Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
852
28.8.07 13:28

Z dnesni posty :)

Příjímačky do blázince:
Během návštěvy v blázinci se ptá návštěvník ředitele, podle jakých kritérií bude rozhodnuto, zda někdo bude zavřen nebo ne, ředitel vysvětluje: „No my napustíme vanu vodou, dáme Kandidátovi lzičku, hrnek a kýbl a poprosíme ho,aby vanu vyprázdnili“.
Návstěvník povídá: „Aha, rozumím, normální člověk vezme kýbl aby to šlo rychleji, že?“ Ředitel: „Ne, normální člověk vytáhne špunt… Chcete pokoj s balkonem nebo bez?“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
28.8.07 15:44

MaK ty jsi to tak krásně napsala!!!!!! :oops: :D četla jsem to manželovi a on že není co řešit,že když to nepůjde tak prostě půjde zpátky do ložnice!!!!

Jinak po dlouhé době docela dobrá zpráva,v pátek bude kočárek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Já se tak nemůžu dočkat a teď už se přiznám,ale docela mi vadilo,jak do mě okolo rýpali jak jsem mohla svůj krásnej kočárek vyměnit za ty golfky a nikdo nechtěl s kočárkem jezdit (jako kdyby všichni jezdili ve ferrari a ne ve starých Libertách!!!!(),ale prostě Mutsíka mě skoro nikdo nenechal vozit a tohle vozítko co mám teď zase musím vozit jenom já!!! :oops: :)

Peti jsem úplně stejná,šla bych taky do školy zařídit,aby moje holčička byla ve škole s dětmi co zná!!!! To samé jsem už udělala i ve školce,prostě pro děti všechno a úplně chápu jak ti muselo být úzko,když jsi se dozvěděla,že by měla bát Sárinka sama…takže super že to tak dopadlo!!!!! :D

Jejíku ale tu plaveckou abecedu můžeš dělat i doma!!! Já ti poradím jak a až budu mít hotové video tak ti ho pošlu a tam to můžeš okoukat co můžeš doma s terinkou dělat,aby si zvykla na vodu!!! :D

Tiko,Ajko moc Vám děkuji za podporu!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
28.8.07 15:48

Sandulo děkujeme za pochvalu a půjdu se šmírnout i k Vám,jinak já mám taky od každého po jednom kousku no a v obou případech mi tvrdili že budu mít stoprocentně chlapečka!!!! Čarovali,počítali a nakonec z toho byla holčička a podruhé jim to vyšlo!!! Ještě že pravděpodobnost,že se trefí je 50% :D . Ale těhu bylo jiné,s holčičkou jsem do konce pátého měsíce zvracela,ale jinak všechno v pohodě a menší bříško a u chlapečka jsem zvracela jen do třetího měsíce,ale bříško bylo větší a otékala jsem,večně jsem neměla kotníky a musela jsem sundat i prstýnky… :D
Přeji ti pohodové těhotenství!!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
28.8.07 17:31

Vidim ze se tady diky SANDULI vzpomina na tehu… joj, doufam, ze dalsi tehu nebude tak problematicke :( :arrow: ja zacala v 6tt krvacet a pobyla si hezky dlouho v nemocnici, poslicky jsem mela snad od zacatku, byla jsem na Mg infuzich, omdlevala jsem… No, fajn mi bylo az posledni dva mesice… hrozili sice s predcasnym porodem, ale nakonec jsem tyden prenasela :D
Jinak ja se citila na kluka, i kdyz skoro vsichni mi prorokovali holku :arrow: a mame holku, co vypada jako kluk s nausnicema :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
28.8.07 17:53

Tak se mi podarilo toho meho urvance uspat, tak vas mozu este v klidu pozdravit :-)

Predne Jeje - to sem moc rada, ze jste vcera dobre dopadli! Jeste sem ti neco chtela, ale jak dneska tak jaksi po kouskach docitam, tak uz samo nevim… :?
Jo, Anicka nacvicuje sedani porad, ale stale se pri sezeni podpira ruckama, tak to ani takove plnohodnotne sezeni neni… Ale vcera uz prozmenu lezla a to uz delsi trasu, nez 2× vymenit rucicky a nozicky, ale asi se ji to zdalo pomale (je moc opatrna, kupodivu) :arrow: a tak supsla zpatky na brisko a plazi se jako had!

Listi , ten modylek je vazne mnamozni… Ja sla minuly tyden Ancicce na ponozky :arrow: a mame komplet podzimni vybavu z H end M a C end A :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
28.8.07 18:02

Jooo, Petrusko , to je super, ze Sarinka moze byt se „svojima“. Moji segru, kdyz sla v petce na druhy stupen, omylem supli do jine tridy a byla z toho nestastna cele 4 roky :cry: , protoze ji ty druhe decka samo nebrali :evil:

No, a jak jsme Anyskovi vymenili hlubokou korbu za sportak, tak je moc spokojena, ze vsechno vidi… ALE :arrow: neumi v nem usnout a pak je protivna jako vred :roll: Ja to nechapu, vzdyt je v podobnem polosedu jako v sedacce a tam problem s usnutim nema :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
28.8.07 18:08

A jeste si musim postezovat…
(ja mam abstak, jak vam nemozu psat, jake mam trable :oops: )
Dr. chce, abych malou prikrmovala Nutrilonem, pry ji mam po kazdem kojeni nabizet tak padesatku… Ale ja to do ni nemozu narvat :? , ona vypije tak maximalne tu 50ku za den 8O :? :cry:

Jee, to moje zlobidlo uz je zase vzhuru :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
28.8.07 18:18

Jeee holky tak to je super..diky za sdeleni informaci..ja rikam ze budu mit holcicku a pindourem, protoze mam od obojiho neco..

Tak se mejte krasne a prijdte klidne smirovat a klidne i poradit..uvitame kazdou radu..hlavne urco ohledne kocarku a vybavicky..a ja bych o vikendu uvitala i radu co na nastydlou hubu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
28.8.07 20:07

Asi jsem vas vsechny odradila nebo co :-( Gde steee??? 8O A za chvilku pujde Ordinacka.. to uz tu tuplem nebude ani noha

Jeje , uz vim, co sem chtela duleziteho: potvrdila sem tu rezervacku v Atomu… Jenom pan C. se divil, ze chci konkretne mluvit s nim… pry nas seznam maji v recepci :arrow: takze staci volat na recepci :wink: , jo a pry nevedel termin 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
28.8.07 20:45

Aha ,takze do nejakych deviti tady bude prazdno, jo Lenyo my taky nemame televizku, uz deset let bydlimebez ni :lol: a obcasne navstevy u babi, ktera ji vlastni mi uplne staci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
28.8.07 20:59

Tiko ,
teda..já hledím…to obdivuju,fakt..ikdyž nejsem tv maniak,tak ta možnost,že si ji můžu zapnout už mě hřeje :wink:
A proč ji nemáte,že jsem tak zvědavá :oops: :?:

Já koukám na Růžovku,ale nějak mě to nebaví… :nevim: To než se do toho po té pauze dvouměsíční zas dostanu …

Dneska mám v plánu jít dřív spát,tak jsem zvědavá :wink:

Jo a děkuju všem za podporu :D Jste zlatíčka…

Jo a Jeje ,
ty kelímky jsou fakt moc hezké…jsou krásně barevné a Lukymu se dobře drží :potlesk: A ta cena a množství je úžasná :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
28.8.07 21:01

Ahoj Tiko , my taky nemame vlastni televizi (pet let jsme zili v poho bez ni)… jenom v byte , kde ted bydlime jedna zustala po nasi zname, toz tak :nevim:

A ja uz kontrolovala, jestli jsem na spravne diskuzi 8O , ze se tady vuuubec nediskutuje :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
28.8.07 21:10

Videli jste to… jak nechcou dovolit ten porod s PA?! Dyt me rodila jenom PA, dr. se tam prisel mrknout, kdyz uz mala byla skoro venku a porodil akorat placentu a zasil me… Tot vse!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
28.8.07 21:12

Pet zacli jsme s manzelem bydlet, kdyz jsme oba byli tak zaneprazdneni, ze nas ani nenapadlo mit TV, a pak taky to je pidibyt,takze kazde misto dobre :D a mame radio, net, takze tech kradacu casu je tu dost :lol: ne vazne, nejak nas to ani nenapadlo a kdyz obcas kouknu co davaji, tak ani trosku nelituju, neco hezkeho a co nas bavi (uvolnete se prosim..) si pak kdyz mame naladu najdeme na netu a davame si TV vecery po internetu :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
28.8.07 21:15

A hudbu ,na kterou jsme oba maniaci (ja teda ted mam vedle vas pusteny klip Shakira -hips don´t lie) sjizdime na YouTube-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí