Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6847
29.8.07 02:43

Vy teda ponocujete, kecalky :-) Ale preju vam to, devcatka ;-)

AJKO - porod s PA - tak tady je to normalni, me PA i sila (tady se jim rika midwife jakoze porodni baba, jsou na to vyskolene). Je videt, ze Anince tvoje mlicko staci a Nutrilon nepotrebuje. Tak ji netrap a doktorce to rekni, zes ji ho nabidla, ale nechtela ho. Kdyby mela jeste hlad, tak si vezme.

Zdravim UNOR 2008 - pri urcovani pohlavi je jiste jenom jedno, pokud se nektera necha prekvapit, tak bude mit zarucene KLUKA :D U nas to tak fungovalo, ze babulky? ;-)

Jo a dnes je mi lip, jsem rada. Zato Giovi je trosku prepadly po vcerejsim ockovani. Mista vpichu ma zarudle a opuchle, je to tak normalni? A mel teplotu, ale jinak byl docela normalni, tak jsem mu jen asi 2× dala Tylenol a snad bude zitra lip.

A taky jsem si vsimla, ze Giovanni uz sam SEDA. Pristihla jsem ho v postylce, takze uz to umi, jen se mu nechce, pacholek :D

Jo a s tim uspavanim, to nas holky s Janou nelitujte, vas to urcite driv nebo pozdeji ceka taky ;-) :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
29.8.07 08:20

Dobré ránko :-) , :-( Luky je psoeldní dobou v noci hrozný :-( :-( Je to prsní maniak 8O
No…
Leze mu horní zoubek a dávám to teda za vinu jemu,sice se klube už dýl jak 3 týdny,ale poslední dny se už prořezává a zřejmě mu dává zabrat :? A nám taky..

Tady je taková kosa :? Ikdyž je docela hezky,tak už to není žádné léto 8O Po ránu 8 °C… začnem se víc oblíkat…jsem si včera frajerka ráno vyrazila jen v žabkách a tílku (a rifle pochopitelně :wink: ),vyšla jsem po 8 h. a vrátila se kolem 12,jsem byla zmrzlá jak h***o :oops: :wink:
Jdu obalaovat květák a vařit guláš,jsem zvědavá,kolik toho stihnu,Lukys je nervní :(

Pěkný den všem :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
29.8.07 08:27

Dobre rano, babuse

Jeje - strikacka je ta uplne nejhorsi varianta… ona to vubec nechape a davi se mi :roll:

Zany - kdyz nase mamka rodila me, tak ji taky PA i sila… A manzel rikal, ze by bylo mozna lepsi, kdyby me ta PA i zasila :arrow: ten doktor byl totiz asi nastvany, ze ho kvuli me vzbudili a zacal me sit jeste zaziva a nadaval mi, ze cukam :x
No, vcera byla totiz v Ruzovce scena, kdy nechteli mamine dovolit, aby ji rodila jeji PA :arrow: tak jsem to nechapala, kdyz ja mam zkusenost, ze se to tak praktikuje i u nas :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
29.8.07 08:31

A este Zanetko - Anynka mi vetsinou vecer usne u kojo, ale vcera byla po veceri nejaka ciperna, tak jsem ji jenom supla do postylky a usnula mi sama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
29.8.07 08:56

Jeje - ty ses nepochlubila, ze mate v Trebicu Jejkov 8)

Zany - sorry, ja sem dneska nejaka roztrzita… Ta reakce na ockovani muze byt i mistni, tedy zarudnuti a opuchnuti mista vpichu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
29.8.07 09:10

Ahojte,
tak u nas noc teda taky podivna, poprve se vzbudila kolem pul dvanacte,coz teda u Ivci neznam,ale to usla sama ,jen jsem u ni byla jednou ji dat pusu a trosku udelat šššššššššššššš, ale pak uz ve dve se hlasila o jidlo a v sest: „mamko honem sups z postele, jdeme si hrat a to teda honem rychle“ no ale pak byla do osmi nejvetsi mrzout az do te doby, nez se dvakrat pokajdila az za usi a ted mi uz hodinku spinka :roll: takze s casama, s kteryma jsem dnes pocitala se muzu rozloucit :cry: to zas na mne budou lidi koukat divne, ze posouvam uz dvakrat posunute schuzky :roll:

Tak preji prijemny den a diky JEJE vim, ze dnes se nikomu k pulrocninkam nepreje. Ale tak stejne vsem preji krasny den a hodne radosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
29.8.07 09:15

Dobre rano dobry den :)

Hlavicka je tez moc fajn zenska, hlavne dobra duse ! A ja ji furt ale nemuzu ukecat na ten sraz holky :( Ac se snazim sec mi sily staci

Zanetko tak Terka mela po obouch hexach natekle a zarudle to ockovani. Rekla bych ze jde o normalni reakci.

