Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1660
29.8.07 14:13

Matess: tak pápá děláme taky :wink: . Vždycky si rovnou brkne o ucho :lol: . A když řeknu paci paci, tak jako na povel strčí ruce do pusy :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
29.8.07 14:14

Leny ,já jsem tam vložila jen to číslo a jde to

Pipi tak ať je Marťovi brzo dobře..Super,že ten net tak rychle zaříděj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
29.8.07 14:27

No tak to nechápu,nastavovala jsem to tam asi 15× a nic a teď najednou to tam je :nevim:
Tak teď se mě Lucka ve spánku totálně posrala,komlet všechno is povlečením a prostěradlem.Takže jdu prát a převlíkat.A pak jedu na nákup :D .Já hloupá jsem si neuvědomila že když prší tak manža nemůže dělat ,takže už jede domů a pojedem do hypra ať nemoknem. Tak pá večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
29.8.07 14:36

Leni, šikulka :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
29.8.07 14:43

Nestiham reagovat, odbiham sem od uklidu :roll:

Pápá , nejdriv ho delala tak, ze jsem ji drzela v naruci, rekla „Udelej papa“ a drcla ji loktem do rucicky a ona uz pokracovala sama. Dnes uz to dela i kdyz leze nebo lezi nebo cokoliv . Jen zavolam „papa“ a ona hned zastavi a zacne mavat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
29.8.07 14:45

Matessko , tak to je opravdu holka šikovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
29.8.07 14:52

Matesko , tak to je holka šikovná. Lucinka dělá pápá jen když se jí zachce, takže kdykoliv, vtipný je to když třeba někdo přijde a Lucinka mu hned naznačí, že zase může jít :? Když bych to někomu chtěla ukázat nebo by to měla udělat při odchodu, tak to ani náhodou :lol:

Pipi , tak s netem je to super, že jsou tak rychlí.

Leni , no jo, ty kompíky jsou nevyspitatelný. Ale vyhrála si :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
29.8.07 18:05

Matesko , to je dobre, ze jsi uvarila cajicek… s tou Vincentkou te varuju, zadne pokusy nedoporucuju - obsahuje hodne soli a mohla by jsi Nellinku odvodnit…

Jinak my jdem jeste dneska na pul sedmou plavat, tak se dem chystat… Ale Anca uz je dost protivna, tak to bude zase zazitek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
29.8.07 18:35

Zdravim kocky, nejak ted nestiham. Maly asi rostou zoubky, je desna protivka. Ty jo ted jsem nasla clanek a jsem z nej vydesena, myslela jsem ze takhle velky deti jsou mimo riziko a to tu budu ted dva tydny sama, to nebudu vubec spat.

http://www.super.cz/…rozence.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
29.8.07 20:15

Ahojky :-) ,

no Štiko , píše to Super, brala bych to s rezervou 8) .

tak co jsem si zapamatovala, no moc toho není :oops:

Peti , gratuluju, že se ti podařilo dát Sárinku do třídy ke kamarádům :-) . Úplně tě chápu, jako správná máma bych pro své dítě udělala taky cokoliv.

Pipi , ať je Martínek brzy OK, není to zas ta slavná Šestá nemoc?

Jo na nějaké vědomé pápá je ještě brzy, ne :?: 8O

Tak teť už fakt nevím. Jo vlastě jak dopadla Liška , ale ta tu dnes nepsala, že?

No, každopádně Martin se začíná stavět :roll: a je mu jedno, čeho se chytí, pud sebezáchovy ještě nemá evidentně vyvinutý 8) . Je celý potlučený a to zatím nezkouší chodit, bude hůř. My, kromě pokojíku, nemáme nikde koberce, takže mu podjedou nohy a plác sebou na zem… a pořád dokola.

Jo a s těmi tři týdny i déle se prořezávajícími zuby vás plně chápu, máme stejný problém. :roll:

Jo a Lukášek začíná tvrdit, že do školky nééééééééé 8O , to bude síla. Hlavně taky to, jak ho tam stihnu vyexpedovat na osm. MaK - vy taky celkem vyspáváte, ne?

Tak a jdu se čvachtat. pa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
29.8.07 20:15

Hlásím třetí zoubek :-)
Dal Lukymu pořádně zabrat,muselo ho to fakt bolet,tak snad si to vybral… :? Ted už to kojení bude úplný horor :( Jak skousne,tak mám po bradavce :?

Štičko ,
prosím Tě vysvětli mi,proč vůbec něco takového čteš :nevim: Když víš,jak jsi v těhle věcech přecitlivělá…
Napíšu Ti na to jedno :arrow: miminka umírají,stejně tak jako starší děti a mládež a dospělí :arrow: Jednou umřeme všichni :!
Nechci se Tě dotknout,ale starost máme o své děti všichni,ale ta Tvá je až chorobná a je vážně načase,abys s tím něco dělala,protože až to začne Kulda vnímat,tak ji ovlivníš na celý život,ať v jakémkoli směru a to prostě není dobře.Teda to je aspoň můj názor…
Nemyslím to zle,vím,že za to nemůžeš,ale taky vím,že si to uvědomuješ.
Každá jsme jiná,vím.
Doufám,že se neurazíš,že nejsem příliš tvrdá :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
29.8.07 20:20

Peti gratuluju k zubáku :-) , u nás zuby na nule. Myslela jsem, že jeden je venku a prd, vylezly takové ty zoubečky a jinak ještě prořezaný není. Nechtěl mě nechat dlouho podívat. Takže až bude na předních stranách novin titulek „ukousl matce bradavku“, je to o tobě, jo? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
29.8.07 20:26

Jo, Raduš …to bude zřejmě o mně :( ,ovšem bez toho potlesku,prosím :-( :-( :-P
A já gratuluju k stání :potlesk: :arrow: celkem mazec a s tím pápá - určo nechápou smysl,že se jako loučí,ale naučit se pohyb už můžou…nebo je Nellinka superwomen :pankac: :?: Každopádně je šikovná :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
29.8.07 20:34

No, taky bych to stání prosila bez toho potlesku :D :-P , však dobře víš, že pohyblivé dítě není žádné terno. Doufám, že se mi nepřizabije, než bude pěkně chodit. :wink:

Jo a dnes se Martin s Lukáškem poprvé koupal ne na lehátku, ale v sedě :wink: , no samo, že si chtěl stoupat, blázen 8O .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
29.8.07 20:45

Jo a víš jak ses styděla Peti, žes dala Lukimu Nutelu na dudan 8) , tak pro tvou útěchu, Martin už ochutnal… čokoládu, meloun, hroznové víno, citrónovou aktívii, termixy, chleba, rohlík, knedlík, krupici … A dnes mi v kočárku ukradl půl rohlíku, co jsem nachystala Lukáškovi a když jsem mu ho chtěla vzít, hrozně hulákal, tak ho čvrtku užužlal :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí