Poradna duly
Jana Čurdová
Tak Martinátor je vzhůru. Jsem zjistila, že když se vzbudí s pláčem, tak chce ještě dospat a když se vzbudí s úsměvem, tak je hotovo a už ho nevoblbnu ![]()
štiko: taky říkáme Martinovi Kulíšku a když zlobí tak je to Kulich
. Slyší na všechno hlavně na ham ham
![]()
Ahoj,zdravim Vas holky moc moc
Nejak se sem nedostavam ,teda uz aby zacala ta skola a deti budou pekne chodit brzo spat a ja budu mit pc sama pro sebe…hahahahaha …moc tomu stejne neverim
Radce neustale vecer pisou na isq kamaradi a nemam cas se sem dostat,ale abych nekecala,pak si pisu s Jejikem,ale to uz je spousta hodin a vsechny uz spinkate ![]()
Takze u nas se dneska papala jarni zeleninka s krutim masem,malymu uz vetsinou polivky jak domaci,tak kupovane jedou ,ale porad mame problem s pitim
,nechce vubec nic jineho ,nez sunar,sem zvedava co na to rekne mudr.jdem 6.na pulrocni
Jinak zuby nemame,pápá neumime,stat nestojime,ale vcera si sam zacal sedat a tak se mu to zalibilo,ze od rana trenuje a sedi jako hribek,sedne si z jakekoli polohy ![]()
Tak ja zase padim,jo at se marudkove brzy vymarodi,posilam vsem nemocnym pusinku
a pohlazeni
Jo LENI…naprosty souhlas ..ja byla doma vkuse 7 let a uz jsem se nemohla dockat prace,ale ted si to zas pekne uzivam a zatim mi to vubec nevadi,ze jsem doma ![]()
Zanet…to kousatko bych moc brala,ale nerada bych Te nejak otravovala,jde o to ze mi ten malej fakt nevypije vubec nic a tohle by mozna pomohla,jako u Vas,ale cetla jsem ze i Hel to tu nabizela
Tak jestli by ho chtela Hel se mnou napul ,tak by to bylo asi jednodussi ,no kdyztak se mi holky ozvete
Diky Zatim pa a snad vecer ![]()
no to jeji jmeno je krasny ale dlouhy, nez ji reknu karolinko to nesmis, tak to udela, tak jsme to zkratili, no tatka ji rika kaja mariku ![]()
Kousátko: mě se taky líbí, jen pořád váhám. Viděla jsem ho za 399,– Kč /2ks na mimibazaru. Tak jestli bys do toho Ali šla, tak se snad dohodneme.
Tak holky využijte nbídku Žanet:
HELIK - cucaci vacek, to je hezke Ale za Kc400??? Tady maji
u dvou s dvema nahradnima pytlikama za polovic! Uz jsem to tu nabizela, ze kdokoliv to bude chtit, tak koupim a poslu.
Já s tím kousátkem furt bojuju.Sice se mě to jako nápad líbí a to moc ,ale nějak se mě příčí nechat malou jíst přes primerák
.
Krmitko - holky, jak chcete, ale v Cr se mi to teda zda hodne drahe. Jeste maji tohle: http://www.sassybaby.com/category?… asi za pet babek
na tomhle je dobre, ze se to da zamknout a taky zchladit v lednicce, kdyz rostou zoubky. To druhe: http://www.toysrus.com/…ct/index.jsp?… uz se jednou samo (no samo… Giovi s tim mlatil do stolecku) odsroubovalo, musi se to proste lip zatahnout. Na tomhle je zas fajn, ze jsou tam nahradni pytlicky. Tak se domluvte, mame tu ted novy veliky obchod cely pro miminka docela blizko, tak bych tam sjela (stejne si vzdycky hledam vymluvy tam jet, je moc fajn) a poslu.
Jo a LENI - „primerak“ to neni, je to spis jak sitka na motyly
Giovikovi to nevadi, spis naopak. Dokonce s tim jednou usnul namisto dudliku
(A to uz dudlik nechce!)
Jo a ja teda asi detsky kolektiv zacnu vyhledavat, prijde mi, ze Giovi je uplne nadseny, kdyz vidi druhe miminko. Jak jsme byli u doktora, tak tam byl chlapecek asi stejne stary a oni na sebe vydrzeli hledet asi 10-15 minut. Jsem cucela, jak byl hodny
Chystam se do kurzu plavani, ale tady je to asi trosku jine, je to venku a nemocne deti tam nepousteji, takze si myslim, ze je to bezpecnejsi, ale i kdyby neco chytl, tak dokud mu davam MM, tak si myslim, ze je v pohode a ze by se z toho brzo dostal a jeste mozna by se to jeho telicko posililo.
Dnes byl Giovi rano vysleceny jen v plence (nez jsem mu oblekla tricko) a hladila jsem ho po zadickach a uplne jsem se rozplyvala, jak ma hladkou kuzicku, je to moc krasny pocit ji hladit
No a pak prisel Danny a videl, jak je hubeny a naridil mi, at ho vic krmim ![]()
Tak a ted jdu neco delat, jsem se tu s vama zakecala ![]()
Ahoj e-tetky!
