Poradna duly
Jana Čurdová
Tak sem si misto nakouknuti do lednice jeste chvili schrupla ![]()
PETISKU: kdyz mluvis o icq, tak mi od tebe prisla autorizace, tak jsem te autoriovala ale v kontaktu te nemam ![]()
U HLAVICEK to hlavne stoji zatim na auti, ale verim ze ho budou mit..
A pak ukecat manzela. Uz lobuji i u holek ![]()
MATESSKO: Mne Terezka tak jako vynechava v hlase. Pisti a pak ji uplne vynecha hlas.. Nevim cim to je..
Jo vy mate SOULOZICI KOHOUTY a my mae delniky na strese!! Se vazne neda… a to nam tu maji po hlave jeste skakat pres mesic!
Se desim kazdeho deste ![]()
Čekám na pouzdro a ještě nějaké věci pro Sáru do školy a zatím nidke nic
Tak snad to stihne přijít než nastoupí ![]()
Jeje ,
já Tě v kontaktech mám…zrovna teď jsi offline a Ali dočasně pryč
A od Lištičky čekám na jakési ověření…
PET: tak mi neco napis.. protoze ja te tam fakt nemam.
ja mam mod invisible tzn ze jsem nevidelna.. musim te mit v kontaktu abych byla pro tebe viditelna
V galerce je foto Jonáška od Cupinky …pěkně si hoví v kočárku na prochajdě na dovči ![]()
Holky včera jsem objevila krásný sedátko Doomoo seat . Strašně se mi líbí, ale je tůze drahý ![]()
Nemáme lehátko, tak by se nám hodilo. Neviděla jste ho některá naživo, třeba je strašně ošklivé a nepraktické ![]()
Pet , já toho kohouta nevidím, ale kdákal tak jako by obstastnil všechny slepice v kurniku. ![]()
jo a samozřejmě mi Matess Matěje taky vzbudil.
Holky omlouvám se vůbec na Vás nemám čas, tak sem fláknu co potřebuji a poběžím ![]()
ZANET klasika reakce, a můžeš ledovat vpich příště, stejně jako u bodnutí.
Holky má někdo zájem o ten cucací váček hodně se tady o tom psalao, našla jsem 2ks za 399,– + pošta, sama začínám váhat ![]()
a běžím páá
Jo a holky, nechali jsme babičce k svátku udělat fotoknihu Lucinčin první půlrok a je moc hezká. A protože se mi zdá, že jsem vymyslela moc pěknej nápad, tak se s vámi o něj podělím. Na tom odkazu najdete vše o fotoknize.
Ježiš, zní to, jak kdybych byla dealer, ale jen mi to přijde hezký nápad.
Tak my tady nemáme ani kohouty ani dělníky,joj,to se máme ![]()
Matess fakt jo?Jéé,to je hezký ![]()
Ali na sraz prostě musi ![]()
Hlasim, ze nemame taky kohouty (no abych pravdu rekla tak na Zizkove jsem jeste ani jednoho nevidela,krom jednou v jedne restauraci pri veceru Francie
) a delniky nastesti uz delsi dobu taky ne,no kdo by tady taky co opravoval, ze kdyz se jedna o obecni barak
a presto tady ramus mame
ale ja mam zlaticko a Ivulinka zase usla hezky sama v postylce a vim, ze se to treba muze tim, ze jsem to napsala zhorsit, ale co, vzdyt ja ji musim pochvalit, kdyz jsem ji rano trosku nadavala. Kdyz ona se tomu usmiva kdyz mluvim jinym hlasem, takze si myslim, ze nejaka vychova je opravdu u nas jeste neaktualni
jen bych se chtela naucit tu LENCINU vychovu, aby mala taky spala celou noc ![]()
Holky ja ted odeslala hotovou praci k nam do kanclu bez prilohy
jojo misto mozku z mleka kostku
![]()
Heliku ten „sacek“ na ovoce a ruzne jine potraviny vhodne k cumlani nechci, tak snad se nekdo najde,ze bys sla do toho kupu napul. Ale cena je celkem dobra.
Tak a teda nechte toho s tim ICQ, a MaK z jake adresy?
ze bych se teda uz taky opicila ![]()
Ahojky,
tak u nás bylo včera krásně a dneska hnus zima a teď ještě ke všemu začalo pršet.A to jsem kvůli ukňouránkům nestihla jít dopoledne do obchodu a tak jsem myslela že tam skočíme odpoledne
.Nemám čerstvý pečivo,co čerstvý já nemám vůbec žádný.To mě asi manža roztrhne ,protože jezdí na celý dny dělat a nebude mít svačinu.A Lenku v tomhle počasí ven nedostanu a sma tam jít nemůžu,sakra nechcete mě někdo skočit do obchodu????
Mates na VV zatím koukám jedním očkem.Budu koukat až od soboty co se nastěhujou.Ale v pátek se teda podívám oběma,tak mě nějak popiš bráchy,já mu zamávám
.
Jeje tak já ti přes icq něco napíšu a uvidíme.Já mám v tom zatím takovej hokej.
A Pet dej číslo ať se ti můžu taky ozvat.
Jo holky ještě mě tak dneska napadlo.Jak je to na hotelu s kočárkem.To ho budu muset nechat v autě nebo si ho můžu vzít na pokoj?Nebo si je tam někde budem moc zaparkovat?Já jsem si totiž původně myslela že by se v něm Lucka přes noc vyspala,ale to mě s ním asi na pokoj nepustí,co?A jestli bude muset být v autě tak bych si radši vypujčila golfky ať ten náš kolos nemusíme vozit.
LENCO - uz jsme spali asi v dvaceti hotelech po CR od narozeni Ivci a vsude jsme si brali kocar do pokoje, presne jak planujes mala vzdy spala v kocarku v korbicce.
A od kud mas ty to ICQ, jsem lenoch lina,nechce se mi hledat zpet ,ale vim, ze jsi to uz psala, predem dik