Poradna duly
Jana Čurdová
lENI TAK JSEM KOUKLA, KDY JÁ POPRVÉ PSALA A BYLO TO 23.8.2006 ![]()
TAk oprava již 22, ale teď jsem získala podezření, že to není první příspěvek
![]()
cau kocky,
listi, ten nextovej modylek je krasnej, to bude fesak
.
Me se taky stale budi, dneska to bylo ve dvanact, ve ve, ve ctyri a v pul sedmy a pak usnula v devet a jeste spi, nekdy spim s ni, ale dneska tu sekaj travu, tak nemuzu zabrat
tak je to tak 22.8.2006 byla má premiéra, vlezla jsem do pěkně rozjetého vlaku
Je to zajímavé jít časem zpět a zahlédnout příspěvky ve znění: mimi 5cm
No a některé s námi již nejsou, někdo se stavil opravdu na skok, ale jiné jedou od strany 1
Tak snad tu budem ještě za rok
A už du něco dělat, stejně mám monolog ![]()
Heliku , Lucinka spí 11 hodin v kuse bez papání, no.
Ale dnes trhla rekord. Spát šla v osm a vzbudila se v 8:20 ![]()
Je to zlatý miminko. Táta mi pořád řiká, jak je blbý mít první mimi hodný, že je lepší první, aby nespalo a druhý, aby bylo v pohodě. Ale já mám tohle hodný a druhý bude ještě hodnější
![]()
Jeje , ty plavečky vypadají moc pěkně.
Dobre ranko,
tak jsem tu vysedavala do dvou a pak se mi vzbudila Terka.
Nastesti se najedla, prebalila jsem ji a zase usla ![]()
Byla shovivava k mamince ![]()
ALIKU: No plavecky pekne, ale tedka jsem volala jeste te doktorce a budu muset od te pani objednat neco jienho misto polavek protoze nam toho plavacka nedoporucila, tak jak jsem si myslela. No tak se podivame po necem jinem… Nevadi.
Spani, mne terka chodiva o pul osmy a budiva se o pul seste - pul sedme. Takze sme na tom obdbobne.
PODOBA JA A TERKA: jsem rada ze jste mi to potvrdily ![]()
MaK já jsem byla doteď slaboh a i když jsem nadávala tak jsem ho chtěla mít u sebe,ale hlavně spinkal se mnou v posteli,takže bylo pohodlný jen vystrčit prso,ale teď je to fakt tragédka a nemůžu spát,malej se pořád převaluje,cvičí..no prostě hrůza…
Manžel říkal,že když se mu podaří dneska přijít brzo z práce,že přestěhuje postýlku do pokojíčku a nechce nic slyšet ani vidět moje slzy,ale prostě že to musíme vyzkoušet nebo se z toho zblázním..... ![]()
Lišti nebuď z toho smutná,kočko,já vim,že je to takový divný,stěhovat miminko jinam,ale zkus se na to dívat tak, že ho přece nedáváš pryč,ale k Anetce ![]()
U nás „odstěhování“ stoprocentně funguje
ten týden,co jsme byli pryč spal se mnou a byl každou chvíli vzhůru,já furt kozy venku,spala jsem pomalu napůl na zemi,protože jak se pořád otáčel,tak jsme se tam nemohli srovnat
A co jsme přijeli domů,tak zase spí dobře-vzbudí se kolem páté,to už si ho beru do postele a tam se tulíme až do vstávačky ![]()
Jo,a taky se mi hrozně líbí,když večer oba uložíme a Týnka mu něco povídá,on na ní může oči nechat a „vypráví“ jí
.Mám takhle pocit,že z nich od malička rostou parťáci ![]()
Stěhování miminka - tak mně by se teda Lucinku ještě nechtělo stěhovat do jiného pokoje. Ale kdybych jí stěhovala ke staršímu sourozenci, tak bych z toho měla rozhodně lepší pocit. Taky by mi přišlo, že pak z dětí rostou od malička parťáci
Takže Lišti, šla bych do toho bez slz.
Jinak náhodou jsem zabrousila na náš mail a Lištička tam dala super výstřižek - Kde se berou miminka - České děti v tom mají jasno ![]()
Jo a Lišti taky děkuju za katalog plaveček, zeptám se na plaváčku, co a jak a pak už snad nějaký vyberem.
Jeje, nic si z toho nedělej, asi je to opravdu lepší, kámoška říkala, že chodily loni od září do Vánoc a že její holčička asi díky tomu byla docela často nemocná. Za penízky určitě vyberete něco jinýho, to nebude problém.
Ailku: ja vim, za to aby terezka neco chytila nebo byla nemocna mi to vazne nestoji. A tak jsem ji objednala toto a budeme radit doma ve vane:
http://www.hastrmanek.cz/…ore-sassy-1/
a http://www.hastrmanek.cz/…satky-sassy/
Listi: mas moji 100% podporu. Maly to vzladne a uvidis jak se Anetka bude citit dulezite ze bude mit sveho maleho brasku u sebe v pokojicku! ![]()
no a rano si svezi, vyspala a odpocata mamka prijde pro sveho chlapecka a budete spokojeni
vsichni!!!
Ahoj děvčata!
Hlásím návrat z dovolené. Na Šumavě je fakt krásně.
Dočítat se ani nesnažím, je toho strašně moc. Ale včera tu někdo řešil novou autosedačku. Taky už je to u nás aktuální, ale nějak nevím jakou. Prosím poraďte kdo už něco vybíral nebo má zkušenost.
dobré skoropoledne.
Aliku, do ktereho Juklika budete chodit?
Listi, nesmutni, vzdyt bude hned za rohem a sestricka na nej dohlidne.
Autosedacka , taky je u nas aktualni. Matej uz se do te Inglesiny sice vejde, ale uz ma pokrceny nozicky, takze mam strach, ze kdyz by se zabrzdilo, tak by se mu mohlo neco stat. moc vuli tam uz nema.
Tterez - no právě že Honzíkovi už nožky čouhají. Nechápu, jak to může být kategorie do 13 kg, když Honzík má 8 a už je mu krátká. Dívala jsem se na test a podle nich vyhrála tato http://www.prejetesi.cz/…pro-024.html. Ale mě připadá nějaká divná a hlavně asi nemá kšíry ale ten pultí a to se mi moc nelíbí. Tak jsem se ještě dívala na Maxi Cosi a Römer,ale vůbec nevím podle čeho vybírat.
Jeee ahoj holky..vy mate krasny miminka..ja je jdu vsechny pozdravit a poprat jim more zdravicka a stesticka a spousta hracek..my jsme vasi nasledovnici Unor 2008..