Mám na vás dotaz - už vozíte mrňousky ve sporťáku nebo pořád v hlubokém kočáru?
Jonáš si už chce sedat, ale musí se ještě přitáhnout, samo mu to nejde. A odmítá v kočáru ležet. Všichni říkaí, ať ho neposazuju, ale jak ho udržet v něaký rozumný poloze v kočáru, to nikdo neporadí. On se vždycky zakousne do postranice, aby se v tom sedu udržel a je pak tak zkroucenej, že je mi ho líto. Tak jsem dneska vytáhla sporťák a večer se chystám vyzkoušet. Zdá se mi lepší, mít ho v polosedu a ještě v kšírkách.
Čau Baru
já vozim ve sporťáku už víc jak dva měsíce. Nemám ho tam v sedě, ale pokud neleží na zádech, tak leží na břiše a pase. To ho baví asi nejvíc. Každý kdo nás potká, tak docela čumí. Vypadá tam úžasně a hlavně tak za minutu pád
. Dám mu tam ale kšíry. Zažíná si tam klekat a to by vypadl razfik.
Barulino ,
my jezdíme stále ve hluboké korbě,nějak se s ní nemůžu rozloučit ![]()
Těším se na sporťák,ale bije se to ve mně…ale to jsou takové melancholické důvody… ![]()
Náš kočárek je strašně variabilní,dají se s ním dělat psí kusy,takže to není nikdy nuda,proto se tam taky Lukymu pořád líbí.S tím sporťákem je to už takové na jedno brdo…
Navíc teď začne chladno..no v zimě s fusakem se mi do hluboké Luky nevejde…takže by jsme to měli aspoň vyzkoušet,než tam bude muset být nadobro… ![]()
Tak jsem se vykecala ![]()
Dozvěděla ses vůbec něco??Asi nic moc,co… ![]()
Jo a Nane
Sára bude taky chodit do 1.B ![]()
čau kočky,
tak jsme se vrátili ze školkových nákupů,největší nadšení sklidily červené bačkorky ![]()
a co se tady řeší ![]()
Sporťák máme asi 2 týdny,ale těžko jsem se s korbičkou loučila ze stejných důvodů jako Pet
.Akorát Davis se mi do korby už fakt skoro nevešel ![]()
Stiko ať je Karolínka brzo zdravá
Mimochodem,kdyby Davča nebyl Davča,byl by Karolína ![]()
a už zas jdu,protože trpaslík mi tady hrabe do klávesnice
Baru my taky jezdíme zatím v hlubokém,ale asi brzy přejdeme na sporťák.V korbičce sice má asi ještě 2-3cm,ale za zkoušku nic nedáme.Jen tu práci s předěláním ![]()
Pet - myslím, že máme stejný kočár - Cam X3, taky s tou hlubokou korbou děláme psí kusy, hlavně teď jízda na břiše, ale přijde mi, že má pak strašně zakloněnou hlavu a je moc prohnutý v kříži a to se mi nelíbí.
Jana32 a Pet - Jinak se k vám ale přidávám - když jsme teď zkoušeli ten sporťák, bylo mi najednou moc líto, že už bychom odložili hlubokej kočár natrvalo. Tak jdeme na kompromis - dopolední spací procházka v hlubokém, odpolední „poznávačka“ ve sporťáku. Ale jak mi Jonáš připadal v hlubokém kočáru už veliký, v tom sporťáku je ještě akový ztracený
, ale ty kšírky jsou tak skvělý a moc se mu to líbilo, výhled je prima.
Baru ,
Ty máš taky Cortinu
A jakou barvu? Já ten kočárek miluju.Fakt,je tak praktický a Luky jezdí v hluboké na bříšku už moc dlouho - miluje to a já mám pod ním napůl přeloženou rychlozavinovačku - takovou tu s tím suchým zipem
Takže je výš a nezaklání se tak,navíc to má měkkčí ![]()
Pipi ,
co je s Martínkem,že má teploty???Jsem něco zazdila ![]()
Štičko ,
vždyť víš,že Tě mám ráda
Myslela jsem to dobře!Ale já myslím,že jsi mě pochopila ![]()
A Karolínka je hezké jméno,tak jí tak říkejte,vybrali jste dobře
Ať je brzy zdravá jak rybička ![]()
Pet: nic jsi nezazdila
. Prostě teploty nad 38°C, průjem a zuby na půl žerdi
![]()
Mám docela problém do něj něco dostat. Čaj naprosto odmítá. K obědu místo nějaké směsi dávám banán. Ten je schopen pozřít bez řvaní. Přesnídávku sní sotva půl. Jediný co chce bez problémů je prso. Ty koukaji. Jsem je pořád zanedbávala a najednou zas jedou na plný výkon holky. No doufám, že mu budou stačit.