíž by ti vysvětlila Pet-a pak měly kluky.
A taky se chci zeptat,a vážně mě to zajímá,jaký počasí je teď tak na Islandu?????
Tak pocasi na Islandu..primo z hlavniho mesta Reykjaviku hlasi Sandula:
Momentalne chcije a chcije..a teplota tak kolem 13 stupnu..pocasi je tu hodne promenlivy..asi jako nalady tehotnych..rano treba pere a sviti slunicko,pak prijde slejvak,pak vichr a nakonec chumelenice a vecer zase treba sviti slunicko..
Jinakuz se opet zacina zase stmivat,takze mame na spani tmu..ale jinak v lete je tu tma jen tak 1h a to treba od 1:30 do 2:30..jinak porad svetlo a slunicko.. ![]()
Jeje píše:
Sandul, teda s takovyma cipkama nemam zkusenost, ale brala jsem zpocatku cipky GYNO PEVARIL. to svedeni jsem mela take.. z prochladnuti.
Tak koukam ze jsem asi neprochladla jen na hubu
asi mi to fouklo i nekam jinam.. ![]()
Jeee Sandul, ted mi to hlave zpomalene doslo, ze ty nejsi ted v CR
ja jsem byla pred dvema lety v Reykjaviku na sluzebce , jestli si dobre pamatuju bydleli jsme v hotelu Arctic Comfort Vík. A pocasi bylo teda opravdu velmi ale velmi neprijemne, ale my stejne sedeli jen zavreni nekde a debatovali. ![]()
Štiko , tak rady bych teda hledala raději v jiném časopise než v Super. A píšou tam fakt nesmysli, najdi si na netu věrohodnější statistiky k SSID a možná tě to trochu uklidní.
Zítra jdeme na půlroční prohlídku - ty brďo, to to letí - mám z toho asi takovýhle pocit:
![]()