Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
MaK
5063
31.8.07 09:21

Ahojky,

já dneska jedu ke tchýňce na nehty,pak se asi vetřu ke švygrovce na kafčo :-)

Pet já jsem uklízela včera :arrow: taky to mám ráda :wink:

Pipi neboj,ty zubáci je dokážou fakt děsně potrápit :? .Vydrž,za chvíli to zase bude tvůj usměvavej klučina :!

z „povelů“- chacha,to je super slovo :-) ,dělá Davis akorát nenene-když to řeknu a zavrtim hlavou,tak vrtí hlávkou,div mu neulítne :lol:

na jméno slyší a taky na všechny naše varianty začínající na Da.. :lol:

Jeje tobě ať je brzo zase dobře :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
31.8.07 09:32

Dobré ránko

my se chystáme ke tchánům,počkám,až si dá malá svoje dopolední spinkání a vyrazíme.
Jsem Kačce zkusila zase přesnídávku a nejede jí.Zkoušíme denně,ale u tohodle mlíko vyhrává.U zeleniny a kaše se půže potrhat a ještě dělá pejska s otevřenou pusou,že jako nestíhám,ale ovoce nemusí.Tak zase zítra.

Holky je možný,že před měsícem jí rostly dolní zoubky,že by se jí začaly tlačit už ty horní?Dělá to samý,co u dolních,je protivka…Se mi to zdá brzo po sobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
31.8.07 09:42

JANI, mi se to nezda moc brzo, ja bych rekla, ze to klido pido ty zoubky mohou byt…

ZANETKO, ty jsi posilala Helikovi nejake stinitko na kocar? Jake sim, sim… Ja nemuzu sehnat nic rozumneho :? . Myslis, ze by to slo i na nas sportak? Mrkni prosiiim do galerkyyy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
31.8.07 10:14

Ahoj holky!

PC stále nemáme :twisted: , ale manžel je dneska doma, tak tu okupuji noťase 8) . Poslala jsem ho s Vojtou na kalmetizaci (v Pardubkách se konečně probudili a poslali nám pozvánku 8O ), ať má nějaké zásluhy :D .

Dočetla jsem poslední 2 stránky, jinak jsem úplně mimo :? . A mimo budu dál, protože odpoledne opět na týden odjíždíme. Už jsem nějak ucestovaná…zaplať pán bůh že léto končí :D (tak a teď mě všechny ukamenujete).

Ve sporťáku jezdí Vojta od pondělka…po korbě se mi stýská, ale V. už v ní nechtěl být. Ve sporťáku je spokojený, má výhled na všechny strany.

Pipi ať je Martínek brzy čilý jak rybička! :wink: Zuby jsou prevíti…i když u nás…kdyby mě V. při kojení nekousl, možná bych si ani nevšimla, že nějaký zub má :oops: .

Jani já si taky myslím, že to klidně můžou zoubky být. Některým dětem vylezou skoro najednou :wink: .

Včera dostal Vojta druhou dávku hexy a ani necek! V 6 měsících a 1 týdnu má 8090 g a 70,5 cm . Trošku nám vyrostl chlapeček 8O .

Jinak jsem v lehké depresi, od včerejška začíná můj věk trojkou 8O 8O 8O . Fuj fuj fuj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
31.8.07 10:40

Ahojte devcatka,

Pet, ja mam dnes v planu zajet do mesta neco nakoupit (nove rifle atd…). Ale hrozne prsi, tak se mi moc nechce :? A chtela jsem umyt okno, tak aspon na neco je ten dest dobrej :arrow: nemusim, nemusim :potlesk:

Mah , ahoooj :-) A vsechno nejlepsi k vcerejsim narozeninam :srdce: :huban: :-) Hele, nic si z toho nedelej, ja jsem rada, ze ten muj vek zacina aspon dvojkou :oops: Tsss, ale nahodou, v rijnu uz mi bude 22 :oops: :pankac:

Jo Radus , papa dela Nellinka fakt vedome (jako na povel, ne ze by vedela, co to znamena). Fakt, cestni pionyrsky :D Vzdyt tolik holek tady napsalo, co uz deti umi za povely . Jeste dela paci paci, ale to uz neni na povel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
31.8.07 10:41

Holky, myslite, ze se daji koupit takovy ty sraky do kocaru, co byly za nas? Ja mam v kocare jenom ty, co jsou na sportaku, ale mala se v nich stejne pretoci na brisko a je pak do toho cela zamotana…to je tak na uskrceni :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
31.8.07 10:44

Ahojte,
tak vas chci taky jeste pozdravit pred vikendem, ktery budem travit mimo a svatebne.

Tak koukam,ze MAh zrovna odjizdi pryc, kdyz my jedem do Jaromere a budem mit zastavku v Pardubkach (ale to jsem se dovedela az dnes)

Vsem malym i velkym marodum preji, at je lepe a vsem depresim at nase etetky nezlobi.