Ajko Jojo, mame Jejkov :D Ale neni to JEJIKOV :) tak se neni cim chlubit :D

Pet my tady vcera meli jeste pekne ja sla take na boso v v kratasech a tilku ale terku jsem mela teda v dlouhem rukavku bo byl ceklem studeny vitr, ovsem DNESKA! sem tedka byla sundat pradlo (nez zacnou azse delnici delat bordel na strese) a sem tez kapku zmrzla..

No jinak my jsme vstavali o pul pate… zase sem ji dala najist a preballa a usla. Tedka vstavala o pul devate a divam se ze manza vedle mne nelezi. Se normalne sbalil a spi v obyvaku. To teda nechapu proc!!!????
Nonic :) Musim jit vymyslet nejaky obed. se mi teda chce :( vubec nevim co … :( jdu zmrknout obsah lednice a uvidim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
29.8.07 09:34

Čus,

tak já jdu omrknout,jaká byla noc u Lištiček :wink:
My jsme si dneska přispali :potlesk: ,sedim tu ještě v pyžamu :lol:

včera jsme byli na squashi,z Davise je pěknej mamiňák,prý zase protestoval,dokud jsem se nevrátila :roll: ,mamka se smála,jak na mě zamilovaně koukal,kdy jsem si ho pak vzala :srdce:

A asi jsem ztratila mobil :-( pokud teda není u manži v autě,ale to těžko :?

žanet takovou reakci jsme taky měli

pet já jsem včera taky klepala kosu a to vy tam máte ještě chladněji

Jinak mě taky rodila PA a doktor přišel až na šití.No přišel,spíš se připlazil :-) a taky nebyl zrovna happy,že ho v noci tahaj z pelechu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
29.8.07 09:56

No huraaa, ja se dva dny nemohla prihlasit :cry: Ani to emimino uz me nechce, protoze na neho hazim bobek. Ale pred chvili jsem vam psala dlooouhej prispevek, sakra to me teda vytocilo, vsechno je v pr..li :evil: :evil: :pocitac: Konecne jsem si nasla trosku casu, tak pisu, co mi sily staci a zbytecne :-(

Psala jsem Petisce , ze u nas je to to same uz ale 2 mesice, zuby jsou celou dobu uz videt, ale nevylezly :evil: Vzdycky se to na 3dny zastavi a je lepe a pak zase mrzeni :roll: Rostou nam horni jednicky a rezaky. Tak Pet, at se ti Luky co nejdriv vrati do normalu :wink:

Listicko, vstavani je u nas podobne, nekdy je lip, nekdy taky co hodinu :roll: Jsem na odstrel, nevim uz cim to je… Ale bude to lepsi,uvidis! Ja se tim taky uklidnuju :?

Vcera o pul ctvrte rano mi mala bojkotovala kojeni 8O Rvala a rvala hlady, ale jakmile uvidela prso, tak se otocila, uplne desive jecela :cry: 8O Takze jsem ji po hodine dala aspon flasenu, takze v pet usnula :arrow: ale me pak otravoval komar, pak curani… :evil: to byl zase spanek :-( Rano se to opakovalo, nechtela prso ani videt, tak jsem ji nechala vyhladovet a co chvili ji prso nabizela ale nechtela :( Nakonec ta mala jesita prohrala a zvitezil hlad :arrow: kolem druhe hodiny 8O :! si dala rict a ted uz zase nastesti hezky bumbame :?
Zanet , pamatuju si, jak jsi psala, ze ti bylo hrozne, kdyz ti maly odmital prso. Ze ses citila, ze odmita tebe :arrow: presne tak mi bylo :cry: :(

Leny, tak co, koukas na Vyvoleny? Tys tu kdysi psala, ze jsi profesionalni smirak a ze te to bavi,ze? Bracha tam v patek bude. Ale jenom ve studiu, jede tam s Robinem-soutezicim. Ty jo,vloni tam vlastne byla moje tchyne s tim Boxim :arrow: a ten je syn primare na porodnici :lol:
Ehm, to jsou zase kecy o nicem :oops:

Hlavicko , prosim te prijed :! Moc a moc te prosim :! Vis proc? Protoze tys rikala, ze jsi ve skutecnosti docela stydliva a tak a to ja jsem taky tak tam nechci byt sama :lol: :oops: :oops: Ty jsi takova sympatacka hodnoucka!!! Vem i holky, udelate si vylet, budete mit na co vzpominat, PROSIIIIM! Nebo te odnesou certi :arrow: a to vas vsechny, ktere neprijedete :evil: Aha, ted mi doslo, ze certi chodi az v prosinci a ne v listopadu :oops: :oops: :lol: No Mateso, uz radeji konci :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
29.8.07 09:57

dobré ráno.

tak Matěj mi spinká na terase, ale u sousedu se asi souložilo u slepic, protože ten kohout řve jako na lesy. Asi budeme mít k večeři kohouta na paprice, jestli mi šmudlu vzbudí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
29.8.07 10:00

Mak , vis na co jsem ted vzpominala? Ze kdyz jsem se sem poprve vetrela ja, tak ty ses me ujala :wink: Zacala sis se mnou povidat, takze jsi byla prvni, kterou jsem si zapamatovala :D To je hezky, co? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
29.8.07 10:02

Terez, o kohoutovi mi ani nemlvu :evil: :! Ten nas debil ( :oops: ) vzdycky zacne rvat primo u kocaru a mala se tak strasne lekne, ze pak hrozne place, ale tak nejak jinak, tak roztomiloucky, chudinka malinka… :cry: A kohouti rvou nejen po soulozi ale kdyz ma prset. Uz toho kretena taky slysim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
29.8.07 10:05

Matess ,
takže si nemusel užít,ale jenom cítí déšť jo? :lol: to jsem netušila. ani si teda chudák třeba neštrejchnul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
29.8.07 10:18

ty voe, Terez, ten kohout mi ji zase vzbudil :evil: A to spinkala v pokojicku, on uz ji strasi i pres okno :evil: Takze mi ted mala sedi na kline a piseme spolu :?

Holky, Nellinka hrozne ochraptela, uz asi tyden mi misto mluveni kraka 8O No teda bylo to jeste celkem dobry,ale dneska uz nemuze mluvit Ale nic jinyho ji neni, ryma, kasel, teplota…nic. Snad to ma jen z toho pisteni :? Myslite, ze ji muzu dat teplou vincentku? Ja mam problemy s hlasivkama a tohle musim pit… Doktorka ma dovolenou, tak se ptam vas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
29.8.07 10:36

Matesko ,
ahoj :-)
Jsem ráda,že jedeš na sraz :potlesk: Doufám,že si to do té doby nerozmyslíš :( U nás se s tím 100% počítá !!
A čéče na hlasivky nevím :nevim: Jestli to máš taky,tak tam může být nějaký sklon,ale taky může být nějaký bacil v krku..Nekašle?Asi ne,když jsi psala,že jinak nic…Nevím,fakt ne…Já co se týče takovýhle věcí,tak nemůžu radit,už jsem to tu spala tisíckrát,tak to napíšu po tisíciprvé :arrow: nebýváme (naštěstí :! ) nemocní…

Psala mi Cup ,Vám určo taky,že :wink: Jen co to tu dodatluji,tak ji odepíšu.

Terez :arrow: souložící kohout,to musí být pohled… :-)

Jsem Vám chtěla něco důležitého napsat,ale jaksi opět nevím…
Tak jen takhle :arrow: Lukymu se strašně líbí,když si někdo čistí zuby,se tomu směje…sjem zvědavá,až poroste a bdue to muset dělat sám,jak se mu to bude líbit :?

Jo a Mates ,díky za přání :D Já v to doufám též a Tobě přeji to samé :D

A no jo,malý Lišáček měl mít premiéru u Anetky v pokojíčku,tak snad to dopadlo :wink: Lišti ,honem referuj :wink:

Jeje,Ali,
jste bezvadné obě :-)Ali ,to by jsi mě vážně moc zklamala,kdybys nepřijela..taková věrná duše emimi :(
Jo a včera jsem si stáhla konečně to ICQ,tak snad mě někdy přiberete k plkání :-) Ale samo nemusíte :-P

Oběd mám nachystaný,teď jsem dlouho nevařila,tak mám docela nějakou inspiraci. Jdu dodělat ten guláš,voní to tu úžasně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí