Poradna duly
Jana Čurdová
Matess: tak pápá děláme taky
. Vždycky si rovnou brkne o ucho
. A když řeknu paci paci, tak jako na povel strčí ruce do pusy
![]()
Leny ,já jsem tam vložila jen to číslo a jde to
Pipi tak ať je Marťovi brzo dobře..Super,že ten net tak rychle zaříděj!
No tak to nechápu,nastavovala jsem to tam asi 15× a nic a teď najednou to tam je ![]()
Tak teď se mě Lucka ve spánku totálně posrala,komlet všechno is povlečením a prostěradlem.Takže jdu prát a převlíkat.A pak jedu na nákup
.Já hloupá jsem si neuvědomila že když prší tak manža nemůže dělat ,takže už jede domů a pojedem do hypra ať nemoknem. Tak pá večer
Nestiham reagovat, odbiham sem od uklidu ![]()
Pápá , nejdriv ho delala tak, ze jsem ji drzela v naruci, rekla „Udelej papa“ a drcla ji loktem do rucicky a ona uz pokracovala sama. Dnes uz to dela i kdyz leze nebo lezi nebo cokoliv . Jen zavolam „papa“ a ona hned zastavi a zacne mavat ![]()
Matesko , tak to je holka šikovná. Lucinka dělá pápá jen když se jí zachce, takže kdykoliv, vtipný je to když třeba někdo přijde a Lucinka mu hned naznačí, že zase může jít
Když bych to někomu chtěla ukázat nebo by to měla udělat při odchodu, tak to ani náhodou ![]()
Pipi , tak s netem je to super, že jsou tak rychlí.
Leni , no jo, ty kompíky jsou nevyspitatelný. Ale vyhrála si ![]()
Matesko , to je dobre, ze jsi uvarila cajicek… s tou Vincentkou te varuju, zadne pokusy nedoporucuju - obsahuje hodne soli a mohla by jsi Nellinku odvodnit…
Jinak my jdem jeste dneska na pul sedmou plavat, tak se dem chystat… Ale Anca uz je dost protivna, tak to bude zase zazitek ![]()
Zdravim kocky, nejak ted nestiham. Maly asi rostou zoubky, je desna protivka. Ty jo ted jsem nasla clanek a jsem z nej vydesena, myslela jsem ze takhle velky deti jsou mimo riziko a to tu budu ted dva tydny sama, to nebudu vubec spat.
Ahojky
,
no Štiko , píše to Super, brala bych to s rezervou
.
tak co jsem si zapamatovala, no moc toho není
…
Peti , gratuluju, že se ti podařilo dát Sárinku do třídy ke kamarádům
. Úplně tě chápu, jako správná máma bych pro své dítě udělala taky cokoliv.
Pipi , ať je Martínek brzy OK, není to zas ta slavná Šestá nemoc?
Jo na nějaké vědomé pápá je ještě brzy, ne
![]()
Tak teť už fakt nevím. Jo vlastě jak dopadla Liška , ale ta tu dnes nepsala, že?
No, každopádně Martin se začíná stavět
a je mu jedno, čeho se chytí, pud sebezáchovy ještě nemá evidentně vyvinutý
. Je celý potlučený a to zatím nezkouší chodit, bude hůř. My, kromě pokojíku, nemáme nikde koberce, takže mu podjedou nohy a plác sebou na zem… a pořád dokola.
Jo a s těmi tři týdny i déle se prořezávajícími zuby vás plně chápu, máme stejný problém. ![]()
Jo a Lukášek začíná tvrdit, že do školky nééééééééé
, to bude síla. Hlavně taky to, jak ho tam stihnu vyexpedovat na osm. MaK - vy taky celkem vyspáváte, ne?
Tak a jdu se čvachtat. pa ![]()
Hlásím třetí zoubek ![]()
Dal Lukymu pořádně zabrat,muselo ho to fakt bolet,tak snad si to vybral…
Ted už to kojení bude úplný horor
Jak skousne,tak mám po bradavce ![]()
Štičko ,
prosím Tě vysvětli mi,proč vůbec něco takového čteš
Když víš,jak jsi v těhle věcech přecitlivělá…
Napíšu Ti na to jedno
miminka umírají,stejně tak jako starší děti a mládež a dospělí
Jednou umřeme všichni ![]()
Nechci se Tě dotknout,ale starost máme o své děti všichni,ale ta Tvá je až chorobná a je vážně načase,abys s tím něco dělala,protože až to začne Kulda vnímat,tak ji ovlivníš na celý život,ať v jakémkoli směru a to prostě není dobře.Teda to je aspoň můj názor…
Nemyslím to zle,vím,že za to nemůžeš,ale taky vím,že si to uvědomuješ.
Každá jsme jiná,vím.
Doufám,že se neurazíš,že nejsem příliš tvrdá ![]()
Peti gratuluju k zubáku
, u nás zuby na nule. Myslela jsem, že jeden je venku a prd, vylezly takové ty zoubečky a jinak ještě prořezaný není. Nechtěl mě nechat dlouho podívat. Takže až bude na předních stranách novin titulek „ukousl matce bradavku“, je to o tobě, jo? ![]()
Jo, Raduš …to bude zřejmě o mně
,ovšem bez toho potlesku,prosím
![]()
A já gratuluju k stání
celkem mazec a s tím pápá - určo nechápou smysl,že se jako loučí,ale naučit se pohyb už můžou…nebo je Nellinka superwomen
Každopádně je šikovná ![]()
No, taky bych to stání prosila bez toho potlesku
, však dobře víš, že pohyblivé dítě není žádné terno. Doufám, že se mi nepřizabije, než bude pěkně chodit. ![]()
Jo a dnes se Martin s Lukáškem poprvé koupal ne na lehátku, ale v sedě
, no samo, že si chtěl stoupat, blázen
.
Jo a víš jak ses styděla Peti, žes dala Lukimu Nutelu na dudan
, tak pro tvou útěchu, Martin už ochutnal… čokoládu, meloun, hroznové víno, citrónovou aktívii, termixy, chleba, rohlík, knedlík, krupici … A dnes mi v kočárku ukradl půl rohlíku, co jsem nachystala Lukáškovi a když jsem mu ho chtěla vzít, hrozně hulákal, tak ho čvrtku užužlal
.