Ja si zazila ted maly sok, protoze to jednu chvili vypadalo, ze budeme s malou obyvat v hotelu pro svatebcany pokoj jeste s jednim parem,ale nastesti se z toho vyklubal prijemny apartman, takze ten druhy par (taky spoluzacka) nas bude v noci pouze zvukove rusit :) ale uz jsem si pomalu hledala jine ubytovani :) a nevestu jsem vystresla svym poplasenym projevem tak, ze to zitra u oltare urcite poplete :lol:

Jo ve sportaku jeste nejezdim,nas velky kocar je polohovatelny az do sedu, takze behem jizdy menime desitky poloh a Iva je zatim spokojena, jsou tam i ksiry, takze ja jsem i klidnejsi a sportak se teprve bude kupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
31.8.07 10:48

Mah a samosebou vse nej k vcerejsim narozkam, hlavne preji zdravicko a at se Ti vyplni jak ta tajna tak i ta verejna prani a hlavne no hodne lasky kolem Tebe a zdraveho kloucka. :srdce: :srdce: :srdce:

Matess ja jsem asi tupon obecny,ale nevim,co jsou „sraky“ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
31.8.07 10:54

Sticko, maso uz papame normalne (kureci a teleci), jak v kupovanych prikrmech, tak i v domacich polivcickach… A ovoce davam banan, jablicko, broskve…proste co doma najdu. Zas tak predpisove to nedodrzuju, jako co a kdy davat… Prikrmuju tak, ze na obed ma polivky a pred spanim kasicky. Kdyz se mi nekdy behem odpoledne chce dat trochu ovoce, tak dam.

No ale musim vam napsat o sve sestrenici…to je fakt kravka :evil: Ma malou holcicku, stejne starou jak Nellinka (lezely jsme spolu v porodnici) a ona ji dava naprosto vsechno :evil: Polivky s masoxem 8O , file s bramborama, presoleny jidla, buchty, mliko, trvanlive jogurty, light jogurty, pribinaky, uuuuplne vsechno :evil: A jeste se tim strasne chlubi, jak je mala sikovna, ze uz to papa :x Chuderka mala, maminka ji takhle odrovna treba ledviny tou soli :evil: A taky ji uz pekne dlouho vozi ve sportaku v sede a pritom se jeste mala po:,–(it sama neumi :( Chjooo, nekterym matkam jde fakt jenom o to, aby mohly pred ostatnima machrovat :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
31.8.07 10:57

Tiko, :D šráky , to asi pouzivam nejaky nas dialekt, ze? Ja nevim, jak se tomu spravne rika… Zadala jsem do vyhledavace „sraky do kocaru“ a taky me moc nepochopil :D :roll: Jsou to ty PASY, kterymi jsme byli pripasani v kocare, abychom nehuply na zem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
31.8.07 11:00
Matessa píše:
Tiko, :D šráky , to asi pouzivam nejaky nas dialekt, ze? Ja nevim, jak se tomu spravne rika… Zadala jsem do vyhledavace „sraky do kocaru“ a taky me moc nepochopil :D :roll: Jsou to ty PASY, kterymi jsme byli pripasani v kocare, abychom nehuply na zem :D

Ksiry devenko,ksiry to jsou :lol: :lol: :lol:
a ty se daji koupit i samostatne, ja je teda i k hlubokemu uz mela rovnou,ale v obchode jsem je treba i vcera videla prodavat samostatne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
31.8.07 11:06

Jo ksiry , ahaaa :idea: :! Diky, hned odpoledne je prikupime :wink: Toz ale tohle slovo mi teda prijde vic „narecne“ (jako nespisovne), nez moje sraky :P A ja je v kocare mam taky, ale jsou to prave ty, jak jsou treba v autosedackach a na sportacich. Jenze ja potrebuju, aby v tom kocarku mohla divocit a tak a neuskrtila se mi pritom :? Tyhle samostatny ksiry jsou lepsi, prze mimco je privazany za telicko a ne pres ramena kolem hlavy…chapete me? Sice obcas skoci bunjee jumping a zustanou viset z kocaru, ale neobesi se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
31.8.07 11:10

Ehm, uznavam… ksiry fungujou lip nez sraky :?
http://www.e-shop-obleceni.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
31.8.07 11:12

NO vzdyt vim, co myslis,ty mam ja. pripoutana za telicko jen jednim bodem a kolem tela to ma jako „vestu“ :arrow: trosku mi to pripada, jak maji malinkati pejsi voditka,vlastne ksiry, ze maji voditko pripnute jen za hacek na zadickach a telicko maji zaksirovane :lol: :lol: verim, ze alespon bude MATESKA chapat muj vyjev a popis stupido mlekomozko.

Uz mi hrabe,mam balit svatebni dar a radeji tady sedim a plkam, ale mne to bavi vic no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
31.8.07 11:14

čauky,

tak noc šílená. Kozy mě lochtaji na kolenou. Martin dostal antibiotika. Má angínu. Toť zatim vše Martinátor opět útočí. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí